Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Αντσελότι: «Πρώτα η Τότεναμ, μετά οι μεταγραφές»

Την προσοχή του στον αγώνα κόντρα στην Τότεναμ για το αγγλικό πρωτάθλημα υποστήριξε πως έχει στραμμένη ο Κάρλο Αντσελότι. Ο προπονητής των «μπλε» τόνισε ωστόσο πως θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να εμπλουτιστεί το ρόστερ του συλλόγου, ενώ έδειξε ήρεμος όσον αφορά το θέμα παραμονής του στην ομάδα.

«Προς το παρόν πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα της Κυριακής με την Τότεναμ και όχι στα μεταγραφικά» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου για το λονδρέζικο ντέρμπι για να συμπληρώσει: «Ωστόσο αν χρειαστεί να βελτιώσουμε το ρόστερ με τον Ιανουάριο θα μπορέσουμε να το κάνουμε. Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου θα το κάνει για εμάς».

Αναφερόμενος στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται υπ’ ατμόν επεσήμανε: «Δεν φοβάμαι για τη δουλειά μου. Νιώθω πως έχω τη συμπαράσταση των παικτών μου, το οποίο είναι πολύ σημαντικό, αλλά και της διοίκησης. Μίλησα με τον Ρομάν μετά το παιχνίδι με την Μαρσέιγ και μού είπε ότι με στηρίζει. Καταλαβαίνει το πρόβλημα της ομάδας. Υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί και παρόλο που παίζουμε καλή μπάλα, απλά δεν νικάμε, κάτι που μας επηρεάζει στον τομέα της αυτοπεποίθησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: