Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Έχει... ΠΑΟΚ μες στο μυαλό


Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «δικέφαλου του Βορρά» Βασίλης Κουτσιανικούλης επισημαίνει ότι στο μυαλό του υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ και πως θα βελτιωθεί. Παράλληλα τονίζει ότι βασικό ρόλο στην επιλογή του να φορέσει την «ασπρόμαυρη» φανέλα ήταν η παρουσία του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο.


Για όλους και για όλα μίλησε στο ένθετο περιοδικό SMS της εφημερίδας SportDay σε συνέντευξη του ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.

Η φιλοδοοξία σου είναι κάποια στιγμή να αγωνιστείς στο εξωτερικό;

«Κάθε ποδοσφαιριστής επιθυμεί να αγωνιστεί σε σύλλογο του εξωτερικού. Δεν βιάζομαι όμως να πάρω αυτή την απόφαση. Στο μυαλό μου τώρα υπάρχει μόνο ο ΠΑΟΚ. Έχω μπροστά μου όλο το μέλλον για να δουλέψω και να βελτιωθώ».


Βασίλη, η φετινή σεζόν ήταν για εσένα μαγική, με αποκορύφωμα τη μεταγραφή σου στον ΠΑΟΚ;

«Όντως, ήταν κάτι μαγικό αυτό που έζησα τη δεύτερη χρονιά μου στη Σούπερ Λίγκα. Έκανα ένα «γεμάτο» πρωτάθλημα με 27 συμμετοχές και τέσσερα γκολ. Κλήθηκα στην Εθνική ομάδα, οπότε καταλαβαίνεις… Η επιβράβευση της φετινής παρουσίας μου ήρθε με τη μεταγραφή σε μια μεγάλη ομάδα, τον ΠΑΟΚ».

Για ποιους λόγους επέλεξες τον ΠΑΟΚ;

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια εξαιρετική επιλογή και βέβαια αποτελεί άλμα για την καριέρα μου. Είναι μια μεγάλη ομάδα με τη φετινή παρουσία του και τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα. Η συμμετοχή στο Κύπελλο UEFA είναι ένα επιπλέον δέλεαρ για έναν ποδοσφαιριστή με φιλοδοξίες. Θα παίξω μπροστά στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Τούμπας.

Τι ρόλο έπαιξε η παρουσία του Φερνάντο Σάντος;

«Ένας από τους κυριότερους λόγους που πήγα στον ΠΑΟΚ είναι ο κ. Σάντος. Το έργο του και η συμβολή του στη μεταμόρφωση του ΠΑΟΚ είναι τεράστια . Από την πρώτη στιγμή πίστεψε σε εμένα και έδειξε ότι με υπολογίζει. Είναι στο χέρι μου να αποδείξω ότι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα»

Τι εντυπώσεις σου άφησαν ο πρόεδρος Θοδωρής Ζαγοράκης και ο τεχνικός διευθυντής Ζήσης Βρύζας;

«Οι κύριοι Ζαγοράκης και Βρύζας μου έδειξαν με τον τρόπο τους ότι με θέλουν πολύ στην ομάδα. Έχουν βοηθήσει σημαντικά ώστε ο ΠΑΟΚ να παρουσιάσει ανανεωμένο πρόσωπο τη φετινή σεζόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: