Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

6+1+1 μεταγραφές ζήτησε ο Τσιώληs

Στις 4 Μαΐου ο Σάκης Τσιώλης δεν κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του. Σε δηλώσεις του μετά το φιλικό του Άρη με τη Βέροια, τόνισε μιλώντας από τον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης, ότι η ομάδα θα χρειαστεί 6-7 μεταγραφές για την ενίσχυσή της, πέρα από το υλικό που θα αξιοποιήσει από την ομάδα των Νέων.

Από τα... προφορικά πέρασε και στα γραπτά. Τα λόγια αυτά αποτυπώθηκαν στην έκθεση που παρέδωσε στη διοίκηση και στον πρόεδρο Θανάση Αθανασιάδη.

Έλα εσύ...

Οι εισηγήσεις του είναι σε συγκεκριμένες θέσεις: απόκτηση δύο στόπερ, δύο επιθετικών, ενός αμυντικού χαφ και ενός δεξιού ακραίου επιθετικού. Σύνολο έξι μεταγραφές, συν μια ακόμη σε περίπτωση που γίνει εφικτή η απόκτηση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών στην επίθεση ή στην αριστερή πτέρυγα της ομάδας.

Ακόμη, είναι λογικό να αναζητηθεί και τρίτος τερματοφύλακας για να πλαισιώσει τους Σηφάκη και Βελλίδη. Οπότε μεταγραφικά, ο Άρης θα κινηθεί στο… 6+1+1 για την ενίσχυση της πρώτης γραμμής.

Σε ότι αφορά τις μεταγραφές αυτές έχουν γίνει αρκετές επαφές με ποδοσφαιριστές, έχουν δει αρκετά ονόματα τη δημοσιότητα (Μήτρογλου, Καπετάνος, Δασκαλάκης, Φυτανίδης κ.α.), αλλά επίσημα δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό, ειδικά από τη στιγμή που... προηγούνται οι εκλογές της ερχόμενης Κυριακής 22 Μαΐου.

Φύγε εσύ...

Από κει και πέρα, τα...κουκιά είναι μετρημένα σε ότι αφορά τις αποχωρήσεις.

Οι δανεικοί Μπομπαντίγια, Ντανίλο Περέιρα, Νέρι Καστίγιο επέστρεψαν στη βάση τους. Ο πρώτος είναι παρελθόν, αφού καμία από τις δυο πλευρές (Άρης και παίκτης) εδώ και μέρες έχουν ξεκαθαρίσει ότι για διάφορους λόγους δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους.
Ο δεύτερος εξαρτάται από τις... διαθέσεις της Πάρμα, την ώρα, που ο Τσιώλης είναι θετικός στην παραμονή του.

Ο τρίτος ξεπέρασε το θέμα της Σικάγο Φάιαρ, η οποία δεν επιθυμεί να τον αποκτήσει με βάση την οψιόν που είχε, όπως σας ενημέρωσε έγκαιρα το The Player και απομένει να βρει λύση στα... δεσμά του με την Σαχτάρ προκειμένου να συνεχίσει ως κάτοικος Χαριλάου.

Ο Χουάνμα, όπως έχουμε γράψει εδώ και μέρες από τη στιγμή που θα τελειώσει και τυπικά το συμβόλαιό του θα αποτελέσει παρελθόν. Το συμβόλαιο του Ρονάλντο Γκιάρο έχει εκπνεύσει κι αυτό και θα παραμείνει μόνο εφόσον «πέσουν» οι απαιτήσεις του στο μισό σε σχέση με τις φετινές (περίπου 150.000 για τη νέα χρονιά). Διαφορετικά έπεσε στο... τραπέζι και η πρόταση για να λειτουργήσει ως σκάουτερ του Άρη στη Βραζιλία. Ο ίδιος ο παίκτης, πάντως, έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι σκοπεύει να αγωνιστεί ένα χρόνο ακόμη...

Υπάρχουν, όμως και κάποιες πιο περίπλοκες περιπτώσεις.

Ο Τσιώλης δεν υπολογίζει τον Οριόλ και τον Τσεσνάουσκις, όμως και οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν συμβόλαιο και θα πρέπει αν αναζητηθεί φόρμουλα διαζυγίου.

Σε ότι αφορά τους Αραβίδη, Σακάτα, Πορτίγια υπάρχει θετική εισήγηση, μια και θα λειτουργήσουν ως οικονομικές... εναλλακτικές λύσεις για την ομάδα. Για τον Κουλουχέρη, υπάρχει η πληροφορία ότι θα του ζητήσει να μειώσει τις απολαβές του, διαφορετικά δεν αποκλείεται να αναζητηθεί φόρμουλα για να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Ακόμη, στον... αέρα παραμένουν μέχρι να μιλήσουν δια ζώσης, οι περιπτώσεις των δανεικών Κάλβο και Νάτσο Γκαρσία, με τις πιθανότητες να μην είναι και του χρόνου στο Χαριλάου να είναι πάρα πολλές. Ένα επίσης πολύπλοκο θέμα...The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: