Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Αποκαλύψεις και «απαντήσεις» Ζαμπέτα για Άρη!!

Στο «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, Αντώνης Ζαμπέτας, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ορισμένα νέα στοιχεία και δίνοντας απαντήσεις στους επικριτές της «Άρης Προοπτική».
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αντώνης Ζαμπέτας:
«Ποτέ δεν ήταν σκοπός μας να πάρουμε την καρέκλα και να καθίσουμε σε αυτή, ούτε διεκδικούμε το αλάθητο του Πάπα, ήρθαμε να υπηρετήσουμε ως στρατιώτες τον σύλλογο και αν αυτό δεν επαρκεί και το κρίνει το σώμα της Λέσχης του Άρη, γιατί αυτός είναι ο μεγάλος μας επενδυτής, ας το αποφασίσει αυτό την Κυριακή, μέσα από την εκλογική διαδικασία. Πράγμα που είναι ευλογία για τον σύλλογο, μέχρι σήμερα να έχουμε τις τύχες του συλλόγου μόνοι μας και δίχως να χρειάζεται να κάψουμε λάστιχα για να βγούμε στους δρόμους», ήταν το αρχικό σχόλιό του.
-Για τα όσα λέγοντα περί των οικονομικών στοιχείων:
«Λυπούμε ιδιαίτερα που έχει φτάσει ο Άρης να διασύρεται μέσα από τα ραδιόφωνα και την εφημερίδα του κ. Σκόρδα για πράγματα που αφορούν την Λέσχη. Όταν αναλάβαμε εμείς στις 17 Μαΐου του 2009 ο κ. Σκόρδας αρνήθηκε να δώσει στη Λέσχη τα στοιχεία και η Λέσχη με πρόταση μομφής κατά του κ. Σκόρδα ζήτησε να γίνει έκτακτη ΓΣ με αντικείμενο την αλλαγή διοίκησης. Όταν ήρθε σε εμάς ο ΣΔΟΕ είπαμε να πάει κατευθείαν στη Λέσχη που είναι ο μόνιμος εκλεκτής της ΠΑΕ. Παίρνει κάθε μήνα το ισοζύγιο των υποχρεώσεων της εταιρίας εδώ και 2 χρόνια.
-Για την δήλωση του κ. Ιατρού ότι η νυν διοίκηση δεν έδωσε λεφτά:
«Δυστυχώς το σχημα των παιδιών (σ.σ.: Άρης Ενότητα) στερείται διοικητικήςς εμπειρίας. Η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική απ’ ότι φανταζόμαστε και για να μπορέσεις να την δεις πρέπει να την ζήσεις. Δεν την έχουν την εμπειρία. Προκαλώ τον κ. Ιατρού να έρθει στο λογιστήριο να του δείξω τί βάλαμε και τί δε βάλαμε.
Από την ώρα που μπήκαμε διοίκηση έπρεπε να βάλουμε κάποια χρήματα γιατί τα επίδικα και οι υποχρεώσεις ερχόταν η μία μετά την άλλη και δεν είχαμε καμία ενημέρωση, όπως υπάρχει τώρα. Όταν «έσκαγαν» στο γραφείο εξώδικα, επίδικα, προσφυγές, Λάκκωμα, sportvision, αυτά έπρεπε να πληρωθούν και χωρίς να τα έχουμε δημιουργήσει εμείς. Οι πέντε χρονιές του κ. Σκόρδα ήταν ελλειμματικές, ανεξάρτητα από την Ευρώπη ή την πώληση του Αβραάμ. Εμείς δεν ήρθαμε για να ξεπληρώσουμε ξαφνικά ό,τι υποχρέωσεις υπήρχαν, αλλά μπορέσαμε και διευκολύναμε την ΠΑΕ με οικονομική εισροή. Έχουμε βάλει πάνω από 1 εκ. ευρώ στη διετία.
Ξέρετε ότι η τελευταία δόση από το μάρκετ πουλ και την εκκαθάριση των εσόδων της ΟΥΕΦΑ δεν έχουν έρθει ακόμη και θα έρθουν τον Ιούνιο; Και αυτή την ενημέρωση την έχει ο κ. Στεφανίδης γιατί τα οικονομικά στοιχεία που πήρε από τη Λέσχη αναφέρουν τα προβλεπόμενα έσοδα.
Εμείς λέμε ποιοί άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να βάλουν λεφτά. Ο κ. Πόππης, ο Παπαϊωάννου, ο Ευγενίου και ο Ορφανίδης. Αυτοί ποιόν έχουνε; Απλά λένε έχουμε. Αυτό είναι διοικητική απειρία.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!
Ο κ. Ζαμπέτας προέβη και σε μία αποκάλυψη που αφορά τις συζητήσεις με εταιρία από την Ελβετία για χρηματοδότηση ύψους 150 εκ. ευρώ για γήπεδο!
«Δεν το χρησιμοποιώ ως προεκλογικό εργαλείο. Εδώ και ένα χρόνο είμαστε σε επαφή με μεγάλη εταιρία από την Ελβετία. Είχαμε συνάντηση με ανθρώπους στο Μάντσεστερ. Έχουμε όλα τα στοιχεία, δεν είναι λόγια του αέρα. Υπάρχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση για 150 εκ. ευρώ για χρηματοδότηση του έργου. Όλα αυτά όμως «κολλάνε» στη γραφειοκρατία. Αυτό είναι ένα γνωστό εμπόδιο στη χώρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: