Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Παρουσίασε τη νέα φανέλα η Μπαρτσελόνα

Σε μια εκδήλωση που έγινε στο «Καμπ Νου» η Μπαρτσελόνα παρουσίασε επίσημα τη νέα εμφάνιση που θα φοράει ο σύλλογος για τη νέα περίοδο (2011-2012), με τις εκπλήξεις να είναι αρκετές… Οι «Μπλαουγκράνα» ως γνωστόν τοποθέτησαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους, χορηγό στην εμφάνιση τους (Qatar Foundation), ο οποίος θα πάρει την θέση της Unicef στο μπροστινό μέρος της φανέλας.

Το λογότυπο της Unicef τώρα θα πάει στο πίσω μέρος, ακριβώς κάτω από τον αριθμό που φοράνε οι παίκτες. Η μεγάλη είδηση τώρα, είναι ότι η νέα «Μπλαουγκράνα» φανέλα θα έχει με έντεκα γραμμές διαφορετικού πάχους, ενώ η δεύτερη εμφάνιση θα είναι σε μαύρο χρώμα για πρώτη φορά στην ιστορία των Καταλανών. Η τρίτη  φανέλα θα είναι πράσινη.


Η νέα εμφάνιση, με τα λογότυπα βρίσκεται ήδη στα ηλεκτρονικά καταστήματα της Nike και ο κόσμος μπορεί να την αγοράσει με € 76. Στην εκδήλωση μίλησε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, που τόνισε: «Για μας είναι σημαντικό, διότι η συμφωνία αυτή με την Qatar Foundation, θα μας επιτρέψει να μην αυξήσουμε κάποια χρέη και να μην πουλήσουμε περιουσιακά μας στοιχεία». The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: