Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Γ. Αγγελόπουλος: «Αυτόν τον Ολυμπιακό θέλουμε!»

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μετά τη νίκη των «ερυθρολεύκων» επί της Αναντολού Εφές.

Γ. Αγγελόπουλος: «Αυτόν τον Ολυμπιακό θέλουμε!»
Ευτυχισμένοι ήταν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, με την πρόκριση των «ερυθρολεύκων» στο φετινό Final 4 της Ευρωλίγκας. Αμφότεροι μοίρασαν συγχαρητήρια στον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του, αλλά και στον κόσμο που γέμισε το ΣΕΦ.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα και τον κόσμο. Ήταν μία τρομερή βραδιά. Εγώ προσωπικά είχα τρελό άγχος στο πρώτο ημίχρονο. Συγχαρητήρια στον κόουτς γιατί η πρόκριση στο Final 4 είναι κάτι που κάνει για πρώτη φορά στην καριέρα του. Πλέον, η ΤΣΣΚΑ έχει το άγχος και όχι εμείς», δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο αδερφός του, Γιώργος, ο οποίος δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον κόουτς και στους παίκτες. Είναι τεράστιο επίτευγμα αυτό που κάναμε, καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια προκριθήκαμε για τέταρτη φορά σε Final 4. Ο τρόπος που ήρθε αυτή η πρόκριση μας κάνει πιο χαρούμενους και είμαστε περήφανοι για την ομάδα που έχουμε φτιάξει. Τα συγχαρητήρια στον κόουτς, ο οποίος άκουσε πολλά κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ίσως να βοήθησαν οι ήττες κατά τη διάρκεια της σεζόν, για να φτάσουμε ψηλά. Φέτος πήραμε εννιά εκτός έδρας νίκες και μου φαίνεται μόνο η Μπαρτσελόνα έχει πετύχει 10. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός που θέλουμε! Αυτόν θέλουμε να βλέπουμε και είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτόν».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: