Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Ο λόγος στον Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα λάβει τις οριστικές αποφάσεις για τις μετεγγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού. Στην εγχώρια αγορά στρέφει την προσοχή του ο Ισπανός τεχνικός.
Κρίσιμη αναμένεται να είναι η συνάντηση του Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τα μετεγγραφικά του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να προχωρήσει στις τελικές εισηγήσεις του προς τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για μια-δυο κινήσεις στο χειμερινό μετεγγραφικό παζάρι. Προτεραιότητα του Ολυμπιακού είναι η ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Κέβιν Μιραλάς, ενώ θα γίνουν προσπάθειες για την απόκτηση και κάπου ποδοσφαιριστή από το ελληνικό πρωτάθλημα.
Ο Γιάννης Μανιάτης βρίσκεται στην κορυφή της λίστας από την εγχώρια αγορά, ενώ μελετώνται και άλλες λύσεις. Μι από αυτές είναι ο Απόστολος Βέλλιος, ενώ προσφάτως στη λίστα προστέθηκε και το όνομα του Γιώργου Γεωργιάδη του Πανσερραϊκού. Στον Ολυμπιακό σκέφτονται και το ενδεχόμενο αποχωρήσεων από το Ρέντη, καθώς ήδη αρκετοί παίκτες δεν υπολογίζονται από τον Βάσκο τεχνικό. Ανάμεσά τους, οι Γκαλίτσιος, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Νέμεθ και Γιάννη Παπαδόπουλος, οι οποίοι είτε θα παραχωρηθούν ως δανεικοί, είτε θα πωληθούν εφόσον υπάρξει κάποια καλή πρόταση.
Στα αγωνιστικά, στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού στο ματς με τον Ατρόμητο αναμένεται να βρεθεί ο Ζαουάντ Ζαϊρί. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός θα πάρει την ευκαιρία που περίμενε εδώ και καιρό από τον Ισπανό τεχνικό και θα προσπαθήσει να αποδείξει πως έχει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας. Για το κέντρο της άμυνας, ο Βαλβέρδε ετοιμάζει τον Ποτουρίδη για τη θέση του τιμωρημένου, Α. Παπαδόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: