Σάββατο 27 Απριλίου 2013

«Μακάρι να μείνει ο Ζλάταν»

Την ευχή να συνεχίσει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν, έκανε ο Τιάγκο Σίλβα, μιλώντας σε γαλλική εφημερίδα. Ο Βραζιλιάνος, πάντως, δήλωσε άγνοια για τις προθέσεις του Σουηδού.

«Μακάρι να μείνει ο Ζλάταν»
Όπως σε κάθε μεταγραφική περίοδο, έτσι και σε αυτή που σύντομα ξεκινά, το όνομα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εξακολουθεί να βρίσκεται στην επικαιρότητα. Αν και μόλις το περασμένο καλοκαίρι μεταγράφηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν, συνεχίζονται οι φήμες που τον θέλουν να αλλάζει για ακόμα μία φορά ομάδα.

Ο συμπαίκτης του στην ομάδα του Παρισιού, Τιάγκο Σίλβα, μίλησε για το μέλλον του Σουηδού και ευχήθηκε να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί. «Πρώτα από όλα θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω συζητήσει με τον Ζλάταν για το μέλλον, συνεπώς όσα πω αποτελούν δικές μου σκέψεις και εκτιμήσεις. Η ομάδα βρίσκεται σε μια διαδικασία δημιουργίας και εξέλιξης. Θέλουμε να φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο, ικανό να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη. Για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι, πρέπει να μείνουν στο ρόστερ όλοι οι ικανοί ποδοσφαιριστές. Ένας από αυτούς είναι, χωρίς αμφιβολία, ο Ζλάταν. Συνεπώς, θέλουμε να μείνει στο Παρίσι και να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα», τόνισε ο Βραζιλιάνος.

Ο Τιάγκο Σίλβα είναι συμπαίκτης του Ιμπραΐμοβιτς από τα χρόνια της Μίλαν. Ποια είναι η γνώμη του, τόσο για τον παίκτη, όσο και για τον άνθρωπο Ζλάταν; «Ο Ζλάταν είναι ένας απλός, ήρεμος άνθρωπος, που δεν έχει μεγάλη σχέση με αυτό που βλέπετε στο γήπεδο. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο μεταμορφώνεται, αφού θέλει να νικά πάντα. Αυτό που προσφέρει στην ομάδα είναι σημαντικό, αφού εκτός από όσα κάνει μέσα στο γήπεδο, φροντίζει να παρασύρει τους συμπαίκτες του με τον ενθουσιασμό του. Άλλος ένας λόγος, λοιπόν, για να επιθυμώ την παραμονή του και την επόμενη χρονιά», σημείωσε ο Τιάγκο Σίλβα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: