Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Προτάθηκε και αρέσει ο Καμαρά

Ο Ανρί Καμαρά φαίνεται ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο. Το πλάνο λιτότητας (σημείο των καιρών όπως σε όλες τις ελληνικές ομάδες) τον απομακρύνει από το Περιστέρι. Ο Σενεγαλέζος προτάθηκε στην ΑΕΚ η περίπτωσή του αρέσει και θα εξεταστεί!Η ΑΕΚ ξεμένει από επιθετικούς. Ο Ραφίκ Τζιμπούρ αποχώρησε τον περασμένο Ιανουάριο για να κάνει πράξη το όνειρό του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και να κατακτήσει το πρώτο του πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Τα κατάφερε!
Ο Ισμαέλ Μπλάνκο έχει αποφασίσει να φύγει, φαίνεται ότι βρήκε ομάδα που θα του δώσει περισσότερα από τις 600.000 ευρώ που του προσέφερε η ΑΕΚ. Λογικά αυτή θα είναι η τουρκική Εσκισεχίρ, εκτός αν προκύψει κάποιο τρελό ελληνικό σενάριο. Πάντως σε αυτά τα λεφτά που ζητεί ο Αργεντινός, μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει εντός των συνόρων…

Πάμε παρακάτω: Ο Νάτσο Σκόκο είναι ο ποδοσφαιριστής που πρέπει να πωληθεί πάσει θυσία, τουλάχιστον αυτή είναι η απόφαση των διοικούντων αφού το ταμείο της ομάδας είναι άδειο κι άλλος άμεσος τρόπος για να εισρεύσουν χρήματα απαραίτητα για να ολοκληρωθούν οι πληρωμές που απαιτούνται για την αδειοδότηση δεν υπάρχει στον ορίζοντα.

Από εκεί και πέρα ο Ναμπίλ Μπαχά δεν φαίνεται να "ψήνεται" για την παραμονή του στην ομάδα, αλλά τα αισθήματα μάλλον είναι αμοιβαία αφού και στην ΠΑΕ δεν τρελαίνονται για τον Μαροκινό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι από την ΑΕΚ αποχώρησε στις αρχές του έτους και ο Μιχάλης Παυλής.

Ανοιχτό παραμένει πάντοτε και το θέμα του Νίκου Λυμπερόπουλου αν και λογικά ο διεθνής επιθετικός θα παραμείνει στο δυναμικό της Ένωσης για επιπλέον μία σεζόν.

Λύση προσιτή και ποιοτική

Ο Καμάρα έλαβε περίπου 270.000 ευρώ την τρέχουσα σεζόν για να αγωνιστεί στον Ατρόμητο. Χρήματα τα οποία δεν θέλουν να διαθέσουν ξανά οι διοικούντες την ομάδα του Περιστερίου γι αυτό και του πρότειναν σημαντική μείωση αποδοχών προκειμένου να τον κρατήσουν για επιπλέον μία περίοδο.

Τα χρήματα αυτά είναι μάλλον πολλά και για την ΑΕΚ η οποία όμως με ένα ποσό κοντά στις 220.000 ευρώ ενδεχομένως να μπορούσε να δελεάσει τον Σενεγαλέζο ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr πολιορκείται και από ομάδες της Τσάμπιονσιπ στην Αγγλία. Αν δε προκύψει και η πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Καμαρά θα αξιολογήσει μάλλον διαφορετικά την προοπτική συνεργασίας του με την ΑΕΚ.

Σημειώνουμε πάντως ότι ο Καμάρα έχει απλώς προταθεί, δεν έχει υπάρξει άλλη δραστηριότητα ως αυτή τη στιγμή. Με το δεδομένο όμως ότι η Ένωση θα κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον 3-4 επιθετικών οι οποίοι θα έχουν χαμηλό κασέ, η περίπτωση του Καμαρά, ενός ποδοσφαιριστή με εξαιρετικό βιογραφικό μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις σημαντικές, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: