Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Άνοδος με θρίλερ για Κηφισιά, περιμένει ο Φιλαθλητικός!!

Η Κηφισιά πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο ανόδου στην Α1 μπάσκετ των ανδρών καθώς στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής της Α2 επικράτησε με 89-81 του Φιλαθλητικού έπειτα από τρεις παρατάσεις!

Άνοδος με θρίλερ για Κηφισιά, περιμένει ο Φιλαθλητικός
Στα μεγάλα σαλόνια θα αγωνίζεται από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η Κηφισιά η οποία επικράτησε στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής (26ης) της Α2 μπάσκετ του Φιλαθλητικού με 89-81 έπειτα από τρεις παρατάσεις.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε θρίλερ με τις δύο ομάδες να οδηγούνται τρεις φορές στον... επιπλέον χρόνο και στο τέλος την ΑΕΝΚ να επικρατεί και να παίρνει τόσο το πρωτάθλημα όσο και το εισιτήριο ανόδου στην Α1.

Όσο για τον Φιλαθλητικό; Θα πρέπει να περιμένει το αποτέλεσμα του Τρίκαλα-Παγκράτι. Αν οι γηπεδούχοι ηττηθούν τότε ο Φιλαθλητικός θα είναι αυτός που θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο.


Τα δεκάλεπτα: 12-15, 33-32, 44-44, 61-61, 70-70, 78-78, 89-81

Πηγή: sport-fm.gr

Στο νοσοκομείο ο Μίτσελ!

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο εισήχθη ο Μίτσελ. Μικρό-επέμβαση στη χολή θα κάνει ο Ισπανός τεχνικός που δεν θα πάει στην Κομοτηνή για το ματς Κυπέλλου με τον Πανθρακικό.

Στο νοσοκομείο ο Μίτσελ
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο εισήχθη ο Μίτσελ. Μικρό-επέμβαση στη χολή θα κάνει ο Ισπανός τεχνικός που δεν θα πάει στην Κομοτηνή για το ματς Κυπέλλου με τον Πανθρακικό.

Χωρίς τον Μίτσελ θα ταξιδέψει στην Κομοτηνή ο Ολυμπιακός για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Πανθρακικό. Ο Ισπανός τεχνικός ένιωσε ενοχλήσεις στην χολή αφότου ολοκλήρωθηκε η προπόνηση και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο έτσι ώστε να υποβληθεί σε μικρό-επέμβαση.

Η κατάσταση του δεν εμπνέει καμία ανησυχία αλλά το σίγουρο είναι πως από το νοσοκομείο θα πάρει εξιτήριο σε τρεις μέρες.

Το κοουτσάρισμα του Ολυμπιακού στο ματς θα αναλάβει ο βοηθός του, Βίκτορ Σάντσεθ.Πηγή: sport-fm.gr

Στην Ξάνθη ο Καραγεωργίου!!

Ο Νίκος Καραγεωργίου θα είναι ο νέος τεχνικός της Ξάνθης, όπως ανακοίνωσε η ακριτική ομάδα το μεσημέρι του Σαββάτου.

Στην Ξάνθη ο Καραγεωργίου
Δεν έμεινε για πολύ «ορφανή» η θέση του προπονητή στην Ξάνθη. Ο Νίκος Καραγεωργίου, θα είναι ο νέος προπονητής από την ερχόμενη σεζόν, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο Μακεδόνας τεχνικός, είναι αυτός που έχει βγάλει την ομάδα στην Ευρώπη και πλέον επιστρέφει για νέες επιτυχίες.

Λιτή η ανακοίνωση από την ομάδα της Ξάνθης: «Νέος προπονητής της SKODA ΞΑΝΘΗ για την επόμενη σεζόν θα είναι ο Νίκος Καραγεωργίου».

Με τους έτοιμους στην Κομοτηνή!

Χωρίς τους τραυματίες, Χολεβας και Ιμπαγάσα, αλλά και τους Μέγερι-Βλαχοδήμο ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Κομοτηνή για την επαναληπτική αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στον Πανθρακικό.

Με τους έτοιμους στην Κομοτηνή
Με την πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Πανθρακικό, αγώνας διαδικαστικού χαρακτήρα μετά τη νίκη με 6-2 στον πρώτο αγώνα.

Στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» δεν συμπεριλήφθηκαν οι Χολέβας και Ιμπαγάσα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και στη σημερινή προπόνηση ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Από τους... έτοιμους, εκτός αποστολής έμειναν οι Μπάλας Μέγερι και Παναγιώτης Βλαχοδήμος.

Ο Μίτσελ δεν επέλεξε να αφήσει εκτός τους «βασικούς», καθώς μεσολαβούν δύο εβδομάδες για τον τελικό του θεσμού και υπάρχει αρκετός χρόνος για να ξεκουραστούν, ενώ θέλει να τους διατηρήσει σε αγωνιστική εγρήγορση δίνοντάς τους ένα παιχνίδι στα πόδια τους.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι παίκτες του Ολυμπιακού έπαιξαν οικογενειακό διπλό, ενώ δούλεψαν στην κατοχή της μπάλας και στις στημένες φάσεις.

Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Κομοτηνή:
Κάρολ, Γιαννιώτης, Αμπντούν, Κοντρέρας, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρέκο, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σιόβας. Πηγή: sport-fm.gr

Την πρόκριση για τον Φορμίκα!!

«Πρόκριση για τον Φόρμι» ζήτησαν οι οπαδοί του Αστέρα Τρίπολης στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου, με χαρτάκια που μοίρασαν στους παίκτες.

Την πρόκριση για τον Φορμίκα!
Η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και η πρόκριση στο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας είναι για έναν ακόμα λόγο απαραίτητη για τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι οπαδοί των Αρκάδων μοίρασαν χαρτάκια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με τα οποία ζητούσαν την πρόκριση, για χάρη του βαριά τραυματισμένου Λαουτάρο Φορμίκα, ο οποίος ακόμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο από τους φιλάθλους που θέλουν «Πρόκριση για τον Φόρμι», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε ελληνικά και ισπανικά στα χαρτάκια. Πηγή: sport-fm.gr

Ραντεβού με την ιστορία!!

Έτοιμος να γράψει ιστορία και να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 της Τούμπας.

Ραντεβού με την ιστορία
Για την αποψινή – μεγάλη «μάχη» με τον ΠΑΟΚ ζουν και αναπνέουν στην Τρίπολη, όπου ο Αστέρας ευελπιστεί να βρίσκεται στις 11 Μαΐου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Αρκάδες υποδέχονται τον «Δικέφαλο τον Βορρά» (20:00, OTE Sport 3), έχοντας ως στόχο να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-1 της Τούμπας και να πάρουν εκείνοι τελικό το «εισιτήριο» για το Ολυμπιακό Στάδιο.

Το «Θεόδωρος Κλοκοτρώνης» θα θυμίζει σήμερα κάτι από… Bobonera, αφού έχουν κοπεί ένα εκατομμύριο χαρτάκια για την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, ενώ θα υπάρχουν και πολλές κορδέλες που θα δημιουργήσουν την πιο εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που έχει ζήσει η ομάδα του Σάκη Τσιώλη.

Την περσινή σεζόν ο Αστέρας εκπλήρωσε το όνειρο της συμμετοχής σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση, όμως φέτος θέλει να πάει ένα βήμα παραπέρα και να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου που δεν τα έχει καταφέρει σε δύο προηγούμενες περιπτώσεις. Ίσως φέτος να είναι και η… φαρμακερή.

Εκτός όλων των άλλων, οι Τριπολιτσιώτες θέλουν την πρόκριση για ακόμη έναν λόγο. Για τον Φορμίκα, ο οποίος εντός της εβδομάδας είχε έναν σοβαρό τραυματισμό και υπάρχει κίνδυνος να μην παίξει ξανά ποδόσφαιρο!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός μετράει τρεις απουσίες για το σημερινό ματς, αφού ο Μπαρτολίνι και ο Περόνε κατάφεραν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς που είχαν.

Την «κυανοκίτρινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Μπαντής, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τσαμπούρη, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι και Κοντοέ.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Ουσέρο και ο Αλβάρες, έχοντας στα πλάγια τους Ράγιος και Ναβάρο. Πιο ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Ντε Μπλάσις και στην κορυφή θα είναι ο Λέντσε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γεωργακόπουλος, Κοντοές, Κάστελς, Σέτι, Κουρμπέλης, Κάφα, Ουρτάδο, Μπακασέτας, Καλαντζής και Λέντσε. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Φούλοπ, Χουανίτο και Φορμίκα.
Πηγή: sport-fm.gr

Ώρα για αποδείξεις!!

Την επιστροφή του σε τελικό Κυπέλλου μετά από 10 χρόνια θέλει ο ΠΑΟΚ, στον οποίο γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία που έχει αποψινός επαναληπτικός αγώνας με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ώρα για αποδείξεις
Την πρόκρισή του σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ύστερα από δέκα χρόνια θα κυνηγήσει σήμερα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης (20:00, OTE Sport 3).

Οι Θεσσαλονικείς έχουν ως… προίκα το 2-1 της Τούμπας και θέλουν να σφραγίσουν το «εισιτήριο» που οδηγεί στον τελικό της 11ης Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

Αν, μάλιστα, προκριθούν στον τελικό θα παίξουν μετά 28 χρόνια στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου είχαν βρεθεί ως πρωταθλητές και δεν κατάφεραν τελικά να κάνουν το νταμπλ.

Η νίκη στο πρώτο ματς δίνει πλεονέκτημα στον «Δικέφαλο του Βορρά», αφού παίζει για δύο αποτελέσματα σε αντίθεση με τον Αστέρα Τρίπολης που θέλει πάση θυσία νίκη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Δώνης κατάφερε μέσω του ροτέισιον που έκανε να διατηρήσει το αήττητο σερί της ομάδας του, η οποία μετράει 14 αγώνες χωρίς να έχει χάσει.

Οι απουσίες του ΠΑΟΚ είναι γνωστές, όπως και οι παίκτες που θα πάρουν φανέλα βασικού στο σημερινό ματς. Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Ιτζάντζ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά - θα έχει τους Αποστολόπουλο, Κατσουράνη, Σίλντενφελντ και Λίνο.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Λάζαρ και Κάτσε, οι οποίοι στα πλάγια θα έχουν τους Καμάρα και Λόρενς. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Αθανασιάδης και ο Σαλπιγγίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Γιακουμής, Έτο, Κουμάλο, Ιντζίδης, Ολίσε, Φωτάκης, Κίτισου, Ρομπέρ, Γεωργιάδης και Πέλκας. Εκτός έμειναν οι Σταφυλίδης, Κατσικάς, Βούκιτς και Κωνσταντινίδης.

Προϊστορία

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει για 39η φορά στα ημιτελικά τού Κυπέλλου, από το 1931 μέχρι σήμερα. Σύμφωνα πάντα με τους… στυγνούς αριθμούς, ο «Δικέφαλος» στις προηγούμενες παρουσίες του έχει πετύχει 16 προκρίσεις, εννέα φορές αποκλείστηκε, σημείωσε 21 νίκες, 11 ήττες κι επτά ισοπαλίες.

Μακριά από την Τούμπα έχει πάρει πέντε φορές την πρόκριση και σε διπλά παιχνίδια με τον δεύτερο ημιτελικό εκτός έδρας (όπως θα συμβεί σήμερα στην Τρίπολη) έχει περάσει άλλες τρεις φορές στον τελικό της διοργάνωσης. Πηγή: sport-fm.gr

Μόνο… ένα η Μπάγερν!!

Πλέον δεν είναι είδηση ότι νικά. Είναι είδηση όταν νικά (μόνο) 1-0. Χωρίς πολλή όρεξη -και με αλλαγές ενόψει Μπαρτσελόνα- η Μπάγερν απλά… τσίμπησε τη 14η σερί νίκη στη Bundesliga επί της Φράιμπουργκ.

Μόνο… ένα η Μπάγερν! (video)

Οι Βαυαροί δεν φόρτσαραν ιδιαίτερα και -παρά τις αρκετές αλλαγές ενόψει της ρεβάνς της Μ. Τετάρτης- επικράτησαν 1-0 με γκολ του Σακίρι.

Έφτασαν, έτσι, στη 14η σερί νίκη τους στην Bundesliga και έσπασαν το ρεκόρ συγκομιδής πόντων (84) τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη.



Ενώ η Μπάγερν όμως ζει σε ρυθμούς Champions League, «αστεράκια» αρχίζει να βλέπει και η Λεβερκούζεν!

Οι «ασπιρίνες» ζορίστηκαν απέναντι στη Βέρντερ, ωστόσο ο Κίσλινγκ έκανε αυτό που κάνει στα τρία τελευταία παιχνίδια και με γκολ από πέναλτι τους έδωσε μεγάλη νίκη 1-0 επί της ομάδας του Παπασταθόπουλου -η οποία μπλέκει πλέον για τα καλά.

Αντίθετα, ήσυχη μπορεί να κοιμάται πλέον η Βόλφσμπουργκ του Αντελίνο Βιεϊρίνια, μετά το άνετο 3-1 επί της Γκλάντμπαχ που την έσωσε μαθηματικά -και στέρησε έδαφος από την αντίπαλό της για την Ευρώπη.

Όλα αυτά την ώρα που η Άουγκσμπουργκ έπαιρνε μεγάλη ανάσα (με το άνετο 3-0 επί της αδιάφορης Στουτγάρδης), ενώ βαθμολογικό οξυγόνο γέμιζε τα πνευμόνια της και η Χόφενχαϊμ -λυγίζοντας 2-1 τη Νυρεμβέργη.


Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής

Παρασκευή 26/4

Γκρόιτερ Φιρτ-Αννόβερο 2-3
(41’, 83’ Τζούρντιτς - 36’Αμπντελαουέ, 71’Χόφμαν, 87’ Πίντο)

Σάββατο 27/4

Μπάγερν Μονάχου-Φράιμπουργκ 1-0
(35’ Σακίρι)

Λεβερκούζεν-Βέρντερ Βρέμης 1-0
(35’ πεν. Κίσλινγκ)

Βόλφσμπουργκ-Γκλάντμπαχ 3-1
(34’ Άρνολντ, 61’ Όλιτς, 75’ Ντιέγκο - 52’ Εμλάπα)

Χόφενχαϊμ-Νυρεμβέργη 2-1
(11’ Βάις, 20’ Σαλίχοβιτς - 58’ πεν. Σίμονς)

Άουγκσμπουργκ-Στουτγκάρδη 3-0
(61’ Μόλντερς, 83’ Ντε Γιονγκ, 86’ Τζι Ντονγκ)

Φορτούνα Ντίσελντορφ-Ντόρτμουντ (19:30)

Κυριακή 28/4

Μάιντς-Άιντραχτ Φρανκφούρτης (16:30)
Σάλκε-Αμβούργο (18:30)

Η επόμενη αγωνιστική (32η)

Παρασκευή 3/5

Γκλάντμπαχ-Σάλκε 21:30

Σάββατο 4/5

Στουτγκάρδη-Γκρόιτερ Φιρτ (16:30)
Ανόβερο-Μάιντς
Βέρντερ Βρέμης-Χόφενχαϊμ
Νυρεμβέργη-Λεβερκούζεν
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Φορτούνα Ντίσελντορφ
Ντόρτμουντ-Μπάγερν Μονάχου (19:30)

Κυριακή 5/5

Φράιμπουργκ-Άουγκσμπουργκ (16:30)
Αμβούργο-Βόλφσμπουργκ (18:30) Πηγή: sport-fm.gr

«Σφυροκοπήματα» από τους «πολίτες»

Στις νίκες επέστρεψε η Μάντσεστερ Σίτι, με την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι να επικρατεί της Γουέστ Χαμ πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό 2-1.

«Σφυροκοπήματα» από τους «πολίτες»
Ισοφάριση του ρεκόρ που κρατούσε από το 1927 για τους «πολίτες», οι οποίοι αύξησαν προσωρινά τη διαφορά τους από τους διώκτες τους. Τιμήθηκε η μνήμη του Μαρκ Βιβιάν Φοέ.
Η Σίτι έχασε αρκετές ευκαιρίες να σημειώσει κι άλλα τέρματα και να γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο το ρεκόρ σκοραρίσματος που ισοφάρισε.

Πλέον, οι «πολίτες» έχουν σκοράρει σε 48 συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος στην έδρα τους, κάτι που είχε να συμβεί από το 1927 για τους «πολίτες».

Η Σίτι πάτησε γκάζι και έφτασε στους οχτώ τους βαθμούς της διαφοράς από την τρίτη Άρσεναλ, ενώ έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Προσπάθησε η Γουέστ Χαμ, αλλά ο Άντι Κάρολ ήταν απελπιστικά μόνος του στην επίθεση των Λονδρέζων.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, οι 100 συμμετοχές του Νταβίντ Σίλβα με τους «πολίτες» στο πρωτάθλημα, όπως και το standing ovation προς τιμή του Μαρκ Βιβιάν Φοέ, ο οποίος είχε αγωνιστεί με τις φανέλες και των δύο ομάδων.

Το ματς


Ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα που γίνονται μεταξύ μιας «μεγάλης» και μιας «μεσαίας» ομάδας στην έδρα της πρώτης ήταν αυτό στο «Etihad». Η Σίτι είχε από την αρχή τον έλεγχο του ματς, πήρε το χώρο που της έδωσαν οι παίκτες του Σαμ Άλαρνταϊς και δεν έχασε την ευκαιρία να επισκέπτεται τα καρέ του ΓΙασκελάινεν σε κάθε ευκαιρία. Ο αποτελεσματικός τρόπος με τον οποίο έκλειναν τους διαδρόμους οι Λονδρέζοι ανησυχία στη Σίτι, ωστόσο ο Αγκουέρο ήταν αυτός που έβαλε τους γηπεδούχους σε θέση οδηγού, κάτι που έδιωξε το άγχος.

Από το 28’ έως το 60’ η Σίτι προσπαθούσε σποραδικά να πετύχει και δεύτερο γκολ, ωστόσο οι αποκρούσεις του Γιασκελάινεν και η αστοχία των παικτών του Μαντσίνι κράτησαν το σκορ στο 1-0, κάτι που έδινε ελπίδες στη Γουέστ Χαμ. Η κίνηση των φιλοξενούμενων να βγουν μπροστά για την ισοφάριση δεν έμεινε …ατιμώρητη, αφού ο Γιάγια Τουρέ έκανε το 2-0 με εξαιρετικό σουτ πριν ο Άντι Κάρολ μειώσει με δυνατό σουτ στην εκπνοή του παιχνιδιού.

Οι συνθέσεις του αγώνα


Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί. Λέσκοτ, Κλισί, Γιάγια Τουρέ, Μπάρι, Σίλβα (Μίλνερ 78'), Τέβες (Γκαρσία 84'), Νασρί (Τουρέ 87'), Αγουέρο

Γουέστ Χαμ: Γιαασκελάινεν, Ντεμέλ, Ριντ, Κόλινς, Ο’ Μπράιαν (Κόουλ 80'), Ο’ Νιλ, Νόλαν (Τέιλορ 80'), Ντιαμέ, Τζάρβις, Βαζ Τε (Κόλισον 66'), Κάρολ

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 35ης αγωνιστικής:

Σάββατο 27/4 (17:00)

Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Χαμ 2-1
(28' Αγουέρο, 83' Τουρέ - 90'+4' Κάρολ)

Έβερτον – Φούλαμ
Σαουθάμπτον – Γουέστ Μπρομ
Στόουκ – Νόριτς
Γουίγκαν – Τότεναμ
Νιούκαστλ – Λίβερπουλ (19:30)

Κυριακή 28/4

Ρέντινγκ – ΚΠΡ (15:30)
Τσέλσι – Σουόνσι (17:00)
Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:00)

Δευτέρα 29/4

Άστον Βίλα – Σάντερλαντ (22:00)

Η επόμενη (36η) αγωνιστική:

Μ. Σάββατο 4/5 (17:00)

Φούλαμ – Ρέντινγκ
Νόριτς – Άστον Βίλα
Σουόνσι – Μάντσεστερ Σίτι
Τότεναμ – Σαουθάμπτον
Γουέστ Μπρομ – Γουίγκαν
Γουέστ Χαμ – Νιούκαστλ
ΚΠΡ – Άρσεναλ (19:30)

Κυριακή 5/5

Λίβερπουλ – Έβερτον (15:30)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι (18:00)

Δευτέρα 6/5

Σάντερλαντ – Στόουκ (22:00)

Πηγή: england365.gr

Κατοσταρίζει με ρεκόρ ο Σίλβα!!

Τριψήφιο αριθμό βάζει μπροστά από τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι ο Νταβίντ Σίλβα, με τον Ισπανό άσο να έχει ακόμη ένα λόγο να είναι χαρούμενος.

Κατοσταρίζει με ρεκόρ ο Σίλβα
Ο Σίλβα διανύει την τρίτη του σεζόν στο «Etihad» και από την πρώτη στιγμή αποτελεί τον κινητήριο μοχλό στην ανάπτυξη της Σίτι μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η συμμετοχή του Σίλβα κόντρα στη Γουέστ Χαμ ήταν η 100η του στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον Ισπανό άσο να έχει και 29 ασίστ.

Μάλιστα, κανείς άλλος ποδοσφαιριστής στην κορυφαία κατηγορία των αγγλικών πρωταθλημάτων δεν έχει μοιράσει περισσότερα γκολ από τον άσο των «πολιτών», από το 2010 και μετά που αυτός αγωνίζεται στην Πρέμιερ.

Πηγή: England365.gr

«Μουρίνιο, δεν μας νοιάζει η Ατλέτικο»!

Το 84% των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης θεωρεί ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο πρέπει να παρατάξει με διαφορετικά πρόσωπα τους «μερένχες» στο αποψινό ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Μουρίνιο, δεν μας νοιάζει η Ατλέτικο»!
Η συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης προτείνει στον Ζοσέ Μουρίνιο να παρατάξει με διαφορετικά πρόσωπα την ομάδα του κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης για το πρωτάθλημα μετά την ήττα που υπέστη στη Γερμανία από την Ντόρτμουντ για το Champions League.

Συγκεκριμένα, το 84% των χρηστών του ίντερνετ απάντησαν στην ιστοσελίδα as.com πως πρέπει ο Πορτογάλος να ξεκουράσει τους βασικούς ποδοσφαιριστές του, ώστε οι «μερένχες» να είναι ξεκούραστοι στον επανηλπτικό με την Μπορούσια και να γίνει η μεγάλη ανατροπή του 4-1 στο Βεστφάλεν.

Εκτός αποστολής είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Αρμπελόα, λόγω αγωνιστικών προβλημάτων, αλλά ο Κοεντράο και ο Ράμος για τεχνικούς λόγους.

Ωστόσο, θα ήταν καλύτερο να προφυλάξει και παράλληλα να δώσεις ανάσες στους Βαράν, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα, Εζίκ, Ντι Μαρία και Ιγκουαΐν, ώστε να μπορέσουν να τα δώσουν όλα την ερχόμενη Τρίτη απέναντι στους Γερμανούς. Πηγή: sport-fm.gr

Γκαρντ και… πρωτάθλημα!!

Δύο είναι τα ζητούμενα στον μπασκετικό Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό από την Ευρωλίγκα. Η απόκτηση ξένου γκαρντ και φυσικά η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Συνεχίζεται ο αγώνας κατά της Ευρωλίγκας.

Γκαρντ και… πρωτάθλημα
Η… επόμενη μέρα μετά τον αποκλεισμό από την Μπαρτσελόνα άρχισε ήδη στον Παναθηναϊκό. Παρά τη δεδομένη απογοήτευση για το άδοξο τέλος στην προσπάθεια πρόκρισης στο Final 4, υπάρχει ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας για την πορεία που έκανε φέτος στην Ευρώπη. Πλέον η προσοχή στρέφεται στον εναπομείναντα στόχο, την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που θα βάλει το κερασάκι στην τούρτα μιας ήδη πετυχημένης χρονιάς, που περιλαμβάνει την κατάκτηση του Κυπέλλου και μία απρόσμενα καλή πορεία στην Ευρωλίγκα.

Μετά τις χθεσινές ανάσες οι «πράσινοι» επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις και αρχίζουν την προετοιμασία για τον αγώνα της Μεγάλης Τρίτης με τον Κολοσσό Ρόδου στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, ενώ εκκρεμούν οι αγώνες που είχαν αναβληθεί λόγω Ευρωλίγκας απέναντι σε Καβάλα (επίσης κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ) και Απόλλωνα Πάτρας. Η πρόκριση του Ολυμπιακού-εκτός του ότι… επιβαρύνει τον ανταγωνιστή για τον εγχώριο τίτλο με δύο επιπλέον παιχνίδια-δίνει την ευκαιρία και το χρόνο στον Παναθηναϊκό να δώσει τα «χρωστούμενα» ματς και να ανασυγκροτηθεί σωματικά και πνευματικά πριν τα ελληνικά play offs.

Τσεκάρει γκαρντ

Όλα δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει σε μία προσθήκη γκαρντ μέχρι την έναρξη των play offs (η σχετική προθεσμία λήγει ένα 24ωρο πριν αρχίσουν τα ματς του πρώτου γύρου). Ο Αργύρης Πεδουλάκης ήδη εξετάζει κάποιες περιπτώσεις παικτών, κυρίως που αγωνίζονται στην Ευρώπη και μπορούν να προσφέρουν βοήθεια και ανάσες στους Διαμαντίδη και Ούκιτς. Η προσθήκη που θα γίνει δεν συνεπάγεται αποχώρηση κάποιου παίκτη, καθώς υπάρχει διαθέσιμη θέση ξένου.

Συνεχίζει τον αγώνα

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού εξακολουθεί να «βράζει» κατά της Ευρωλίγκας για τη διαιτησία. Στις τάξεις της ομάδας γίνεται λόγος για στοχευμένες επιθέσεις σε κρίσιμα σημεία της σεζόν σε βάρος της ομάδας, ενώ για μία ακόμη μέρα η «Πράσινη», ιδιοκτησίας του ομίλου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, επιτίθεται στον Τζόρντι Μπερτομέου.

«Η ‘Πράσινη’ θα σε τελειώσει. Έρευνα σε βάθος, πλάτος και μήκος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, απλώνοντας τα πλοκάμια της παντού για να αποδείξει με επιχειρήματα, όταν κι όπως πρέπει, πώς ο διορισμένος πρόεδρος της Euroleague δρα και κινείται ως Τούρκος ‘αγάς’ προς όφελος των δικών του συμφερόντων και των τσάτσων του», αναφέρει το σημερινό πρωτοσέλιδο.Πηγή: sport-fm.gr

«Για το καλύτερο δυνατό στο Λονδίνο»

Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα πάει απόλυτα έτοιμος για να διεκδικήσει τις πιθανότητές του στο Final Four του Λονδίνου δήλωσε μετά τη πρόκριση επί της Εφές στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Παπανικολάου.

«Για το καλύτερο δυνατό στο Λονδίνο»
Ευτυχισμένος για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four της Ευρωλίγκας για τρίτη φορά στην τετραετή του παρουσία στην ομάδα ο Κώστας Παπανικολάου, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 για τον τρόπου που επιτεύχθηκε η πρόκριση επί της Εφές, τις πιθανότητες για repeat στο Λονδίνο, αλλά και τον τρόπο που πανηγύρισε την επιτυχία.

Αναλυτικά, ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στον NovaΣπορ Fm 94,6 και στον Νίκο Ζέρβα για:

-την πρόκριση στο Final Four και τον τρόπο που κατακτήθηκε:


«Όλοι ξέραμε ότι θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και κόντρα μέχρι το τέλος. Ήμασταν προετοιμασμένοι για αυτό. Νομίζω ότι δείξαμε μεγάλη ενέργεια και αυτοπεποίθηση στο τέλος και όλα τα παιδιά βοήθησαν. Βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ όπως αυτό του Λο από τη γωνία ενάμιση λεπτό πριν το τέλος. Κάναμε παρά το κακό ξεκίνημα στον αγώνα, όλα όσα χρειάζονταν για να πάει η ομάδα στο Final Four».

-τα συναισθήματα όταν η Εφές προηγήθηκε με 15 πόντους στα μέσα της δεύτερης περιόδου:

«Ήταν ένα πρώτο ημίχρονο που για τα δεκαπέντε πρώτα του λεπτά δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Ήμασταν πάρα πολύ κακοί και μόνο στο τέλος «μαζέψαμε» τη διαφορά. Μπήκαμε στα αποδυτήρια και είπαμε πάνω από όλα πρέπει να παίξουμε άμυνα. Βγάλαμε λοιπόν περισσότερη ενέργεια και πάθος σε αυτό το κομμάτι, κάτι που τελικά μας επέτρεψε να «γυρίσουμε» το παιχνίδι».

-το αν η πρόκριση ήρθε με περισσότερο μυαλό, απ’ ότι στα προηγούμενα παιχνίδια στην Τουρκία:

«Σε κάθε παιχνίδι οι καταστάσεις είναι διαφορετικές και πράττεις αναλόγως με το πώς κυλάει η ροή του. Είναι αλήθεια ότι φθείραμε περισσότερο τα ατού της Εφές και στο τέλος όταν χρειάστηκε πήραμε και το 5ο φάουλ του Σαβάνοβιτς που είναι σημαντικός στο επιθετικό της κομμάτι. Βέβαια αυτό δεν μας εξασφάλισε κάτι. Μπορεί ο αντικαταστάτης του, π.χ. ο Γκονλούμ να έβαζε τρία τρίποντα και να χάναμε. Το αποτέλεσμα κρίνεται λοιπόν από το πώς έρχεται και το πώς αντιμετωπίζεις ένα παιχνίδι και όχι μόνο σε αυτά που σχεδιάζεις από την αρχή».

-το ότι η πρόκριση πανηγυρίστηκε όλους έξαλα και αν αυτό ήταν αποτέλεσμα της πίεσης που υπήρχε:

«Προσωπικά ξέσπασα γιατί είχαμε φτάσει στο σημείο να είμαστε πέντε πόντους μπροστά και έκανα δύο μεγάλα λάθη, πουλώντας φθηνά τη μπάλα στον αντίπαλο. Σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι όπως είναι το πέμπτο, αν κάνεις κάτι ανάλογο σε κάνει να τρελαίνεσαι. Όλα μου τα συναισθήματα και η πίεση βγήκαν. Ευχαριστώ τον Θεό και τον Έισι (Λο) που έβαλε αυτό το μεγάλο τρίποντο από τη γωνία στο τέλος και καταφέραμε να προκριθούμε».

-το αν ο Ολυμπιακός πάει με λιγότερο άγχος πλέον στο Final Four:

«Ο Ολυμπιακός πάει πάνω απ’ όλα να παίξει τον ημιτελικό και να κάνει το καλύτερο που μπορεί. Θεωρώ ότι φέτος δεν είναι όπως πέρυσι που η ΤΣΣΚΑ ήταν φαβορί. Όλες οι ομάδες έχουν από 25% πιθανότητες. Έχουμε δύο εβδομάδες να προετοιμαστούμε, να δοκιμάσουμε πράγματα στα παιχνίδια πρωταθλήματος που μεσολαβούν και στο Λονδίνο να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι».

-τη βοήθεια του κόσμου και την ωριμότητα με την οποία στηρίζει φέτος την ομάδα:


«Ήταν πολύ μεγάλη η βοήθειά του. Όλοι θέλαμε από την αρχή να κάνει ακριβώς αυτό το πράγμα. Όταν η ομάδα πάει καλά όλοι πανηγυρίζουμε. Σημασία έχει να μας στηρίζουν όταν δεν πάμε καλά, όπως σήμερα. Στο -15 έκαναν καταπληκτική δουλειά, χειροκρότησαν και βοήθησαν όλα τα παιδιά με παλμό και ενέργεια. Τους ευχαριστούμε που έπαιξαν τόσο σημαντικό ρόλο στο να κάνουμε την ανατροπή».

«Από εδώ και πέρα μόνο επιτυχίες»

Την πεποίθηση ότι από εδώ και στο εξής ο Ολυμπιακός θα γεύεται μόνο επιτυχίες εξέφρασε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Από εδώ και πέρα μόνο επιτυχίες»
Ως επιβράβευση της προσπάθειας και της πολύ καλής δουλειάς της διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου και των παικτών χαρακτήρισε ο Χρήστος Σταυρόπουλος την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4 του Λονδίνου.

Ο Γενικός Διευθυντής της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ αναφέρθηκε στον κόσμο και τη δίψα του για επιτυχίες, αλλά και τον τρόπο που η ομάδα διαχειρίστηκε την πίεση και το άγχος του φαβορί στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Εφές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Pick & Roll» στους Χρήστο Ρομπόλη και Νίκο Ζέρβα:

Για τον τρόπο που πανηγύρισαν οι παίκτες μετά τη νίκη και την πρόκριση:
«Είναι επιβράβευση για τον αγώνα και για την προσπάθεια που έχει γίνει. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, στα παιδιά, στον προπονητή για την πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει. Και να μην ξεχνάμε ότι μας είχε μείνει πικρή γεύση από τον τελευταίο αγώνα στην Κωνσταντινούπολη για τον τρόπο που χάσαμε. Όμως τώρα είναι μεγάλη επιτυχία το να έχεις πάει τέσσερις φορές στο Final-4 τα τελευταία πέντε χρόνια. Αλλά αυτό είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας των προέδρων, των οδηγητών».

Για την πίεση που υπήρχε στον τελευταίο αγώνα:
«Η επιτυχία και η πίεση είναι μεγάλη. Το να είσαι φαβορί, να είσαι η ομάδα που πρέπει να περάσεις σε αγχώνει και πρέπει να διαχειριστείς αυτή την πίεση. Εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά βγήκε η ψυχή που οδηγεί σε επιτυχίες. Από εδώ και πέρα θα έχουμε μόνο επιτυχίες. Είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας, είχαμε μία ατυχία στο Κύπελλο, όμως είμαστε στο Final 4 και έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στο πρωτάθλημα».

Για τον κόσμο:
«Ο κόσμος είναι απίστευτος, βοηθάει την ομάδα και τα παιδιά το αισθάνονται αυτό, νιώθουν την ανάσα του κόσμου. Το ότι μπήκαν μέσα δείχνει την δίψα του κόσμου, αυτές οι στιγμές είναι απίστευτες και ο κόσμος το αξίζει, να χαρεί λίγο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Για την επόμενη ημέρα και τα εισιτήρια:
«Ήμασταν έτοιμοι. Υπάρχει ανακοίνωση που εξηγεί πώς έχει η κατάσταση με τη διάθεση των εισιτηρίων. Θα έχουμε 1000 με 1100 εισιτήρια. Τις επόμενες ημέρες θα φύγω για το Λονδίνο όπου και θα έχω συναντήσεις για την ασφάλεια και για τα εισιτήρια. Σίγουρα θα έχουμε πολύ κόσμο. Από εδώ και πέρα θα έχουμε και τα αιτήματα και θα ξέρουμε τι δυναμική θα έχουμε. Το γήπεδο είναι μεγάλο και υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια. Συνεπώς, νομίζω ότι το μεγαλύτερο μέρος του κοινού θα ικανοποιηθεί».

Φάρμαρ: «Το άξιζε ο Ολυμπιακός»

Ο Τζόρνταν Φάρμαρ υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό μιλώντας στο www.sport-fm.gr μετά τη νίκη των πρωταθλητών επί της Αναντολού Εφές. «Πολύ ισορροπημένο το Final 4», εκτίμησε.

Φάρμαρ: «Το άξιζε ο Ολυμπιακός»
Τα μεγάλα σουτ του Ολυμπιακού σε συνδυασμό με την αστοχία και την ατυχία της Αναντολού Εφές έπαιξαν ρόλο στην έκβαση του πέμπτου αγώνα των play offs, όπως δήλωσε ο Τζόρνταν Φάρμαρ στο www.sport-fm.gr.

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ χαρακτήρισε δίκαια την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4, το οποίο χαρακτήρισε ανοικτό σε κάθε προγνωστικό.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Τζόρνταν Φάρμαρ στο www.sport-fm.gr και τον Χρήστο Ρομπόλη:

-Φτάσατε πολύ κοντά, αλλά δεν τα καταφέρατε και πάλι. Προηγηθήκατε με διαφορά 15 πόντων, αλλά τελικά αυτός που πήρε το εισιτήριο για το Final 4 ήταν ο Ολυμπιακός. Τι έφταιξε; «Τίποτα συγκεκριμένο. Έτσι είναι το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός πέτυχε κάποια μεγάλα σουτ όταν τα χρειαζόταν, είχε και τη βοήθεια του κόσμου του, ενώ εμείς δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Δυστυχώς εγώ χτύπησα στο γόνατο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και δεν μπόρεσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου όπως και όσο θα ήθελα. Είμαι περήφανος για την προσπάθειά μας σαν ομάδα, αλλά οφείλουμε να συγχαρούμε τον Ολυμπιακό για τη νίκη του και την πρόκριση στο Final 4. Το άξιζε».

-Πιστεύεις πως ξυπνήσατε αργά σε αυτή τη σειρά των αγώνων; «Όχι, δεν είναι έτσι. Παλέψαμε σε όλα τα παιχνίδια. Αν εξαιρέσουμε το δεύτερο ήμασταν σε όλα ανταγωνιστικοί. Δυστυχώς όμως στα κρίσιμα σημεία δεν ήμασταν εύστοχοι, ενώ είχαμε και κάποιες ατυχίες με τραυματισμούς».

-Η Εφές συμπλήρωσε πλέον 12 χρόνια χωρίς πρόκριση στο Final 4. Πιστεύεις πως αν αυτή η ομάδα μείνει ενωμένη μπορεί να τα καταφέρει του χρόνου; «Το ελπίζω. Σίγουρα θα το προσπαθήσουμε. Για την ώρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να στρέψουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα και να προσπαθήσουμε να το κατακτήσουμε».

-Ποιες πιστεύεις πως είναι οι πιθανότητες στο Final 4; Έχεις αντιμετωπίσει ή δει όλες τις ομάδες που πήραν την πρόκριση για το Λονδίνο… «Θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Είναι ένα πολύ ισορροπημένο Final 4, δεν υπάρχει ένα ξεκάθαρο φαβορί. Θα εξαρτηθεί από το ποιος θα βρεθεί στην καλύτερη μέρα. Πλέον δεν υπάρχει μία σειρά αγώνων, αλλά ένα ματς, μια κι έξω. Οπότε όλα είναι πιθανά».

-Σου λείπει το ΝΒΑ; «Ναι».

-Φαίνεται πως λείπεις κι εσύ στους Λέικερς… «Ναι, το ξέρω (γέλια)».Πηγή: sport-fm.gr

Ρώμη, Πόλη και Λονδίνο!!

Ενθουσιασμός στον Ολυμπιακό για την πρόκριση στο Final 4. Πίστη για να προστεθεί το Λονδίνο στην αλυσίδα της Ρώμης και της Πόλης. Οι ιστορικές προκλήσεις, το αμόκ για εισιτήρια και ο Γολγοθάς.

Ρώμη, Πόλη και Λονδίνο
Ο Ολυμπιακός αποδείχτηκε Άγγλος στο ραντεβού του με Λονδίνο. Επικράτησε 82-72 της Αναντολού Εφές και εξασφάλισε τη συμμετοχή του σε Final 4 για όγδοη φορά στην ιστορία του και τέταρτη τα τελευταία πέντε χρόνια, απόδειξη της συνεπούς παρουσίας της ομάδας στην ελίτ της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια.

Ασφαλώς πρόκειται για μεγάλη επιτυχία, καθώς δεν είναι τόσο σύνηθες ο πρωταθλητής Ευρώπης να επιστρέφει στο Final 4 την αμέσως επόμενη χρονιά. Μόλις 12 ομάδες στα 27 χρόνια το έχουν καταφέρει!

Όμως ο Ολυμπιακός δεν αρκείται στην παρουσία στο Λονδίνο. Το διήμερο 10-12 Μαΐου θα προσπαθήσει να γίνει η τρίτη ομάδα στην ιστορία των Final 4, που κατακτά διαδοχικούς τίτλους μετά τη Γιουγκοπλάστικα (1989-1991) και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (2004-2005). Στον ημιτελικό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν είναι το φαβορί. Αλλά ούτε και πέρυσι ήταν…

Χαμός για τα εισιτήρια

Τα τηλέφωνα της ΚΑΕ Ολυμπιακός (αλλά κι όσων έχουν «άκρες» στην ομάδα) έχουν σπάσει από φίλους της ομάδας που αναζητούν εναγωνίως εισιτήριο για το Final 4. Πέραν όσων ήδη είχαν κλείσει θέση μέσω της Ευρωλίγκας (οι φίλοι των Πειραιωτών μαζί με αυτούς του Παναθηναϊκού, που αποκλείστηκε, ήταν οι πιο προνοητικοί και εξασφάλισαν τα περισσότερα εισιτήρια μέσω διαδικτύου), καθεμιά από τις τέσσερις ομάδες που θα είναι στο Λονδίνο δικαιούται επιπλέον 1.000 εισιτήρια. Οι άνθρωποι της ΚΑΕ θα κάνουν προσπάθειες να βρουν εισιτήρια με όποιον τρόπο είναι δυνατό, ενώ αρκετοί οπαδοί θα απευθυνθούν μεμονωμένα σε άλλους διαφορετικών ομάδων (Παναθηναϊκού και όχι μόνο) για να αγοράσουν τα εισιτήριά τους.

Ακολουθεί… Γολγοθάς

Με την πρόκρισή του στο Final 4 ο Ολυμπιακός μετατρέπει το τελικό κομμάτι της σεζόν σε έναν πραγματικό Γολγοθά. Οι «ερυθρόλευκοι» θα χρειαστεί να δώσουν πολλές μάχες για να υπερασπιστούν τους τίτλους τους σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κάποιοι παίκτες χθες βράδυ ξέσκασαν βγαίνοντας σε νυχτερινά κλαμπ, αλλά από σήμερα… τα κεφάλια πάλι μέσα.

Τη Μεγάλη Τρίτη παίζουν στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο (κεκλεισμένων των θυρών για την Α1), ενώ εκκρεμεί ο ορισμός του εξ αναβολής εκτός έδρας ματς με τον Ηλυσιακό και η τελευταία αγωνιστική της Α1 με τον Απόλλωνα Πάτρας στο ΣΕΦ, που αναμένεται να γίνει πριν το Final 4. Οι Πειραιώτες θα ριχτούν στη μάχη των play offs της Α1 μετά την παρουσία τους στο Λονδίνο.

Αντιλαμβάνεται κανείς πως το πρόγραμμα της ομάδας επιβαρύνεται κι άλλο σε μια χρονιά που οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έχουν ήδη δώσει 55 ματς (29 για την Ευρωλίγκα, 23 για την Α1 και 3 για το Κύπελλο).Πηγή: sport-fm.gr

Διέσυραν τους Λέικερς στο σπίτι τους!!

Οι Σπερς έκαναν πάρτι απέναντι στους Λέικερς, τους συνέτριψαν με 120-89 και φτάνοντας στο 3-0 απέχουν μία νίκη από την πρόκριση στον δεύτερο γύρο των play offs. Το 2-1 οι Ουόριορς κόντρα σε Νάγκετς.

Διέσυραν τους Λέικερς στο σπίτι τους
Ένα εφιαλτικό βράδυ χάρισαν στους Λέικερς οι Σπερς. Η ομάδα του Τέξας διέσυρε τους «λιμνανθρώπους» στο Λος Άντζελες με 120-89 και πλέον-έχοντας φτάσει στο 3-0-απέχει μία νίκη από την πρόκριση στα ημιτελικά της Δύσης.

Ο Τιμ Ντάνκαν με 26 πόντους και 9 ριμπάουντ μαζί με τον Τόνι Πάρκερ που είχε 20 πόντους και 7 ασίστ ήταν οι κορυφαίοι των «σπιρουνιών», που λίγο πριν το τέλος είχαν φτάσει να προηγούνται ακόμη και με +33. Ο Ντουάιτ Χάουαρντ με 25 πόντους πάλεψε περισσότερο από τους «λιμνανθρώπους», που κατά διαστήματα αποδοκιμάστηκαν από το κοινό τους το οποίο ζητούσε με συνθήματα την επιστροφή του Φιλ Τζάκσον στον πάγκο («We want Phil»). Από τους γηπεδούχους πέραν του Κόμπι Μπράιαντ απουσίαζαν λόγω τραυματισμού και οι Στιβ Νας και Στιβ Μπλέικ.

Το τέταρτο ματς της σειράς θα γίνει τα ξημερώματα της Δευτέρας, ξανά στο «Staples Center». Καμία ομάδα στην ιστορία των play offs δεν έχει ανατρέψει το σε βάρος της 3-0.

Δωδεκάλεπτα: 18-30, 44-55, 63-85, 89-120.

Λέικερς: Χάουαρντ 25 (11 ριμπ.), Μόρις 24 (6 ασίστ), Γκάουντλοκ 20, Γκασόλ 11 (13 ριμπ., 10 ασίστ), Τζέιμισον 5, Κλαρκ 4, Γουόρλντ Πις, Ντιούχον, Χιλ.

Σπερς: Ντάνκαν 26 (9 ριμπ.), Πάρκερ 20 (7 ασίστ), Μπλερ 13 (7 ριμπ.), Λέοναρντ 12, Γκριν 11, Τζόζεφ 8, Νιλ 7, Μπόνερ 6, Τζινόμπιλι 6, Σπλίτερ 5 (6 ριμπ.), Μπέινς 2, Ντε Κολό 2, Μιλς 2.

Οι Ουόριορς πήραν προβάδισμα με 2-1 στη σειρά απέναντι στους Νάγκετς, καθώς επικράτησαν 110-108 στο Όκλαντ. Ο Στίβεν Κάρι με 35 πόντους οδήγησε τους «πολεμιστές», που έπαιξαν χωρίς τον τραυματία Ντέιβιντ Λι. Ο Τάι Λόσον με 33 πόντους έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι για τους «σβόλους». Ο Κώστας Κουφός έμεινε στα ρηχά, καθώς σε 10:50 δεν σκόραρε (δεν πήρε καμία προσπάθεια) και είχε 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Το τέταρτο ματς της σειράς θα γίνει και πάλι στην έδρα των Ουόριορς, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Δωδεκάλεπτα: 32-32, 54-56, 87-74, 110-108.

Ουόριορς: Κάρι 29 (11 ασίστ, 6 ριμπ.), Τζακ 23 (7 ασίστ, 5 ριμπ.), Μπαρνς 19 (7 ριμπ.), Λάντρι 19 (5 ριμπ.), Μπόγκουτ 6 (9 ριμπ.), Τόμπσον 6, Γκριν 5, Εζέλι 3, Τζέφερσον, Μπέιζμορ.

Νάγκετς: Λόσον 35 (10 ασίστ), Μπρούερ 16, Φαρίντ 15 (7 ριμπ.), Ιγκουοντάλα 14 (5 ριμπ., 5 ασίστ), Τσάντλερ 11 (9 ριμπ.), Μίλερ 7, ΜακΓκι 4, Ράντολφ 4, Φουρνιέ 2, Κουφός. Πηγή: sport-fm.gr

Παίρνουν «σκούπα» οι Νικς!!

Οι Νικς πέρασαν με 90-76 από τη Βοστώνη κι έφτασαν στο 3-0 απέναντι στους Σέλτικς. Αποβλήθηκε ο Τζέι Αρ Σμιθ.

Παίρνουν «σκούπα» οι Νικς
Στα πρόθυρα της πρώτης τους πρόκρισης στο δεύτερο γύρο play offs μετά από 13 χρόνια είναι οι Νικς. Η ομάδα της Νέας Υόρκης κυριαρχώντας από το πρώτο δεκάλεπτο ως το τέλος επικράτησε 90-76 των Σέλτικς στη Βοστώνη κι έφτασε στο 3-0. Καμία ομάδα στην ιστορία των play offs δεν έχει μείνει εκτός μετά από τέτοιο προβάδισμα.

Ο Καρμέλο Άντονι είχε 26 πόντους, ενώ ο Ρέιμοντ Φέλτον και ο Τζέι Αρ Σμιθ πρόσθεσαν από 15 για τους φιλοξενούμενους. Ο τελευταίος, ωστόσο, αποβλήθηκε 7:06 πριν το τέλος για αγκωνιά στο πρόσωπο του Τζέισον Τέρι και απειλείται με αποβολή. Ο Τζεφ Γκριν είχε 21 πόντους για τους ηττημένους, που φιλοξενούν και το τέταρτο ματς της σειράς την Κυριακή (20:00 ώρα Ελλάδος).

Δωδεκάλεπτα: 18-23, 31-47, 52-68, 76-90.

Σέλτικς: Γκριν 21 (9 ριμπ.), Πιρς 17 (5 ασίστ, 4 ριμπ.), Τέρι 14, Γκαρνέτ 12 (17 ριμπ.), Κρόφορντ 5, Μπας 3 (7 ριμπ.), Μπράντλεϊ 2, Λι 2, Ουίλιαμς.

Νικς: Άντονι 26, Φέλτον 15 (10 ασίστ), Σμιθ 15, Πριγκιόνι 9, Νόβακ 8, Τσάντλερ 6 (8 ριμπ.), Μάρτιν 5, Σάμπερτ 4 (8 ριμπ.), Γουάιτ 2, Κόουπλαντ, Ρίτσαρντσον. Πηγή: sport-fm.gr

Απορίες για μία μεγάλη ομάδα!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος εκφράζει κάποιες απορίες του στο sport-fm.gr για την ΑΕΚ.

Απορίες για μία μεγάλη ομάδα
• Πραγματικά με μεγάλη χαρά ακούω και διαβάζω για την δραστηριοποίηση αρκετών επιφανών ΑΕΚτζήδων για τη σωτηρία της Ένωσης.

• Και το εννοώ αυτό το «μεγάλη χαρά», γιατί πολύ απλά είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο μία μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ κάποια στιγμή να πάρει πάλι τα πάνω της. Όπως είναι καλό που φαίνεται μία άλλη μεγάλη ομάδα, ο ΠΑΟΚ να παίρνει πάλι τα πάνω του. Όσο πιο ανταγωνιστικό είναι το πρωτάθλημά μας, τόσο πιο καλά άλλωστε και για τον Ολυμπιακό. Και για όλους μας που ασχολούμαστε με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

• Απλά, αναρωτιέμαι γιατί όλοι αυτοί οι επιχειρηματίες που πραγματικά είναι ΑΕΚτζήδες, αλλά κι έχουν μεγάλη οικονομική επιφάνεια, δεν έκαναν εδώ και κάποιους μήνες αυτό που κάνουν τώρα. Γιατί, δηλαδή, δεν δραστηριοποιούνταν για να σώσουν την ΑΕΚ από τον υποβιβασμό από την Α΄ Εθνική…

• Είναι άστοχο το ερώτημά μου; Κι εδώ δε μιλάμε για έναν επιχειρηματία, να πεις ότι είχε κάτι στο μυαλό του ο ίδιος. Εδώ διαβάζω τουλάχιστον πέντε έξι ονόματα σοβαρών οικονομικών μεγεθών και γνωστών φίλων της ΑΕΚ, που βγαίνουν τώρα μπροστά για την Ένωση. Γιατί λοιπόν να μην το έκαναν αυτό κάποιους μήνες πριν κι ενώ ήταν φως φανάρι ότι η ΑΕΚ κινδύνευε σοβαρά με υποβιβασμό;

• Δεν ξέρω αν η ερώτηση έχει την εύκολη απάντηση που όλοι φέρνετε στο μυαλό σας, όπως κάνω το ίδιο κι εγώ. Αλλά γενικά δεν μπορώ ακριβώς να καταλάβω τι γίνεται στην ΑΕΚ. Η, καταλαβαίνω, αλλά δε θέλω να το πιστέψω.

• Γιατί σκέφτομαι κιόλας εκείνη την πρώτη διακοπή στο ΑΕΚ-Πανθρακικός, στο 74ο λεπτό. Την στιγμή δηλαδή που το ΟΦΗ-Ατρόμητος ήταν στο 0-2, αποτέλεσμα που βόλευε αφάνταστα την ΑΕΚ…

• Τέλος πάντων, ας τα ψάξουν όλα αυτά αυτοί που πρέπει. Εγώ σαν τρίτος, απέξω, έχω απλά τις απορίες μου.Πηγή: sport-fm.gr

Σοκ! Μαφιόζοι απήγαγαν και βασάνισαν ποδοσφαιριστή και τη σύντροφό του!!

Ξινή βγήκε στον Μπερνάντο της Βάσκα ντα Γκάμα η «κρυφή» σχέση του με την Νταϊάνα Ροντρίγκες, σύντροφο ηγέτη εγκληματικής οργάνωσης στο Ρίο ντε Τζανέιρο!
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την «χώρα του καφέ», ο 22χρονος ποδοσφαιριστής μαζί με την… άπιστη γυναίκα απήχθηκαν από μέλη της συμμορίας του Μαρσέλο Σάντος και μεταφέρθηκαν σε απομακρυσμένη κατοικία, όπου βασανίστηκαν για την… παράνομη σχέση τους.
Μάλιστα, ο Τύπος της Βραζιλίας αναφέρει πως η Νταϊάνα Ροντρίγκες δέχθηκε πέντε σφαίρες στο πόδι, ενώ ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Βάσκο ντα Γκάμα, κατάφερε να ξεφύγει, έπειτα από παρέμβαση δύο άλλων ποδοσφαιριστών, των Γουέλινγκτον της Φλουμινένσε και Τσάρλες της Παλμέιρας.
Πηγή: onsports.gr

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!


Buona sera, φίλες και φίλοι. Χθες δεν μας βγήκε το ρίσκο της Σασσουόλο που προηγούν τα μέχρι το 75, δέχθηκε 2 γκολ στα τελευταία 15 λεπτά οπότε είχαμε 2/3 επιλογές.
Στο σημερινό κουπόνι έχουμε αρκετά ματς που παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Στην Αγγλία η Νιούκαστλ υποδέχεται την Λίβερπουλ, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο +6 από την ζώνη του υποβιβασμού, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν απουσίες, με πιο σημαντική αυτή του Σουάρεζ, με ρίσκο άσο για να «κλειδώσουν» την παραμονή. Στην Ιταλία η Κάλιαρι υποδέχεται την Ουντινέζε, οι γηπεδούχοι βασικά χωρίς κίνητρο, οι φιλοξενούμενοι κυνηγούν ένα Ευρωπαϊκό εισητήριο, το τελευταίο καιρό είναι σε «φόρμα», οπότε 2πλο. Τέλος στο κύπελλο Ελλάδας η Τρίπολη φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στην ρεβάνς του 1-2, αναμένω να «πέσουν κορμιά» , προσεχτικό παιχνίδι, οπότε πολλές πιθανότητες να έχουμε ισόπαλο ημίχρονο.

Πρόταση (σε ελεύθερη επιλογή):

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ  1 (3.22)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΟΚ   Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (1.89)
ΚΑΛΙΑΡΙ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ   2(2,12)

Οι αποδόσεις είναι της Goalbet.com (στη εικόνα  Nikki Leigh)

Ci vediamo di nuovo! Ciao bella!!

Τα «κορόιδα», οι Αγγελόπουλοι...!!

Ο Μιχάλης Τσόχος στο blog του γυρίζει τον χρόνο δώδεκα μήνες πίσω και θυμάται τι έλεγαν «εχθροί» και κυρίως οι φίλοι για τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός...
Ολα αυτά τα χρόνια άκουσαν πολλά. Μέχρι τον περασμένο Μάιο, όταν κατέκτησαν την πρώτη Ευρωλίγκα και κυρίως το πρώτο πρωτάθλημα ήταν (δεν είναι υπερβολικός ο χαρακτηρισμός), ο περίγελος, των εχθρών και κυρίως των φίλων. Κι' ας αφήσουμε στην άκρη τους... εχθρούς. Αυτοί, θεωρητικά πάντα κάτι θα έχουν να πουν. Οι φίλοι όμως;
“Εχουν βάλει τόσα λεφτά και δεν έχουν πάρει τίποτα γιατί τους πιάνουν πάντα κορόιδο” ήταν η μόνιμη ατάκα που συνόδευε το όνομα των αδερφών Αγγελόπουλων. Δεχόντουσαν έντονη κριτική γιατί δεν “προστάτευαν” την ομάδα. Και τι σημαίνει στην Ελλάδα η ατάκα “δεν προστατεύεις την ομάδα”. Σημαίνει δεν ελέγχεις το παρασκήνιο, δεν στήνεις τους διαιτητές, ή τουλάχιστον δεν τους... στέλνεις το μήνυμα με τρία τέσσερα γεροδεμένα παιδιά, όταν σε αδικούν.
Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι όλα αυτά τα χρόνια δεν τα έκαναν αυτά. Όπως δεν έκαναν κι άλλα. Δεν τάισαν το σύστημα, δεν κυκλοφόρησαν σε γήπεδα με μπράβους, δεν γκρέμισαν φούρνους, δεν αποφάσισαν ότι θα πάρουν “πάση θυσία” τίτλο. Δεν χαρτζιλίκωσαν οπαδούς, δεν αγόρασαν φωνές ή συνειδήσεις, με λίγα λόγια δεν έκαναν ότι κάνουν αρκετοί από αυτούς που η πλειοψηφία των οπαδών στην Ελλάδα χαρακτηρίζει “επιτυχημένοι παράγοντες”. Κάποια στιγμή άκουσαν και το περίφημο “τι να το κάνουμε ότι βάζουν λεφτά. Αμα δεν μπορούν να φέρουν τίτλους να πάνε σπίτι τους”.
Λίγο έλειψε να συμβεί κι αυτό. Να πάνε σπίτι τους δηλαδή και μέχρι σήμερα να θεωρούνται οι πιο αποτυχημένοι παράγοντες στην ιστορία του επαγγελματικού αθλητισμού στην Ελλάδα. Διότι μην γελιέστε, αυτή η ταμπέλα θα είχε κρεμαστεί στους αδερφούς Αγγελόπουλους αν πριν δύο χρόνια, είχαν αποχωρήσει από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπως είχαν άλλωστε ανακοινώσει. Τελικά δεν βρέθηκε κανείς να τους διαδεχτεί και έμειναν. Μαζί με την απόφαση της παραμονής, ήρθε και η δικαίωση.
Πρώτα η ευρωπαϊκή κούπα. Ο Ολυμπιακός στα χέρια τους ξανάγινε πρωταθλητής Ευρώπης. Μετά από λίγες ημέρες ήρθε και η πρώτη κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας. Η δικαίωση όμως δεν ήταν ότι ήρθαν οι κούπες, αλλά το πώς ήρθαν. Με τον τρόπο που είχαν επιλέξει από την αρχή και τον οποίο δεν εγκατέλειψαν ποτέ. Αυτή ήταν η πραγματική δικαίωσή τους.
Η πρόκριση στο φάιναλ φορ του Λονδίνου, είναι μία ακόμη απόδειξη ότι η δικαίωση για τον Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο δεν είναι η άφιξη στα Κύθηρα, αλλά το ταξίδι προς αυτά και κυρίως το πόσο όμορφο και καθαρό ήταν αυτό το ταξίδι. Μαγκιά τους...
Διότι αυτοί είναι οι πραγματικοί παράγοντες μάγκες, όχι οι άλλοι με τα πούρα, τον στρατό από τους άσβερκους γορίλες και τον έλεγχο του παρασκηνίου. Αυτούς τους κάναμε μάγκες μόνο στην Ελλάδα...
Πηγή: gazzetta.gr

Η πιο μεγάλη πρόκριση...!!

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος γράφει για τον Ολυμπιακό που είναι ήδη επιτυχημένος με την πρόκρισή του στο Final 4, το μεγάλο στοίχημα που έχει κερδίσει, αλλά και τον... σπάνιο ηγέτη Σπανούλη.
Ο Σπανούλης έβαλε τις βάσεις, ο Πρίντεζης την υπογραφή του και ο Ολυμπιακός των Αγγελόπουλων με προπονητή τον Μπαρτζώκα, ταξιδεύει πετυχημένος στο Λονδίνο...
Το πιο δύσκολο δεν είναι να φτάσεις στην κορυφή, αλλά να παραμείνεις εκεί. Και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, η κορυφή είναι το φάιναλ φορ... Ακόμα κι αν δεν διατηρήσει τον τίτλο του ο Ολυμπιακός, είναι ήδη επιτυχημένος. Παρέμεινε στην ελίτ, κέρδισε το πιο μεγάλο στοίχημα από την ημέρα που ανέλαβαν οι Αγγελόπουλοι.
Είναι τόσο μεγάλο το επίτευγμα του Ολυμπιακού, που δεν συγκρίνεται με την κατάκτηση τίτλου. Διότι πέρυσι, η ερυθρόλευκη πορεία ήταν θέμα... τύχης για τους διάφορους ειδικούς. Για άλλους ήταν αποκλειστικά θέμα Ιβκοβιτς... Ε, λοιπόν, τίποτα δεν έρχεται τυχαία, ούτε η επιτυχία μπορεί να οφείλεται σε έναν. Και ο Ολυμπιακός το απέδειξε.
Πρώτος και καλύτερος ο Βασίλης Σπανούλης. Ο απόλυτος ηγέτης αυτής της ομάδας, ο αθλητής που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2010 και ουσιαστικά άλλαξε τη ροή των πραγμάτων. Στο πέμπτο ματς βγήκε μπροστά, οδήγησε τον Ολυμπιακό στις πιο δύσκολες. Αρχηγός όνομα και πράγμα, όχι μόνο γιατί έβαλε πόντους ή μοίρασε ασίστ. Κυρίως γιατί λειτούργησε ενωτικά μετά την παρεξήγηση της προηγούμενης Παρασκευής και όχι εγωιστικά, όπως πολλοί έχουν σπεύσει να τον κατηγορήσουν. Ο Σπανούλης είναι ο λόγος που οι ερυθρόλευκοι είναι νικητές, παίκτης με τα δικά του χαρακτηριστικά σπάνια γεννιέται. Διάλεξε τον πιο δύσκολο δρόμο και δικαιώνεται, ακόμα κι αν στην πορεία προκύπτουν εμπόδια. Ο Σπανούλης έχει πέσει πολλές φορές, αλλά όταν σηκώνεται, είναι προτιμότερο να τον έχεις στη δική σου πλευρά. Να μην είναι αντίπαλος... Σαν τον Σπανούλη δεν υπάρχει άλλος.
Πάμε παρακάτω. Ο Γιώργος Πρίντεζης κάτι χρωστούσε. Μια μεγάλη εμφάνιση. Μια πολύ μεγάλη εμφάνιση. Και την έκανε στο ΣΕΦ. Την έκανε στο πιο κρίσιμο σημείο. Μπήκε στο παρκέ όταν τα πάντα κρέμονταν σε μια κλωστή και σηκώθηκε για το πιο σημαντικό τρίποντο της σεζόν. Μέχρι τώρα τουλάχιστον. Το έβαλε και όλα πήραν το δρόμο τους. Ακολούθησε το... πεταχτάρι και όλα τελείωσαν. Η πρόκριση είχε την υπογραφή των δύο μεγάλων προσωπικοτήτων αυτής της ομάδας. Του Σπανούλη και του Πρίντεζη.
Βέβαια δεν ήταν μόνο αυτοί. Γιατί ο Ολυμπιακός έβαλε όλα τα μεγάλα σουτ από το 18' και μετά. Οταν η Εφές έδειχνε να κυριαρχεί. Τα 2/2 τρίποντα του Παπανικολάου στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνουν κράτησαν στη ζωή τους ερυθρόλευκους. Ο Περπέρογλου ήταν άστοχος σε όλο το ματς, αλλά οι 5 συνεχόμενοι πόντοι του ήταν καθοριστικοί. Ο Σλούκας έβαλε ένα τρίποντο, αλλά σημαντικό. Ο Λο έβαλε κι αυτός ένα και έγραψε το 76-70. Τα... Ολυμπιακά τρίποντα έστειλαν τους ερυθρόλευκους στο Λονδίνο και τους οπαδούς της ομάδας στον ουρανό.
Ε, γι αυτό και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει κάθε λόγο να αισθάνεται υπερήφανος. Στην πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό, ετοιμάζεται και για το πρώτο φάιναλ φορ της καριέρας του. Σε ένα ρόστερ με ατέλειες, με πρόβλημα στους ψηλούς, με τον Μάντζαρη νοκ άουτ από νωρίς, βρήκε τον τρόπο και τις λύσεις. Εκανε και τα λάθη του, αλλά ο τρόπος που διαχειρίστηκε κρίσεις, δύσκολες καταστάσεις, αλλά και το πέμπτο ματς με την Εφές, δείχνει ότι ξέρει τη δουλειά. Αν ήταν ξένος, αν ήταν Σέρβος για την ακρίβεια, θα τον αποθέωναν όσο κανέναν άλλο. Είναι Ελληνας και περνάει σε δεύτερη μοίρα. Κι όμως, στο πρόσωπο του Μπαρτζώκα δικαιώθηκε ο Ελληνας προπονητής.
Τι θα γίνει στο Λονδίνο; Ο,τι και να γίνει ο Ολυμπιακός είναι ήδη πετυχημένος. Είθισται οι πρωταθλητές Ευρώπης - πλην ΤΣΣΚΑ - να μην προκρίνονται στο επόμενο φάιναλ φορ. Οι ερυθρόλευκοι δεν διατήρησαν την... παράδοση. Τώρα θα ανταμώσουν με τους Ρώσους στον ημιτελικό. Η ΤΣΣΚΑ είναι και πάλι φαβορί, όπως ήταν και στην Πόλη, στον τελικό. Μπορεί ο Ολυμπιακός να την νικήσει; Σε ένα ματς, όλα γίνονται. Και το κυριότερο; Αγχος πλέον δεν υπάρχει. Αγχος έχει μόνο ο Μεσίνα και η παρέα του.
ΥΓ: Τέταρτο φάιναλ φορ σε πέντε χρόνια για τον Ολυμπιακό. Βερολίνο, Παρίσι, Πόλη και τώρα Λονδίνο. Ο Ολυμπιακός των Αγγελόπουλων έχει πετύχει πολλά και δεν σταματά. Χωρίς μεγάλα λόγια, τα δύο αδέλφια κέρδισαν με την πρόκριση στο φάιναλ φορ, το πιο μεγάλο προσωπικό τους στοίχημα. Με χαμηλό προφίλ, χαμηλό μπάτζετ, σωστές επιλογές. Το δικό τους πρότζεκτ, έχει ήδη αλλάξει πολλά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.
Πηγή: gazzetta.gr

Η νέα φανέλα της Μπάρτσα!

Η σεζόν μπορεί να μην έχει τελειώσει ακόμη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Μπαρτσελόνα δεν έχει… έτοιμη τη φανέλα της νέας χρονιάς.

Η νέα φανέλα της Μπάρτσα
Έχουμε μπει ήδη στην τελική ευθεία για το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε και εικόνα από την… επόμενη χρονιά.

Και όταν λέμε εικόνα, εννοούμε από…φανέλες.

Από τις πρώτες λοιπόν που είδαμε είναι αυτή που θα φοράει η Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2013-14.

Με αρκετές αλλαγές η πρώτη εμφάνιση των «μπλαουγκράνα», καθώς επανέρχονται οι ρίγες, που έλειψαν από την φετινή. Το χρώμα της είναι πιο σκούρο, ενώ υπάρχει κίτρινο χρώμα γύρω από τη λαιμόκοψη, που θυμίζει αρκετά τη φανέλα της σεζόν 2010-11.
Πηγή: sport-fm.gr

Που έχεις για καμάρι σου…!

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε για όγδοη φορά στην ιστορία του σε Final Four Ευρωλίγκας και ο Νίκος Ζέρβας γράφει για το μέταλλο της ομάδας, το κέρδος και την μεγάλη δικαίωση των αδελφών Αγγελόπουλων.

Που έχεις για καμάρι σου…
Όταν τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Εφές προηγήθηκε με 15 πόντους, χρειαζόταν ένας…ανεμοστρόβιλος για να σκορπίσει το τεράστιο σύννεφο αποκλεισμού του Ολυμπιακού από το Final Four που έχει κάνει την εμφάνισή του πάνω από το ΣΕΦ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του όμως, έδειξαν περίτρανα για μία ακόμα φορά φέτος, ότι όσο η…ζωή τους γίνεται –την κάνουν αν θέλετε- δύσκολη, τόσο πιο καλά και εμφατικά αντιδρούν. Με την ψυχολογία…τραυματισμένη από τον κακό τρόπο που χάθηκε το τέταρτο ματς στην Πόλη, οι περισσότεροι θαρρώ πως στοιχημάτισαν εκείνη την ώρα στο «διπλό»…

Ευτυχώς όμως το…καιρικό φαινόμενο που προκάλεσε ο Ολυμπιακός με την αντίδρασή του από εκεί και έπειτα, σκόρπισε σαν φτερό στον άνεμο οποιαδήποτε εκτίμηση που εύλογα δημιουργούσε η εικόνα στο παρκέ. Έχοντας εκπληκτική συμπαράσταση από ένα –επιτέλους- αμιγώς μπασκετικό κοινό που δεν πίεσε ή γκρίνιαξε ακόμα και στο 23-38, η …θαλασσοταραχή ξεπεράστηκε και η πρόκριση στο Λονδίνο είναι γεγονός. Η αλλαγή τακτικής στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και η πιο ορθολογική ανάπτυξη στην επίθεση, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά που «γύρισαν» την τράπουλα. Η εμμονή στο τρίποντο που άφηνε τεχνηέντως αμαρκάριστο ο Μαχμούτι, παραλίγο να αποβεί καταστροφική. Από τη στιγμή που με το 4/19 του πρώτου μέρους το ταμπλό έγραφε μόλις -8, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ικανοί για την ανατροπή. Έχουν κάνει και πιο δύσκολα και η… λιγόψυχη στη θέα της πρόκρισης Εφές, ήταν λογικό να λυγίσει.

Σε ένα ματς που η μπασκετική λογική πήγε στο μεγαλύτερο μέρος του περίπατο στην ακρογιαλιά του Πειραιά, ο Ολυμπιακός έγραψε μία ακόμα χρυσή σελίδα στην σύγχρονη ιστορία του γιατί έχει αποκτήσει μέταλλο και χαρακτήρα. Έφτασε σε ένα μεγάλο επίτευγμα –τέτοιο είναι να υπερασπίζεσαι τον τίτλο σου- σε μία χρονιά που είχε ατυχίες –Μάντζαρης-, άστοχες επιλογές στις έξτρα προσθήκες μεσούσης της σεζόν και κυρίως τεράστιο ψυχολογικό βάρος λόγω του περυσινού θριάμβου. Η πορεία πέρασε από χίλια κύματα, αλλά καταλήγει με δάφνες στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, όπου οι πρωταθλητές θα πάνε χωρίς άγχος για ο,τι καλύτερο. Έχουν ήδη πετύχει και τους αξίζουν πολλά μπράβο, γιατί κρατάνε σε μία πολύ δύσκολη χρονιά για την χώρα, ψηλά τη σημαία του ελληνικού μπάσκετ.

Καθοδηγούμενος από έναν εκπληκτικό Σπανούλη που εκτός του ότι απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι σε ματς ζωής ή θανάτου δηλώνει σχεδόν πάντα παρών, ο Ολυμπιακός ήταν πολύ δύσκολο να πέσει στο καναβάτσο. Έχω την εντύπωση όμως ότι το καλύτερο…μπάσκετ ο διεθνής γκαρντ το έπαιξε την εβδομάδα που προηγήθηκε. Έβαλε την ομάδα πάνω από τον εαυτό του και έδωσε με τη συμπεριφορά του τέλος στην όποια μικροπαρεξήγηση δημιουργήθηκε από το ότι δεν έπαιξε στο φινάλε του τέταρτου αγώνα. Πλάι του ο Γιώργος Πρίντεζης που με καθοριστικά καλάθια στο τελευταίο τετράλεπτο έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο εισιτήριο. Φρονώ όμως ότι κανείς δεν υστέρησε την ώρα της αντεπίθεσης και εκεί είναι ίσως το μεγάλο μυστικό της νίκης. Παίκτες που στο πρώτο ημίχρονο πελαγοδρομούσαν (Λο, Άντιτς, Περπέρογλου, Πάουελ), κατάφεραν να μεταμορφωθούν στην επανάληψη, να βοηθήσουν σημαντικά και να μετατρέψουν την αμφιβολία σε ένα μεγάλο πανηγύρι.

Σε δύο εβδομάδες ο Ολυμπιακός θα πρωταγωνιστήσει στο remake του περυσινού τελικού με την ΤΣΣΚΑ και αυτό από μόνο του είναι μεγάλη υπόθεση. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, πίνουν ακόμα μερικές σταγόνες από το νέκταρ των κόπων τους που πλέον αποδίδουν καρπούς. Πριν από κάποιους μήνες κάποιοι τους χλεύαζαν διότι κατά την ελληνική παρηκμασμένη νοοτροπία τους, δεν ήταν οι παράγοντες που θα κάνουν κάτι για να προχωρήσει η ομάδα με παρασκηνιακούς τρόπους και προστασία. Δεν το θέλουν, παραμένουν σταθερή στη γραμμή τους και δικαιώνονται. Παίρνουν αυτό που αξίζουν. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με τα λάθη του και την πίεση που κάποιες φορές μέσα στη σεζόν δεν άφησαν να φανεί στο έπακρο το ταλέντο του, απολαμβάνει την πρώτη του συμμετοχή σε Final Four, γνωρίζοντας πλέον καλά ότι ένα μεγάλο βάρος από τις πλάτες του έχει φύγει. Τώρα είναι η ευκαιρία του να πείσει ακόμα περισσότερο. Η δήλωση «όπως δεν μου αρέσει η χλεύη στις ήττες, άλλο τόσο δεν θέλω να με αποθεώνουν στις νίκες», είναι ίσως η ωριμότερη που έχει κάνει στους εννέα μήνες της θητείας του στο λιμάνι.

Όσο για τα προγνωστικά ενόψει Λονδίνου, αυτά μπορεί να περιμένουν. Φαβορί στον ημιτελικό λογικά υπάρχει και είναι η ΤΣΣΚΑ. Αλλά με τον Ολυμπιακό η μπασκετική λογική παύει να έχει μεγάλη σχέση με την πραγματικότητα. Εκεί που παίζει ρόλο η ψυχή, η καρδία, η θέληση και η παρέα ο πρωταγωνιστής φορά «ερυθρόλευκα». Με έναν μαγικό, αλλά συνάμα απολαυστικό τρόπο. Άλλωστε μόνο δύο νίκες έμειναν…
Πηγή: sport-fm.gr

Νο 1 ο Σιπ, στην πεντάδα Πάουελ και Γκιστ! (video)

Ο Τζος Σιπ και το κάρφωμά του πάνω σε άμυνα του Κάιλ Χάινς είναι η κορυφαία φάση στο Top 5 των πέμπτων αγώνων της Ευρωλίγκας.

Νο 1 ο Σιπ, στην πεντάδα Πάουελ και Γκιστ (video)
Το καταπληκτικό κάρφωμα του Τζος Σιπ πάνω στην άμυνα του Κάιλ Χάινς στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές είναι η κορυφαία φάση στο Top 5 των πέμπτων αγώνων της Ευρωλίγκας.

Στο «5» υπάρχει το τρίποντο του Τζος Πάουελ στην εκπνοή της πρώτης περιόδου του ίδιου αγώνα, ενώ στο «2» η τάπα του Τζέιμς Γκιστ στον Μαρσελίνιο Χουέρτας στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα.





Πηγή: sport-fm.gr

MVP ο Τζαβάι, πίσω του Πρίντεζης-Σπανούλης!!

Ο Νέιτ Τζαβάι αναδείχθηκε MVP των πέμπτων ματς των play offs.

MVP ο Τζαβάι, πίσω του Πρίντεζης-Σπανούλης
Πολυτιμότερος παίκτης των πέμπτων αγώνων των play offs της Ευρωλίγκας αναδείχθηκε ο Νέιτ Τζαβάι. Στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί του Παναθηναϊκού (64-53) ο Αυστραλός σέντερ είχε 9 πόντους (4/4 δίποντα, 1/1 βολή), 6 ριμπάουντ, 3 τάπες, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο συγκεντρώνοντας 21 βαθμούς στο index.

Δύο βαθμούς λιγότερους συγκέντρωσε ο Γιώργος Πρίντεζης, που στο 82-72 του Ολυμπιακού επί της Εφές είχε 15 πόντους (4/5 βολές, 4/6 δίποντα, 1/3 τρίποντα), 7 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο. Τρίτος με 18 βαθμούς ήταν ο Βασίλης Σπανούλης που είχε 19 πόντους (5/6 βολές, 4/6 δίποντα, 2/7 τρίποντα), 5 ασίστ και 2 ριμπάουντ.Πηγή: sport-fm.gr

Όταν σηκώνεται ο Χάινς…! (video)

Για άλλη μία φορά φέτος, ο Κάιλ Χάινς απέδειξε το λόγο, για τον οποίο δεν θα πρέπει ο αντίπαλος να σηκώνεται μπροστά του να βάλει καλάθι.

Όταν σηκώνεται ο Χάινς… (video)
Μικρός στο… μάτι, μεγάλος στην άμυνα! Ο Κάιλ Χάινς για άλλη μία φορά φέτος «κέρασε» μία μεγαλοπρεπέστατη τάπα κάποιον αντίπαλο και «θύμα» αυτή τη φορά ήταν ο Τζαμόν Λούκας, στη νίκη (82-72) του Ολυμπιακού επί της Αναντολού Εφές, στο πέμπτο παιχνίδι των προημιτελικών της Ευρωλίγκας.







Πηγή: sport-fm.gr

Πρώτος ημιτελικός το Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ!!

Στις 10 Μαΐου στις 19:00 θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός της Ευρωλίγκας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο ημιτελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα είναι ο πρώτος χρονικά στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στην Ο2 Arena του Λονδίνου την Παρασκευή 10 Μαΐου στις 19:00 (ώρα Ελλάδος, 17:00 τοπική).

Τρεις ώρες μετά θα διεξαχθεί το clasico μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης στον δεύτερο ημιτελικό.
Πηγή: sport-fm.gr

Τα εισιτήρια για Λονδίνο!

Άμεση είναι η ενημέρωση για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που θέλουν να ταξιδέψουν στο Λονδίνο για το Final-4, καθώς η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τον τρόπο διάθεσης.

Τα εισιτήρια για Λονδίνο
Λίγα μόλις λεπτά μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Εφές και την πρόκριση στο Final-4, η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουν οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» να αποκτήσουν τα εισιτήρια για το Λονδίνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στο Turkish Airlines Euroleague Final Four 2013 στο Λονδίνο και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της που επιθυμούν να ταξιδέψουν και να παρακολουθήσουν απο κοντά τις προσπάθειες της ομάδας μας, ανακοινώνει τα εξής:

Όπως κάθε ομάδα του Final Four έτσι και η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θα παραλάβει 1.000 εισιτήρια. Όπως γίνεται αντιληπτό ο αριθμός αυτός δεν είναι ικανός να καλύψει τα αιτήματα των πολλών φίλων της ομάδας μας εντός και εκτός Ελλάδας, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες. Παρόλα αυτά, γίνονται προσπάθειες για την εξασφάλιση και άλλων εισιτηρίων.

Για την εξυπηρέτηση όλων των φίλων της ομάδας, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όπως σε κάθε Final Four θα ακολουθήσει την ίδια διαδικασία κατανομής και διανομής των εισιτηρίων, με σκοπό την όσο το δυνατό καλύτερη και δικαιότερη κατανομή και διάθεση των εισιτηρίων στους ενδιαφερόμενους. Επιπλέον, αυτή τη φορά δικαίωμα υποβολής αίτησης αγοράς εισιτηρίου θα έχουν και φίλαθλοι που δεν κατέχουν εισιτηρίο διαρκείας. Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνονται τα εξής:

• Δυνατότητα για αγορά εισιτηρίου θα έχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με προτεραιότητα όμως στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της φετινής περιόδου 2012-2013, για τους οποίους θα ακολουθηθεί η διαδικασία των προηγούμενων Final Fours.
• Κάθε ενδιαφερόμενος δικαιούται να προμηθευτεί, μέσω αγοράς, 1 (ένα) εισιτήριο για το Turkish Airlines Euroleague Final Four 2013 στο Λονδίνο.
• Κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να καταθέσει μια Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Αγοράς Εισιτηρίου για το Turkish Airlines Euroleague Final Four 2013. Την αίτηση μπορεί να την προμηθευτεί μέσω της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας της ΚΑΕ – www.olympiacosbc.gr ή/και απο τα γραφεία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Στην αίτηση θα πρέπει οπωσδήποτε να δηλώνεται και ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας του ενδιαφερόμενου μέσω της οποίας θα πραγματοποιηθεί η σχετική χρέωση, μόλις γίνει η κατανομή του εισιτηρίου. Αιτήσεις που θα σταλούν χωρίς αριθμό πιστωτικής κάρτας, δεν θα είναι έγκυρες.
• Στην αίτηση επίσης, δηλώνεται η επιθυμή κατηγορία εισιτηρίου για τον κάθε ενδιαφερόμενο καθώς και η σειρά προτίμησης (1 για την πρώτη επιλογή – 3 για την τελευταία) με βάση την οποία θα πραγματοποιηθεί αυτόματα η κατανομή του διαθέσιμου εισιτηρίου και αντίστοιχα η χρέωση στην πιστωτική κάρτα. Στην περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος επιθυμεί μόνο μια συγκεκριμένη κατηγορία εισιτηρίου, συμπληρώνει μόνο το αντίστοιχο κουτάκι.
• Στην περίπτωση που οι αιτήσεις για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά εισιτηρίων ξεπεράσουν τα διαθέσιμα προς το κοινό εισιτήρια (αφού εξαιρεθούν οι ανάγκες της ΚΑΕ, Χορηγοί, κ.λπ.) τότε τα διαθέσιμα εισιτήρια θα κατανεμηθούν με βάση τα παρακάτω κριτήρια του κατόχου εισιτηρίου διαρκείας:

1. Κάθε κάτοχος θέσης Court Seat (Central & Baseline) δικαιούται ένα εισιτήριο.
2. Κάθε κάτοχος θέσης VIP δικαιούται ένα εισιτήριο.
3. Κάθε κάτοχος θέσης Executive A & B δικαιούται ένα εισιτήριο, με προτεραιότητα των παλαιότερων κατόχων φυσικά να υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια μετά και την κατανομή των ανώτερων κατηγοριών.
4. Κάθε κάτοχος των υπόλοιπων κατηγοριών εισιτηρίων διαρκείας δικαιούται ένα εισιτήριο.

Προτεραιότητα σε κάθε κατανομή θα έχουν οι παλαιότεροι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Η κατανομή εισιτηρίων σε φιλάθλους που δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, θα πραγματοποιηθεί μόλις ικανοποιηθούν όσοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείων έχουν υποβάλλει αίτηση και στην περίπτωση που υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια. Η κατανομή στους μη κατόχους εισιτηρίων διαρκείας θα πραγματοποιηθεί με βασικά κριτήρια την χρονική στιγμή υποβολής της αίτησης (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας) και τον συνδυασμό διαθέσιμων και επιθυμητών κατηγοριών εισιτηρίων απο τον ενδιαφερόμενο, με βάση τις πληροφορίες που θα αναγράφονται στην αίτηση που θα υποβάλλει.

• Η αίτηση μπορεί να συμπληρωθεί και να αποσταλλεί μέσω των παρακάτω τρόπων:

1. Ηλεκτρονικά, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ www.olympiacosbc.gr.
2. Με εκτύπωση και αποστολή μέσω fax στο 210 4527601.
3. Με αποστολή στο email info@olympiacosbc.gr με την ένδειξη Αίτηση Αγοράς Εισιτηρίου Λονδίνο 2013.
4. Αυτοπροσώπως στα γραφεία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο ΣΕΦ απο την Δευτέρα 29/4/2013 στις 10.00 ώς και την Τρίτη 30/4/2013 στις 18.00.
5. Τηλεφωνικά μέσω συνομιλίας με τους εκπροσώπους της Δ/νσης Εισιτηρίων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στα τηλ. 210 4527471, 210 4527473, 210 4527474.

• Η περίοδος κατάθεσης των αιτήσεων ξεκινάει το Σάββατο 27/04/2013 (ηλεκτρονικά και μέσω fax) και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 30/04/2013 στις 18:00 για όλες τις αιτήσεις. Απο την Τετάρτη 1/5/2013 θα αρχίσουν να ενημερώνονται οι δικαιούχοι των εισιτηρίων ώστε να προγραμματίσουν το ταξίδι τους.
• Όλοι οι ενδιαφερόμενοι στους οποίους τελικά θα δοθεί εισιτήριο, είναι υποχρεωμένοι να μας δηλώσουν το ταξιδιωτικό τους πρόγραμμα (ημερομηνίες αναχώρησης και επιστροφής, αριθμούς πτήσεων, ώρες πτήσεων, ξενοδοχεία διαμονής).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να έχει ο φίλαθλος, δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου για το Turkish Airlines Euroleague Final Four 2013 θα πρέπει απαραιτήτως να καταθέσει την Αίτηση, σωστά συμπληρωμένη και εντός της προθεσμίας που ανακοινώθηκε στη παρούσα ανακοίνωση. Φίλαθλος που δεν καταθέσει αίτηση σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες, δεν θα έχει τη δυνατότητα να ενταχθεί στη διαδικασία κατανομής και διάθεσης εισιτηρίων. Επίσης, κάθε Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αγορά εισιτηρίου για το Final Four θεωρείται και είναι δεσμευτική. Αυτό γίνεται για να εξασφαλιστεί η τάξη στην κατανομή των εισιτηρίων και να αποφευχθούν πιθανά προβλήματα στη διαδικασία διάθεσης καθώς φέτος, για πρώτη φορά, το Final Four διεξάγεται μόλις 10 ημέρες μετά την έναρξη της διαδικασίας κατανομής και διανομής εισιτηρίων.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει βασικό στόχο να εφαρμόσει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο σύστημα διάθεσης των εισιτηρίων για το Turkish Airlines Euroleague Final Four. Έχει επίσης πρώτιστο στόχο να επιβραβεύσει όλους τους πιστούς φιλάθλους που στηρίζουν την ομάδα φέτος αλλά και τα προηγούμενα έτη. Κατανοούμε πλήρως ότι δεν είναι εφικτό να ικανοποιήσουμε όλους τους φίλους της ομάδας αλλά η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι η δικαιότερη δυνατή.
Για λόγους ασφαλείας και προστασίας των φιλάθλων στους οποίους θα δοθούν εισιτήρια ή/ και για λόγους καλύτερης οργάνωσης της διαδικασίας διάθεσης των εισιτηρίων, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να προβεί σε οποιαδήποτε αλλαγή ή/και μετατροπή της διαδικασίας διάθεσης των εισιτηρίων για το Euroleague Final Four στο Λονδίνο.

Για οποιαδήποτε μετατροπή ή αλλαγή στη παραπάνω διαδικασία η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα προβεί σε νέα σχετική ανακοίνωση
».