Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Με τους έτοιμους στην Κομοτηνή!

Χωρίς τους τραυματίες, Χολεβας και Ιμπαγάσα, αλλά και τους Μέγερι-Βλαχοδήμο ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Κομοτηνή για την επαναληπτική αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στον Πανθρακικό.

Με τους έτοιμους στην Κομοτηνή
Με την πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Πανθρακικό, αγώνας διαδικαστικού χαρακτήρα μετά τη νίκη με 6-2 στον πρώτο αγώνα.

Στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» δεν συμπεριλήφθηκαν οι Χολέβας και Ιμπαγάσα, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και στη σημερινή προπόνηση ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Από τους... έτοιμους, εκτός αποστολής έμειναν οι Μπάλας Μέγερι και Παναγιώτης Βλαχοδήμος.

Ο Μίτσελ δεν επέλεξε να αφήσει εκτός τους «βασικούς», καθώς μεσολαβούν δύο εβδομάδες για τον τελικό του θεσμού και υπάρχει αρκετός χρόνος για να ξεκουραστούν, ενώ θέλει να τους διατηρήσει σε αγωνιστική εγρήγορση δίνοντάς τους ένα παιχνίδι στα πόδια τους.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι παίκτες του Ολυμπιακού έπαιξαν οικογενειακό διπλό, ενώ δούλεψαν στην κατοχή της μπάλας και στις στημένες φάσεις.

Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Κομοτηνή:
Κάρολ, Γιαννιώτης, Αμπντούν, Κοντρέρας, Τζιμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρέκο, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σιόβας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: