Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

H Πόρτο κατέκτησε το Europa League

Με γκολ του Ρανταμέλ Φαλκάο Γκαρσία η Πόρτο νίκησε με 1-0 την Μπράγκα στον τελικό του Δουβλίνου και κατέκτησε το Europa League για δεύτερη φορά στην ιστορία της, μετά από αυτήν με Μουρίνιο το 2003
Ο Φαλκάο πέτυχε το μοναδικό γκολ του τελικού στο 44' με κεφαλιά από ύψος του πέναλτι έπειτα από σέντρα του Φρέντι Γκουαρίν.

Αυτό ήταν το 17ο γκολ του στράικερ των "δράκων" στην φετινή διοργάνωση, έτσι ανέβασε την επίδοσή του που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού (και ως UEFA Cup παλαιότερα), με τον Γιούργκεν Κλίνσμαν να είναι δεύτερος με 15 την περίοδο 1995-1996 με την Μπάγερν.
Η Πόρτο είχε κατακτήσει το τρόπαιο για πρώτη φορά το 2003 με τον Ζοζέ Μουρίνιο και ο Αντρέ Βίλας-Μπόας θέλει πλέον να την οδηγήσει την επόμενη χρονιά στην κατάκτηση του Champions League, όπως δηλαδή είχε κάνει και ο "Μου".

Η Μπράγκα είχε στο ματς δύο καλές ευκαιρίες με Κουστόντιο και Μοσορό στις αρχές κάθε ημιχρόνου, όπως συνήθως είχε καλή αμυντική λειτουργία και δεν επέτρεψε στον αντίπαλο της να κάνει... παιχνίδι, αλλά μία φάση αρκούσε στον Φαλκάο για να "εκτελέσει" και να χαρίσει το τρόπαιο στην πρωταθλήτρια Πορτογαλίας.

Πόρτο - Μπράγκα  1-0

Σκόρερ: 44' Φαλκάο
Γήπεδο: "Ντάμπλιν Αρίνα", Δουβλίνο
Διαιτητής: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)

Η πρώτη καλή φάση του τελικού ήταν για την Μπράγκα, με τον Κουστόντιο να σουτάρει στην κίνηση έξω από την περιοχή και την μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Έλτον.

Η Πόρτο απείλησε για πρώτη φορά στο 7' με το διαγώνιο πλασέ του Χουλκ μέσα από την περιοχή, αφού ο Βραζιλιάνος είχε μπει σε αυτήν με εντυπωσιακή προσπάθεια.

Η ομάδα του Ντομίνγκος κατάφερε αρχικά να φέρει το ματς εκεί που ήθελε, καθώς καμία πλευρά δεν δημιουργούσε ευκαιρίες, μέχρι όμως το 44', όταν η Πόρτο κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Ρανταμέλ Φαλκάο Γκαρσία.

Ο Κολομβιανός στράικερ σκόραρε 17η φορά στην διοργάνωση με εξαιρετική κεφαλιά μέσα από την περιοχή, έπειτα από σέντρα του συμπατριώτη του, Φρέντι Γκουαρίν.

Το δεύτερο ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με σπουδαία ευκαιρία για την Μπράγκα. Μετά από λάθος της άμυνας της Πόρτο στο 46' ο Μοσορό, ο οποίος μόλις είχε μπει στο ματς, βγήκε τετ-α-τετ με τον Έλτον, σούταρε και ο Βραζιλιάνος πορτιέρο απέκρουσε με το δεξί πόδι.

Έπρεπε να φτάσουμε στο 72' για να δούμε ξανά αξιόλογη φάση, χωρίς πάντως τελική προσπάθεια, καθώς ο Χουλκ από αριστερά έκανε την σέντρα και ο Άλβαρο Περέιρα βρέθηκε μόνος στο πρώτο δοκάρι, αλλά δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά.

Ο Φερνάντο Μπελούστσι πέρασε στο ματς στο 73' στην θέση του Φρέντι Γκουαρίν και είχε μια καλή στιγμή στο 86'.


ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Σαπουνάρου, Ρολάντο, Οταμέντι, Άλβαρο Περέιρα, Φερνάντο, Γκουαρίν (73' Μπελούστσι), Ζοάο Μοουτίνιο, Χουλκ, Βαρέλα (79' Χάμες Ροντρίγκες), Φαλκάο.
ΜΠΡΑΓΚΑ: Αρτούρ, Μιγκέλ Γκαρσία, Παουλάο, Αλμπέρτο Ροντρίγκες (46' Κακά), Σίλβιο, Κουστόντιο, Βαντίνιο, Ούγκο Βιάνα (46' Μοσορό), Άλαν, Πάουλο Σέζαρ, Λίμα (66' Μεγιόνγκ Ζε).

Το φύλλο αγώνα για Γκαρσία

Ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τον Πάμπλο Γκαρσία είναι το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής Σιδηρόπουλος, καθώς ο Ουρουγουανός κινδυνεύει με ποινή 2-3 αγωνιστικών.
Το φύλλο αγώνα για Γκαρσία
«Ο παίκτης του ΠΑΟΚ αποβλήθηκε για αντιαθλητικό φάουλ και στη συνέχεια γρονθοκόπησε τον αντίπαλό του», ανέφερε το φύλλο αγώνα.
Με βάση αυτό το κατηγορητήριο είναι σαφές ότι ο Ουρουγουανός δύσκολα θα δώσει το παρών στους τελευταίους δύο αγώνες των πλέι οφ.
 

«Ανοιχτός» για Τότεναμ ο Αντεμπαγιόρ

Κανένα απολύτως πρόβλημα να αγωνιστεί με τη φανέλα της Τότεναμ δεν έχει ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ παρά τα συνθήματα που άκουσε εις βάρος του ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης φέτος από τους οπαδούς των «σπιρουνιών».

«Δεν τα πήρα στα σοβαρά τα συνθήματα. Μπορεί να τα είπαν επειδή απλά ήμουν αντίπαλος και προσπαθούσα να σκοράρω. Τη μία μέρα παίζεις εδώ και την άλλη παίζει αλλού. Δεν το έχω πάρει στραβά το όλο θέμα. Θα μπορούσα άνετα να υπογράψω και να αγωνιστώ στην Τότεναμ. Αν τους βοηθούσα να πετύχουν τους στόχους τους, τότε ίσως να τους άρεσε να παίξω εκεί», τόνισε ο Τογκολέζος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι που βλέπει την περίοδο δανεισμού του στη Ρεάλ Μαδρίτης να φτάσει στο τέλος.

ΠΑΕ ΑΕΚ-«Σκηνικό αηδίας, ντροπής και δυσωδίας»

Μετά τα όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου ακολούθησε και ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ σε πολύ καυστικό ύφος κατά… πάντων!
«Σκηνικό αηδίας, ντροπής και δυσωδίας»
Αναλυτικά:
«ΟΝΕΙΔΟΣ
Η Superleague των «λίγων» και των παραρτημάτων του ενός, η ΕΠΟ των ανύπαρκτων και «επαγγελματίες» σε εντεταλμένες υπηρεσίες συνέθεσαν και πάλι ένα σκηνικό αηδίας, ντροπής και δυσωδίας, με κομπάρσους –δυστυχώς τους ποδοσφαιριστές και τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους, που έγιναν μάρτυρες μιας φαρσοκωμωδίας.
Απόψε καταπατήθηκε κάθε έννοια δικαίου και ισονομίας.
Παρακαλούμε δημόσιους οργανισμούς, επιτροπές και ομοσπονδίες να εξαντλήσουν τα αρρωστημένα απωθημένα τους για άλλη μια φορά επάνω στην ΑΕΚ.
ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
Θέλετε δεν θέλετε, η ΑΕΚ θα είναι πάντοτε παρούσα σε κάθε πρόκληση και θα την βρίσκετε μπροστά σας.
«Συγχαρητήρια» σε όλη την πολιτική ηγεσία για τα αποτελεσματικά μέτρα κατά της βίας."

«Μόνοι εναντίον όλων! Μας κυνηγάνε όλοι»!

Ο Μανόλο Χιμένεθ έβαλε... κατά πάντων στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως "είμαστε μόνοι εναντίον όλων. Μας κυνηγάνε όλοι"!
«Μόνοι εναντίον όλων! Μας κυνηγάνε όλοι»!
Επιπλέον, ο Ισπανός είτε (κακώς) νομίζει ότι στον Βόλο θα πάνε οπαδοί της ΑΕΚ, είτε έχει… ξεχάσει ότι η Ένωση θα παίξει κεκλεισμένων των θυρών με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ!
Αυτό γιατί ο Ισπανός τεχνικός είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ πως «αν μπορούμε να πούμε ότι η ΑΕΚ έχει 1.5 εκατομμύριο κόσμο στην Ελλάδα, καλό θα ήταν να έρθουν στο γήπεδο γιατί οι παίκτες τα δίνουν όλα»…
Αναλυτικά:
"Είχαμε διάθεση, φτάσαμε στην αντίπαλη περιοχή ακόμη και όταν παίζαμε με δέκα παίκτες. Στα μεταξύ μας παιχνίδια πιστεύω πως η ομάδα έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο ακόμη και σήμερα που δεν κερδίσαμε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Αν μπορούμε να πούμε ότι η ΑΕΚ έχει 1.5 εκατομμύριο κόσμο στην Ελλάδα, καλό θα ήταν να έρθουν στο γήπεδο γιατί οι παίκτες τα δίνουν όλα. Είμαστε μόνοι εναντίον όλων. Μας κυνηγάνε όλοι. Πήραμε το Κύπελλο και πρέπει να βγούμε τελευταίοι γιατί κάποιος θα μείνει εκτός Ευρώπης.
Για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου, σχολίασε: «Δεν θέλω να μπω σε διαδικασία σχολιασμού της δουλειάς του διαιτητή. Αν μιλήσω, μπορεί να πω κάτι που ίσως να μετανιώσω αργότερα. Θα δω πολλές φορές ακόμη αυτό παιχνίδι. Δαγκώνω τη γλώσσα μου και δεν λέω τίποτα για τους διαιτητές».
Για το αγωνιστικό κομμάτι του αγώνα, είπε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή ομάδα, δεν έχω τίποτα εναντίον του. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς και σήμερα αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι. Θαυμάζω τον ΠΑΟΚ, όχι όλους τους παίκτες του, έχει πολύ καλό κόσμο και παίκτες και τον σέβομαι.»
Για την εικόνα της ομάδας του στα πλέι οφ μέχρι τώρα: «Το μόνο που λέω είναι ότι κάνουμε καλά πλέι οφ. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό. Κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ και τον Βόλο γιατί ήμασταν καλύτεροι. Σήμερα χάσαμε δίκαια, ακόμη και με δέκα παίκτες. Απλά αν η ΑΕΚ πάρει τα πλέι οφ, επαναλαμβάνω, χάνεται μία θέση στην Ευρώπη, για τις ομάδες που παίζουν στη διαδικασία».
Τέλος, για το ποια ομάδα κρίνει ότι θα βγει πρώτη στα πλέι οφ: "Αν τέλειωναν τώρα τα πλέι οφ θα ήταν ο ΠΑΟΚ. Δεν τέλειωσαν, όμως. Υπάρχουν ακόμη δύο ματς και εμείς θα παλέψουμε σε όλα για τη νίκη. Αν χάσουμε δεν εξαρτάται από εμάς, αν κερδίσουμε, όμως περιμένουμε και το λάθος του ΠΑΟΚ."

Μαχαιριές στο Γουδί!

Άλλο ένα αιματηρό περιστατικό βίας συνέβη στο Γουδί, με θύματα τρεις οπαδούς, οι οποίοι νοσηλεύονται…
Μαχαιριές στο Γουδί!
Στην καφετέρια «Αίθριο» ήταν πολλοί οπαδοί της Ένωσης για να δουν το ματς, όταν άγνωστοι που φορούσαν κράνη, όπως αναφέρει και το Αθηναϊκό Πρακτορείο, έκαναν έφοδο και τελικά μαχαίρωσαν τρία άτομα!
Οι τραυματίες νοσηλεύονται στο Λαϊκό Νοσοκομείο ενώ οι δράστες, που διέφυγαν, αναζητούνται από την αστυνομία.
 

Λακωνικός ο Χάβος

Παρά τη νίκη του ΠΑΟΚ, ο Μάκης Χάβος δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια στις δηλώσεις του μετά το ματς με την ΑΕΚ, όπου τόνισε ότι ο αγώνας κρίθηκε στο πάθος και στην αποφασιστικότητα των παικτών του.
Λακωνικός ο Χάβος
"Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της ομάδας μας που παρά την ήττα μας την Κυριακή (15/5), ήταν στο γήπεδο και δημιούργησε φοβερή ατμόσφαιρα. Για εμάς μένουν δύο παιχνίδια και πρέπει να τα κερδίσουμε."
Για το που κρίθηκε το παιχνίδι με την ΑΕΚ: "Το παιχνίδι κρίθηκε στο πάθος και την αποφασιστικότητα των παικτών μας."
Για τα παράπονα το Χιμένεθ για τη διαιτησία: "Δεν σχολιάζω αυτά που λένε οι συνάδελφοι. Το παιχνίδι κρίθηκε στο πάθος και την αποφασιστικότητά μας."
Για το αν είναι καλό για τον ΠΑΟΚ που τα ματς των πλέι οφ διεξάγονται σε διαφορετική ώρα: "Δεν είναι δική μου δουλειά να το σχολιάσω αυτό", σε ερώτηση για το αν έχει άποψη για αυτό το θέμα, είπε και αποχώρησε: "Έχω! Λέτε να μην έχω;"

Κύπελλο για «Μιχαλάκη» και Λούα Λούα

Η Ομόνοια των Μιχάλη Κωνσταντίνου και Λούα Λούα αναδείχτηκε Κυπελλούχος στην Κύπρο, νικώντας στον τελικό στη διαδικασία των πέναλτι τον Απόλλωνα Λεμεσού με 4-3.
Ο πρώην παίκτης των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού Μιχάλης Κωνσταντίνου ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 13ο λεπτό με κεφαλιά μετά από σέντρα του Αβραάμ από τα αριστερά. Η ισοφάριση για τον Απόλλωνα Λεμεσού -που είχε τεθεί προσφάτως αντίπαλος με τον Ολυμπιακό σε φιλικό ματς- ήρθε με αυτογκόλ στο 85'. Ο Μπανγκουρά σούταρε από πλάγια με τον Χαραλάμπους να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, στην προσπάθειά του να αποκρούσει την μπάλα.
Η παράταση τελείωσε 1-1 με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στα πέναλτι. Εκεί ο Γιωργαλλίδης απέκρουσε δύο πέναλτι (των Σταύρου και Σεμέδο) και έτσι εξελίχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή του τελικού, καθώς έδωσε με αυτόν τον τρόπο το τρόπαιο στην ομάδα του.
Τα πέναλτι
Ο Μιρτάκοβιτς ευστόχησε. 1-0
Ο Κωνσταντίνου ευστόχησε. 1-1
Ο Μπανγκουρά ευστόχησε. 2-1
Ο Εφραίμ ευστόχησε. 2-2
Ο Σταύρου το έχασε. 2-2
Ο Ρουέδα ευστόχησε. 2-3
Ο Σεμέδο ευστόχησε. 3-3
Ο Αγκουιάρ ευστόχησε. 3-4
Ο Ερίσε το έχασε. 3-4
Ύστερα από τον αγώνα αυτόν κερδισμένη βγήκε η ΑΕΚ Λάρνακας, που διασφάλισε την παρουσία της στο Γιουρόπα Λιγκ μαζί με την Ομόνοια και την Ανόρθωση, που πήραν την 2η και την 3η στο πρωτάθλημα, πίσω από τον ΑΠΟΕΛ.
Διαιτητής: Μάσιμο Μπουζάκα.
Πηγή: gazzetta.gr

Ισοπαλία Άρη 2-2 με τον ΠΑΣ, έπαιξε ο Κοτσώνης με τα κίτρινα

Με ισοπαλία με σκορ 2-2 ο Άρης αποχαιρέτησε τη φετινή χρονιά στο τελευταίο φιλικό-γιορτή που έγινε στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ.

Ένα φιλικό που είχε εορταστικό χαρακτήρα, πολλά γκολ και μια όμορφη ατμόσφαιρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τον Άρη και ο Κοστώνης του Πανηλειακού, ο οποίος δοκιμάζεται από τον Σάκη Τσιώλη.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

11': Συρτό σουτ του Ντε Βισέντι μπλόκαρε ο Βελλίδης.

18': Δυνατό φάουλ του Τζάνη εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια ο γκολκίπερ του Άρη.

23': Το 1-0 για τον ΠΑΣ με συρτό σουτ του Μπακαγιόκο στη γωνία που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Βελλίδη.

45+1': Ο Άρης ισοφάρισε 1-1 με εκτέλεση πέναλτι του Μενδρινού. Η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε σε ανατροπή του Καζναφέρη από τον Οικονόμου.

67': Ξαφνικό σουτ του Κουρέλα απέκρουσε σε κόρνερ ο Κουβεντάρης.

74': Μπαλιά τρύπα του Σκούφαλη στο Γκέκα, το πλασέ του τελευταίου από καλή θέση έφυγε άουτ.

76': Το 1-2 για τον Άρη με κοντινό σουτ του Αγγελούδη. Προηγήθηκε σουτ του Γιαννιώτα, ο Κουβεντάρης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα και ο Αγγελούδης την έστειλε στα δίχτυα.

77': Το 2-2 για τον ΠΑΣ με ωραίο σουτ του Σκούφαλη μετά από καλή μεταβίβαση του Βαρτζιώτη.

87': Φάουλ του Αγτίδη, η μπάλα πήρε κατεύθυνση για τα δίχτυα αλλά πάνω στη γραμμή πρόλαβε και απέκρουσε ο Τζημόπουλος.

90': Βολίδα του Κυριάκου έφυγε μόλις άουτ.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Κομίνης (Θεσπρωτίας) και βοηθοί οι Κάλφογλου (Θεσπρωτίας), Πασχάλης (Ηπείρου). Τέταρτος διαιτητής ο Μπαλατσούκας (Ηπείρου).

Συνθέσεις

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός (27' Σικαλιάς - 64' Κουβεντάρης), Πάντος (43' Φουρτάδο), Οικονόμου (48' Τζημόπουλος), Κώτσιος (43' Βαρτζιώτης), Μιχαήλ (64' Μαργαρίτης), Κεϊτά (48' Σενόνε), Ανδράλας (48' Κυριάκος), Μπουχάν (70' Γκοτζιάς), Τζάνης (48' Σκούφαλης), Μπακαγιόκο (43' Τσάνης), Ντε Βισέντι (70' Γκέγκας).

ΑΡΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης (52' Διούδης), Κουλουχέρης (46' Παπαζαχαρίας), Μίσελ, Καζναφέρης (70' Γιώρης), Μενδρινός (46' Κουρέλας 83' Ντάμαρλης), Αραβίδης (30' Αγγελούδης), Λαζαρίδης (46΄Κοτσώνης), Οικονομόπουλος (52' Γιαννιώτας), Βανγκέλι (52' Αγτίδης), Τοπούζης (59' Ρένια), Γιαννίτσης.The Player

Βιτόλο: «Να κερδίσουμε και τα άλλα δύο ματς»

Ικανοποιημένος για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ και την επιστροφή της ομάδας του στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ δήλωσε ο Βίκτορ Βιτόλο, ωστόσο επισήμανε πως θα πρέπει η ομάδα του να κερδίσει και στα ματς με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό Βόλου για να τερματίσει πρώτη στο μίνι πρωτάθλημα.

«Είμαστε πολύ χαρούμενος για τη νίκη που πήραμε. Έχουμε δουλέψει πολύ γι’ αυτό. Είναι σημαντικό βήμα αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Είναι ένα σημαντικό βήμα, αλλά πρέπει να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδι που μας απομένουν για να πετύχουμε το στόχο μας», δήλωσε ο Ισπανός μεσοαμυντικός.

O ΠΑΟΚ νίκησε με 2-1 την ΑΕΚ

Σε ένα γεμάτο ματς με ένταση, ανατροπές, αποβολές, γκολ και κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-1 την ΑΕΚ και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Με τον ΠΑΟΚ να παρουσιάζει αλλαγμένο πρόσωπο σε σχέση με αυτό του ΟΑΚΑ, κατάφερε να νικήσει την ΑΕΚ και να δώσει νέο ενδιαφέρον στα πλέι οφ. Από την άλλη μεριά, η ΑΕΚ ήταν μέτρια, προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα, αλλά έμεινε από δυνάμεις και... παίκτη καθώς αγωνίστηκε στα τελευταία 20 λεπτά με 10 παίκτες.

Πλέον στην βαθμολογία ο ΠΑΟΚ είναι στην κορυφή με 9 βαθμούς, η ΑΕΚ δεύτερη με 8, ο Παναθηναϊκός με 7 και ο Ολυμπιακός Βόλου με 3. Την Κυριακή (22/5) ο ΠΑΟΚ παίζει στο ΟΑΚΑ με τους πράσινους και η Ένωση στον Βόλο.ο πρώτο ημίχρονο...

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με 4-4-2 και ρόμβο, με τον Μίτσελ στην κορυφή και επιθετικό δίδυμο τους Σκόκο και Μπλάνκο, ενώ από την άλλη μεριά ο Χάβος επέλεξε να κατεβάσει την ομάδα του με το 4-3-3 και με επιθετική τριάδα του Βιειρίνια, Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη.

Στα πρώτα λεπτά η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι προκειμένου να πιέσει από την αρχή και να πάρει τον έλεγχο του ματς και τα κατάφερε. Ως αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ έδειχνε μουδιασμένος με αρκετά λάθη στο χώρο του κέντρου αλλά και στην άμυνα.

Αιφνιδιασμός από 37 μέτρα

Τελικά την αδράνεια που έδειχνε ο ΠΑΟΚ στις φάσεις την εκμεταλλεύτηκε ο Νάτσο Σκόκο στο 14ο λεπτό πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ του αγώνα. Μετά από ένα αδιάφορο φάουλ που κέρδισε η Ένωσης κοντά στο χώρο του κέντρου, ο Σκόκο πήρε τη μπάλα μπροστά του και με ένα σουτ από τα 37 μέτρα αιφνιδίασε τον Χαλκιά ανοίγοντας το σκορ, 0-1.

Η αμέσως επόμενη φάση ήταν και πάλι για τους φιλοξενούμενους, αλλά ο Μπλάνκο στην αντεπίθεση επέλεξε την λάθος επιλογή και έπιασε ένα σουτ από πολύ πλάγια θέση, στέλνοντας τη μπάλα στην 4.

Στο 19' ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει όταν με μια πολύ καλή συνεργασία μεταξύ του Έτο και του Σαλπιγγίδη από τα δεξιά, ο Αθανασιάδης ήταν ο τελικός αποδέκτης μέσα στην καρδιά της άμυνας της ΑΕΚ, αλλά το πλασέ που επιχείρησε έδιωξε με τα δάχτυλα του ο Σάχα και στη συνέχεια ο Γεωργέας σε πλάγιο.

Ο δικέφαλος του Βορρά πήρε κουράγιο από την πολύ μεγάλη ευκαιρία και συνέχισε να πιέζει. Στο 23' υπήρξε φάση διαμαρτυρίας για τους γηπεδούχους, όταν ο Λίνο έκανε την κούρσα από τα αριστερά, αλλά μόλις πλησίασε την μεγάλη περιοχή ο Μανωλάς τον ανέτρεψε με το σώμα.

Από το ριπλέι φαίνεται ξεκάθαρα πως ο νεαρός αμυντικός έκανε φάουλ, αλλά το θέμα είναι αν ήταν έξω η μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ. Ο διαιτητής πάντως δεν έδωσε τίποτα.

Ανύπαρκτο φάουλ, μαέστρος Γκαρσία

Έξι λεπτά αργότερα, ο ΠΑΟΚ είδε την πίεση που ασκούσε στην ΑΕΚ να φέρνει αποτέλεσμα. Ο Σαλπιγγίδης στην επίθεση προσπάθησε να βγάλει κρυφή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Ένωσης, αλλά ο Ντιόπ έδιωξε καθαρά με τον ώμο, όπως έδειξε το ριπλέι.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης είδε χέρι και έδωσε και κίτρινη κάρτα στον Σενεγαλέζο. Ο Γκαρσία εκτέλεσε με μαεστρικό τρόπο το φάουλ, περνώντας της μπάλα κάτω από τα πόδια του τοίχους και ο δικέφαλος τους Βορρά και έφερε το ματς στα ίσα, 1-1.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει με τον γνώριμο τρόπο της, τα στημένα, αλλά στο 33' η κεφαλιά που έπιασε ο Δέλλας μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λαγού, ο Χαλκιάς μπλόκαρε τη μπάλα.

Ανατροπή... και 2-1 ο ΠΑΟΚ

Στο 36' ο ΠΑΟΚ έβγαλε την αντεπίθεση ο Φωτάκης πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, ο Σάχα βγήκε να καλύψει τον παίκτη, αλλά τον ανέτρεψε με το σώμα, (έτσι έδειξε και στο ριπλέι) με τους γηπεδούχους να κερδίζουν το πέναλτι. Ο Βιτόλο ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στην δεξιά γωνία του Σάχα, κάνοντας την ανατροπή στον αγώνα και 2-1.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η ΑΕΚ προσπάθησε να απαντήσει, κυρίως με κάποια φάουλ που πήρε έξω από την περιοχή, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Καλύτερη ευκαιρία ήταν στο 44' όταν ο Σκόκο με απευθείας φάουλ ανάγκασε τον Χαλκιά να διώξει σε κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο...

Στην επανάληψη η ΑΕΚ έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 47' με το σουτ του Μίτσελ να περνάει άουτ, μετά από στρώσιμο του Μπλάνκο έξω από την περιοχή του Χαλκιά.

Στο 55' ο Μανόλο Χιμένεθ πέρασε τον Μπαχά στη θέση του Λαγού, προκειμένου να γίνει πιο επιθετικός και να πιέσει περισσότερο με τον Σκόκο να περνάει στα αριστερά.

Παρόλα αυτά το δεύτερο μέρος δεν είχε καμία σχέση με τα λεπτά να περνούν και να μην γίνεται απολύτως καμία σημαντική φάση.

Τα έκανε θάλασσα ο Σιδηρόπουλος

Και φτάσαμε στο 73ο λεπτό όταν η ΑΕΚ κέρδισε ένα πλάγιο και ο Λίνο με τον Μάκο είχαν ένα έντονο διάλογο. Σε εκείνο το σημείο ο Λίνο γύρισε την πλάτη να φύγει και από πίσω του ήρθε ο Γεωργέας και τον έσπρωξε στην πλάτη. Ο Πορτογάλος έκανε θέατρο και έπεσε στο έδαφος, υπήρξε σύρραξη με τους πάγκους και του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ να μπαίνουν μέσα και με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να παίρνει το φάουλ.

Μέχρι εκείνο το σημείο ο Σιδηρόπουλος παρατηρούσε και στη συνέχεια μετά και την συνεννόηση με τον τέταρτο διαιτητή, έδειξε δεύτερη κίτρινη στον Μάκο(!) και μια κίτρινη στον Λίνο. Πάντως, αν έπρεπε να πάρει κάποιος παίκτης της ΑΕΚ δεύτερη κίτρινη αυτός θα ήταν ο Γεωργεας.

Η απάντηση του Χιμένεθ ήταν η αλλαγή του Γκερέιρο στη θέση του Σκόκο προκειμένου να προσπαθήσει να κυνηγήσει την ισοφάριση μέχρι το τέλος του ματς.

Κάκιστη αντίδραση Γκαρσία

Τα λεπτά περνούσαν, μπάλα δεν είδαμε, αλλά είχαμε μια ακόμα αποβολή αυτή την φορά από τη μεριά του ΠΑΟΚ. Ο Γκαρσία έδωσε χτύπημα στον Μίτσελ σε φάουλ που έκανε στον Ισπανό και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη.

Στη συνέχεια ο Γκαρσία είχε τραγική αντίδραση που σηκώνει τιμωρία και για του χρόνου, ρίχνοντας μπουνιές σε Μίτσελ, Ντιόπ πιάνοντας τον Σενεγαλέζο από τον λαιμό και σίγουρα θα παίξει ξανά του χρόνου. Μέχρι το σφύριγμα της λήξης δεν άλλαξε τίποτα από αγωνιστικής άποψης και ο ΠΑΟΚ νίκησε την ΑΕΚ με 2-1 και ανέβηκε μόνος πρώτος στην κορυφή των πλέι οφ.
Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Διαιτητής: A. Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Γ. Πάνου (Αιτώλ/νιας), Μ. Καρσιώτης (Κορινθίας)
4ος: Θ. Δημητρίου (Γρεβενών)
Παρατηρητής: Χ. Ζωγράφος (Αθηνών)

ΠΑΟΚ (Χάβος): Χαλκιάς, Έτο, Λίνο, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Βιτόλο, Γκαρσία, Φωτάκης (1η στο 80'), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (2η στο 87'), Αθανασιάδης

Στον πάγκο: Κρέσιτς, Μπαλάφας, Ελ Ζαρ (2η στο 87'), Κουτσιανικούλης, Σνάουτσνερ, Κουτσιανικούλης, Τσουκαλάς (1η στο 80') , Σαβίνι

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Σάχα, Καράμπελας, Γεωργέας, Μανωλάς, Δέλλας, Μάκος, Ντιόπ, Μίτσελ, Λαγός (1η στο 56'), Σκόκο (3η στο 76'), Μπλάνκο (2η στο 62')

Στον πάγκο: Αραμπατζής, Νασούτι, Ματέος, Γκερέιρο (3η στο 76'), Λεονάρντο (2η στο 62'), Ντανόμο, Μπαχά (1η στο 56')

Σκορερ: Σκόκο 14' (0-1), Γκαρσία 29' (1-1), Βιτόλο 36' πεν (2-1)

Καρτες: Έττο 67', Μαλεζάς 70', Λίνο 73', Γκαρσία 93' κοκ. - Ντιόπ 27', Σάχα 36', Μάκος 45+1' (73' δευ. κίτρινη)

«Μπράβο στον ΠΑΟ, ανίκανος ο Τεροβίτσας»!

Αιχμές για τη διαιτησία του Μήτσιου στον αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου άφησε η διοίκηση της θεσσαλικής ομάδας, η οποία συνεχάρη τους «πράσινους» για τη νίκη τους.
«Μπράβο στον ΠΑΟ, ανίκανος ο Τεροβίτσας»!
Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση όπου χαρακτηρίζει τον πρόεδρος της ΚΕΔ, κ. Τεροβίτσα, ανίκανο!
«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη δίκαιη επικράτησή του αλλά λυπούμαστε πολύ που η ΚΕΔ απαρτίζεται από ανίκανους ανθρώπους όπως ο κ Τεροβίτσας, ο οποίος ορίζει ανίκανους διαιτητές όπως οι κ. Μήτσιος και Θάνος να διευθύνουν αγώνες των Play Off», αναφέρει η ανακοίνωση.

Γωγάκος: «Όλοι κατάλαβαν ότι πρέπει να δικαιωθεί ο Ηρακλής»

Ο Κωσταντίνος Γωγάκος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τις κινήσεις της επιτροπής σωτηρίας στην Αθήνα και όχι μόνο.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηρακλή μεταξύ των άλλων τόνισε:

«Ήταν μια σοβαρή εκπροσώπηση και αυτό φάνηκε από τις επαφές που είχαμε στην Αθήνα. Όλοι πλέον έχουν καταλάβει ότι πρέπει να δικαιωθεί ο Ηρακλής. Το θέμα των φακέλων και το αν θα ανοίξουν, θα αποφασιστεί τη Παρασκευή στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ. Μετά τη συνάντηση που είχαμε στη Λίγκα, μας γνωστοποιήθηκε πως εισηγήθηκε στην ΕΠΟ να μην έχουν το δικαίωμα από του χρόνου οι ομάδες να προσφεύγουν στο διαιτητικό δικαστήριο. Άρα φέτος είναι η τελευταία χρονιά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Οι δικηγόροι του Ηρακλή είναι γνώστες της κατάστασης, έχουν συγκεντρώσει όσα έγγραφα χρειάζονται για την αυριανή υπεράσπιση. Υπάρχει καλή συνεργασία και υπάρχει μια πιθανότητα να ζητήσουμε αναβολή γιατί υπάρχει μια εκκρεμή δίκη που αφορά τον Ιωνικό. Καλύτερα να τελεσιδικήσει αυτή η υπόθεση για να έχουμε καλύτερη εικόνα.
Για πρώτη φορά όλα τα κόμματα της Βουλής συμφώνησαν στο αίτημα του Ηρακλή, πράγματα σπάνια μέχρι σήμερα. Όσον αφορά αυτά που ακούστηκαν για προσωπικά δεδομένα, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αφού μιλάμε για έλεγχο Ανωνύμων Εταιριών. Εμείς πάντως παράλληλα θα υποβάλλουμε αίτημα στο διαιτητικό δικαστήριο. Πάντως η αντιμετώπιση στην Αθήνα ήταν διαφορετική. Όταν η οικογένεια του Ηρακλή είναι ενωμένη, δεν γίνεται να μην έχει καλή αντιμετώπιση, γιατί όλη η Ελλάδα ξέρει ποιος είναι ο Ηρακλής.
Για το θέμα των γηπέδων τόνισε:

«Η επιτροπή γηπέδου που έχει συνταχθεί, θα έχει κάποια ραντεβού, θα συνεδριάσει σήμερα για να μιλήσει με κάποιον υποψήφιο για τα 2 γήπεδα. Έχει οριστεί κάποιος εκπρόσωπος και θα υπάρξει η σχετική συνάντηση. Η τελική πρόταση πάντως θα έρθει στο διοικητικό συμβούλιο, μετά τις εξελίξεις με την αδειοδότηση».

Στοιχημα με τον Bet Steloumpas

Καλησπερα αδερφια...
Τελικο Γιουροπα Λιγκ εχουμε σημερα με τη Πορτο να ειναι το μεγαλο φαβορι. Θα στηριξουμε και θα πονταρουμε τους δρακους να το παρουνε στο 90 λεπτο καθως η διαφορα των δυο ομαδων ειναι τεραστια, με αρεσει πολυ επισης το σκορακι 3-1 υπερ της Πορτο. Παμε να δουμε τη θα πονταρουμε για σημερα...
1η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΟΡΤΟ : 1 (1,50)
ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ : OVER 2,5 (1,83)
ΒΕΤ 80€
(ΑΠΟΔΟΣΗ 2,75)
2η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΛΙΛ : OVER 2,5 (1,77)
ΠΟΡΤΟ : OVER 2,5 (1,77)
ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ : 1 (1,75)
ΒΕΤ 50€
(ΑΠΟΔΟΣΗ 5,48)
3η ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ
ΠΟΡΤΟ - ΜΠΡΑΓΚΑ : 3-1 (14,00)
ΒΕΤ 20€
Καλη τυχη σε ολους, να περνατε καλα...


B A N K A + 6.564,86€

Στηρίζουν Βενγκέρ οι παίκτες

Σαν αντιπρόσωπος των παικτών της Άρσεναλ μίλησε στον αγγλικό Τύπο ο Μπακαρί Σανιά εκφράζοντας τη στήριξη στο πρόσωπό του Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αλσατός τεχνικός δεν μπόρεσε για έκτη συνεχόμενη χρονιά να οδηγήσει τους «κανονιέρηδες» στην κατάκτηση κάποιου τροπαίου και η κριτική που άκουσε ήταν σκληρή. Όχι μόνο από πλευράς Τύπου, αλλά ακόμη και από μερίδα των οπαδών της Άρσεναλ.

Ωστόσο οι παίκτες του κλείνουν τα αυτιά τους και μέσω του Σανιά στέκονται στο πλευρό του: «Είμαστε όλοι 200% σίγουροι για τον προπονητή μας. Έχει κάνει τα πάντα για εμάς και για την ομάδα και θέλουμε να συνεχίσουμε να δίνουμε το μέγιστο της προσπάθειάς μας για εκείνον».

Αυτή κι αν είναι είδηση: Κέρδισε και άνετα!!

Πρώτη νίκη στα πλέι-οφ, πρώτη επί του Ολυμπιακού Βόλου φέτος και πρώτη μετά 38 μέρες για τον Παναθηναϊκό. Κέρδισε 3-0 με Γκαρσία, Σισέ, Κατσού και όλοι αγκαλιάστηκαν μένοντας ζωντανοί στα πλέι-οφ.
Αυτή κι αν είναι είδηση: Κέρδισε και άνετα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Με τη νίκη αυτή, η οποία ήταν η πρώτη μετά τις 10 Απριλίου (τότε είχε κερδίσει 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ για την 29η αγωνιστική της κανονικής περιόδου) και η πρώτη μετά από τρεις ήττες στη σεζόν από τον Ολυμπιακό Βόλου, το τριφύλλι έφτασε στους 7 βαθμούς στα πλέι-οφ και συνεχίζει να ελπίζει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης που μεταφράζεται σε εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.Οι συνθέσεις των ομάδων:
Νωχελικός εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός στην έναρξη του αγώνα. Οι «πράσινοι» έψαχναν διαρκώς να βρούνε τα πατήματά τους μέσα στο γήπεδο, αλλά οι Βολιώτες ήταν αυτοί που πραγματοποίησαν την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Μαρτίν στο 11’. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Τζόρβας είπε όχι σε φοβερό σουτ του Μπρέσκα (το οποίο στη συνέχεια βρήκε στο δοκάρι) και κάπου σε εκείνο το σημείο ο Παναθηναϊκός άρχισε να ξυπνά από τον λήθαργο, πραγματοποιώντας 3 ευκαιρίες, με πρωταγωνιστή τον Λέτο (20’, 24’, 25’).
Στο 27’, οι «πράσινοι» κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ με σκόρερ να χρίζεται ο Λουίς Γκαρσία. Ύστερα από μπαλιά του Ζιλμπέρτο Σίλβα από δεξιά, ο Ισπανός έκανε κοντρόλ με το στήθος μέσα στην περιοχή ανάμεσα σε 2 αμυντικούς του Βόλου, πλάσαρε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πραγματοποίησαν άλλη μία καλή φάση με τον Λέτο στο 30’ και την σκυτάλη στις ευκαιρίες πήρε ο Βόλος αλλά σε καμία από αυτές (33’,35’) δεν κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια…
Στην επανάληψη οι παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα εδραίωσαν την κυριαρχία τους στον αγωνιστικό χώρο με τους «ερυθρόλευκους» να φαίνονται κουρασμένοι. Ο Παναθηναϊκός είχε πλέον τον λόγο πρωτοβουλίας. Ο Σισέ είχε δύο χαμένες ευκαιρίες στο 49’ και το 53’, τέσσερα λεπτά αργότερα όμως, ο Γάλλος κατάφερε να βρει δίχτυα για το 2-0 , εδραιώνοντας τη νίκη του Παναθηναϊκού.
Από εκεί και πέρα, ο Βόλος προσπάθησε να αντιδράσει παρά τις λιγοστές του δυνάμεις. Είχε δύο πολύ καλές στιγμές με τον Σολάκη και μία με τον Νέμεθ, δεν ήταν όμως αρκετές για να μειώσει το σκορ και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Και αφού δεν μπορούσε με τίποτα να βάλει γκολ, το πέτυχε ξανά ο Παναθηναϊκός με τον Κώστα Κατσουράνη να σημειώνει το τελικό 3-0 στο 84’!

Παρακολουθείστετο LIVE της αναμέτρησης
93' ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ
92' Κόκκινη κάρτα στον Σολάκη! Όπως και ο Κατσουράνης έτσι και ο Σολάκης δέχθηκε επίτηδες κόκκινη για να χάσει ένα και όχι δύο ματς.

91' Ο Σισέ δίνει την θέση του στον Σιμάο και αποθεώνεται!
90' Κόκκινη κάρτα στον Κατσουράνη με δεύτερη κίτρινη. Ο Έλληνας μέσος επιδίωξε εσκεμμένα την κάρτα του Μήτσιου για να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.
86' Εντυπωσιακή απόκρουση του Τζόρβα σε σουτ του Νέμεθ από τη μικρή περιοχή!
84' Γκολ για τον Παναθηναϊκό: Ο Σισέ πάσαρε στον Κατσουράνη και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του.

84' Τελευταία αλλαγή για τον ΠΑΟ: Ο Καραγκούνης μέσα, έξω ο Νίνης, ο οποίος σήμερα δεν φάνηκε καθόλου.
80' Αντεπίθεση για τον  Βόλο, με τον Νέμεθ να κάνει το 1-2 με τον Σολάκη, όμως το συρτό σουτ του Ούγγρου εντός περιοχής δεν ήταν καλό και κατέληξε άουτ.
78' Τελευταία αλλαγή του Βόλου: Ο Ψυχογιός αντί του Μπρέσκα
77' Σουτ του Σισέ εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε λίγα εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γιακούποβιτς και πέρασε άουτ.
72' Προσφέρει και θέαμα ο Σολάκης. Παρά τα 36 χρόνια έκανε και ψαλιδάκι το οποίο κατέληξε άουτ. Αν έμπαινε όμως θα ήταν σίγουρα από τα ομρφότερα της χρονιάς...
72' Αλλαγή για τον Βόλο: Ο Μητρόπουλος στη θέση του Μαρτίν
69' Καλό σουτ από τον Μαρίνο, ο τερματοφύλακας του Βόλου όμως είχε σωστή τοποθέτηση και μπλόκαρε τη μπάλα.
68' Ωραίο σουτ του Σολάκη εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ!
66' Καλή εκτέλεση φάουλ από τον Σισέ, η μπάλα πήρε φάλτσα και έφυγε άουτ λίγα εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
62' Αλλαγή για τον Βόλο: Ο Νέμεθ στη θέση του Ντολεζάι.
61' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό: Ο Μαρίνος αντί του Λ. Γκαρσία που είχε ανοίξει το σκορ για τον Παναθηναϊκό στο 27'.
57' Γκολ για τον ΠΑΟ: Μετά από σέντρα του Λέτο, ο Νίνης δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα, ο Σισέ όμως ήταν εκεί και με πλασέ αρκιβείας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιακούποβιτς, γράφοντας το 2-0.

53' Σουτ του Σισέ η μπάλα κόντραρε στον Άλβαρες και κατέληξε κόρνερ
49' Πολύ καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό να κάνει το 2-0. Ο Λούις Γκαρθία έβγαλε εξαιρετική πάσα στον Σισέ, ο Γάλλος πέρασε τον Γιακούποβιτς, ωστόσο, κλείστηκε από δεξιά με αποτέλεσμα η πάσα να κοπεί από τον Τομάς.
46' Έναρξη δευτέρου μέρους
45' ΛΗΞΗ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
35' Καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, ύστερα από κεφαλιά πάσα του Σανκαρέ, ο Σολάκης, πήρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι επέστρεψε στον επιθετικό του Βόλου αλλά ο διαιτητής έδειξε οφσάιντ. Το ριπλέι δείχνει ότι η φάση είναι οριακή, αλλά ο Σολάκης στο... ριμπάουντ έκανε χέρι.
33' Ευκαιρία για τον Βόλο, ο Μπρέσκα, καλυπτόμενος από τον Βύντρα, βγήκε από τα δεξιά, σέντραρε αλλά ο Τζόρβας πρόλαβε τον Ακόστα.
30' Δυνατό σουτ στην κίνηση του Λέτο, στη γραμμή της περιοχής, ο Γιακούποβιτς είχε καλή τοποθέτηση και μπλόκαρε τη μπάλα.
27' Γκολ για τον Παναθηναϊκό: Ύστερα από μπαλιά του Ζιλμπέρτο Σίλβα από δεξιά, ο Λουίς Γκαρσία έκανε κοντρόλ με το στήθος μέσα στην περιοχή ανάμεσα σε 2 αμυντικούς του Βόλου, πλάσαρε  και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

25' Ωραία ατομική ενέργεια του Σισέ που ξέφυγε του Σανκαρέ από δεξιά, ο Γάλλος βρήκε τον Λέτο, ο οποίος έπιασε απεθείας το σουτ με το αριστερό, με τη μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γιακούποβιτς.
24' Ωραίο δυνατό σουτ του Λέτο εκτός περιοχής, ο Γιακούποβιτς απέκρουσε με γροθιές και στην εξέλιξη της φάσης ο Γκαρσία σημάδεψε τα... περιστέρια.
20' Απευεθείας εκτέλεση φάουλ από τον Λέτο, η μπάλα κόντραρε στο τοίχος και άλλαξε τροχιά, αλλά ο Γιαπούκοβιτς δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε τη μπαλα.
16' Ο Μπρέσκα έπιασε καλό σουτ εντός περιοχής με τον Τζόρβα να αποκρούει και στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Δύο καλές στιγμές έχουν πραγματοποιηθεί στο παιχνίδι και οι δύο από τον Βόλο...
-Άδειο το ΟΑΚΑ, σε λίγο θα ακουστούν οι φωνές του Φερέιρα στους παίκτες...
11' Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι από τον Βόλο: Ο Μαρτίν σούταρε από καλή θέση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
10' ΣΧΟΛΙΟ: Συμπληρώθηκαν 10 λεπτά στο παιχνίδι και δεν έχουμε δει απολύτως τίποτα... Καμία φάση της προκοπής, καμία ενέργεια.
1' Έναρξη αγώνα
Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Νίνης, Λουίς Γκαρθία (62' Μαρίνος), Λέτο, Σισέ (Σιμάο).
Ολυμπιακός Βόλου: Γιακούποβιτς, Ντολεζάι (62' Νέμεθ), Τόμας, Μαρτίν (72' Μητρόπουλος), Μπρέσκα (Ψυχογιός), Αλβαρέζ, Σανκαρέ, Ακόστα, Ζεσεσί, Ζαραδούκας, Σολάκης.

Η εξήγηση του «Κατσούρ» για την κόκκινη!!

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου ο Κώστας Κατσουράνης δέχθηκε εσκεμμένα την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Η εξήγηση του «Κατσούρ» για την κόκκινη
Ο «Κατσούρ» είχε συμπληρώσει κίτρινες και θα έχανε τα δύο επόμενα παιχνίδια λόγω τιμωρία και ουσιαστικά η χρονιά για αυτόν θα τέλειωνε σήμερα. Ωστόσο, με την κόκκινη που πήρε θα λείψει μία αγωνιστική και στο τελευταίο ματς των πλέι οφ με την ΑΕΚ θα αγωνιστεί κανονικά.

Αυτό προσπαθούσε να εξηγήσει στους συμπαίκτες του κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας με τα δάκτυλά του πως θα λείψει τώρα μόνο για ένα ματς.

Διχόνοια, «τσάτσοι» και συνθήματα στο ΟΑΚΑ!!

Για ακόμα ένα εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού δεν έλειψαν τα συνθήματα εναντίον του Γιάννη Βαρδινογιάννη και των υπόλοιπων μετόχων.

Διχόνοια, «τσάτσοι» και συνθήματα στο ΟΑΚΑ!
Η αρχή έγινε στο 80’ όταν από τον πέταλο των οργανωμένων ακούστηκαν συνθήματα εναντίον του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Άμεσα υπήρξαν αποδοκιμασίες από το υπόλοιπο γήπεδο, αλλά και η απάντηση του πετάλου με το «έξω οι τσάτσοι του Βαρδινογιάννη»!

Στην συνέχεια υπήρξε και σύνθημα αποδοκιμασίας κατά Πατέρα, Βγενόπουλου και Γιαννακόπουλων με προτροπή να βάλουν λεφτά.

"Χοντραίνει" η κόντρα με Σκόρδα!!

Ο "εμφύλιος" στον Άρη με αφορμή τις επικείμενες αρχαιρεσίες της Λέσχης καλά κρατεί, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της ΠΑΕ θα καταθέσει μήνυση κατά του Λάμπρου Σκόρδα προκειμένου να αποδείξει στα δικαστήρια τις κατηγορίες του.
"Χοντραίνει" η κόντρα με Σκόρδα
Ο Λάμπρος Σκόρδας αποχώρησε της διαδικασίας των εκλογών με βαριές κατηγορίες για την οικονομική διαχείριση της ΠΑΕ Αρης και πλέον θα αναγκαστεί να αποδείξει τα λεγόμενά του ενώπιον των δικαστικών εδράνων.
Μάλιστα, και η Ενωση Συντακτών Θεσσαλονίκης αναμένεται αύριο να βγάλει ανακοίνωση κατά του Λάμπρου Σκόρδα, ο οποίος έχει αναφερθεί πολλάκις κατά δημοσιογράφων, τον τελευταίο καιρό.
Πηγή: sentra-goal.gr

Μαμά ξανά, η Αλέκα Καμηλά! (ΦΩΤΟ)

Γονείς για τρίτη φορά και μάλιστα πολύ σύντομα θα γίνουν η Αλέκα Καμηλά και ο Πέτραγκ Στογιάκοβιτς. Δείτε ένα μίνι αφιέρωμα στην… πολυβραβευμένη σύζυγο του «Πέτζα».

Μαμά ξανά, η Αλέκα Καμηλά! (ΦΩΤΟ)
Και λέμε πολυβραβευμένη, καθώς όσο καιρό ο Στογιάκοβιτς διαπρέπει στα παρκέ του ΝΒΑ, η Αλέκα κάνει την δική της καριέρα στα περιοδικά της Αμερικής ως η πιο όμορφη σύντροφος μπασκετμπολίστα. Μάλιστα, πρόσφατα ψηφίστηκε ως η τρίτη πιο ωραία σύζυγος παικτών του ΝΒΑ, ενώ παλιότερα είχε βρεθεί σε σχετική λίστα με τις 25 πιο όμορφες WAGs του κόσμου.

Μάλιστα, οι διακρίσεις της θα ήταν και περισσότερες αν συνέχιζε την καριέρα του μοντέλου, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στην οικογενειακή ζωή.

Όσον αφορά την τρίτη της γέννα, το πρώην μοντέλο και ο διάσημος μπασκετμπολίστας στα μέσα Ιουνίου θα κρατούν αγκαλιά το τρίτο τους παιδάκι και το χαρμόσυνο νέο ξάφνιασε πολλούς, αφού κανείς δεν ήξερε για την εγκυμοσύνη της Αλέκας. Το ζευγάρι έχει άλλα δύο παιδιά, τον 7χρονο Αντρέι και την 5χρονη Μίλα.

Δείτε μερικές φωτογραφίες της Αλέκα Καμηλά:
Μαμά ξανά, η Αλέκα Καμηλά! (ΦΩΤΟ)
Μαμά ξανά, η Αλέκα Καμηλά! (ΦΩΤΟ)
Μαμά ξανά, η Αλέκα Καμηλά! (ΦΩΤΟ)
Μαμά ξανά, η Αλέκα Καμηλά! (ΦΩΤΟ)
Μαμά ξανά, η Αλέκα Καμηλά! (ΦΩΤΟ)
Μαμά ξανά, η Αλέκα Καμηλά! (ΦΩΤΟ)
Μαμά ξανά, η Αλέκα Καμηλά! (ΦΩΤΟ)
Μαμά ξανά, η Αλέκα Καμηλά! (ΦΩΤΟ)
Μαμά ξανά, η Αλέκα Καμηλά! (ΦΩΤΟ)
Μαμά ξανά, η Αλέκα Καμηλά! (ΦΩΤΟ)
Μαμά ξανά, η Αλέκα Καμηλά! (ΦΩΤΟ)

Μικροένταση στην Τούμπα, τα "άκουσε" ο Δέλλας!!

Λίγα λεπτά πριν από τις 18:00, όταν έφτασε το πούλμαν της αποστολής της ΑΕΚ στην Τούμπα, ο Βασίλης Δημητριάδης κατά την είσοδο του στο γήπεδο είχε μια φραστική αντιπαράθεση, δίχως όμως να δοθεί συνέχεια.
Μικροένταση στην Τούμπα, τα "άκουσε" ο Δέλλας
Αυτός πάντως που τα άκουσε από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ήταν ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος ήταν "κόκκινο πανί" για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

«Παράνομος» ο Λέτο;

Η εμφάνιση του Σεμπάστιαν Λέτο στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν είναι η πρέπουσα και δεν συμφωνεί με τους νόμους…

«Παράνομος» ο Λέτο;
Ο Αργεντινός φοράει για τα μαλλιά του κορδέλα, κάτι που σύμφωνα με την ΕΠΟ είναι παράνομο. Η σχετική ανακοίνωσή της ανέφερε: «Σύμφωνα με την τελευταία συνεδρίαση του Διεθνούς Ποδοσφαιρικού Συμβουλίου (IFAB) ΔΕΝ επιτρέπεται η χρήση κορδέλας, ταινίας ή στέκας μαλλιών, για το κράτημα των μαλλιών των ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.  Η απόφαση αυτή έχει άμεση εφαρμογή. Παρακαλούμε όπως προβούν οι διαιτητές και οι Υπεύθυνοι των Ομάδων σε αντίστοιχη ενημέρωση προς τους ποδοσφαιριστές».

Δηλαδή ο Ίσμαελ Μπλάνκο που τα έκανε ράστα κορόιδο είναι;

Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση της Λέστερ!!

Στην Asia Football Investments, εταιρία που εδρεύει στην Ταϋλάνδη, ανήκει πλέον 100% η Λέστερ.

Ο σύλλογος της Τσάμπιονσιπ έριξε πολλά λεφτά φέτος μετά την αγορά του 80% από την Asia Football Investments που δείχνει να έχει όρεξη, διάθεση και κυρίως τα χρήματα για να επενδύσει στην αναγέννηση της ομάδας.

Η εταιρία προχώρησε έτσι και στην αγορά του υπόλοιπου 20% και η Λέστερ ανήκει πλέον ολοκληρωτικά στην… Ταϋλάνδη.

Νέστα μέχρι το 2012!!

Τουλάχιστον για έναν ακόμη χρόνο θα φορά τη φανέλα της Μίλαν ο Αλεσάντρο Νέστα. Όπως ανακοινώθηκε, το συμβόλαιο του 35χρονου αμυντικού ανανεώθηκε μέχρι τον Ιούνιο του 2012 κι έτσι θα συμπληρώσει δεκαετία στους «ροσονέρι». Ο Ιταλός πρώην διεθνής άσος εξέταζε το ενδεχόμενο να αποσυρθεί, ωστόσο κατόπιν ωρίμου σκέψεως και δεδομένης της επιθυμίας του συλλόγου να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους, ανέβαλε για ένα χρόνο το «αντίο» του στα γήπεδα.

Μετά την περασμένη σεζόν, που ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς, φέτος ο Νέστα δεν αντιμετώπισε προβλήματα και συνέβαλε σημαντικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Συνολικά είχε 26 συμμετοχές στη Serie A, 7 στο Champions League και 2 στο Κύπελλο Ιταλίας.

Πρόκειται για την τέταρτη ανανέωση συμβολαίου από τη Μίλαν, καθώς χθες ανακοινώθηκαν οι νέες συμφωνίες με τους Τιάγκο Σίλβα (μέχρι το 2016), Μαρκ Φαν Μπόμελ και Φλάβιο Ρόμα (μέχρι το 2012).

Ομάδα ειδικών… αποστολών της FIFA στη Σιγκαπούρη!!

Στην οργάνωση και στελέχωση μία ειδικής ομάδας με έδρα την Σιγκαπούρη, η οποία θα έχει ως στόχο να συμβάλει στην καταπολέμηση των κυκλωμάτων στημένων αγώνων μέσω σωστής ενημέρωσης των ποδοσφαιριστών, προχωράει η FIFA.

Η συγκεκριμένη ομάδα, σε συνεργασία με την Ιντερπόλ, θα έχει ως στόχο να εκπαιδεύει ουσιαστικά παίκτες αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους στον χώρο του ποδοσφαίρου για τους κινδύνους που κρύβουν για τις καριέρες τους τέτοια κυκλώματα και η συμμετοχή τους σε αυτά.

Με την βοήθεια της τεχνολογίας και τον πολυμέσων, η Ιντερπόλ θα οργανώνει συνεδριάσεις με την συμμετοχή ποδοσφαιριστών πριν και μετά από μεγάλες διοργανώσεις ώστε να βεβαιωθεί ότι γνωρίζουν το πόσο μεγάλη… ζημιά μπορεί να προκαλέσει κάτι τέτοιο στην καριέρα τους.

«Το οργανωμένο έγκλημα στο οποίο περιλαμβάνονται και τα στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο είναι παγκόσμιο και οργανωμένο. Το ποδόσφαιρο έχει τον σεβασμό όλων παγκοσμίως και είναι ευρέως διαδομένο για να μην το προστατεύουμε», τόνισε ο επικεφαλής ασφαλείας της FIFA, Κρις Ίτον στο περιθώριο της παρουσίασης του συγκεκριμένου εγχειρήματος.

Αυτό που ξεκαθαρίστηκε από τους ιθύνοντες, ήταν ότι δεν πρόκειται για ομάδα… καταστολής ή έρευνας αλλά ουσιαστικά πρόληψης μέσω της ενημέρωσης και της παροχής σωστής αθλητικής παιδείας στους νέους παίκτες. «Η FIFA είναι ποδοσφαιρικός οργανισμός…», πρόσθεσε ο Ίτον.

Απολογούνται Εθνικός και Καρδίτσα!!

Σε απολογία κλήθηκαν για την Πέμπτη (19/05) η ΠΑΕ Εθνικός και η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2. Ο Εθνικός κλήθηκε με βάση την ένσταση που έκανε η Αναγέννηση Καρδίτσας κατά του κύρους την αναμέτρησης Εθνικός-Αγροτικός Αστέρας. Η ομάδα της Καρδίτσας κλήθηκε για την ένσταση που έκανε ο Ιωνικός κατά του κύρους του αγώνα Αναγέννηση Καρδίτσας-Δόξα Δράμας.

Παράλληλα κλήθηκαν ο Εθνικός Φιλιππιάδας και η Ζάκυνθος.

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 19/05/2011 και ώρα 10:00 τις παρακάτω ΠΑΕ / ΤΑΠ και φυσικά πρόσωπα:

Την ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ με βάση την υπ’ αριθμ. πρωτ. 51617/17.5.2011 ένσταση της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, κατά του κύρους του αγώνα ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ -ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ στις 15-5-2011 που διεξήχθη για το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της FOOTBALL LEAGUE, καταγγέλλεται παράβαση του άρθρου 23 του Κανονισμού Αγώνων Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων. Για παράβαση των άρθρων 1, 3, 5, 23, 24 του ΚΑΠ και του άρθρου 18 της προκήρυξης του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ (Κοινοποίηση – Κλήση : ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ - ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ).

Την ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ με βάση την υπ’ αριθμ. πρωτ. 51631/18.5.2011 ένσταση της ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ, κατά του κύρους του αγώνα ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ -ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ στις 15-5-2011 που διεξήχθη για το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της FOOTBALL LEAGUE, καταγγέλλεται παράβαση του άρθρου 23 του Κανονισμού Αγώνων Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων. Για παράβαση των άρθρων 1, 3, 5, 23, 24 του ΚΑΠ και του άρθρου 18 της προκήρυξης του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ (Κοινοποίηση – Κλήση : ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ - ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ).

Το ΤΑΠ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ με βάση την υπ’ αριθμ. πρωτ. 51604/17.5.2011 ένσταση της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗ, κατά του κύρους του αγώνα ΤΑΠ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ -ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗ στις 15-5-2011 που διεξήχθη για το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της FOOTBALL LEAGUE, καταγγέλλεται παράβαση του άρθρου 23 του Κανονισμού Αγώνων Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων. Για παράβαση των άρθρων 1, 3, 5, 23, 24 του ΚΑΠ και του άρθρου 18 της προκήρυξης του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ(Κοινοποίηση – Κλήση : ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗ).

Το ΤΑΠ ΖΑΚΥΝΘΟΣ με βάση την υπ’ αριθμ. πρωτ. 51644/18.5.2011 ένσταση του ΤΑΠ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ, κατά του κύρους του αγώνα ΤΑΠ ΖΑΚΥΝΘΟΣ -ΤΑΠ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ στις 15-5-2011 που διεξήχθη για το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της FOOTBALL LEAGUE, καταγγέλλεται παράβαση του άρθρου 23 του Κανονισμού Αγώνων Επαγγελματικών Πρωταθλημάτων. Για παράβαση των άρθρων 1, 3, 5, 23, 24 του ΚΑΠ και του άρθρου 18 της προκήρυξης του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ(Κοινοποίηση – Κλήση : ΤΑΠ ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ - ΤΑΠ ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ)».


Υπενθυμίζουμε ότι την Πέμπτη έχουν κληθεί σε απολογία για την υπόθεση με τα πλαστά έγγραφα οι ΠΑΕ Εθνικός και Ιωνικός.

Μαθήματα πάταξης βίας από τους Πολωνούς!!

Άκρως αποτελεσματική αποδεικνύεται η πρωτοβουλία της πολωνικής αστυνομίας να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες 51 ταραξιών από τα επεισόδια που αμαύρωσαν τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στη Λεχ Πόζναν και τη Λέγκια Βαρσοβίας στο Μπίντγκοζ στις 3 Μαΐου.

Αρκετός κόσμος αναγνώρισε τα άτομα που πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια αλλά διέφυγαν της σύλληψης και τους κατέδωσε στις αρχές, με αποτέλεσμα τρεις οπαδοί να παραδοθούν την Τετάρτη και άλλοι έξι ήδη να έχουν αναγνωριστεί και να εκκρεμεί η σύλληψή τους. Τα θλιβερά επεισόδια έπληξαν το κύρος της Πολωνίας, εν όψει και της συνδιοργάνωσης του Euro 2012 με την Ουκρανία.

Καστίγιο: «Έχω δώσει τον λόγο μου στον Άρη»

Την επιθυμία του να συνεχίσει να φορά την φανέλα του Άρη αφού πρώτα καταφέρει να λύσει το συμβόλαιό του με την Σαχτάρ εξέφρασε με δηλώσεις του στον «ΑΡΗΣ FM» ο Νέρι Καστίγιο. Ο Μεξικανός επιθετικός αναφέρθηκε στην απώλεια του ευρωπαϊκού εισιτηρίου αλλά και την εικόνα της ομάδας τη νέα σεζόν, υπό τις οδηγίες του Σάκη Τσιώλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καστίγιο στον ΑΡΗΣ FM:

Για το μέλλον του:

«Έχω μιλήσει με τους ανθρώπους του Άρη και τους ευχαρίστησα για την ευκαιρία που μου έδωσαν να παίξω στην ομάδα. Όλοι μου φέρθηκαν πολύ καλά. Χρειάζομαι κάποιες μέρες ώστε να συζητήσω με τον πρόεδρο της Σαχτάρ για να λύσω το συμβόλαιο μου με την ομάδα. Αυτή τη στιγμή, αν μείνω ελεύθερος από τη Σαχτάρ, προτεραιότητα μου θα είναι ο Άρης. Έχω δώσει τον λόγο μου στους ανθρώπους της ομάδας για αυτό. Μου άνοιξαν την πόρτα στο να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Επειδή δεν θέλω να είμαι αχάριστος με ανθρώπους που με βοηθούν, για μένα ο Άρης έχει προτεραιότητα».

Για το πρώτο γκολ του με τον Άρη και την αφιέρωση στον Σάκη Τσιώλη:

«Είχα καιρό να αισθανθώ καλά σε μια ομάδα. Είχα δεθεί πολύ με τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή. Όταν περνάω καλά και αισθάνομαι ότι παίρνω αγάπη, θέλω να την ανταποδίδω. Για αυτό σε κάθε γκολ που έβαλα πήγαινα στους συμπαίκτες μου».

Για την απώλεια του ευρωπαϊκού εισιτηρίου:

«Κάποια λάθη που γίνονται στη διάρκεια της χρονιάς, είναι δύσκολο να τα διορθώσεις στα τελευταία παιχνίδια. Βέβαια πετυχαίνοντας πέντε συνεχόμενες νίκες δείξαμε ότι το παλέψαμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Την επόμενη χρονιά ο Άρης θα είναι σίγουρα καλύτερος γιατί έχει ένα προπονητή όπως ο κ. Τσιώλης που του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Εγώ προσωπικά αλλά και όλοι οι παίκτες της ομάδας είμαστε πολύ στενοχωρημένοι που δεν βγήκαμε στην Ευρώπη. Αυτό ισχύει και για τον κόσμο ο οποίος πάντα θέλει να βλέπει την ομάδα του ψηλά. Δυστυχώς όμως έγιναν πολλά λάθη τα οποία στοίχισαν. Όλοι έχουν ευθύνη».

Για την απόδοση του την επόμενη χρονιά αν μείνει στην ομάδα του Άρη:

«Σίγουρα θα είμαι καλύτερος. Αν δεν τραυματιστώ και κάνω μια καλή προετοιμασία θα βοηθήσω, μαζί με τους συμπαίκτες μου, όσο μπορώ την ομάδα. Μακάρι να φτάσουμε την ομάδα του Άρη ψηλά. Στόχος δικός μου είναι Πρωτάθλημα».

Για τον κόσμο του Άρη:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της ομάδας που όσο καιρό ήμουν εκεί με αγκάλιασε και με αγάπησε. Αν δεν καταφέρω άμεσα να συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη, σίγουρα κάποια στιγμή στο μέλλον θα το κάνω».

«Συμπαιγνία Σκόρδα-Στεφανίδη»!

Τη φημολογία ότι ο Λάμπρος ότι ο Λάμπρος Σκόρδας αναμένεται να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο «ΑΡΗΣ-ΕΝΟΤΗΤΑ» στις επικείμενες εκλογές της Λέσχης, ενίσχυσε με δηλώσεις του ο Ηλίας Πόππης, ο οποίος αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στις αρχαιρεσίες στο πλευρό του απερχόμενου προέδρου και μεγάλου φαβορί για να επικρατήσει, Θανάση Αθανασιάδη.

Ο κ. Πόππης φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» μιλώντας…

Για την απόσυρση του ψηφοδελτίου του Λάμπρου Σκόρδα: «Ήταν αναμενόμενο αυτό που συνέβη. Ήταν μια συμπαιγνία του κυρίου Σκόρδα και του κυρίου Στεφανίδη».

Για την διάθεσή του να αναμειχθεί στα διοικητικά του Άρη: «Εγώ και ο κύριος Παπαϊωάννου, αποφασίσαμε να συμμετέχουμε ενεργά. Είμαστε χρόνια Αρειανοί και είμαι σίγουρος πως όλοι και ο κύριος Αντωνιάδης και οι υπόλοιποι θα βοηθήσουν. Με την εμπειρία μας από το μπάσκετ ξέρουμε κάποια πράγματα και πιστεύω πως θα βοηθήσουμε. Αντίθετα αυτή την εμπειρία δεν την έχουν οι υποψήφιοι της παράταξης του κυρίου Στεφανίδη».

Για την οικονομική επιφάνεια του ίδιου και των υπόλοιπων ατόμων που μαζί με τον κ. Αθανασιάδη θα διεκδικήσουν την ανανέωση της εμπιστοσύνης του κόσμου για τα επόμενα δύο χρόνια: «Αν δεν υπάρχουν λεφτά στις τάξεις των επτά επιχειρηματιών, που υπάρχουν στο σχήμα Αθανασιάδη, θα υπάρχουν στις τάξεις των άλλων τεσσάρων; Είμαι σίγουρος πως αν χρειαστούν διευκολύνσεις στη ΠΑΕ, ανά πάσα στιγμή θα είμαστε δίπλα. Θα συμμετέχουμε ενεργά στη λειτουργία της ΠΑΕ αν εκλεγούμε. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις για τα πόστα του καθένα και από τη Δευτέρα θα είμαστε έτοιμοι να πιάσουμε δουλειά, αν βέβαια εκλεγούμε. Οι ώρες ενασχόλησης μας με τον Άρη είναι πάρα πολλές και τώρα θα είναι ακόμη περισσότερες. Ο κύριος Αθανασιάδης είναι ένας εξαίρετος πρόεδρος, δεν υπήρχε στιγμή να πάω στα γραφεία της ΠΑΕ και να μην το δω εκεί».

Για τον ρόλο των οργανωμένων του «Super 3» και του εκτελεστικού διευθυντή του συλλόγου, Γιάννη Κόντη: «Super 3 είναι πάντα δίπλα στον Άρη, δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα. Στην Ευρώπη υποκλίθηκαν όλοι για τη παρουσία του, ενώ στην Ελλάδα και τα πρόστιμα φέτος είναι ελάχιστα. Δεν θα πρέπει να υπάρχει κόντρα οπαδών - διοίκησης. Όλο το πρόβλημα είναι ο Super 3 και ο Κόντης, έτσι λένε στην αντίπαλη παράταξη, για να πλήξουν τη διοίκηση Αθανασιάδη. Πιστεύω ότι ο Γιάννης Κόντης έχει προσφέρει πολλά στον Άρη. Είναι ένα στέλεχος της ΠΑΕ και αυτή θα αποφασίσει αν θα μείνει ή όχι, εφόσον φυσικά εκλεγεί τη Κυριακή. Τα μέλη της Λέσχης θα πρέπει να δουν ποιος μπορεί να διαχειριστεί τις τύχες ενός μεγάλου καραβιού που είναι ο Άρης. Πιστεύω ότι όποιος και να εκλεγεί, όλοι θα είμαστε πάντα δίπλα στον Άρη. Καλώ όλους τους φιλάθλους που είναι μέλη ή όχι να γραφτούν και να ψηφίσουν την Κυριακή».

Το νέο look της Μπαρτσελόνα!!

Τη νέα της εμφάνιση, με την οποία θα αγωνιστεί την περίοδο 2011-2012, παρουσίασε η Μπαρτσελόνα σε εκδήλωση που έγινε στο «Καμπ Νόου». Ο νέος χορηγός εμφανίζεται στο μπροστινό μέρος.
Ως γνωστόν, οι «μπλαουγκράνα» για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα έχουν χορηγό. Η «Qatar Foundation» παίρνει τη θέση της «Unicef» στο μπροστινό μέρος της φανέλας και το λογότυπο του οργανισμού πάει στο πίσω μέρος.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο sportdog.gr

«Δολοφόνοι οι φίλαθλοι του ΟΦΗ»

Ανακοίνωση με την οποία χρησιμοποιεί βαρείς χαρακτηρισμούς για τους οπαδούς τους ΟΦΗ εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου με αφορμή τα επεισόδια που έγιναν πριν από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Για άλλη μια φορά γίναμε στο ίδιο έργο θεατές, σε αθλητική εκδήλωση στο Γήπεδο "Θ. Βαρδινογιάννης", απουσία οπαδών φιλοξενούμενης ομάδας, όπου κατά τη διάρκεια της ομαλής προσέλευσης των φιλάθλων στο γήπεδο για τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα, εντελώς απρόκλητα και αναίτια ομάδα ανεγκέφαλων δολοφόνων οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ, περίπου 200 ατόμων, επιτέθηκε σε αστυνομικούς κατοίκους της ίδιας πόλης.

Οι ενέργειές τους και οι κινήσεις αυτών των ατόμων μαρτυρούν καθαρά ότι υπήρχε προσχεδιασμός αλλά και οργάνωση, αφού είχαν προετοιμαστεί για την ενέδρα αυτή στις αστυνομικές δυνάμεις και είχαν φροντίσει να έχουν στην κατοχή τους μολότοφ, πέτρες, γυάλινα μπουκάλια, ξύλινα καδρόνια και σιδερολοστούς.

Αποτέλεσμα των ενεργειών αυτών ήταν ο τραυματισμός μεγάλου αριθμού συναδέλφων των Διμοιριών Υποστήριξης από τους οποίους οι πέντε (5) εξ αυτών μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.

Η Ένωσή μας για ακόμη μία φορά καταγγέλλει αυτές τις συμπεριφορές και καλεί όλους τους παράγοντες και αρμόδιους να αναλογιστούν επιτέλους τις ευθύνες τους για το τι έχουν ή δεν έχουν κάνει μέχρι σήμερα για να εξαλειφθούν τέτοια φαινόμενα βίας.

Επαναλαμβάνουμε για μία ακόμη φορά ότι ποδοσφαιρική ομάδα με την ιστορία του ΟΦΗ, ομάδα της πόλης μας, δεν πρέπει να επιτρέπει σε τέτοιους είδους άτομα να προσβάλλουν το ήθος της και είναι επιτακτική ανάγκη να τα απομονώσουν και να τα απομακρύνουν.

Με εκτίμηση το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ.Ν.Η »
 

Κρίστυ, σεξ και... ροκ εν ρολ! (photos)

Η Κρίστυ Τζο λατρεύει το ροκ εν ρολ, έχει κάνει αρκετές γυμνές φωτογραφήσεις και είναι ένα από τα top κουνελάκια του Playboy!
Δείτε τις παρακάτω p - hot - os που μιλούν από μόνες τους!




Κρίστυ, σεξ και... ροκ εν ρολ! (photos)
Κρίστυ, σεξ και... ροκ εν ρολ! (photos)
Κρίστυ, σεξ και... ροκ εν ρολ! (photos)
Κρίστυ, σεξ και... ροκ εν ρολ! (photos)
Κρίστυ, σεξ και... ροκ εν ρολ! (photos)
Κρίστυ, σεξ και... ροκ εν ρολ! (photos)
Κρίστυ, σεξ και... ροκ εν ρολ! (photos)
Κρίστυ, σεξ και... ροκ εν ρολ! (photos)