Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Νίκη στο 92' με... υπογραφή Μπάρκογλου!

Ο Γιώργος Μπάρκογλου ήταν ο... ήρωας της αναμέτρησης του Λεβαδειακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Με δικό του τέρμα -στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων- η ομάδα της Βοιωτίας πέτυχε σπουδαία νίκη με 1-0 επί του πρωτοπόρου.
Η ομάδα του Βασίλη Βούζα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου και περιόρισε τους Ηπειρώτες σε παθητικό ρόλο. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ σωστή αμυντική λειτουργία και δεν επέτρεψαν στους Βοιωτούς να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί. Η πιο σημαντική φάση του πρώτου σαρανταπεντάλεπτου καταγράφηκε μόλις στο 3' όταν μετά από κόρνερ του Πόποβιτς, η μπάλα σταμάτησε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού του Σικαλιά προτού καταλήξει άουτ. Ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε φάουλ στο 38' αλλά ο τερματοφύλακας Σικαλιάς απέκρουσε.
Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΣ ανέβασε το ρυθμό του και στο 53' ο τερματοφύλακας Κυριακίδης απέκρουσε το κοντινό σουτ του Τζάνη. Οι Βοιωτοί, από την πλευρά τους, συνέχισαν να είναι επιθετικοί εντούτοις οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν την πολύτιμη για εκείνους ισοπαλία.
Και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα τελείωνε δίχως τέρματα, «μίλησε» ο Μπάρκογλου. Ήταν το 92' όταν ο Σερζίνιο εκτέλεσε κόρνερ και ο έμπειρος επιθετικός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι με τον Σκαρντοβέλι να την απομακρύνει αφού είχε περάσει τη γραμμή! Έτσι, ο Λεβαδειακός έφτασε στην κατάκτηση των τριών βαθμών, που του επιτρέπουν να ελπίζει στην άνοδο!
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Βασίλης Βούζας): Κυριακίδης, Σωτήρχος, Μουλόπουλος, Ζαπρόπουλος, Τριποτσέρης, Ταραλίδης, Τάσιτς (70' Μαχαίρας),  Μπάρκογλου, Πόποβιτς (83' Βασιλείου),   Ναπολεόνι, Ζαχάρια (60' Σερζίνιο). 
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στεφάν Ντεμόλ): Σικαλιάς, Ντάσιος, Σκαρντοβέλι, Πάντος, Μιχαήλ, Κεϊτά (87' Κυριάκος),  Ανδράλας, Τζημόπουλος, Σκουφάλης (72' Σιαλμάς)  Ντε Βινσέντι (46' Τζάνης) Μπακαγιόκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: