Κυριακή 31 Μαΐου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ:ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΦΙΛΙΚΑ Ο ΠΡΟΤΑΣΟΦ!

















Επιμέλεια:Γρηγόρης Παπαγιαννάκης


Για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ο προπονητής του γηραιού Ολεγκ Προτάσοφ θέλει δυνατά φιλικά.Στα τέλη Ιουλίου ο Ηρακλής θα βρίσκεται στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του στην Ιταλία και εκει θα βρίσκονται δυνατές ομάδες όπως:Ζενίτ,Στουτγάρδη κ.α.Δεν αποκλείεται μέσα στον επόμενο μήνα ο Ηρακλής να ανακοινώσει και τα φιλικά σε Ιταλία και Αυστρία.

Ντίκα

Ο προπονητής του Ηρακλή πιστεύει πολυ στις δυνατότητες του ρουμάνου σούπερ στάρ Νικολάε Ντίκα ο οποίος θα έχει ηγετικό ρόλο μέσα στο γήπεδο,εξάλου δεν είναι τυχαίο οτι πήρε την φανέλα με το νούμερο 10 που πέρσι ανήκε στον Φερνάντο Μάρκες.

Μεταγραφές

Ο Ηρακλής περιμένει απάντησεις από παίκτες στους οποίους έχει ήδη κάνει κρούση αλλά την συγκεκριμένη περίοδο επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στην μεταγραφή του Πίτου Γκαρσία.Σύμφωνα με πληροφορίες ο γηραιός ς έχει ήδη προσυμφωνήσει με παίκτη που αγωνίζεται στην δεξιά πλευρά της επίθεσης.Στα υπόψην είναι και ο ισπανός επιθετικός Χουάνχο που βρίσκεται μέσα στις εναλακτικές λύσεις.

Αποδεσμεύσεις

Στην λεγόμενη ''μαύρη λίστα'' του Ολεγκ Προτάσοφ βρίσκονται:Εξουσίδης,Βούκοβιτς,Μπούρμπος και ο νεαρός Κομβολίδης.Για να λυθούνε τα συμβόλαια τους πρέπει να πάρουνε πρώτα τα δεδουλευμένα ώστε να βγει και επίσημα ανακοίνωση για την αποδέσμευση τους.Η διοίκηση του Ηρακλή έχει κάνει πρόταση στον Κοβαλέφσκι για ανανέωση συνεργασίας και περιμένει απάντηση.

Φίλαθλοι

Δυσαρέσκεια επικρατεί στον κόσμο του Ηρακλή μετά τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν με τα δεδουλευμένα προς τους παίκτες με την μη πλαισίωση οικονομικών παραγόντων και πόρων στην ομάδα.

Συνέλευση Γ.Σ

Αύριο στις 19:00 ώρα έξω από τον Ιβανώφειο η γενική συνέλευση του Γ.Σ Ηρακλής.Δηλώνεται ο,τι εκτός από τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη καλείται να συμετάσχει και ο γενικός κόσμος της ομάδας ούτως ώστε να βρεθούνε λύσεις που θα ικανοποιούνε το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου του Ηρακλή.Διότι όσο περισσότερς γνώμες τόσο καλύτερες λύσεις(αρκεί να υπάρχει καλή θέληση).

Δεν υπάρχουν σχόλια: