Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Σούμποτιτς: «Αντάξιοι της ιστορίας του Άρη»

Να φανούν αντάξιοι της φανέλας και της ιστορίας του Άρη ζητάει ο Λευτέρης Σούμποτιτς από τους παίκτες της ομάδας ενόψει των αγώνων με τον Ολυμπιακό, που ξεκινούν αύριο στο ΣΕΦ.
«Ξεκινάει η δεύτερη φάση των play-offs και έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Παίζουμε με μειονέκτημα έδρας αλλά θα δώσουμε τα πάντα ώστε να φανούμε αντάξιοι της φανέλας που φοράμε και της ιστορίας του Άρη. Είχαμε τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε σωστά όλο το προηγούμενο διάστημα αλλά δυστυχώς και πάλι θα παραταχθούμε στο αυριανό ματς έχοντας σημαντικές απουσίες.
Τόσο του Κώστα Σλούκα που τη γνωρίζαμε από πριν όσο και του Χρήστου Ταπούτου που μας προέκυψε την τελευταία στιγμή και δεν την υπολογίζαμε. Παρόλα αυτά καλούμαστε να αγωνιστούμε με τους υπάρχοντες παίκτες οι οποίοι πρέπει να καλύψουν τα κενά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού γιατί τυχόν χαλάρωση και λάθη θα μας στοιχίσουν. Πρέπει επίσης να ελέγξουμε το ρυθμό του ματς. Πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα», δήλωσε ο Σλοβένος προπονητής.
Ο Έντιν Μπάβτσιτς είπε: «Στη σειρά των αγώνων της δεύτερης φάσης αγωνιζόμαστε με τον Ολυμπιακό ο οποίος είναι μια καλή ομάδα που διαθέτει πλούσιο ρόστερ. Εμείς από την πλευρά μας προετοιμαζόμαστε σωστά μέσα από τις προπονήσεις μας και θα παίξουμε δίνοντας το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Γνωρίζουμε ότι πρέπει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, όντας συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την κατάκτηση του Κυπέλλου και έχει καλή ψυχολογία. Και εμείς όμως είμαστε σε καλή κατάσταση και τα πράγματα θα ήταν ακόμα καλύτερα αν δεν στερούμασταν την παρουσία δυο βασικών μας παικτών, του Σλούκα και του Ταπούτου. Όμως με ομαδική δουλειά θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό που προέκυψε. Θα παίξουμε με ενέργεια και πάθος και ελπίζουμε στο καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: