Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Νικήτρια στα… βραβεία «Σαν Σίρο» η Ίντερ!!

Μπορεί να μην κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα, αλλά η Ίντερ ή η άτυπη νικήτρια επί της Μίλαν στα βραβεία «Σαν Σίρο», που διοργανώνονται κάθε χρόνο, με παίκτες των δύο ομάδων να βραβεύονται σε διάφορους τομείς.

Τέσσερις «νερατζούρι» και τρεις «ροσονέρι» πρωταγωνίστησαν στο γκαλά, με τον Τιάγκο Σίλβα της Μίλαν να λαμβάνει δύο βραβεία, ένα… κανονικό και ένα ηθικό.

Ο αρχηγός της Ιντερ, Χαβιέρ Ζανέτι, έλαβε το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της ομάδας για τη σεζόν 2010/2011 (σ.σ. στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με τη Ρόμα έφτασε τις 1.000 επαγγελματικές συμμετοχές). Ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς πήρε το βραβείο του καλύτερου γκολ (αυτό στον πρώτο ημιτελικό με τους «Ρωμαίους» στις 19 Απριλίου), ο Γιούτο Ναγκατόμο πήρε το βραβείο του «παίκτη αποκάλυψη» της χρονιάς, ενώ ο Τζιαμπάολο Πατσίνι αυτό του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου.

Από την πρωταθλήτρια Μίλαν, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έλαβε το βραβείο του καλύτερου προπονητή. Στη σύντομη ομιλία του εξήρε το ήθος των παικτών του, ιδιαίτερα του Τιάγκο Σίλβα. Λίγα λεπτά αργότερα ο Βραζιλιάνος αμυντικός τιμήθηκε με το βραβείο του καλύτερου παίκτη των «ροσονέρι», από χορηγό του event και γνωστό οπαδό της ομάδας. Βραβεύτηκε και ο Ρομπίνιο, από το τηλεοπτικό κανάλι της Μίλαν, για το κορυφαίο γκολ της περιόδου (αυτό εναντίον της Νάπολι στις 25/10/2010).

Δεν υπάρχουν σχόλια: