Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

«Ο ΠΑΟΚ θέλει Αμπντούν», λένε οι Γάλλοι

Οι Γάλλοι επιμένουν ότι ο ΠΑΟΚ θα καταθέσει πρόταση για τον Αλγερινό μέσο Τζαμέλ Αμπντούν, που παίζει στην Καβάλα, αλλά έως τώρα καμία τέτοια πληροφορία ή ενδιαφέρον δεν προκύπτει από επίσημα χείλη στον Παοκ. αυτό βέβαια δεν λέει τίποτα, αφού μπορεί ανάλογα με την πορεία στο πρωτάθλημα, την πρόκριση στην Ευρώπη ή τον αποκλεισμό να τεθεί και θέμα Αμντούν από τον Μάκη Χάβο.
Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «football365.fr»
«Μετά τον Ολυμπιακό είναι η σειρά του ΠΑΟΚ να δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Τζαμέλ Αμπντούν (24 ετών). Η ομάδα της Θεσσαλονίκης τις επόμενες μέρες ετοιμάζεται να κάνει μια πολύ καλή προσφορά για τον Αλγερινό διεθνή μέσο.
Ο Τζαμέλ Αμπντούν, ανακηρύχθηκε δύο φορές, από την αρχή της σεζόν, πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής. Πριν από μερικές ημέρες ο Ολυμπιακός εκδήλωσε ενδιαφέρον για την απόκτησή του και, μάλιστα, είχαν αρχίσει οι συζητήσεις με τον πρώην παίκτη της Ναντ, ο οποίος αγωνίζεται στην Ελλάδα από το καλοκαίρι που μας πέρασε.
Αλλά σήμερα ο ΠΑΟΚ φαίνεται πρόθυμος να σπάσει το συμβόλαιο που συνδέει τον Αμπντούν με την Καβάλα μέχρι το 2013. Ο πρόεδρος και ο προπονητής του ΠΑΟΚ θέλουν να ετοιμάσουν την ομάδα για μια ενδεχόμενη πρόκριση της στη νοκ-άουτ φάση του Europa League. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ φαίνεται διατεθειμένη να συμπεριλάβει δύο παίκτες ως αντάλλαγμα για την μεταγραφή του Αμπντούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: