Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Να σώσουν την παρτίδα των play off

Ο (πρωτ)αθλητισμός έχει κανόνες. Κοινούς, σε όλα τα σπορ. Καμιά φορά, κοινούς και με τους νόμους του τζόγου. Οπως: Την παρτίδα πρώτα τη σώζεις. Κι ύστερα "τα δίνεις" για να την κερδίσεις! Και έτσι, όπως τα έχει καταφέρει ο Παναθηναϊκός μέχρι στιγμής στα play off, με δύο ήττες και μία ισοπαλία, πρώτος του στόχος είναι να σώσει την παρτίδα, κοινώς να μην τερματίσει τελευταίος και κινδυνέψει να μείνει εκτός Ευρώπης και εν συνεχεία να κυνηγήσει ό,τι καλύτερο μπορεί σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Κατόπιν τούτων, η νίκη επί του Ολυμπιακού Βόλου στο αυριανό (18/5, 17:15GR) παιχνίδι στο ΟΑΚΑ κρίνεται ως επιτακτική ανάγκη για τους πράσινους, που θα παραταχθούν με αλλαγές στη σύνθεσή τους σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό.
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ξανά στην διάθεσή του, τους Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κώστα Κατσουράνη και Νίκο Σπυρόπουλο, οι οποίοι και θα επιστρέψουν στην ενδεκάδα.
Στον αντίποδα, εκτός μάχης έχουν τεθεί ο τραυματίας Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, αλλά και ο Σίντνεϊ Γκοβού, τον οποίο ο Πορτογάλος τεχνικός δεν εμπιστεύεται...
Στην σημερινή (17/5) τελευταία προπόνηση, οι πράσινοι έπαιξαν κορόιδο "5-2" και δούλεψαν στις ταχύτητες, δίχως ο Φερέιρα να δοκιμάσει ενδεκάδα.
Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι παίζεται μία θέση, ανάμεσα στον Καραγκούνη και τον Νίνη στην μεσαία γραμμή, με τις υπόλοιπες δέκα να έχουν ξεκαθαρίσει.
Ετσι, κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Τζόρβας, με τους Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ και Σπυρόπουλο στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη, Νίνη ή Καραγκούνη στην μεσαία γραμμή και τους Λέτο, Λουίς Γκαρσία και Σισέ στην επίθεση σε σχήμα 4-3-3.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους Τζόρβα, Κοτσόλη, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλο, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Νίνη, Μαρίνο, Λέτο, Λουίς Γκαρσία, Κλέιτον, Πετρόπουλο και Σισέ.

Συνάντηση την Τετάρτη με ΓκάμπριελΕξάλλου, λίγες ώρες πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Δημήτρης Γόντικας θα δεχθεί στα γραφεία της ΠΑΕ τον Γκάμπριελ Ροντρίγκες και τον εκπρόσωπό του, με σκοπό να συζητήσουν για το μέλλον του Βραζιλιάνου μεσοαμυντικού. Ο Γκάμπριελ ήρθε σήμερα (17/5) στην Αθήνα, προκειμένου να πιέσει καταστάσεις, ώστε να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει στην Γκρέμιο, ωστόσο οι πράσινοι δεν είναι διατεθειμένοι να συμφωνήσουν σε κάτι τέτοιο, αν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: