Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

«Βρες ομάδα να φύγεις»!

Το γεγονός ότι έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο δεν ήταν ότι χειρότερο για τον Κώστα Μήτρογλου.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Έλληνας επιθετικός είχε συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Ισπανός τεχνικός του διεμήνυσε να βρει ομάδα, καθώς είναι εκτός πλάνων!

Τσιρίλο: «Περισσότερα γκολ στον επόμενο αγώνα»

Ένα παιχνίδι που κρίνεται στο γκολ, δεν παύει πάντα να είναι ψυχοφθόρο.

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ Μπρούνο Τσιρίλο μετά την νίκη 1-0 κόντρα στον συμπολίτη Ηρακλή, επεσήμανε ότι η ομάδα θα προσπαθήσει να πετύχει περισσότερα γκολ στο επόμενο παιχνίδι έτσι ώστε να μην υπάρχει άγχος, ενώ μίλησε και για «σκληρή παράσταση» αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Ντιναμό.

«Είχα ένα μικρό πρόβλημα μέσα στην εβδομάδα, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, μια σημαντική νίκη και πήραμε 3 βαθμούς. Ελπίζω στον επόμενο αγώνα να μην πετύχουμε μόνο ένα γκολ αλλά περισσότερα».

Ο Ιταλός αμυντικός δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στο κρίσιμο παιχνίδι για το Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Ντιναμό

«Η ομάδα είναι πάλι δυνατή. Έχουμε πολύ μεγάλο παιχνίδι σε 3 μέρες και η σημερινή νίκη είναι σημαντική γιατί τονώνει την αυτοπεποίθησή μας ενόψει Ζάγκρεμπ. Μέχρι σήμερα σκεφτόμασταν μόνο τον παιχνίδι με τον Ηρακλή. Από αύριο θα σκεφτόμαστε μόνο την Ντιναμό και θα πάμε εκεί να δώσουμε μια σκληρή παράσταση».

Αραμπατζής: «Πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία»

Προβληματισμένος από την αμυντική λειτουργία του Ηρακλή, εμφανίστηκε ο Νίκος Αραμπατζής μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο παίκτης του «Γηραιού» τόνισε ότι το πρόβλημα εστιάζεται στην συνολική εικόνα της ομάδας, επεσήμανε ότι πάντα υπάρχει άγχος και πίεση στην ομάδα και έδωσε το σύνθημα για τον επόμενο αγώνα.

«Το πρόβλημα δεν είναι στην άμυνα αλλά στην συνολική αμυντική λειτουργία της ομάδας. Χάσαμε την συγκέντρωσή μας και κάποια μαρκαρίσματα αν και το γκολ που δεχτήκαμε ήταν από μακρινό σουτ, από μία ανύποπτη φάση».

Στην συνέχεια ο Αραμπατζής, στάθηκε στην φάση του Μάρα, ενώ μίλησε και για την πίεση που νιώθουν οι παίκτες: «Θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε με την ευκαιρία του Μάρα. Στο Β’ ημίχρονο είχαμε παίκτες στην αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν είχαμε την σωστή ενέργεια. Πίεση και άγχος υπήρχε, αλλά αυτά τα στοιχεία υπάρχουν πριν από οποιοδήποτε παιχνίδι».

Για το τέλος ο Έλληνας αμυντικός έδωσε το στίγμα του: «Η συνέχεια είναι δύσκολη. Δεν καταφέραμε να πάρουμε βαθμό και πρέπει στο επόμενο παιχνίδι μας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί όλες οι ομάδες βρίσκονται κοντά στην βαθμολογία».

Βαριά ήττα για Άρη από Παναθηναϊκό

Βαριά ήττα γνώρισε ο Άρης στην Αθήνα από τον Παναθηναϊκό, με σκορ 93-62. Οι «κίτρινοι» δεν κατάφεραν να προβάλλουν αντίσταση στους παίκτες του Ομπράντοβιτς κι έτσι ήρθε αυτό το βαρύ σκορ.
Τα δεκάλεπτα: 30-16, 55-29, 80-45, 93-62
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 11 (1), Περπέρογλου 4, Φώτσης 4, Σάτο 11, Νίκολας 5 (1), Τσαρτσαρής 8, Διαμαντίδης 10 (2), Βουγιούκας 16, Καλάθης 8, Μπόγρης 2, Καϊμακόγλου 11, Ζούμπος 3 (1).
ΑΡΗΣ (Σαρόν Ντρούκερ): Μπράουν 7 (1), Ντόνσον 2, Ταπούτος 6, Τσαϊρέλης, Τάκερ 8 (1), Χατζηβρέττας 1, Χαραλαμπίδης 15 (1), Σκορδίδης 2, Μπορόβνιακ 12, Χρυσικόπουλος 5 (1), Σλούκας 1.

«Καθάρισε» (ξανά) ο Βιεϊρίνια!

ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥ ΣΤΟ 11’ Ο ΠΑΟΚ ΝΙΚΗΣΕ 1-0 ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΠΑΛΙ ΤΡΙΤΟΣ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ Ο «ΓΗΡΑΙΟΣ». (ΒΙΝΤΕΟ)-
Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Ηρακλή για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο «Δικέφαλος» επικράτησε 1-0 με το τέρμα του Βιεϊρίνια από το ενδέκατο λεπτό και διατήρησε την παράδοση, καθώς αυτή ήταν η όγδοη συνεχόμενη νίκη κόντρα στον «Ηρα» στην Τούμπα.

Με τη νίκη αυτή οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 23 βαθμούς και ανέβηκαν στην τρίτη θέση περιμένοντας το αυριανό αποτέλεσμα της ΑΕΚ για να δουν αν θα έχουν συγκάτοικο, ενώ ο «Γηραιός» συνέχισε την πτωτική του πορεία, καθώς συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη.

Ίδιο σύστημα, ρίσκαρε ο Βιτόλο…

Χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις παρέταξαν τις αρχικές τους ενδεκάδες στον αγωνιστικό χώρο οι Μάκης Χάβος και Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε στο παιχνίδι με σύστημα 4-2-3-1, τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, τον Σνάουτσνερ στα δεξιά της άμυνας, τον Σακελλαρίου στα αριστερά, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτελούταν από τους Τσιρίλο και Κοντρέρας. Τα δύο κεντρικά χαφ ήταν οι Βιτόλο και Γκαρσία. Ο Ισπανός ξεκίνησε στο ματς ως βασικός, παρά το γεγονός πως ταλαιπωρείται από κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο. Σε ρόλο οργανωτή ήταν ο Φωτάκης, δεξιά ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Βιεϊρίνια και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης.

Στην αντίπερα όχθη, και ο Ηρακλής παρατάχθηκε με σύστημα 4-2-3-1, τον Ελευθερόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τον Λίμα στα αριστερά της άμυνας, τον Αραμπατζή δεξιά και τους Κατσίκα – Χοσέμι να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή οι δύο «κόφτες» ήταν ο Γκαρσία με τον Καρλίνιος, στις πτέρυγες έπαιζαν οι Σίμιτς και Σολτάνι, ο Ιάκομπ στην κορυφή της επίθεσης και ο Μάρα από πίσω του σε βοηθητικό ρόλο.

Μία, δύο, τρεις και… Βιεϊρίνια!

Οι δύο ομάδες μπήκαν χαλαρές στον αγωνιστικό χώρο δίνοντας μεγάλη προσοχή στην άμυνα τους, με αποτέλεσμα τα πρώτα λεπτά να κυλήσουν ήρεμα. Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο ένατο λεπτό για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, όταν από ωραία σέντρα του Σνάουτσνερ ο Αθανασιάδης πήρε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά ο Ελευθερόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά. Εξίσου θετική ήταν η αντίδραση του «Ελέ» και στο επόμενο λεπτό, όταν ο Κλάους βγήκε τετ α τετ, αλλά ο πορτιέρο του Ηρακλή απέκρουσε με τα πόδια. Οι αμυντικοί όμως του «Γηραιού» δεν μπόρεσαν να απομακρύνουν σωστά τη μπάλα, η οποία μετά από αρκετά λάθη κατέληξε στα πόδια του Βιεϊρίνια και ο Πορτογάλος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή την έστειλε στη γωνία του τέρματος για το 1-0.

Το γκολ αυτό έβαλε… φωτιά στην Τούμπα, αλλά και «κοίμισε» τους γηπεδούχους, με αποτέλεσμα δύο λεπτά αργότερα ο Ηρακλής να φτάσει μία ανάσα από την ισοφάριση. Ύστερα από σέντρα από τα αριστερά, ο Ιάκομπ πάσαρε με το κεφάλι στον Μάρα, αυτός αμαρκάριστος έκανε στην κίνηση του σουτ, αλλά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Χαλκιά. Αυτή ήταν και η μοναδική καλή στιγμή των φιλοξενούμενων στο πρώτο ημίχρονο, καθώς στα επόμενα λεπτά ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε πλήρως. Μάλιστα, με κορυφαίο τον Βιεϊρίνια, δημιούργησε και άλλες φάσεις για το 2-0, όπως την κεφαλιά του Αθανασιάδη στο 16’, η οποία όμως έφυγε ελάχιστα άουτ. Από το 20’ και μετά όμως ο ρυθμός του αγώνα έπεσε σημαντικά.

Σε ρόλο φορ ο Τσιρίλο

Ο ΠΑΟΚ έχοντας επιβάλλει πλήρως τον ρυθμό του στο παιχνίδι, προσπάθησε να κλείσει τους διαδρόμους προς την άμυνά και τα κατάφερε με επιτυχία. Ο «Ηρα» δεν έκανε δεύτερη ευκαιρία μέχρι το 45’, ενώ ο «Δικέφαλος» θα μπορούσε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 34’. Ο Βιεϊρίνια με ωραία πάσα έβγαλε τετ α τετ τον Τσιρίλο, αυτός επιχείρησε και το δυνατό σουτ, όμως ο Ελευθερόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου ημιχρόνου, αφού στα τελευταία δέκα λεπτά το θέαμα ήταν πολύ κακό.

Κατοχή ο ΠΑΟΚ, την ευκαιρία ο Ηρακλής

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον ΠΑΟΚ. Οι γηπεδούχοι όμως ήταν σταθερότατοι στη μεσαία γραμμή και έτσι ήλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα τουλάχιστον μέχρι το 60’. Μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο «Γηραιός» βγήκε στην επίθεση και στο 63’ έχασε μία σπουδαία ευκαιρία για την ισοφάριση. Ο Λίμα εκτέλεσε απευθείας το φάουλ έξω από την περιοχή, όμως ο Χαλκιάς πετάχτηκε στη γωνία του και έδιωξε εντυπωσιακά.

Υπομονή μέχρι το 90’…

Από το 70’ και μετά ο ρυθμός του αγώνα ήταν κάκιστος, το θέαμα πολύ άσχημο και οι φάσεις… ανύπαρκτες. Το μόνο αξιοσημείωτο ήταν οι αλλαγές των δύο προπονητών. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πέρασε στο ματς όλα τα επιθετικά όπλα του, ωστόσο ο Μάκης Χάβος διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι, έριξε στον αγωνιστικό χώρο τους ξεκούραστους Κριστιάνο και Φιλομένο αντί των Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδη και έφτασε τελικά σε μία εύκολη νίκη.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Πάμπλο Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (86' Φιλομένο), Κοντρέρας, Φωτάκης, Βιεϊρίνια (80' Κριστιάνο), Σακελλαρίου (68' Σαβίνι), Σνάουτσνερ, Αθανασιάδης

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Κατσικάς, Μάρα (74' Σοτ), Καρλίνιος (46' Παπαστεριανός), Λίμα (84' Βέλλιος), Χοσέμι, Αραμπατζής, Γιάκομπ, Πίτου Γκαρσία, Σίσιτς, Σολτάνι

ΜΟΙΡΙΑΣΙΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ 1-1.

 Ο ΝΕΤΟ ΣΤΟ 20' ΤΟ 0-1. ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ Ο ΝΤΟΛΕΖΑΪ ΣΤΟ 40'. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ).-
Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς στο παγωμένο Πανθεσσαλικό μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και Άρη. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με την καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Νέτο στο 20’, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 40’ με τον Ντολεζάι. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πιο δυνατά στο ματς με τους παίκτες του Σάκη Τσιώλη αν φαίνονται πιο κινητικοί σε αντίθεση με τους Θεσσαλονικείς οι οποίοι έδειχναν κλεισμένοι σε παθητικό ρόλο. Ο Κούπερ παρατήρησε αυτή τη νωχελικότητα των παικτών και έδωσε εντολή να ανεβάσουν τις γραμμές τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανεβεί λιγάκι ο ρυθμός στο πρώτο τέταρτο του αγώνα. Με εξαίρεση βέβαια το σουτ του Μπρέσκα στο 4’ δεν σημειώθηκε καμία άλλη αξιόλογη ευκαιρία στο παιχνίδι.
Το φαρμάκι του Νέτο

Όλα αυτά μέχρι το 19’. Γιατί ένα λεπτό αργότερα ο Άρης κέρδισε φάουλ από μακρινή θέση, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Ντάρσι Νέτο. Κανείς δεν περίμενε ότι ο παίκτης των «κιτρινόμαυρων» θα εκτελέσει απευθείας σουτ από αυτό το σημείο, ο Βραζιλιάνος όμως αιφνιδίασε τους πάντες με την επιλογή του, η οποία τον δικαίωσε. Η μπάλα διέγραψε καμπύλη, ο Γιαπούκοβιτς βρισκόταν εκτός θέσεως με αποτέλεσμα να καταλήξει στα δίχτυα για το 0-1. Ίσως ο Νέτο να είχε βοήθεια από τον αέρα, το θέμα όμως είναι ότι σημειώθηκε ένα καταπληκτικό γκολ, το οποίο μπορεί κάλλιστα μπορεί να θέσει υποψηφιότητα ως Best Goal της 14ης αγωνιστικής…
Ήρωας και θύτης ο Σηφάκης

Οι γηπεδούχοι αποδιοργανώθηκαν μετά το γκολ του Άρη με αποτέλεσμα οι Θεσσαλονικείς να πάρουν για λίγο τα ηνία του αγώνα. Ωστόσο, ύστερα από λίγο οι «ερυθρόλευκοι» ισορρόπησαν το παιχνίδι και βγήκαν φουριόζοι για την ισοφάριση. Στο 32’ βρέθηκαν μία ανάσα από αυτήν αλλά ο Σηφάκης πραγματοποίησε κορυφαία απόκρουση. Μετά από κόντρες, η μπάλα έφτασε στην περιοχή του Άρη και τα πόδια του Σανκαρέ ο οποίος έπιασε ένα αριστουργηματικό πλασέ, αλλά ο Κρητικός τερματοφύλακας εκτινάχθηκε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε με το ένα χέρι σε κόρνερ.
Όσο θεαματική ήταν η επέμβαση του 26χρονου τερματοφύλακα σε εκείνο το σημείο άλλο τόσο απογοητευτική ήταν η ολιγωρία του 8 λεπτά αργότερα. Ο Καπετάνος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, η μπάλα πήγαινε πάνω στο Σηφάκη, αλλά ο διεθνής Έλληνας πορτιέρο έκανε κακή εκτίμηση (θα μπορούσε να τη διώξει με γροθιές), του έφυγε μέσα από χέρια και ο Ντολεζάι με κεφαλιά πάνω στη γραμμή ισοφάρισε σε 1-1, το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.
Δοκάρι ο Ντολεζάι!
Στην έναρξη της επανάληψης οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά πιο δυνατά και βγήκαν με αξιώσεις στα καρέ του Σηφάκη, ο οποίος στο 53’ είπε «ΟΧΙ» στο σουτ του Καπετάνου, αποκρούοντας σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεσή του, ο Ντολεζάι έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι και ύστερα από φάση διαρκείας ο κίνδυνος απομακρύνθηκε για τους «κιτρινόμαυρους». Στη συνέχεια ο Κούπερ έβαλε στη θέση του Ρουίς, ο οποίος δεν είχε φανεί καθόλου στο παιχνίδι, τον Τσέζαρεκ, προκειμένου να δώσει ύψος στην επιθετική του γραμμή και να εκβιάσει το γκολ από στημένη φάση. Βέβαια ο Ολυμπιακός Βόλου είχε αυξήσει την πίεση του και δεν άφησε καθόλου τους Θεσσαλονικείς να βγούνε με αξιώσεις μπροστά. Ίσα-ίσα είχαν περιοριστεί στην άμυνά του. Μάλιστα στο 72’ ο Άρης θα μπορούσε να δεχτεί και δεύτερο τέρμα αλλά η προσπάθεια του νεοεισελθέντα Πλιάγκα (στη θέση του πολύ καλού μέσου, Μητρόπουλου, που έκανε το ντεμπούτο του στη Σούπερ Λιγκ) δεν στέφθηκε με επιτυχία. Στο τελευταίο 15λεπτο κυριάρχησε παιχνίδι κέντρου μεταξύ των δύο ομάδων, οι οποίες επιδόθηκαν σε πολλές σέντρες παρά στο να δημιουργήσουν ευκαιρίες με πιο πειθαρχημένο τρόπο. Τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90’ ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, πολιορκώντας την περιοχή του Άρη, αλλά ο Σηφάκης ενήργησε σωστά σε δύο φάσεις με αντιπάλους τους Ντολεζάι και Σανκαρέ. Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Μητρόπουλος (67’ Πλιάγκας), Μπρέσκα (58’ Μαρτίν), Σολάκης, Ρόκας, Ζέλεζι, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Καπετάνος, Αλβάρεζ, Ούμπιντες Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Κουλουχέρης, Τόχα (75’ Τόχα), Κόκε (84’ Καζναφέρης), Ρουίς (60’ Τσέζαρεκ), Μενδρινός, Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι, Πρίττας

Ο νόμος της έδρας… 76-55

Εύκολο απόγευμα για τον ΠΑΟΚ που κέρδισε στον Πανελλήνιο, με 76-55, για την 8η αγωνιστική της Α1.
Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο όταν ο «δικέφαλος» προηγήθηκε 42-19 και οι «Ολυμπιονίκες» σημείωσαν 19 πόντους με το τραγικό 0/10 τρίποντα! Κορυφαίοι των νικητών οι Μάρσαλ,Ντόζιερ,ΜακΓκραθ.

Η εξέλιξη του αγώνα

Ο Πανελλήνιος στα τρία πρώτα λεπτά της αναμέτρησης δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε έναν πόντο και το ματς ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να προηγείται 9-0 επτά λεπτά πριν το τέλος της πρώτης περιόδου. Το δεκάλεπτο έκλεισε με τον δικέφαλο να προηγείται 23-11 και τους παίκτες του Μαρκόπουλου να σκοράρουν πολύ εύκολα.

«Κλειδί» ήταν η απόδοση του Παπαδόπουλο, ο οποίος μέσα στο καλάθι άνοιγε διαδρόμους και έδινε ασίστ στους ελεύθερους συμπαίκτες του.

Ίδια εικόνα είχαμε και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Ο ΠΑΟΚ εύστοχος στα τρίποντα, ο Πανελλήνιος δεν μπορούσε να ελέγξει το ρυθμό και η διαφορά ολοένα και αυξανόταν με γεωμετρική πρόοδο. Ο Γκετσέφσκι που αντικατέστησε τον Παπαδόπουλου στη θέση του σέντερ, έδωσε πολύτιμες λύσεις από το τρίποντο και στο τέλος του εικοσαλέπτου το σκορ είχε γίνει 42-19.

Ο Πανελλήνιος με το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, βελτιώθηκε στην άμυνα και έριξε τη διαφορά από το -25 που ήταν η μέγιστη τιμή μέχρι και στο-15.

Αυτό ωστόσο ήταν το μοναδικό αν και ιδιαίτερα μικρό ξέσπασμα για τους φιλοξενούμενους. Ο ΠΑΟΚ δεν έχασε τη συγκέντρωσή του, έτρεξε στο ανοικτό γήπεδο, τέλειωσε αιφνιδιασμούς και μετέτρεψε το ματς σε έναν υγιεινό περίπατο.

Τα δεκάλεπτα: 23-11, 42-19, 58-40, 76-55

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Μάρσαλ 15 (1), Αράπης, ΜακΓκραθ 12 (4), Αποστολίδης 6, Δέδας 6 (2), Ντόζιερ 15, Γκρέι 2, Παπαδόπουλος 10, Γιαννακίδης, Καλλές, Γκετσέφσκι 10 (2), Καλαμπάκας.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Σκουρτόπουλος): Ξανθόπουλος, Παπαμακάριος 7 (1), Μπέιλι 6 (2), Κράμπενχοφτ 15 (1), Καραθανάσης, Σκλάβος, Ούντριχ 6, Όστοϊτς 12, Κομποδιέτας, Τσακαλέρης 9 (3).

«Σκόνταψε» η Ρέιντζερς

Η Ρέιντζερς άφησε δυο βαθμούς (1-1) στα Χάιλαντς. Η πρωταθλήτρια Σκωτίας βρέθηκε να χάνει στο α΄ ημίχρονο από την Ίνβερνες (31΄ Χέινς) αλλά γύρισε το ματς στην επανάληψη με γκολ του Μίλερ στο 57΄. Έχασε μάλιστα την ευκαιρία να πάρει τη νίκη καθώς ο Μίλερ αστόχησε σε πέναλτι. Παρόλα αυτά ξέφυγε τρεις βαθμούς στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ Σκωτίας. Η έντονη κακοκαιρία οδήγησε στην αναβολή τριών αναμετρήσεων, μεταξύ των οποίων και αυτή της Σέλτικ με την Κιλμάρνοκ.

Δίκαιη νίκη για τον Διαγόρα

Δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη με 1-0 πέτυχε ο Διαγόρας σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας και παραμένει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα της Football League.
Αντίθετα, οι Θεσσαλοί, που είχαν για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Νίκο Κεχαγιά, εξακολουθούν να βρίσκονται χαμηλά στην κατάταξη.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και ανέλαβαν τον έλεγχο από την αρχή επιχειρώντας να διασπάσουν την αμυντική γραμμή των Θεσσαλών. Οι προσπάθειες των παικτών της ομάδας της Ρόδου δικαιώθηκαν στο 36' όταν ο Ρέγες εκτέλεσε κόρνερ και ο Ταραχούλσκι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα Πίτκα.
Στο δεύτερο μέρος, η Αναγέννηση ανέβασε την απόδοσή της και ισορρόπησε. Ωστόσο, δεν έγινε ιδιαίτερα απειλητική για τους νησιώτες. Ο Κεχαγιάς προσπάθησε να τονώσει την επιθετική γραμμή της ομάδας του, η οποία ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης αν και δημιούργησε ορισμένες καλές ευκαιρίες.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Σκόνδρας, Χατζόπουλος, Πουλόπουλος (56' Εξουζίδης), Γεωργίου, Πλάτανος, Καμηνιώτης, Αγκιρίμπα, Ταραχούλσκι, Ρέγες (72' Σπάρταλης), Ζουρούδης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Νίκος Κεχαγιάς): Πίτκας, Μπιτέλης (70' Τζέκος), Βούκοβιτς, Αγγελόπουλος, Θεοδοσιάδης, Κουρτεσιώτης, Δούκας, Ντοριβάλ, Χατζηρίζος (81' Κόσουτιτς), Ροντρίγκο (63' Αθανασιάδης), Ραονέ.

Νίκη στο 92' με... υπογραφή Μπάρκογλου!

Ο Γιώργος Μπάρκογλου ήταν ο... ήρωας της αναμέτρησης του Λεβαδειακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Με δικό του τέρμα -στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων- η ομάδα της Βοιωτίας πέτυχε σπουδαία νίκη με 1-0 επί του πρωτοπόρου.
Η ομάδα του Βασίλη Βούζα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου και περιόρισε τους Ηπειρώτες σε παθητικό ρόλο. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ σωστή αμυντική λειτουργία και δεν επέτρεψαν στους Βοιωτούς να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί. Η πιο σημαντική φάση του πρώτου σαρανταπεντάλεπτου καταγράφηκε μόλις στο 3' όταν μετά από κόρνερ του Πόποβιτς, η μπάλα σταμάτησε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού του Σικαλιά προτού καταλήξει άουτ. Ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε φάουλ στο 38' αλλά ο τερματοφύλακας Σικαλιάς απέκρουσε.
Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΣ ανέβασε το ρυθμό του και στο 53' ο τερματοφύλακας Κυριακίδης απέκρουσε το κοντινό σουτ του Τζάνη. Οι Βοιωτοί, από την πλευρά τους, συνέχισαν να είναι επιθετικοί εντούτοις οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν την πολύτιμη για εκείνους ισοπαλία.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα τελείωνε δίχως τέρματα, «μίλησε» ο Μπάρκογλου. Ήταν το 92' όταν ο Σερζίνιο εκτέλεσε κόρνερ και ο έμπειρος επιθετικός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι με τον Σκαρντοβέλι να την απομακρύνει αφού είχε περάσει τη γραμμή! Έτσι, ο Λεβαδειακός έφτασε στην κατάκτηση των τριών βαθμών, που του επιτρέπουν να ελπίζει στην άνοδο!
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Βασίλης Βούζας): Κυριακίδης, Σωτήρχος, Μουλόπουλος, Ζαπρόπουλος, Τριποτσέρης, Ταραλίδης, Τάσιτς (70' Μαχαίρας),  Μπάρκογλου, Πόποβιτς (83' Βασιλείου),   Ναπολεόνι, Ζαχάρια (60' Σερζίνιο). 
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στεφάν Ντεμόλ): Σικαλιάς, Ντάσιος, Σκαρντοβέλι, Πάντος, Μιχαήλ, Κεϊτά (87' Κυριάκος),  Ανδράλας, Τζημόπουλος, Σκουφάλης (72' Σιαλμάς)  Ντε Βινσέντι (46' Τζάνης) Μπακαγιόκο.

Ανατροπή και νίκη για τον Πιερικό!

Ο Πιερικός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, επικράτησε 3-1 του Θρασύβουλου και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα βελτιώνοντας τη θέση του στη βαθμολογία.
Το συγκρότημα της Φυλής είχε προηγηθεί στο πρώτο μέρος, όμως δεν άντεξε στην αντεπίθεση που εξαπέλυσαν οι «μελανόλευκοι» στην επανάληψη και έφυγε δίχως βαθμούς από τη μακεδονική πόλη.
Η ομάδα της Κατερίνης άσκησε πίεση στους Αθηναίους και από την αρχή της αναμέτρησης επέβαλε το δικό της ρυθμό. Ωστόσο, όποτε χρειάστηκε, ο τερματοφύλακας Σιδεράκης δήλωσε «παρών» και διατήρησε απαραβίαστη την εστία του. Οι φιλοξενούμενοι έριξαν το βάρος στον αμυντικό τομέα και επιχείρησαν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις με τον Ζαχαρόπουλο. Τελικά, ο έμπειρος επιθετικός, που σε δύο ημέρες θα γίνει 39 ετών, αξιοποίησε τη σέντρα του Μίχου και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα Γουμάγια ανοίγοντας το σκορ για τον Θρασύβουλο.
Ωστόσο, η «απάντηση» της ομάδας του Σταύρου Διαμαντόπουλου ήρθε λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης. Συγκεκριμένα, στο 52' ο Γκουγκουλιάς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση έπειτα από προσπάθεια του Μιλόσκοβιτς και δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει με πλασέ. Η μακεδονική ομάδα διατήρησε την πρωτοβουλία και αναζήτησε το δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε στο 73' όταν ο Δήμου με σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας την απόλυτη ανατροπή.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 83' όταν δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στους Γουμάγια και Μουστόγιαννη. Αμφότεροι παρατηρήθηκαν με κίτρινη κάρτα, όμως αυτή ήταν η δεύτερη για τον παίκτη του Θρασύβουλου, που αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο.
Ο Πιερικός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με γκολ στο 91' όταν μετά από ατομική προσπάθεια του Λόπεζ, ο νεοεισελθών Κωνσταντινίδης σκόραρε με τακουνάκι διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Γουμάγιας, Παπαγεωργίου, Γουσούλης, Τασίδης, Δήμου, Χατζής (69' Κοντέων), Μιλόσκοβιτς, Πουλάκος (88' Κωνσταντινίδης), Πουρτουλίδης, Γκουγκουλιάς, Λόπεζ.
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Αντώνης Μανίκας): Σιδεράκης, Κολοτούρος, Κακαράς (76' Τσιλιγκίρης), Ζώνας, Μίχος (68' Αργυρόπουλος), Μουστόγιαννης, Ζαχαρόπουλος, Βαλεριάνος, Κατσίκης, Φρίμπονγκ (79' Πέκε), Πρίπου.

«Δεν θα προδώσω τον κόσμο. Δεν είμαι μ…κας»

Με τον πλέον πειστικό τρόπο ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκαθάρισε ότι έχει αναλάβει τις τύχες της ΑΕΚ για να δουλέψει σκληρά και όχι για να προδώσει τον κόσμο της ομάδας. Πώς; Χρησιμοποιώντας μια αρκετά… γνωστή ελληνική λέξη και λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό που δεν θα κάνω ποτέ είναι να προδώσω τον κόσμο και να μην δουλεύω. Δεν είμαι μ….κας», τόνισε ο Ισπανός ενόψει του αγώνα με την Λάρισα.

Ο Ισπανός για άλλη μια φορά φάνηκε ξεκάθαρος για τις προθέσεις του για την ΑΕΚ, ενώ σχολίασε για τα ονόματα παικτών που αναφέρει ο Τύπος σαν στόχους της Ένωσης. «Θα είμαι ρεαλιστής. Οι ποδοσφαιριστές που έχω δουλέψει τα προηγούμενα χρόνια, δεν μπορούν να έρθουν ως μεταγραφή ούτε στην ΑΕΚ ούτε σε άλλες ομάδες εδώ. Μιλάω καθημερινά με πολλούς ποδοσφαιριστές που αν έρχονταν υπήρχε πιθανότητα να γίνουμε πρωταθλητές. Η πραγματικότητα όμως είναι μία και μόνο.
Έχουμε έρθει για να δουλέψουμε κι εγώ δέχθηκα να έρθω εδώ γνωρίζοντας τις δυσκολίες. Κάποιους που ήθελα δεν μπορούμε να τους πάρουμε λόγω μπάτζετ. Αυτό που θα κάνω είναι αυτό που ξέρω καλύτερα. Να προσαρμοστώ στις όποιες συνθήκες και να δουλέψουμε. Να χτίσουμε μια ομάδα με ταυτότητα και νοοτροπία και τα αποτελέσματα θα έρθουν ανάλογα με τη δική μας απόδοση», πρόσθεσε ο Ισπανός, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε για το αυριανό παιχνίδι με τη Λάρισα:

««Είναι ένα παιχνίδι παγίδα. Και με διαφορά η Λάρισα δεν είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε κάτι τέτοιο. Είναι καλύτερη από ότι δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας. Να μην αναπαυθούμε λοιπόν και σε καμία περίπτωση να μην σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Πέμπτης με Ζενίτ. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό στους εαυτούς μας και τον κόσμο της ΑΕΚ και να κοιτάμε μόνο αυτό το παιχνίδι».

Ο Μανόλο Χιμένεθ στάθηκε και στο προηγούμενο παιχνίδι της Ένωσης, αυτό με τον Ατρόμητο, στο οποίο μπήκε ένα τέλος σε ένα νικηφόρο σερί που είχε:

«Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν σημαντική απώλεια. Αλλά παίζοντας με 10 παίκτες δεν χάσαμε και αυτό είναι το μόνο θετικό που μας έμεινε. Θεωρώ ότι προηγουμένως είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι με Χάιντουκ, σκοράροντας αρκετές φορές και μια νίκη σημαντική με τον Ολυμπιακό. Χάσαμε το σερί και πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή», δήλωσε, ενώ αναφέρθηκε και στις μεταπτώσεις που έχει η ομάδα στην απόδοσή της.

Κοκότοβιτς: «Παλεύει για τη σωτηρία του ο Πανιώνιος»

Πολύ δύσκολη χαρακτήρισε την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Πανιώνιο ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Ο προπονητής του Πανσερραϊκού υποστήριξε πως η δυσχερής βαθμολογική θέση στην οποία βρίσκονται οι «κυανέρυθροι» τους κάνει ακόμα πιο επικίνδυνους.

«Η αυριανή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο είναι κομβικής σημασίας. Η αντίπαλη ομάδα παλεύει για τη σωτηρία της και θα αγωνιστεί για την απόσπαση ενός θετικού αποτελέσματος, έχοντας μάλιστα νέο προπονητή στον πάγκο της. Εμείς από την άλλη θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να σταθεροποιηθούμε στο βαθμολογικό πίνακα και μόνο για τη νίκη θα αγωνιστούμε. Προερχόμαστε από μία πολύ καλή εμφάνιση όπου η απόδοση των ποδοσφαιριστών μας ήταν εξαιρετική. Οι καιρικές συνθήκες αύριο θα είναι δύσκολες καθώς θα επικρατεί ψύχος αλλά αυτό δε θα σταθεί σε καμία περίπτωση εμπόδιο για τον Πανσερραϊκό. Θα μπούμε δυνατά και με πάθος για να πάρουμε τη νίκη» ήταν τα λόγια του προπονητή των «λιονταριών».

Με μία μόνο απουσία θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο ο Πανσερραϊκός, αφού ο Ασλανίδης θα είναι απών λόγω κάποιον μικροενοχλήσεων. Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής είναι οι: Ράντμαν, Νοβότα, Άμο, Αμπουμπακάρι, Ανάκογλου, Άλβαρεζ, Μπέλιτς, Γεωργιάδης, Γαλανόπουλος, Κάστρο, Λεοζίνιο, Σουμπίνιο, Μαβενέ, Παντελιάδης, Νταλέ, Παπάζογλου, Τάντιτς, Βοσκόπουλος, Βλασόπουλος.

Φάμπρεγκας: «Τρελή σεζόν… πάμε για νίκη»

Ως την πιο απρόβλεπτη σεζόν από όσες έχει αγωνιστεί στην καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ χαρακτηρίζει τη φετινή ο Σεσκ Φάμπρεγκας. Οι κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος αφήνουν συνεχώς βαθμούς και τώρα πιστεύει ότι είναι η ευκαιρία να νικήσει η Άρσεναλ τη Δευτέρα στο Ολντ Τράφορντ και να αποσπαστεί κι άλλο στην κορυφή της βαθμολογίας.

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι αυτό της Δευτέρας. Μπορούμε να βρεθούμε ακόμη και τέσσερις πόντους μπροστά. Θέλουμε να μπούμε στο Ολντ Τράφορντ και να νικήσουμε. Θα είναι μεγάλο κατόρθωμα και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε. Μπορεί να παραμένουν αήττητοι όμως έχουν 7 ισοπαλίες σε 15 αγώνες και αυτό δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα τους», τονίζει ο Ισπανός μέσος ενόψει της μάχης του Ολντ Τράφορντ, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο «τρελό» φετινό πρωτάθλημα:

«Μέχρι τώρα είναι η πιο τρελή χρονιά από όσες έχω αγωνιστεί. Κανονικά τον Δεκέμβρη οι ομάδες στον βαθμολογικό πίνακα στην κορυφή έχουν συνήθως 40 βαθμούς κι εμείς προηγούμαστε με μόλις 32. Καμία από τις μεγάλες ομάδες δεν είναι στα καλύτερά της και όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια μοιάζουν δύσκολα».

Θέλει Ιραόλα η Τότεναμ

Την απόκτηση του Άντονι Ιραόλα καλοβλέπει η Τότεναμ για να βελτιώσει την αμυντική της γραμμή. Οι υπεύθυνοι του αγγλικού συλλόγου θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας τους τον δεξί μπακ της Αθλέτικ Μπιλμπάο αλλά καλούνται να αντιμετωπίσουν ένα μεγάλο πρόβλημα.

Αυτό δεν είναι άλλο από την υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης που έχει ο Ισπανός, η οποία αγγίζει τα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως, στην Τότεναμ δεν το βάζουν κάτω σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου καθώς το συμβόλαιό του Ιραόλα λήγει το καλοκαίρι του 2012 και πιστεύουν ότι οι Βάσκοι δεν θα αρνηθούν να απαντήσουν θετικά σε ενδεχόμενη πρόταση έστω και με λιγότερα χρήματα, προκειμένου να μην χάσουν τον παίκτη την επόμενη σεζόν…

Αντώνης Λαδάκης: «Τέλος στο σερί του Σισέ»

Πριν από περίπου έναν μήνα, στις 6 Νοεμβρίου, ο Αστέρας Τρίπολης υποδεχόταν το νεοφώτιστο και ουραγό τότε, Πανσερραϊκό κι έψαχνε την πρώτη εφετινή εντός έδρας νίκη του, που αν ερχόταν, θα “ανέβαζε” της ομάδα της Αρκαδίας στην 3η θέση της βαθμολογίας. Από τότε όμως, πέρασαν σχεδόν 35 μέρες και οι παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου ακόμη στοχεύουν στο πρώτο εφετινό “τρίποντο” μέσα στην Τρίπολη, με τη μόνη διαφορά ότι πλέον βρίσκονται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μία μόλις ανάσα πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, ο Αστέρας μετράει τέσσερις ήττες (εκ των οποίων οι τρεις εντός έδρας) και μία ισοπαλία και μοιραία στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, δεν έχει περιθώρια για μία τέταρτη σερί αποτυχία ενώπιον των φιλάθλων του... Ο πιο παλιός παίκτης της ομάδας και ένας από τους τρεις στο εφετινό ρόστερ που έχουν αγωνιστεί και στα 13 παιχνίδια του 1ου γύρου, μιλάει για την δύσκολη δοκιμασία με τους πρωταθλητές και δηλώνει ότι στόχος της ομάδας του δεν είναι να κόψει βαθμούς από τον Παναθηναϊκό, αλλά να βελτιώσει τη δική της βαθμολογική θέση...



- Τελικά, το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αστέρας στην εφετινή σεζόν είναι η αδυναμία που παρουσιάζει μέσα στην έδρα του.
«Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα... Μέσα στην Τρίπολη μετράμε 3 ισοπαλίες και 3 ήττες σε 6 αγώνες κι ακόμη δεν έχουμε μπορέσει να γευτούμε τη χαρά της νίκης. Παρ' όλα αυτά, δεν θεωρώ ότι είμαστε κακοί εντός έδρας... Σε γενικές γραμμές έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις αλλά δεν έχουμε μπορέσει να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε... Έχουμε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια...»

- Ρίχνοντας μία ματιά στο πρόγραμμα, θα διαπιστώσει κανείς ότι έχετε χάσει πολλούς βαθμούς από ομάδες που θεωρητικά βρίσκονται στα μέτρα σας...
«Έτσι όπως είναι φέτος το πρωτάθλημα, δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αγώνες, είτε παίζεις εντός, είτε εκτός έδρας... Αυτό φαίνεται από τα πολλά αλλοπρόσαλλα αποτελέσματα και από τα πολύ περισσότερα “διπλά” που έχουν προκύψει φέτος... Πάντως, θεωρώ ότι βάσει της έως τώρα απόδοσής μας, δικαιούμαστε καλύτερης βαθμολογικής συγκομιδής...»

- Την Κυριακή (12/12, 19.30) υποδέχεστε τον Παναθηναϊκό... Πως αντιμετωπίζετε τον αγώνα απέναντι στους περυσινούς πρωταθλητές;
«Όπως όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια... Με στόχο δηλαδή να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς και να βελτιώσουμε την θέση μας στην βαθμολογία... Πλέον δεν έχουμε την πολυτέλεια να χωρίσουμε τους αγώνες σε αυτούς που χτυπάμε και εκείνους που όχι... Μέσα στην έδρα μας, είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε το καλύτερο... Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ που έληξε 0-0, νομίζω ότι αποτελεί ιδανικό οδηγό για μας, όχι τόσο από πλευράς βαθμολογικής συγκομιδής όσο από πλευράς απόδοσης και αμυντικής λειτουργίας...»

- Ποια είναι η άποψή σου για τον εφετινό Παναθηναϊκό;
«Εμείς σεβόμαστε ότι είναι μεγάλη ομάδα κι έρχεται εδώ ως πρωτοπόρος και ως πρωταθλητής! Κανείς δεν αμφιβάλει ότι διαθέτει ποδοσφαιριστές μεγάλης αξίας, ωστόσο κι εμείς δεν μπορούμε να μην μπούμε στο γήπεδο με στόχο τη νίκη... Θα πολεμήσουμε για το καλύτερο και νομίζω ότι ακόμη και η ισοπαλία θα είναι πολύ θετικό αποτέλεσμα... Το χρειαζόμαστε για να “ζεστάνουμε” και τον κόσμο που φέτος είναι πιο κοντά στην ομάδα και τον έχουμε απογοητεύσει...»

- Πόσο δύσκολο είναι για ομάδες που μάχονται για την σωτηρία τους, να “κόψουν” βαθμούς από τους δύο διεκδικητές του τίτλου;
«Αρκετά και σίγουρα χρειάζεται και τύχη... Άλλωστε, όσο περνούν τα χρόνια, οι δύο μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου αντιμετωπίζουν τα εν λόγω παιχνίδια με ολοένα και πιο αυξανόμενη συγκέντρωση γιατί γνωρίζουν καλά ότι όσο λιγότερες απώλειες έχουν με τις λεγόμενες μικρές ομάδες εκτός έδρας, τόσο αυξάνουν τις πιθανότητές τους να κατακτήσουν το πρωτάθλημα...»

- Σε όλα αυτά, να προσθέσουμε και το επιπλέον κίνητρο που δημιουργούν αυτοί οι αγώνες για τις πιο αδύναμες ομάδες;
«Αυτό είναι αλήθεια, αλλά στην κατάσταση που είμαστε εμείς, πρέπει να βρίσκουμε κίνητρο σε κάθε παιχνίδι... Δεν έχουμε περιθώρια για απώλειες ακόμη και όταν αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό... Είμαστε σχεδόν στα μισά του πρωταθλήματος και βρισκόμαστε πλέον σε δεινή θέση...»

- Ποιο θα είναι το ιδανικό σενάριο για σας;
«Να πιάσουμε εξαιρετική απόδοση, να ξαφνιάσουμε τον αντίπαλό μας μ' ένα γκολ και να πετύχουμε τον Παναθηναϊκό σε μία μέτρια και χλωμή βραδιά...»

- Κάτι που, άλλωστε, δεν συμβαίνει και... σπάνια στην εφετινή σεζόν...
«Εγώ δεν θεωρώ ότι ο εφετινός Παναθηναϊκός έχει μεγάλες διαφορές από τον περυσινό... Είναι σχεδόν η ίδια ομάδα, απλά φέτος δεν έχει ακόμη καταφέρει να βρει ρυθμό... Το γεγονός ότι δεν έχει ακόμη πιάσει σπουδαία απόδοση, σε σταθερή βάση, δε σημαίνει ότι έχει περισσότερα τρωτά σημεία από την περυσινή ομάδα.... Μην ξεχνάτε ότι πρόσφατα ήρθε ένας καινούριος προπονητής, ο οποίος χρειάζεται χρόνο για να μάθει και να αξιοποιήσει το υλικό και να παρουσιάσει ένα ουσιαστικό αγωνιστικό δείγμα...»

- Τον Σισέ πως τον έχεις δει έως τώρα; Με δεδομένο ότι έχει σκοράρει και στα τέσσερα τελευταία ματς της Superleague, θεωρείς ότι αν τον σταματήσετε, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα;
«Έχει αποδείξει ότι έχει μεγάλη επαφή με τα δίχτυα! Είναι πολύ δυνατός και αθλητικός και διαθέτει αυτή την έμφυτη ικανότητα να βρίσκεται μέσα σε όλες τις φάσεις και να παίρνει τις σωστές θέσεις... Μπορεί όλος ο Παναθηναϊκός να κινείται γύρω του, αλλά και ο ίδιος ο Σισέ έχει το γκολ στο τσεπάκι του! Σίγουρα, αν περιορίσουμε τον Σισέ θα έχουμε περισσότερες δυνατότητες αλλά δεν είναι μόνο ο Γάλλος! Υπάρχουν κι άλλοι ποιοτικοί ποδοσφαιριστές τους οποίους πρέπει να ελέγξουμε...»

Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος

Μόρας υπό προϋποθέσεις

ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟΠΕΡ. ΙΣΩΣ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ. «ΒΡΟΧΗ» ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΝΑΤΖΕΡ. –
Ο Βαγγέλης Μόρας είναι ένας από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που δεδομένα απασχολεί τους ανθρώπους τού Ολυμπιακού, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που η καριέρα του στην Μπολόνια φαίνεται ότι θα φτάσει άμεσα στο τέλος της.

Συγκεκριμένα, ο στόπερ τού ιταλικού συλλόγου (όπως και όλοι οι συμπαίκτες του) έκανε προσφυγή για δεδουλευμένα πέντε μηνών και αν η διοίκηση της Μπολόνια δεν εξοφλήσει τις υποχρεώσεις της μέσα 20 μέρες, θα ζητήσει την ελευθερία του από την ιταλική Λίγκα. Την οποία μπορεί να εξασφαλίσει αν μέσα σε ένα διάστημα 15 ημερών  οι Ιταλοί δεν του δώσουν τα χρήματα που του οφείλουν.

Οι πιθανότητες να μείνει ελεύθερος ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, δηλαδή, είναι πολλές, ακόμα και να προκύψει συμφωνία με την Μπολόνια προκειμένου να εισπράξει ένα μέρος των οφειλομένων. Κάτι που μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον των ανθρώπων τού Ολυμπιακού, όπως αναφέρει σε σημερινό του ρεπορτάζ το «Goal», αλλάζοντας τα δεδομένα στον σχεδιασμό των «ερυθρόλευκων».

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, άλλωστε, είναι πολύ πιθανό να μη ζητήσει καθόλου μεταγραφές τον χειμώνα. Η περίπτωση του Έλληνα στόπερ, όμως, είναι εξαιρετική αφενός λόγω ηλικίας και εμπειριών από το ιταλικό πρωτάθλημα, αφετέρου λόγω του ότι η παρουσία του θα ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ.

Πλατινί υπέρ Σνάιντερ και Ίντερ

Ο Μισέλ Πλατινί προστέθηκε και αυτός στις φωνές «διαμαρτυρίας» για τον αποκλεισμό του Γουέσλι Σνάιντερ από την τελική τριάδα που είναι υποψήφια για τη «Χρυσή Μπάλα».
«Θα ψήφιζα πρώτα τον Τσάβι, μετά τον Σνάιντερ, που για ένα γκολ δεν κέρδισε τα πάντα, και κατόπιν τον Ινιέστα. Είναι αδικία να μην είναι παίκτης της Ίντερ στην τριάδα», είπε ο πρόεδρος της UEFA στην «Gazzetta dello Sport».

Οσον αφορά στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ο Πλατινί τάχθηκε υπέρ των «νερατζούρι». «Σαν πρόεδρος της UEFA πρέπει να στηρίξω την Ίντερ. Από τότε που είμαι πρόεδρος, πάντα κερδίζουν οι ευρωπαϊκές ομάδες».

Στοιχημα απο τον Redoto_BET

γεια σας αδερφια....
πολυ το κρυο σημερα και προσφερετε για αραλικι μπαλιτσα ,στοιχηματακι και τι εγινε τι να γινει......παμε να δουμε τις σημερινες επιλογες μου...
ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΑΛΜΠΙΝΟΛΕΦΕ=1,40 ΒΕΤ365
και οι δυο ομαδες ειναι στην ιδια πολη με αριστες σχεσεις ομως.η αταλάντα ειναι αυτη που παει για ανοδο και η αλπινολε ειναι μια χαρα ανετη βαθμολογικα.παρα πολλα νταραβερια εχουν γινει μεταξυ τους τα τελευταια χρονια και οποιος θελει κατι το παιρνει.σημερα την νικη θελει η μαμα αταλαντα και θα την παρει.....
ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ-ΒΕΡΝΤΕΡ=1 1,55
το τρενο της ντορντμουντ και του κλοπ δεν σταματαει με τιπ.σημερα παιζει κομπλε στο καταμεστο ως συνηθως βεστφαλεν και με την προβληματικη βερντερ που εχει πολλες απουσιες βλεπω να την κερδιζει.εχει εξω η βενρτερ τους  βασικους Arnautovic (2 γκολ), Hugo Almeida (9 γκολ). Επιστρέφει ο Pizarro, αλλά προέρχεται από τραυματισμό. Εξαιρετικά αμφίβολος ο κεντρικός αμυντικός Prodl, Boenisch (Α), Naldo (Α), Borowski (Μ), Wesley (Μ). ασσος...

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ=1 ΣΤΟ 1,80...
η βαγιαδολιδ εχει νεο προπονητη τον  αμπελ ρεσινο ,ενα πολυ καλο ονομα που εφερε ενθουσιασμο στην ομαδα.παιζει κομλπε και εντος εδρας εχει απολογισμο σε 7 ματς 5 νικες με τερματα 15-4 .η νουμανθια εχει κακιστη παραδοση στο θοριγια και δεν εχει κερδισει ποτε εκει και με απολγισμο φετος στα εκτος σε 7 ματς 0-2-5 με τερματα 3-8.....ασσος ντεμπουτιακος.......

ΓΑΝΔΗ-ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ-ΟΒΕΡ ΣΤΟ 1,53
Πολυ ανοικτο ματς περιμενω με γκολακια.η γανδη σε 9 εντος εχουν μπει συνολικα 35 γκολ και η σαρλερουα σε 8 εκτος εχουν μπει 25. 

ΣΗΜΕΙΟ ΡΙΣΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΣΚΑΡΑ-ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ=Χ ΣΤΟ 3,00
οι δυο ομαδες ειναι αδελφοποιημενες με αριστες σχεσεις μεταξυ τους και οντας βολεμενοι βαθμολογικα και οι δυο δεν θα τους χαλασου ενα χ με αγκαλιτσες και φιλακια στο τελος.....

τα σημεια που μου αρεσαν δεν ειναι πολλα για αυτο θα επιλεξω σημερα τετραδουλα με ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΓΑΝΔΗ ΟΒΕΡ ΜΕ 50 ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΕΤ365
ΚΑΙ ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΠΕΣΚΑΡΑ=Χ,ΑΤΑΛΑΝΤΑ=1,ΝΤΟΡΝΤΜΟΥΝΤ=1 ΜΕ 50 ΜΟΝΑΔ

Υ.Γ ΕΙΧΑΜΕ 2061 ΜΕΙΟΝ 100 ΥΠΟΛΟΙΠΟ 1961

χαιρετω μαγκες!

Στους μικρούς της Κίνας πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ

Τη συνεργασία της με τον Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς ανακοίνωσε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κίνας. Ο Βόσνιος προπονητής θα αναλάβει την Ολυμπιακή ομάδα της χώρας και το συμβόλαιό του έχει διάρκεια μέχρι το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων 2012 στο Λονδίνο.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που κάθεται στον πάγκο εθνικής ομάδας κάτω των 23 ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι παράλληλα και προπονητής στην Σανγκάη Σενχούα της κινέζικης Super League.

Ο 75χρονος προπονητής είχε οδηγήσει την Εθνική Κροατίας στην τρίτη θέση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διοργανώθηκε στη Γαλλία το 1998.

Ρέντναπ: «Είναι ονειρικός παίκτης»

Μέλι έσταζε για τον Λούκα Μόντριτς ο Χάρι Ρέντναπ, κάνοντας λόγο για ένα απίθανο ποδοσφαιριστή με αδαμάντινο χαρακτήρα.

Ο μέσος της Τότεναμ έχει συμβάλει για άλλη μια σεζόν τα μέγιστα στην καλή πορεία των «σπιρουνιών» και θα κληθεί να αναλάβει την οργάνωση του παιχνιδιού στον αγώνα κόντρα στην Τσέλσι μιας και ο Ράφαελ φαν Ντερ Φάαρτ έχει τεθεί εκτός μάχης. Ο Άγγλος τεχνικός μίλησε έτσι για τον ποδοσφαιριστή του, καταλήγοντας ότι απλά δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει τη συνεισφορά του:

«Πιστεύω ότι είναι ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής και χαρακτήρας. Δεν έχει δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα. Είναι πάντα στην ώρα του, πάντα επαγγελματίας και δουλεύει σκληρά. Είναι ονειρικός παίκτης. Μπορεί ο Μπέιλ να αναδειχτεί σε πρόσωπο της σεζόν, όμως ο Μόντριτς είναι απλά φανταστικός. Δεν έχω λόγια για να τον περιγράψω».

Τελειώνει του Μεντί

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσει το θέμα του Μπερνάρ Μεντί.
Ο Γάλλος αμυντικός εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στον «γηραιό», στην συνάντηση που είχε με τους ιθύνοντες της ομάδας. Οι «κυανόλευκοι» προσφέρουν στον παίκτη συμβόλαιο συνεργασίας έως το τέλος της σεζόν, με προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμα, εφόσον υπάρχει η σύμφωνη γνώμη και των δυο πλευρών.
Ο Μεντί τόνισε κατά την συνάντησή του με τον Γιάννη Τάκη: «Δεν ήρθα εδώ για να σας κοροϊδέψω. Έχω κίνητρο για να παίξω στον Ηρακλή. Θα δώσω την απάντησή μου το Σάββατο». Ο Μεντί αναμένεται να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ηρακλή απέναντι στον ΠΑΟΚ και στην συνέχεια θα απαντήσει οριστικά στους διοικούντες του Ηρακλή.
Ήδη, ο έμπειρος αμυντικός έχει πάρει μια πρώτη γεύση από τη Θεσσαλονίκη, ενώ είχε γνωριμία με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία του «γηραιού». Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει τον παίκτη στην ομάδα και το μόνο που απομένει είναι η ολοκλήρωση της συμφωνίας. Ο Μεντί είχε συνομιλία και με τον Χοσέμι, από την οποίο προσπάθησε να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τον «γηραιό».

Κασίγιας: «Ελπίζω να καταλάβει ο Μέσι»

Τη δική του επιλογή για τον παίκτη που θα πάρει τη «Χρυσή Μπάλα» έκανε γνωστή ο Ίκερ Κασίγιας.

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και της εθνικής Ισπανίας, ο οποίος βρέθηκε σε μια τελετή για φιλανθρωπικό σκοπό, δεν παρέλειψε να εκφράσει το παράπονό του επειδή δεν βρέθηκε ανάμεσα στους τρεις υποψήφιους για τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή στην Ευρώπη.

«Είμαι απογοητευμένος που δεν ήμουν στην τελική τριάδα. Αυτοί που έμειναν ωστόσο είναι όλοι πολύ καλοί παίκτες, αλλά εγώ επέλεξα τον Τσάβι και τον Ινιέστα. Ελπίζω να καταλάβει ο Μέσι».

Σκέψεις για αναβολή της εμβόλιμης 14ης αγωνιστικής

Η πανελλαδική απεργία που έχει κηρυχθεί από τα εργατικά συνδικάτα για τις 15 Δεκεμβρίου δεν αποκλείεται να επηρεάσει τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.Όπως διέρρευσε σχετικά, οι επιτελείς της λίγκας σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε αναβολή όλων των αναμετρήσεων που έχουν προγραμματιστεί για την επόμενη Τετάρτη, αφού είναι πολύ πιθανό να προκύψουν προβλήματα με τους εργαζομένους στα γήπεδα.
Η οριστική απόφαση θα παρθεί εντός των προσεχών ημερών με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες.
Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής
Ιωνικός-Παναιτωλικός
Πανθρακικός-Εθνικός
Καλλιθέα-Διαγόρας
ΟΦΗ-Ηλιούπολη
Αναγέννηση Καρδίτσας-Τρίκαλα
Εθνικός Αστέρας-Αγροτικός Αστέρας
Βέροια-Λεβαδειακός
Δόξα Δράμας-Πιερικός
Θρασύβουλος-ΠΑΣ Γιάννινα

"Προτεραιότητα η εθνική, όχι η ΑΕΛ"

Μπορεί ο Πηλαδάκης να τα έχει βρει με τον Κόλεμαν, όμως ο μάνατζέρ του, δηλώνει πως προτεραιότητα για τον πελάτη του έχει η εθνική Ουαλίας.Ο "εκλεκτός" της ΑΕΛ, περιμένει στο ακουστικό του, την πρόταση από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, την ίδια ώρα που οι "βυσσινί" ανυπομονούν για το πολυπόθητο "ναι".
"Η Λάρισα έκανε πρόταση στον Κρις να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της, αλλά προτεραιότητα του είναι η Εθνική ομάδα της Ουαλίας", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κόλεμαν, Άλαν Σμιθ.

Ο έτερος υποψήφιος να αναλάβει την εθνική Ουαλίας, Γκάρι Σπιντ, δηλώνει πιστός στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, οπότε το πράγμα δυσκολεύει κι άλλο: "Είναι πραγματικά σπουδαίο να αναλαμβάνεις την Εθνική ομάδα της πατρίδας του, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ".

Όπως καταλαβαίνετε, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο στην περίπτωση του Κόλεμαν, ενώ υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις.

Ο Τζιμπούρ προανήγγειλε την ανανέωση του συμβολαίου του στην ΑΕΚ

Μπορεί ακόμα να μην έχει υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, ωστόσο, ο Ράφικ Τζιμπούρ μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων της Αλγερίας APS, δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος στην «Ένωση» και ουσιαστικά προανήγγειλε την παραμονή του στην ομάδα.

«Ειλικρινά έχω βρει τον εαυτό μου και δεν βλέπω κανέναν λόγο να εγκαταλείψω την ΑΕΚ αυτήν την περίοδο. Έχω φτάσει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο και δεν θα ήθελα να αλλάξει κάτι», είπε ο Τζιμπούρ και πρόσθεσε ότι το ματς Αλγερίας - Μαρόκου για την 3η ημέρα των προκριματικών του Κόπα Αφρικα 2012 έχει ιδιαίτερη σημασία και πως η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του.

Επίσης, μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο της Αλγερίας, αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του: «Ευτυχώς όλα κύλησαν ομαλά και σύντομα επιστρέφω στους αγώνες. Είναι σκληρό να αναγκάζεσαι να απέχεις, αλλά έπρεπε να αντιμετωπίσω με υπομονή το πρόβλημά μου».

Φωτο ημερας

Μαρια Σαραποβα.................

Σούπερ Λίγκα Σέντρα στη 14η αγωνιστική

Με τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό να έχουν αποσπασθεί 10 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας το ενδιαφέρον των αναμετρήσεων της 14ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα εστιάζεται κυρίως στα παιχνίδια των 10 ομάδων οι οποίες απέχουν μία ανάσα από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου - Αρης (17.15, nova 2). Στις 19.30 (nova 1) θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ηρακλή. Ο αγώνας Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός (19.30, nova 2) ξεχωρίζει από τα έξι παιχνίδια που θα διεξαχθούν την Κυριακή. Στις 15.00, η Ξάνθη θα υποδεχθεί την Καβάλα (ΝΕΤ), ο Εργοτέλης την Κέρκυρα (nova 2) και ο Πανσερραϊκός τον Πανιώνιο (nova 3). Η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει την ουραγό Λάρισα στο ΟΑΚΑ (17.15, nova 2) και ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Ατρόμητο (19.30, ΝΕΤ).
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 13 αγώνες)
Ομάδα Τέρματα Βαθμοί 1. Παναθηναϊκός 23-10 30
2. Ολυμπιακός 26-6 30
3. ΠΑΟΚ 14-14 20
4. ΑΕΚ 19-14 20
5. Αρης 9-10 19
6. Καβάλα 13-11 19
7. Ξάνθη 12-15 17
8. Ολυμπιακός Βόλου 14-14 16
9. Ηρακλής 11-12 16
10. Κέρκυρα 12-14 16
11. Ατρόμητος 12-15 15
12. Πανσερραϊκός 11-17 14
13. Αστέρας Τρίπολης 10-14 14
14. Εργοτέλης 11-19 14
15. Πανιώνιος 8-17 13
16. Λάρισα 10-13 11
Β' ΕΘΝΙΚΗ Ο αγώνας Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα (15.00, ΕΤ3) ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής από τα ματς που θα διεξαχθούν το Σάββατο. Οι άλλες σαββατιάτικες συναντήσεις είναι Διαγόρας - Αναγέννηση Καρδίτσας (15.00), Πιερικός - Θρασύβουλος (15.00) και Εθνικός - ΟΦΗ (17.00, conn-x TV1). Την Κυριακή στις 15.00 θα παίξουν Παναιτωλικός - Πανθρακικός, Ιωνικός - Καλλιθέα, Ηλιούπολη - Εθνικός Αστέρας, Τρίκαλα - Βέροια και Αγροτικός Αστέρας - Δόξα Δράμας.

Η βαθμολογία
(σε 12 αγώνες): ΠΑΣ Γιάννινα 30, Παναιτωλικός 29, ΟΦΗ 26, Διαγόρας 22, Αγροτικός Αστέρας 17, Δόξα Δράμας 17, Λεβαδειακός 17, Εθνικός Αστέρας 16, Ηλιούπολη 15, Πανθρακικός 14, Θρασύβουλος 14, Ιωνικός 14, Βέροια 13, Πιερικός 12, Τρίκαλα 11, Αναγέννηση Καρδίτσας 11, Καλλιθέα 9, Εθνικός 8.

Στη λίστα και ο Τάπια

Τα «ήξεις-αφήξεις» του Κρις Κόουλμαν, με τον Ουαλό ουσιαστικά να περιμένει να δει τι θα γίνει με την Εθνική Ουαλίας, φαίνεται πως οδηγούν σε οριστικό «ναυάγιο» την περίπτωση να αναλάβει ο 40χρονος τεχνικός τη Λάρισα.
«Υπάρχει ένα πρόβλημα, το οποίο προσπαθούμε να ξεπεράσουμε, αλλά η υπόθεση δεν έχει τελειώσει ακόμη», έλεγαν οι άνθρωποι των «βυσσινί» την Παρασκευή για τον Ουαλό τεχνικό, αλλά το πιθανότερο είναι ότι η υπόθεση δεν θα έχει αίσια κατάληξη…

Στα υπόψη και ο Τάπια

Κατά τα άλλα, ένας ακόμα υποψήφιος, ο Ισπανός Αντόνιο Τάπια προστέθηκε στη λίστα των υποψήφιων προπονητών.

Ο 51χρονος προπονητής ξεκίνησε την περσινή σεζόν στον πάγκο της Μπέτις, αλλά απολύθηκε στα μισά της περιόδου.

Προτάθηκε ο Ουρουγουανός Όρτεμαν

Μέσα στις προτάσεις που καταφτάνουν με φαξ κάθε μέρα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ από διάφορους μάνατζερ, προστέθηκε και το όνομα του Σέρχιο Όρτεμαν
Ο 32χρονος Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός της Κερετάρο του Μεξικό είναι ένας κλασικός γυρολόγος στη Λατινική Αμερική (έχει παίξει μεταξύ άλλων σε διάφορες ομάδες σε Αργεντινή, Βραζιλία και Παραγουάη), ενώ έχει κάνει κι ένα πέρασμα από Ευρώπη (Ράσινγκ Σανταντέρ, Ιστανμπουλσπορ).

Πρόκειται για μία σχετικά καλή και φτηνή λύση, καθώς το πιθανότερο είναι πως θα μείνει ελεύθερος από την ομάδα του, ενώ έχει και ισπανικό διαβατήριο.

Πέρασε δεύτερο το Ανόβερο

Στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 16ης ημέρας της Μπουντεσλίγκα, το Ανόβερο επικράτησε της Στουτγκάρδης με 2-1. Με τη νίκη τους αυτή οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 31 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Μάιντς που αγωνίζεται την Κυριακή με την Σάλκε.
  
Το αποτέλεσμα, οι σκόρερ και το υπόλοιπο πρόγραμμα
Ανόβερο-Στουτγκάρδη             2-1
(35', 76' Κόναν - 74' Νίντερμαϊερ)


Καϊζερσλάουτερν-Βόλφσμπουργκ  11/12
  
Κολονία-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 11/12
  
Μπάγερν Μονάχου-Ζανκτ Πάουλι  11/12
  
Αμβούργο-Λεβερκούζεν          11/12
  
Χοφενχάιμ-Νυρεμβέργη          11/12
  
Ντόρτμουντ-Βέρντερ Βρέμης     11/12
  
Φράιμπουργκ-Γκλάντμπαχ        12/12
  
Μάιντς-Σάλκε                  12/12

Αθανασιάδης: "Αγαπώ τον ΠΑΟΚ"

Ο Στέφανος Αθανασιάδης παραχώρησε συνέντευξη στον Κωστή Μπότσαρη για την εκπομπή SuperLeague preview. Σε αυτή ο νεαρός επιθετικός εξέφρασε την αγάπη του για τον "δικέφαλου" του Βορρά, αναφέρθηκε στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, την ΑΕΛ και όχι μόνο...

Αναλυτικά:

«Το πρώτο μου ματς σε επαγγελματικό επίπεδο ήταν πάλι με τη Λάρισα και το πρώτο μου γκολ και από ότι φαίνεται μου πάει η ΑΕΛ. Τη χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για να είμαστε στη συνέχεια πιο δυνατοί  γιατί έρχονται πάλι  πολύ δύσκολα παιχνίδια. Δεν πιστεύω να υπάρχει άγχος από τους παίχτες. Η Τούμπα είναι Τούμπα. Ο κόστος μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι και αυτό θέλουμε. Πιστεύω και στο ματς με τον Ηρακλή να είναι κοντά μας.  Ο Ηρακλής είναι σε μια άσχημη βαθμολογική κατάσταση, τα τελευταία παιχνίδια δεν πάει καλά αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς, αυτό που κάνουμε σε κάθε παιχνίδι».
Για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι με τον Δημήτρη στην ίδια ομάδα και μαθαίνω κάθε μέρα διαφορετικά πράγματα. Ο κάθε ποδοσφαιριστής όπως έκανε και ο Δημήτρης, πήγε στην Καβάλα πήγε δανεικός σε διάφορες ομάδες, αυτό έκανα και εγώ πιστεύω βοηθάει κάθε ποδοσφαιριστή να κάνει ένα "αγροτικό"».
Για την περσινή του θητεία στον Πανσερραϊκό: «Επιστρέψαμε πολύ δύσκολα γιατί μέχρι τον Δεκέμβριο ήμασταν στις θέσεις υποβιβασμού. Μετά εντάξει η ομάδα κατάφερε να κερδίσει κάποια παιχνίδια και να ανέβει στην Α' Εθνική. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω να καταφέρει να μείνει στην Α' Εθνική».
Για τον ΠΑΟΚ: «Είμαι από πολύ μικρός σε αυτή την ομάδα και ξέρω πως αντιδράει ο κόσμος σε διάφορα πράγματα, ήμουν και εγώ κάποτε εκεί και αγαπάω πάρα πολύ αυτή την ομάδα. Δεν μπορείς αν δεν είσαι οπαδός αυτής της ομάδας δεν μπορείς να καταλάβεις, δεν μπορείς να το περιγράψεις με λέξεις, δεν μπορείς να πεις κάτι, ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ».

Ο λόγος στον Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα λάβει τις οριστικές αποφάσεις για τις μετεγγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού. Στην εγχώρια αγορά στρέφει την προσοχή του ο Ισπανός τεχνικός.
Κρίσιμη αναμένεται να είναι η συνάντηση του Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τα μετεγγραφικά του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει στις τελικές εισηγήσεις του προς τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για μια-δυο κινήσεις στο χειμερινό μετεγγραφικό παζάρι. Προτεραιότητα του Ολυμπιακού είναι η ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Κέβιν Μιραλάς, ενώ θα γίνουν προσπάθειες για την απόκτηση και κάπου ποδοσφαιριστή από το ελληνικό πρωτάθλημα.
Ο Γιάννης Μανιάτης βρίσκεται στην κορυφή της λίστας από την εγχώρια αγορά, ενώ μελετώνται και άλλες λύσεις. Μι από αυτές είναι ο Απόστολος Βέλλιος, ενώ προσφάτως στη λίστα προστέθηκε και το όνομα του Γιώργου Γεωργιάδη του Πανσερραϊκού. Στον Ολυμπιακό σκέφτονται και το ενδεχόμενο αποχωρήσεων από το Ρέντη, καθώς ήδη αρκετοί παίκτες δεν υπολογίζονται από τον Βάσκο τεχνικό. Ανάμεσά τους, οι Γκαλίτσιος, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Νέμεθ και Γιάννη Παπαδόπουλος, οι οποίοι είτε θα παραχωρηθούν ως δανεικοί, είτε θα πωληθούν εφόσον υπάρξει κάποια καλή πρόταση.
Στα αγωνιστικά, στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού στο ματς με τον Ατρόμητο αναμένεται να βρεθεί ο Ζαουάντ Ζαϊρί. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός θα πάρει την ευκαιρία που περίμενε εδώ και καιρό από τον Ισπανό τεχνικό και θα προσπαθήσει να αποδείξει πως έχει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας. Για το κέντρο της άμυνας, ο Βαλβέρδε ετοιμάζει τον Ποτουρίδη για τη θέση του τιμωρημένου, Α. Παπαδόπουλου.

Με πάθος στην Τρίπολη

Αποφασισμένος να πάρει τη νίκη στην Τρίπολη και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, εμφανίζεται ο Παναθηναϊκός.
Οι «πράσινοι» γνωρίζουν πως το συγκεκριμένο ματς θα είναι ένα από τα δυσκολότερα εκτός έδρας, πλην των ντέρμπι και σε περίπτωση νίκης θα καταφέρουν να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας, ανεξάρτητα με το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Ατρόμητο. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα έχει στη διάθεσή του, όλους τους ποδοσφαιριστές και έχει τον ευχάριστο «πονοκέφαλο» να επιλέξει την κατάλληλη ενδεκάδα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Ο Κώστας Κατσουράνης αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα του «τριφυλλιού», ενώ θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Σεμπαστιάν Λέτο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και θέτει υποψηφιότητα για το δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Επίσης, ο Σωτήρης Νίνης ξεπέρασε τον τραυματισμό που αποκόμισε από το ματς απέναντι στην Κοπεγχάγη και αναμένεται να ταξιδέψει και αυτός στην Αρκαδία.
Ο Φερέιρα ετοιμάζει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα του «τριφυλλιού», με τον Καρνέζη να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια, την ίδια στιγμή που οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αγορά του εξωτερικού για την εύρεση παικτών, που θα τονώσουν το ρόστερ της ομάδας. Οι όποιες εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα αναμένονται μετά την οριστική απόφαση της διοίκησης για τα χρήματα που θα διατεθούν για τις μετεγγραφές, ενώ ήδη οι Αντωνίου και Φρέιτας έχουν έρθει σε μια πρώτη επαφή με ορισμένους ποδοσφαιριστές.

Ο Κλέιζα δεν απέτρεψε το ρεκόρ

Παρά τις προσπάθειες του Λίνας Κλέιζα, οι Νάγκετς επικράτησαν στο Τορόντο με 123-116 και ο Τζορτζ Καρλ έφτασε τις 1.000 νίκες στην προπονητική του καριέρα στο ΝΒΑ. Ο Λιθουανός πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού είχε απέναντι στην παλιά του ομάδα και τον παλιό του προπονητή σε 31 λεπτά 26 πόντους (0/1 βολές (7/11 δίποντα, 4/5 τρίποντα) και 12 ριμπάουντ, αλλά ο κόουτς των «σβόλων», που πρόσφατα βγήκε νικητής στη μάχη με τον καρκίνο για δεύτερη φορά, έγινε μόλις ο έβδομος προπονητής με τετραψήφιο αριθμό νικών. Στο κλειστό αυτό κλαμπ ανήκουν οι Ντον Νέλσον (1.335), Λένι Γουίλκενς (1.332), Πατ Ράιλι (1.210), Τζέρι Σλόαν (1.207), Φιλ Τζάκσον (1.114) και Λάρι Μπράουν (1.097).

Με ηγέτη τον Ντέρικ Ρόουζ οι Μπουλς επιβλήθηκαν των Λέικερς στο Σικάγο με 88-84 φτάνοντας τις τέσσερις συνεχείς νίκες. Ο γκαρντ των «ταύρων» είχε 29 πόντους-με δύο καθοριστικά καλάθια στο φινάλε-και 9 ασίστ αναγκάζοντας το κοινό να φωνάζει «MVP-MVP». Αυτή ήταν η πρώτη νίκη των Μπουλς επί των «λιμνανθρώπων» μετά από επτά συνεχείς ήττες, καθώς η προηγούμενη είχε καταγραφεί στις 19 Δεκεμβρίου του 2006, και πάλι στο «United Center».

Οι Σπερς νίκησαν άνετα τους Χοκς με 108-92 κι εξακολουθούν να έχουν το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ με 19-3. Τα «σπιρούνια» δεν έχουν χάσει στην έδρα τους από τα «γεράκια» μετά το 1997.

Το Μαϊάμι αύξησε το νικηφόρο σερί του στα επτά ματς καθώς πέρασε σαν σίφουνας από το Όκλαντ συντρίβοντας με 106-84 τους Ουόριορς. Ο Ντουέιν Ουέιντ με 34 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ μαζί με τον Λεμπρόν Τζέιμς που είχε 25 πόντους, 9 ασίστ και 7 ριμπάουντ ήταν οι κορυφαίοι της Χιτ απέναντι στους «πολεμιστές» που έχασαν για έκτο διαδοχικό παιχνίδι.

Οι Τζαζ με το 117-105 υποχρέωσαν το Ορλάντο στην τέταρτη διαδοχική του ήττα. Ο Ντερόν Ουίλιαμς είχε 32 πόντους και 9 ασίστ και οι γηπεδούχοι εξέθεσαν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Οι Μπλέιζερς άλωσαν την Αριζόνα με το 101-94 απέναντι στους Σανς (άποντος και χωρίς να κάνει σουτ ο Τζος Τσίλντρες σε 8 λεπτά), ενώ το δίδυμο Γουέστμπρουκ και Ντουράντ είχε 29 και 25 πόντους αντίστοιχα στη νίκη της Θάντερ στη Νέα Ορλεάνη με 97-92.

Οι Νικς συνέχισαν τις εξαιρετικές εμφανίσεις, έφτασαν τις επτά συνεχείς νίκες με το 101-95 στην Ουάσινγκτον κόντρα στους Ουίζαρντς και ο Αμάρε Στούντεμαϊρ έκανε ένα μεγάλο ρεκόρ. Τελείωσε τον αγώνα με 36 πόντους (10 ριμπάουντ, 11 λάθη και 5 ασίστ) κι έγινε ο πρώτος παίκτης του συλλόγου μετά από 42 χρόνια που έχει 30+ πόντους σε επτά σερί αγώνες.

Τέλος, ο Κέβιν Λοβ με 27 πόντους και 18 ριμπάουντ οδήγησε τους Τίμπεργουλβς στη νίκη με 109-99 επί των Πίστονς. Ο Ντάρκο Μίλιτσιτς έκανε ατομικό ρεκόρ με 7 τάπες (είχε και 11 πόντους), ο Νίκολα Πέκοβιτς σε 10 λεπτά είχε 6 πόντους (2/2 βολές, 2/3 δίποντα), 2 τάπες και 1 ριμπάουντ, ενώ ο Κώστας Κουφός δεν χρησιμοποιήθηκε.

Αναλυτικά:

Τορόντο Ράπτορς-Ντένβερ Νάγκετς 116-123
Κλέιζα 26 (12 ριμπ.), Μπαρνιάνι 24, Μπαρμπόσα 22, Γουίμς 21-Χάρινγκτον 312, Ιλάριο 26, Μπίλαπς 21 (8 ασίστ), Φορμπς 15, Σμιθ 11.

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς-Νιου Γιορκ Νικς 95-101
Αρίνας 20, Γιανγκ 17, Μπλάτσε 16, Χάινριχ 13, ΜακΓκι 10 (10 ριμπ.)-Στούντεμαϊρ 36 (10 ριμπ., 11 λάθη), Τσάντλερ 16, Γκαλινάρι 16, Φέλτον 13, Φιλντς 11.

Ιντιάνα Πέισερς-Σάρλοτ Μπόμπκατς 100-92
Γκρέιντζερ 18, Ρας 16, Ντανλίβι 15, Χίμπερτ 13 (14 ριμπ.), ΜακΡόμπερτς 11, Κόλισον 10-Ουάλας 26 (13 ριμπ.), Τζάκσον 15, Μοχάμεντ 13, ΜακΓκουάιρ 10.

Σικάγο Μπουλς-Λος Άντζελες Λέικερς 88-84
Ρόουζ 29, Ντενγκ 14, Κόρβερ 13, Μπούζερ 10 (11 ριμπ.), Μπρούερ 10, Νοά 9 (9 ριμπ.)-Μπράιαντ 23, Γκασόλ 21 (8 ριμπ.), Όντομ 18, Μπαρνς 10, Φίσερ 7.

Νιου Ορλίνς Χόρνετς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ 92-97
Γουέστ 24 (13 ριμπ.), Πολ 18 (7 ασίστ), Μπελινέλι 15, Τζακ 13-Γουέστμπρουκ 29 (10 ασίστ), Ντουράντ 25, Ιμπάκα 18 (9 ριμπ.), Γκριν 13, Χάρντεν 8.

Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Ντιτρόιτ Πίστονς 109-99
Λοβ 27 (18 ριμπ.), Ρίντναουρ 20 (10 ασίστ), Μπίσλεϊ 12, Μίλιτσιτς 11, Τζόνσον 11, Μπρούερ 10, Τέλφερ 7, Πέκοβιτς 6-Χάμιλτον 26, Στάκεϊ 19, Πρινς 10, Μονρό 8 (15 ριμπ.), Βιλανουέβα 9, Γουίλκοξ 9.

Μιλγουόκι Μπακς-Χιούστον Ρόκετς 97-91
Μπόγκουτ 24 (22 ριμπ., 5 τάπες), Τζένινγκς 19, Σάλμονς 17, Ιλιάσοβα 13, Μαγκέτι 10-Μάρτιν 23, Λι 16, Λόουρι 11, Σκόλα 10, Τέιλορ 10.

Σαν Αντόνιο Σπερς-Ατλάντα Χοκς 108-92
Τζινόμπιλι 18, Τζέφερσον 18, Πάρκερ 17, Μπλερ 16 (12 ριμπ.), Χιλ 16, Ντάνκαν 12-Τζαμάλ Κρόφορντ 23, Χόρφορντ 19 (9 ριμπ.), Ουίλιαμς 15, Σμιθ 15.

Γιούτα Τζαζ-Ορλάντο Μάτζικ 117-105
Ουίλιαμς 32 (9 ασίστ), Μάιλς 26, Μίλσαπ 22, Κιριλένκο 17 (12 ριμπ.), Τζέφερσον 16 (8 ριμπ.)-Νέλσον 19 (10 ασίστ), Μπας 18, Κάρτερ 17, Λιούις 15, Χάουαρντ 14 (12 ριμπ.), Ρέντικ 14.

Φίνιξ Σανς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 94-101
Νας 24, Χιλ 17, Γουόρικ 14, Φράι 12, Τούρκογλου 11-Ρόι 26, Όλντριτζ 23, Κάμπι 16 (18 ριμπ.), Μάθιους 16, Μίλερ 10 (9 ασίστ).

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς-Μαϊάμι Χιτ 84-106
Έλις 20, Λι 13 (8 ριμπ.), Ουίλιαμς 13, Ράιτ 12 (10 ριμπ.)-Ουέιντ 34 (9 ριμπ., 7 ασίστ), Τζέιμς 25 (7 ριμπ., 9 ασίστ), Μπος 16, Αρόγιο 9, Τζόουνς 9.

Τα «έβαλε» με τη διοίκηση ο Κίγκαν

Κατά της διοίκησης της Νιούκαστλ καταφέρθηκε για άλλη μια φορά, ο πρώην προπονητής της ομάδας, Κέβιν Κίγκαν, αφού τη θεωρεί υπεύθυνη για την συνεχή λειτουργική τρικυμία του συλλόγου. Η απόλυση του Κρις Χιούτον και η πρόσληψη του Άλαν Πάρντιου ήταν οι κινήσεις που ξεχείλισαν το ποτήρι.

Ο Κίγκαν τόνισε ότι οι διοικούντες δεν γνωρίζουν από ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να κάνουν λάθη και η καλύτερη λύση θα ήταν η πώληση των «καρακαξών» στα σωστά χέρια:

«Η απόλυση του Κρις Χιούτον δείχνει για άλλη μια φορά ότι η Νιούκαστλ χρειάζεται σταθερότητα, όμως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ με την παρούσα διοίκηση. Πάντως δεν είναι μυστικό ότι η ομάδα πωλείται και αν περάσει σε άλλα χέρια θα είναι ευεργετικό. Όπως είναι τώρα τα πράγματα δεν πρόκειται ποτέ να πάει μπροστά ο σύλλογος. Αν κάποιος δεν γνωρίζει από ποδόσφαιρο και είναι ιδιοκτήτης ομάδας, είναι σίγουρο ότι θα κάνει λάθος κρίσεις και κινήσεις και θα νομίζει μάλιστα ότι τα πηγαίνει καλά».

Πάντως στο τέλος στάθηκε και στο θέμα του νέου τεχνικού της ομάδας, ζητώντας από τον κόσμο να είναι υπομονετικός:«Ο Άλαν δεν έχει την εμπειρία, αφού έχει προπονήσει μόλις 17 μήνες στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως είναι καλός τύπος. Τον γνωρίζω καλά. Είναι πολύ αφοσιωμένος και δουλεύει σκληρά. Δεν πρέπει να είναι από την αρχή αρνητικοί μαζί του οι φίλαθλοι».

Δεν χάνει το «τρίποντο» η Λίβερπουλ κόντρα στη Νιουκάστλ

Ο Andy Gray αναλύει τις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν το Σάββατο, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Premier League και υποστηρίζει ότι η πιθανή επάνοδος του Fernando Torres θα συνοδευτεί από εκτός έδρας επικράτηση της Liverpool επί της Newcastle. Παράλληλα, εκτιμά ότι η Everton θα επανέλθει στις νίκες και ότι η Manchester City θα κερδίσει τη West Ham παρά την απουσία του Carlos Tevez. Οι καλύτερες αποδόσεις στους αγώνες της Premier League στο ανταλλακτήριο της Betfair.

Αυτό το Σαββατοκύριακο κρίνονται πολλά στην Premier League αναφορικά με τη μάχη του τίτλου, αφού η Chelsea θα δοκιμαστεί στο White Hart Lane, ενώ στο Old Trafford η Manchester United θα υποδεχθεί την Arsenal. Αξιόλογες αναμετρήσεις υπάρχουν όμως και στο πρόγραμμα του Σαββάτου, που ίσως δεν προσφέρονται για εύκολα προγνωστικά, αλλά σίγουρα μπορούν να μας χαρίσουν σημαντικά κέρδη στο ανταλλακτήριο της Betfair.

Newcastle - Liverpool

Η απόλυση του Chris Hughton μπορεί να σόκαρε πολλούς, αλλά υπήρχαν φήμες ότι τα στελέχη της διοίκησης δεν πείστηκαν ποτέ ότι ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για να καθοδηγήσει την ομάδα στην Premier League και απλώς περίμεναν ένα κάπως άσχημο σερί αποτελεσμάτων για να τον διώξουν. Δεν θα σχολιάσω τις λεπτομέρειες αυτή της απόφασης και θα αρκεστώ να πω ότι έκανε αρκετά καλή δουλειά στο τιμόνι της Newcastle. Περισσότερη σημασία έχει να επικεντρωθούμε στη φόρμα της ομάδας στη δεδομένη χρονική στιγμή και πώς θα αποδώσει κόντρα στην ανερχόμενη Liverpool.

Η Newcastle ήταν κακή κόντρα στη West Brom. Δεν είχε κατοχή της μπάλας, δεν δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και πιάστηκε επανειλημμένα στον ύπνο στις αντεπιθέσεις των αντιπάλων. Είναι αδύνατο να γνωρίζουμε πώς αισθάνονται οι παίκτες μετά την απόλυση του Hughton, αλλά θα μου προκαλούσε έκπληξη αν όλοι τους έκαναν ξαφνικά μια φοβερή εμφάνιση εναντίον της Liverpool. Με βάση το πώς παίζουν τώρα τελευταία, αν υπάρξει βελτίωση αυτή θα είναι ελάχιστη και δε νομίζω ότι θα αποκομίσουν κέρδος από αυτό το παιχνίδι, γι' αυτό και προτείνω να ποντάρετε στο «διπλό» στο ανταλλακτήριο της Betfair.

Ούτε η Liverpool έγινε μονομιάς η καλύτερη ομάδα στον κόσμο, αλλά η νίκη 3-0 επί της Aston Villa σίγουρα έδωσε μεγάλη ψυχική τόνωση. Παρότι κανείς από τους Steven Gerrard, Fernando Torres και Jamie Carragher δεν αγωνίστηκε, οι συμπαίκτες τους ήταν καλοί κατά διαστήματα και κράτησαν το «μηδέν» στην άμυνα.

Έχω εντυπωσιαστεί με το πόσο γρήγορα έχει προσαρμοστεί ο Raul Meireles στην Premier League, ενώ ταυτόχρονα ο Σωτήρης Κυργιάκος έχει δείξει ηγετικές ικανότητες και έκανε κάποιες σπουδαίες εμφανίσεις σε αγώνες στους οποίους απουσίαζαν σημαντικοί παίκτες. Ένας από αυτούς, ο Fernando Torres, αναμένεται να επανέλθει σ' αυτό το παιχνίδι και η επιστροφή του αποτελεί έναν επιπλέον λόγο για να πιστεύω ότι η Liverpool θα πάρει το «τρίποντο».

Προτάσεις:
Υπέρ στη Liverpool @ 2,10 στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στο 1-0 @ 14,00 στην αγορά Ακριβές Σκορ στο ανταλλακτήριο της Betfair
Υπέρ στο Under 2,5 γκολ @ 2,00 στο ανταλλακτήριο της Betfair

Aston Villa - West Brom: Η επάνοδος ορισμένων σημαντικών παικτών, που έχουν πλέον αποθεραπευτεί, μπορεί να κάνει τη διαφορά για τη Villa απέναντι στην αντίπαλό τους από τα Midlands. Υπέρ στην Aston Villa @ 2,20. Υπέρ στο Ακριβές σκορ 2-1 @ 10,00.

Everton - Wigan: Έχει περάσει κάμποσος καιρός από την τελευταία νίκη της Everton, αλλά οι εμφανίσεις της είναι καλύτερες από ό,τι δείχνουν τα αποτελέσματα. Ίσως στο συγκεκριμένο ματς επιστρέψουν στις επιτυχίες. Υπέρ στην Everton @ 1,47. Υπέρ στο Ακριβές σκορ 2-0 @ 7,00.

Fulham - Sunderland: Δεν περιμένω να αποδειχθεί το πιο συναρπαστικό παιχνίδι της αγωνιστικής, αλλά περιμένω μια ισορροπημένη αναμέτρηση. Συνεπώς, προτείνω να ποντάρετε ανάλογα. Υπέρ στην Ισοπαλία @ 3,30. Υπέρ στο Ακριβές σκορ 1-1 @ 7,20.

Stoke - Blackpool: Ο Matthew Etherington ήταν υπέροχος τις τελευταίες εβδομάδες και δεν θα εκπλαγώ αν έχει συμμετοχή σε κάποιο γκολ, αφού εκτιμώ ότι η Stoke θα αποδώσει καλά κόντρα στην ομάδα του Ian Holloway. Υπέρ στη Stoke @ 1,66. Υπέρ στο Ακριβές σκορ 2-0 @ 11,00.

West Ham - Man City: Η απουσία του Carlos Tevez κάνει την City λιγότερο επικίνδυνη, αλλά έχουν αρκετά εφόδια ώστε να επιστρέψουν στη βάση τους με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές. Υπέρ στη Manchester City @ 1,90. Υπέρ στο Ακριβές σκορ 1-2 @ 10,00.

Αντσελότι: «Πρώτα η Τότεναμ, μετά οι μεταγραφές»

Την προσοχή του στον αγώνα κόντρα στην Τότεναμ για το αγγλικό πρωτάθλημα υποστήριξε πως έχει στραμμένη ο Κάρλο Αντσελότι. Ο προπονητής των «μπλε» τόνισε ωστόσο πως θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να εμπλουτιστεί το ρόστερ του συλλόγου, ενώ έδειξε ήρεμος όσον αφορά το θέμα παραμονής του στην ομάδα.

«Προς το παρόν πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα της Κυριακής με την Τότεναμ και όχι στα μεταγραφικά» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου για το λονδρέζικο ντέρμπι για να συμπληρώσει: «Ωστόσο αν χρειαστεί να βελτιώσουμε το ρόστερ με τον Ιανουάριο θα μπορέσουμε να το κάνουμε. Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου θα το κάνει για εμάς».

Αναφερόμενος στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται υπ’ ατμόν επεσήμανε: «Δεν φοβάμαι για τη δουλειά μου. Νιώθω πως έχω τη συμπαράσταση των παικτών μου, το οποίο είναι πολύ σημαντικό, αλλά και της διοίκησης. Μίλησα με τον Ρομάν μετά το παιχνίδι με την Μαρσέιγ και μού είπε ότι με στηρίζει. Καταλαβαίνει το πρόβλημα της ομάδας. Υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί και παρόλο που παίζουμε καλή μπάλα, απλά δεν νικάμε, κάτι που μας επηρεάζει στον τομέα της αυτοπεποίθησης».

Έτσι είσαι; Τώρα θα δεις!

Ο Τζον Γουόλ είχε το... θράσος να κλέψει την μπάλα μέσα από τα χέρια του Αμάρε Στούντεμαϊρ. Ο ρούκι των Ουίζαρντς βγήκε στον αιφνιδιασμό και προσπάθησε να ολοκληρώσει με λέι απ, αλλά ο σέντερ των Νικς επέστρεψε εγκαίρως και με μία μεγαλοπρεπή τάπα «απάντησε» στον αντίπαλό του σε μία από τις φάσεις που ξεχωρίζουν στο Top 10 της ημέρας στο ΝΒΑ.

Την κορυφή καταλαμβάνει ο Ντέρικ Ρόουζ, που σκοράρει με μία εκπληκτική πιρουέτα στη νίκη των Μπουλς επί των Λέικερς, ενώ αξίζει ακόμη να δείτε το φοβερό κάρφωμα του Λεμπρόν Τζέιμς στην επικράτηση του Μαϊάμι απέναντι στους Ουόριορς.

Ντέρμπι... υπό προϋποθέσεις

Πριν λίγα χρόνια θα ήταν σίγουρα ντέρμπι. Σήμερα μπορεί να γίνει υπό... προϋποθέσεις, αυτό του Παναθηναϊκού με τον Άρη για την όγδοη αγωνιστική της Α1, αν οι απουσίες Μάριτς και Μπατίστ και η κόπωση των «πρασίνων» βοηθήσουν τους «κίτρινους» να φανούν περισσότερο ανταγωνιστικοί. Στο υπόλοιπο πρόγραμμα υπάρχουν πέντε «σίγουρα» ντέρμπι, ενώ η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Πέμπτη με τον αγώνα Ηλυσιακός-Ολυμπιακός.

Αναλυτικά...

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Πανελλήνιο σε ένα ματς με άρωμα... Eurocup μετά τις επιτυχίες των δύο ομάδων μεσοβδόμαδα στην Ευρώπη. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επιζητά την τέταρτη νίκη του, την ώρα που η συμμετοχή του Τζάστιν Γκρέι είναι αμφίβολη λόγω του τραυματισμού του στη μύτη. Στον αντίποδα, οι απουσίες των Μπάιαρς και Κολώκα δυσχεραίνουν το έργο των ολυμπιονικών», που ψάχνουν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα για να ξεκολλήσουν από την προτελευταία θέση.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη στο ΟΑΚΑ λιγότερο από δύο ημέρες μετά την κοπιαστική νίκη επί της Ολίμπια στην Ευρωλίγκα. Στο γνωστό πρόβλημα της απουσίας του Άλεξ Μάριτς ήρθε να προστεθεί κι αυτό του Μάικ Μπατίστ, που υπέστη θλάση στον τελευταίο αγώνα και θα επιστρέψει στη δράση σε δύο εβδομάδες. Οι «κίτρινοι» μετά τις σημαντικές νίκες στο «Αλεξάνδρειο» απέναντι σε Καβάλα και Τσεντεβίτα θα προσπαθήσουν-δίχως απουσίες πλην του Δημήτρη Βεργίνη-για το καλύτερο δυνατό. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά πριν το τέλος του 2010, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, στο ΟΑΚΑ (πιθανότατα στις 29/12).

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει στο «Ιβανώφειο» το Μαρούσι σε ένα ματς που και οι δύο προπονητές θεωρούν καθοριστικό για τη μάχη της σωτηρίας. Η ομάδα του Ντάρκο Ρούσο ενισχύθηκε με τον Βόσνιο σέντερ Έρμιν Τζάσβιν, που θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση, ενώ οι πάνοπλοι «μαυροκίτρινοι» μετά τη σπουδαία νίκη επί του Πανελληνίου την περασμένη εβδομάδα στοχεύουν στο τέταρτο ροζ φύλλο, που θα τους φέρει ακόμη πιο κοντά στο στόχο τους.

Το Περιστέρι αναμετράται με τον Ίκαρο με την πέμπτη νίκη να αποτελεί κοινό στόχο. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη απέδειξε νικώντας τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη πως η ήττα από την ΑΕΚ δύο εβδομάδες πριν ήταν μία κακή παρένθεση. Οι νεοφώτιστοι, που απέφυγαν την ήττα από τον Ηλυσιακό την περασμένη εβδομάδα, θα είναι πλήρεις, καθώς οι Καλαμπόκης και ΜακΑλάρνεϊ ξεπέρασαν εγκαίρως τους μικροτραυματισμούς τους.

Την Κυριακή ο Κολοσσός φιλοξενεί στη Ρόδο τον Πανιώνιο με στόχο να διευρύνει το νικηφόρο σερί του στους τέσσερις αγώνες. Ο Παναγιώτης Καυκής θα είναι απών και πάλι λόγω τραυματισμού, ενώ οι «κυανέρυθροι», που... πισωγύρισαν με την ήττα από το Περιστέρι στη Νέα Σμύρνη, δίχως αγωνιστικά προβλήματα αναζητούν την τρίτη τους εκτός έδρας νίκη.

Τέλος, η Καβάλα θέλει να κάνει το 5/5 στην έδρα της αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ. Οι Ζάρας και Σίμτσακ παραμένουν εκτός μάχης, αλλά ο Δημήτρης Πρίφτης υπολογίζει κανονικά στον Χριστόφορο Στεφανίδη. Η «Ένωση», που δεν κατάφερε να κάνει τρεις τις σερί νίκες της χάνοντας από τον Κολοσσό στο Ελληνικό, θα παραταχθεί με πολλά προβλήματα. Ο Μηνάς Γκέκος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μελς και Δορκοφίκη, ενώ παρελθόν αποτελεί ο Κοχαντάρεβιτς, συνεπώς-ελλείψει των δύο τελευταίων-το βάρος θα πέσει στους Ντικούδη και Μακ στη φροντ λάιν.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας Ηλυσιακός-Ολυμπιακός θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη, καθώς τη Δευτέρα οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στο Βέλγιο τη Σαρλερουά για την Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 11/12

ΠΑΟΚ-Πανελλήνιος 16:30 (Novasports 3)
Παναθηναϊκός-Άρης 17:00 (ΕΤ1)
Ηρακλής-Μαρούσι 17:00
Περιστέρι-Ίκαρος Καλλιθέας 17:00

Κυριακή 12/12

Κολοσσός Ρόδου-Πανιώνιος 12:30
Καβάλα-ΑΕΚ 17:00 (Sport+)

Πέμπτη 16/12

Ηλυσιακός-Ολυμπιακός 18:00 (ΕΤ1)

Το πήρε και επίσημα!

Την παράσταση έκλεψε ο Σεμπάστιαν Φέτελ στο ετήσιο γκαλά που πραγματοποιήθηκε στο Μονακό, αφού ο πρόεδρος της FIA, Ζαν Τοντ, του έδωσε και επίσημα το τρόπαιο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Φόρμουλα 1.

«Ήταν μια εκπληκτική βραδιά και για μένα και για τη Red Bull. Πήγα για να πάρω το τρόπαιο, κάτι που ονειρευόμουν από τότε που ξεκίνησα να τρέχω. Το ότι κέρδισα το πρωτάθλημα είναι απίστευτο, ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για εμάς με πολλά σκαμπανεβάσματα», ήταν τα λόγια του πιλότου των «κόκκινων ταύρων».

Ο 23χρονος Γερμανός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ομάδα του και τους μηχανικούς του για τη δουλειά που έκαναν και για το μονοθέσιο που το πρόσφεραν.

Στο Μονακό εκτός από τον Φέτελ, το τρόπαιό του (το έβδομο) πήρε και ο Σεμπαστιάν Λεμπ, καθώς επίσης και η Citroen.

Στην Ισημερινή Γουινέα ο Ανρί Μισέλ

Στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Ισημερινής Γουινέας θα καθίσει ο Ανρί Μισέλ για τον επόμενο ενάμισι χρόνο.

Ο πρώην προπονητής του Άρη συμφώνησε με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να οδηγήσει την εθνικής της ομάδα στο αφρικανικό Κύπελλο Εθνών 2012, το οποίο θα φιλοξενήσει μαζί με την Γκαμπόν.

Ο Χιμένεθ επιμένει για Κάλβο, ήρθε και η Λεμεσός!

«Πουλάει» το όνομα του Τόνι Κάλβο, αφού ήδη ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ έχει δηλώσει πως θέλει τον Ισπανό στην «Ένωση» και δεν συνδυάζει αυτή τη μετακίνηση με την αντίστοιχη του Λεονάρντο, αλλά και ο πρώην παίκτης του Άρη και νυν σκάουτερ της ΑΕ Λεμεσού, Μάριος Αγαθοκλέους ήρθε από την Κύπρο για τον ίδιο λόγο.
Ο Αγαθοκλέους μετέφερε πρόταση των Κύπριων στον Άρη για τον Κάλβο, από πλευράς διοίκησης της ΠΑΕ υπάρχει μια θετική… αύρα προς την Κύπρο, αλλά δεν έγινε ακόμη συζήτηση με τον ίδιο τον παίκτη εάν πράγματι θέλει να πάει στη Μεγαλόνησο. Από κει και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Κάλβο, ο ίδιος θα προτιμούσε να μείνει στον Άρη, αλλά με βάση τις παρούσες συνθήκες είναι δύσκολο. Εξελίξεις από βδομάδα…

«Ο ΠΑΟΚ θέλει Αμπντούν», λένε οι Γάλλοι

Οι Γάλλοι επιμένουν ότι ο ΠΑΟΚ θα καταθέσει πρόταση για τον Αλγερινό μέσο Τζαμέλ Αμπντούν, που παίζει στην Καβάλα, αλλά έως τώρα καμία τέτοια πληροφορία ή ενδιαφέρον δεν προκύπτει από επίσημα χείλη στον Παοκ. αυτό βέβαια δεν λέει τίποτα, αφού μπορεί ανάλογα με την πορεία στο πρωτάθλημα, την πρόκριση στην Ευρώπη ή τον αποκλεισμό να τεθεί και θέμα Αμντούν από τον Μάκη Χάβο.
Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «football365.fr»
«Μετά τον Ολυμπιακό είναι η σειρά του ΠΑΟΚ να δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Τζαμέλ Αμπντούν (24 ετών). Η ομάδα της Θεσσαλονίκης τις επόμενες μέρες ετοιμάζεται να κάνει μια πολύ καλή προσφορά για τον Αλγερινό διεθνή μέσο.
Ο Τζαμέλ Αμπντούν, ανακηρύχθηκε δύο φορές, από την αρχή της σεζόν, πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής. Πριν από μερικές ημέρες ο Ολυμπιακός εκδήλωσε ενδιαφέρον για την απόκτησή του και, μάλιστα, είχαν αρχίσει οι συζητήσεις με τον πρώην παίκτη της Ναντ, ο οποίος αγωνίζεται στην Ελλάδα από το καλοκαίρι που μας πέρασε.
Αλλά σήμερα ο ΠΑΟΚ φαίνεται πρόθυμος να σπάσει το συμβόλαιο που συνδέει τον Αμπντούν με την Καβάλα μέχρι το 2013. Ο πρόεδρος και ο προπονητής του ΠΑΟΚ θέλουν να ετοιμάσουν την ομάδα για μια ενδεχόμενη πρόκριση της στη νοκ-άουτ φάση του Europa League. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ φαίνεται διατεθειμένη να συμπεριλάβει δύο παίκτες ως αντάλλαγμα για την μεταγραφή του Αμπντούν».

Tenorio - Στοίχημα ...

Επιμέλεια - Tenorio


Xαιρετώ όλα τα φιλαράκια.


Φαγωθήκαμε να έρθει ο χειμώνας, καί τώρα πού πιάσαν τα κρύα διαμαρτυρόμαστε καί θέλουμε ζέστη.Μωρέ καλά μας πήγε ο καιρός τόσες μέρες, η αλήθεια είναι ότι γλυτώσαμε πολύ πετρέλαιο, γιατί είναι καί φτηνό βλέπεις καί είμαστε καί άπλα πέρα από 'ολα τ΄άλλα

Πλούσιο σε παιχνίδια το πρόγραμμα τού Σαββατοκύριακού, όχι καί με ιδιαίτερα πολλές επιλογές.Αν αφερέσεις τα Αγγλικά πού δεν μας πήγαν ,καλά εντάξει καί γω δεν ασχολήθηκα πολύ φέτος με τις μικρές Αγγλίες.Αν σβήσεις τα Σκωτσέζικα πού ούτε θέλω να τα βλέπω, στην άκρη καί η ανώμαλη Β Ιταλίας, στην άκρη καί η Γερμανία πού δεν βλέπω τίποτα απο κει σήμερα, μας έμειναν μόνο τα βραδυνά.Καί όπως αντιλαμβάνεστε οι επιλογές είναι μετρημένες.Αντίθετα έχω την εντύπωση πως την Κυριακή φαίνονται κάπως καλύτερα τα πράμματα.



Πάμε να δούμε τι έχουμε γιά σήμερα.



Luzern - Zurich  (2)

Σε καλή φάση βρίσκονται καί οι δύο ομάδες από θέμα φόρμας.Η Luzern είναι στην πρώτη θέση μαζί με την ομάδα της Basel, έχοντας από 32 βαθμούς.Σε αρκετά καλή κατάσταση καί με μόλις 2 βαθμούς διαφορά από την σημερινή της αντίπαλο, η Zürich μετρά αισίως 7 σερί παιχνίδια χωρίς ήττα.

Καταρχήν δεν νομίζω να είναι το ξεκάθαρο φαβορί η Luzern , καθώς θεωρώ πως η Zurich είναι ανώτερη σαν δυναμική και σαν φανέλα καί άδικα στα μάτια μου είναι το αουτσάιντερ, αυτό δεν μας πειράζει καθόλου βέβαια , το αντίθετο μάλιστα.

Στις επιλογές μου το διπλό της φορμαρισμένης καί ανώτερης Zurich, στην διόλου ευκαταφρόνητη απόδοση τού (2.70)


Girona - Celta   (2)

Αρκετά καλή στην έδρα της η Girona, ότι καλό κάνει το κάνει μέσα στο σπίτη της , εκτός έδρας είναι κυριολεκτικά για τα σκυλιά.Από θέμα φόρμας όμως δεν είναι καί πολύ στα πάνω της, καθώς μετρά μόλις 2 νίκες στα τελευταία 12 παιχνίδια

Σε πολύ καλή φόρμα από το ξεκίνημα τού πρωταθλήματος η Celta, με μοναδική εξαίρεση την ήττα της πρεμιέρας από την Barcelona B, καί την ήττα από την Valladolid με 3-2.Αυτές είναι καί η μοναδικές ήττες που έχει κάνει ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Θα ρισκάρω στο διπλό της Celta σε απόδοση (2.35)



Newcastle - Liverpool  (2)

Αναταραχή στην Newcastle με απολύσεις τεχνικών καί άλλα ωραία.Πτωτική αγωνιστική πορεία στα τελευταία παιχνίδια γιά τούς γηπεδούχους, πού δεν βρίσκονται καί στα καλυτερά τους είναι η αλήθεια.Τραγική η αμυνά της αφού έχει δεχτει 10 τέρματα σε 4 παιχνίδια.

Γιά την φετεινή Liverpool τι να πείς, εντελώς ανώμαλη συμπεριφορά από το ξεκίνημα της περιόδου.Εκτός έδρας είναι άστα να πάνε, καθώς μετρούν μόλις 1 νίκη, 2 ισοπαλίες ,καί 5 ήττες. Πάντως όπως καί να το κάνουμε είναι σε καλύτερη φάση από την Newcastle την παρούσα στιγμή.

Εγώ θα ρισκάρω στο διπλό της Liverpool  σε απόδοση (2.15) σε τέτοια τιμή καί στην κατάσταση πού είναι η Newcastle, έχει μεγάλη τύχη να περάσει με νίκη.



Valenciennes - Paris SG.    (2)

Ωχ αμάν, αυτό πάει για τον λόγο ότι θα ασχοληθούμε με την ακατανόμαστη Paris SG.. Όπου Pari καί κάτι Marseille κάτι Atletico Mad.καί μερικές ακόμη, είναι να έχεις μαζί σου κολύριο γιά τα μάτια καί χάπια γιά την πίεση.Στο στοίχημα έτσι είναι, την μία τις φτύνουμε καί την άλλη είμαστε μαζί τους.

Paris SG. θα παίξω παίδες καί μην ψάχνετε εξηγήσεις, καί τριπλή να την παίξουμε είναι ικανή να χάσει, το στοίχημα είναι ρίσκο καί ρισκάρουμε στο διπλό της ανώτερης καί φορμαρισμένης Paris σε απόδοση (2.45)




Ανακεφαλαιώνοντας  : Zurich - Celta - Liverpool - Paris SG.


Προτασούλα  συγκεκριμένη γιά σήμερα δεν υπάρχει παίδες, όπως νομίζετε εσείς μπορείτε να τα μπλέξετε .Εγώ πάντως θα κάνω το παιχνίδι μου με όλα τα σημεία.



Kαλά να περνάτε, τα σέβη μού ...