Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Καμία έφεση από Σουάρες!!

Την απόφαση να μην καταθέσει έφεση για την ποινή των δέκα αγωνιστικών, που επιβλήθηκε στον Λουίς Σουάρες, πήρε η Λίβερπουλ.

Καμία έφεση από Σουάρες
Άμεση ισχύ θα έχει η ποινή των 10 αγωνιστικών που υπεβλήθη στον Λουίς Σουάρες, αφού η Λίβερπουλ αποφάσισε να μην καταθέσει έφεση προς την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Τον Σεπτέμβριο θα αγωνιστεί ξανά ο Ουρουγουανός επιθετικός, σε ματς των «κόκκινων» για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Η απόφαση ελήφθη αποκλειστικά από τον Λουίς Σουάρες, όπως μεταδίδει το «BBC», με τον διεθνή άσο να χάνει τα υπόλοιπα τέσσερα ματς της σεζόν και να μην μπορεί να αγωνιστεί στις πρώτες έξι αγωνιστικές της επόμενης, πέντε εκ των οποίων για το πρωτάθλημα και μια για το Λιγκ Καπ.

Όπως αναφέρει η «Guardian», ο Σουάρες επικοινώνησε τόσο με το νομικό τμήμα του συλλόγου, όσο και με τον ατζέντη του, και πήρε την απόφαση να μην κινηθεί εναντίον της απόφασης της FA,

Ωστόσο, ο διεθνής άσος ενδέχεται να έχει αγωνιστεί στο μεσοδιάστημα, σε επίσημες διοργανώσεις της ομάδας, αφού η Λίβερπουλ διατηρεί ακόμη ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο.

Όλα αυτά, σε μια ημέρα που άρχισε με τις δηλώσεις του Ντέιβιντ Κάμερον για το ζήτημα και αναμένεται να ολοκληρωθεί το απόγευμα της Παρασκευής με τη δημοσιοποίηση του σκεπτικού της απόφασης από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: