Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Τσιώλης: «Βρήκα ταλέντο στον Άρη»

Αποφασισμένος να στηρίξει τα νέα παιδιά που έχει στις Ακαδημίες του ο Άρης και να τους δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα, είναι ο Σάκης Τσιώλης. Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πιτσιρικάδες με ταλέντο οι οποίοι μπορούν να σταθούν.

Αναλυτικά ο Τσιώλης είπε στον «Sentra FM 103,3»: «Η πραγματικότητα είναι ότι σφίγγουν τα πράγματα καθώς η  ΟΥΕΦΑ με τους νέους νόμους που έχει θα σε αναγκάζει να έχεις παίκτες από τις Ακαδημίες. Εμείς θα πρέπει να αξιοποιήσουμε τα παιδιά που έχουμε από τις Ακαδημίες. Έχουμε την πρωταθλήτρια ομάδα Under 20 και σίγουρα υπάρχουν 4,5 καλές περιπτώσεις που θα  στελεχώσουν την πρώτη ομάδα. Θα τους δώσω χρόνο συμμετοχής και θα παίξουν στον Άρη. Ίσως οι προπονητές που είχε ο Άρης στο παρελθόν,  αυτό που τους ενδιέφερε ήταν η εφήμερη επιτυχία της ομάδας. Ένας προπονητής δεν πετυχαίνει με  μια εφήμερη επιτυχία, για να πετύχει θα πρέπει να αφήσει πίσω του έργο. Εγώ βρήκα ταλέντο στον Άρη. Υπάρχουν δυνατότητες στα παιδιά και τώρα θέλει δουλειά για να αξιοποιηθούν αυτά τα παιδιά». Όσο για τις εκλογές που θα γίνουν στον Άρη για την προεδρία της ομάδας, πρόσθεσε: «Ειλικρινά δεν μας έχουν επηρεάσει οι εκλογές παρά το ότι αγωνιούμε για τους ανθρώπους που θα είναι υποψήφιοι. Το σημαντικό είναι ότι ο Άρης έχει ανθρώπους που νοιάζονται για την ομάδα».

Για  την μάχη των πλέι οφ κατέληξε: «Τα πράγματα μπορεί να ξεκαθαρίσουν σήμερα εάν η ΑΕΚ πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Βρίσκεται στην πιο πλεονεκτική θέση και δείχνει να είναι σε καλύτερη κατάσταση και το θέλει πολύ περισσότερο. Παίζει ρόλο σίγουρα ότι πήρε και το Κύπελλο. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον προπονητή αλλά και στους παίκτες της ΑΕΚ που κατάφεραν αν και πέρασαν τραγικές στιγμές να βρουν την δύναμη και να έχουν τώρα την ευκαιρία να πάρουν ρεβάνς».

Τέλος για τον τελικό του Europa League κατέληξε: «Την Μπράγκα την είδαμε στα δύο παιχνίδια με την Μπενφίκα και μας απέδειξε  ότι στέκεται εξαιρετικά. Για την Πόρτο χαίρεσαι να την βλέπεις, είναι μετά την Μπαρτσελόνα η ομάδα που παρακολουθώ». The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: