Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Οι αγκαλιές του Περέιρα με τους... παλιόφιλους!! (Web TV)

Αρκετά γνώριμα πρόσωπα είδε ο Βίτορ Περέιρα πριν τη σέντρα του φιλικού της νυν ομάδας του, Φενέρμπαχτσε, με την πρώην, Ολυμπιακό. Δείτε στη Web TV τους θερμούς εναγκαλισμούς.

Οι αγκαλιές του Περέιρα με τους... παλιόφιλους (Web  TV)
Δείτε στη Web TV του sport-fm.gr τον Βίτορ Περέιρα σε θερμούς εναγκαλισμούς με πρώην συνεργάτες και παίκτες του στον Ολυμπιακό, αλλά και με τον διάδοχό του στον πάγκο της ομάδας, Μάρκο Σίλβα, πριν το φιλικό των Πειραιωτών με τη Φενέρμπαχτσε στο Αφιόν Καραχισάρ.









*Πηγή: sport-fm.gr*

Ένταση με τους ΑΠΟΕΛίστες στα Σκόπια!!(pics)

Τα αναμενόμενα (δυστυχώς) «παρατράγουδα» σημειώθηκαν στα Σκόπια. Πριν το ματς με τη Βαρντάρ, οπαδοί του ΑΠΟΕΛ σήκωσαν ελληνική και σερβική σημαία στην εξέδρα, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση.

Ένταση με τους ΑΠΟΕΛίστες στα Σκόπια! (pics)
Όσο «μπαρούτι» αναμενόταν αποδείχθηκε το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με τη Βαρντάρ. Με τις προφανείς εθνικές ιδιαιτερότητες να καθιστούν ούτως ή άλλως υψηλής επικινδυνότητας την αναμέτρηση, η ατμόσφαιρα είχε φορτιστεί ακόμα περισσότερο με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου που την παρουσίαζαν ως το μεγαλύτερο παιχνίδι των τελευταίων ετών.

Εκτός, δε, των πληροφοριών για πριμ μαμούθ στους γηπεδούχους σε περίπτωση πρόκρισης (100.000 ευρώ), το κλίμα έγινε ακόμα πιο τεταμένο, όταν μερίδα οπαδών της Βαρντάρ πέρασε νωρίς το απόγευμα απ’ το ξενοδοχείο που είχαν καταλύσει οι περίπου 150 του ΑΠΟΕΛ και προκάλεσε επεισόδια.

Δυστυχώς όμως η ένταση δεν έλειψε ούτε από τις εξέδρες. Κι αυτό διότι πριν την έναρξη του αγώνα, φίλοι της κυπριακής ομάδας κρέμασαν στα κάγκελα μια ελληνική και μια σερβική σημαία -ενέργεια που θεωρήθηκε προκλητική από τους γηπεδούχους. Ακολούθησε λοιπόν επέμβαση των ανδρών ασφαλείας του γηπέδου, κατά τη διάρκεια της οποίας υπήρξαν διαπληκτισμοί, φτυσιές και επεισόδια που ευτυχώς τέθηκαν έπειτα υπό έλεγχο.

inner

inner

inner

inner

inner

*Πηγή: sport-fm.gr*

Λατρεία για Κουαρέσμα!! (video)

Κακός χαμός στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, όπου ο Ρικάρντο Κουαρέσμα αποθεώθηκε απ' τους φίλους της Μπεσίκτας, κατά την άφιξή του!

Λατρεία για Κουαρέσμα! (video)
Στην Τουρκία για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπεσίκτας βρίσκεται ο Ρικάρντο Κουαρέσμα. Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί φίλοι των «μαυραετών» πήγαν στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν τον Πορτογάλο άσο, ο οποίος θα θητεύσει για δεύτερη φορά στο σύλλογο.

inner

Ο άλλοτε άσος της Πόρτο -που προέρχεται από πολύ καλή χρονιά- έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών και γνώρισε την αποθέωση, ελπίζοντας πως θα ανταποδώσει στο χορτάρι, την λατρεία του κόσμου.












*Πηγή: sport-fm.gr*

«Πάει για Μπουρούση ο Παναθηναϊκός»

Μετά το «ναυάγιο» με τον Άλεξ Τάιους, ο Παναθηναϊκός φέρεται να εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Πάει για Μπουρούση ο Παναθηναϊκός»
Λύση αλά… ελληνικά για τον Παναθηναϊκό! Σύμφωνα με έναν Τούρκο δημοσιογράφο, αφού οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να αποκτήσουν τον Άλεξ Τάιους, φέρονται να εξετάζουν πολύ σοβαρά τη λύση του Γιάννη Μπουρούση για τη φροντ λάιν τους.

Ο διεθνής σέντερ έχει ενημερωθεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης πως δεν θα επεκταθεί η συνεργασία τους και πλέον αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Βέβαια, μέσα στη μέρα έγινε γνωστό πως το «τριφύλλι» έχει στη λίστα του τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του Μπουρούση στη «βασίλισσα», τον Τυνήσιο Σαλάχ Μεζρί.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Χάλασε του Παπαδόπουλου στην Καρσίγιακα!!

Αν και… ανακοινώθηκε από την Καρσίγιακα, η μεταγραφή του Δημήτρη Παπαδόπουλου στην Καρσίγιακα χάλασε και ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Χάλασε του Παπαδόπουλου στην Καρσίγιακα
Δεν θα αγωνιστεί τελικά στην Τουρκία ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Ο Έλληνας επιθετικός είχε συμφωνήσει με την Καρσίγιακα, η οποία μάλιστα είχε ανακοινώσει την απόκτησή του, ενώ ο ίδιος φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της ομάδας.

Όπως προκύπτει όμως, ο Παπαδόπουλος δεν δέχθηκε έναν όρο που αφορούσε τις καταβολές των δόσεων του συμβολαίου του, κάτι που αποδείχθηκε άλυτο πρόβλημα, με αποτέλεσμα να χαλάσει η μεταγραφεί όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το «Kars?yaka Online» στο twitter.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Συμφώνησε με ΑΕΚ ο Βουγιούκας!!!

Έρχεται ο Ίαν Βουγιούκας στην ΑΕΚ! Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να προβούν σε επίσημες ανακοινώσεις!

Συμφώνησε με ΑΕΚ ο Βουγιούκας!
Κάθε μέρα… ενισχύεται η ΑΕΚ! Όπως όλα δείχνουν, η τελευταία –χρονικά- προσθήκη της «Ένωσης» θα είναι ο Ίαν Βουγιούκας, καθώς οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και πλέον το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση! Η συμφωνία αφορά συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Φέτος, ο Έλληνας σέντερ ξεκίνησε τη σεζόν στη Γαλατατασαράι, ωστόσο λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων αποχώρησε στα μισά. Εκείνο το διάστημα, η ΑΕΚ είχε χτυπήσει την... πόρτα του, όμως οι συζητήσεις δεν κατέληξαν σε «γάμο» και έτσι ο 30χρονος σέντερ συνέχισε την καριέρα του στη Γερμανία και την Ουλμ, όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Σε 18 αγώνες στο γερμανικό πρωτάθλημα, ο Ίαν Βουγιούκας είχε κατά μέσο όρο 13,2 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Αθώοι» Ολυμπιακός και Αγγελόπουλοι!

Διπλό «όχι» εισέπραξε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον Αθλητικό Δικαστή, σε ισάριθμες καταγγελίες που είχε κάνει εις βάρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός και των Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλου στο… μακρινό παρελθόν!

«Αθώοι» Ολυμπιακός και Αγγελόπουλοι!
Κάλλιο αργά, παρά ποτέ! Με μερικούς μήνες καθυστέρηση, ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΚΑΕ απέρριψε τις καταγγελίες που είχε κάνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εις βάρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και των Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλου.

Η πρώτη είχε γίνει στις 7/4/2015 για δηλώσεις που είχαν κάνει οι ιδιοκτήτες των «ερυθρόλευκων» στο πλαίσιο της κλήρωσης των διαιτητών στις 16/1/2014, ενώ η δεύτερη είχε γίνει στις 19/5/2015 για όσα δήλωσαν τα δύο αδέρφια στη συνέντευξη που παραχώρησαν στον ΟΤΕ TV.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«Απορρίπτεται η από 19-5-2015 καταγγελία της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΕ κατά:
1) της Ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ,
2) του Παναγιώτη Αγγελόπουλου και
3) του Γεωργίου Αγγελόπουλου, για τις δηλώσεις των δυο τελευταίων κατά την διάρκεια συνέντευξής τους στο ΟΤΕ TV την 19-5-2015.

Απορρίπτεται η από 7-4-2015 καταγγελία της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΕ κατά:
1) της Ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ,
2) του Παναγιώτη Αγγελόπουλου και
3) του Γεωργίου Αγγελόπουλου, για τις δηλώσεις των δυο τελευταίων την 16-1-2014 στο πλαίσιο κλήρωσης των διαιτητών
».

Γράφουν για Καστίγιο στον Ολυμπιακό!!

Έναν εξτρέμ που από… επώνυμο και μόνο ηχεί ευχάριστα στους φίλους του φέρεται να «χτυπάει» ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με δημοσίευμα στις ΗΠΑ, οι Πειραιώτες ετοιμάζουν πρόταση για τον Φαμπιάν Καστίγιο.

Γράφουν για Καστίγιο στον Ολυμπιακό!
Το ενδεχόμενο ν’ αποκτήσει και πάλι έναν… Καστίγιο παρουσιάζεται πιθανό για τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει ιστοσελίδα στις ΗΠΑ, οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται κι ετοιμάζουν κίνηση για τον Φαμπιάν Καστίγιο του Ντάλας.

Πρόκειται για έναν 23χρονο Κολομβιανό που αγωνίζεται ως εξτρέμ και μόνο άσχημες επιδόσεις δεν έχει να παρουσιάσει με τη φανέλα της αμερικανικής ομάδας, μιας κι έχει κάνει 129 συμμετοχές με 29 γκολ από το 2011. Παράλληλα, είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες, ενώ έχει επιλεχθεί για ν’ αγωνιστεί και στο φετινό All Star Game του πρωταθλήματος.

Όπως αναφέρει λοιπόν το «MLS Trasnfers», ο Μάρκο Σίλβα ενδιαφέρεται ζωηρά για τον Καστίγιο, σε σημείο μάλιστα να ετοιμάζεται πρόταση από πλευράς Ολυμπιακού αυτή τη βδομάδα που θα αγγίζει τα 3,5 εκατ. δολάρια (3,2 εκατ. ευρώ).

Παρόλο που υπενθυμίζεται λοιπόν ότι ο Πορτογάλος έχει πάρει κι άλλους παίκτες στο παρελθόν από το MLS (όπως οι Φρέντι Μοντέρο και Οριόλ Ροσέλ) σημειώνεται ότι η απόκτηση του Καστίγιο δεν θα είναι εύκολη, καθώς έχει συμβόλαιο ως το 2019 και το Ντάλας δεν είναι διατεθειμένο να τον παραχωρήσει με λιγότερα από 4,5 εκατ. ευρώ.








*Πηγή: sport-fm.gr*

«Ίσως να μην επιστρέψει στο Iowa State ο Τσαλμπούρης»

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης παρακολουθείται στενά από πολλές ελληνικές ομάδες και ο νέος προπονητής του Iowa State, Στιβ Προμ, δεν φάνηκε σίγουρος για την παραμονή του στο κολέγιο.

«Ίσως να μην επιστρέψει στο Iowa State ο Τσαλμπούρης»
Ανοικτό το ενδεχόμενο να μην έχει την ερχόμενη σεζόν στην ομάδα του τον Γιώργο Τσαλμπούρη άφησε ο Στιβ Προμ. Ο νέος προπονητής του Iowa State ρωτήθηκε για το μέλλον του 19χρονου πάουερ φόργουορντ/σέντερ, που απασχολεί πολλές ελληνικές ομάδες μεταξύ των οποίων η ΑΕΚ και οι «αιώνιοι».

«Ελπίζουμε να έρθει στις αρχές Αυγούστου για να κάνει για μια μεγάλη περίοδο προπονήσεις μαζί μας. Όσο για το αν θα μείνει εδώ, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος», απάντησε ο διάδοχος του Φρεντ Χόιμπεργκ, που αποχώρησε από τους Cyclones για να αναλάβει τα ηνία των Σικάγο Μπουλς. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Νυχτερίδα» ο Ράιαν!!

Και με τη… βούλα παίκτης της Βαλένθια ο Αυστραλός τερματοφύλακας, Ματ Ράιαν, ο οποίος αποχώρησε απ’ την αντίπαλο του Παναθηναϊκού, Κλαμπ Μπριζ.

«Νυχτερίδα» ο Ράιαν
Ολοκληρώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του Ματ Ράιαν στην Βαλένθια. Ο 23χρονος Αυστραλός τερματοφύλακας μετέβη στην Ισπανία, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας έξι ετών.

Ο διεθνής πορτιέρε αποχώρησε απ' την Κλαμπ Μπριζ, ύστερα από δύο χρόνια που ήταν βασικός και αναντικατάστατος, με τους Βέλγους να αποδυναμώνονται λίγες μέρες πριν τα διπλά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Έμεινε στο Περιστέρι ο Σκουλίδας!!

Τη φανέλα του Περιστερίου θα φορά και την επόμενη σεζόν ο Διονύσης Σκουλίδας, παρά τις προτάσεις που είχε ομάδες της Α1.

Έμεινε στο Περιστέρι ο Σκουλίδας
Στο Περιστέρι θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Διονύσης Σκουλίδας. Ο διεθνής νεαρός φόργουορντ είχε αρκετές προτάσεις από ομάδες της Α1, ωστόσο αποφάσισε πως δεν είναι ακόμη έτοιμος για να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, πιστεύοντας πως αυτό θα γίνει αγωνιζόμενος στην ομάδα της δυτικών προαστίων.

Η ανακοίνωση:

«Ο Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την παραμονή του Διονύση Σκουλίδα στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας.

Ο σύλλογος αλλά και ο νεαρός, ταλαντούχος φόργουορντ, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν προτάσεις παραχώρησης-συνεργασίας από ομάδες της Α1, συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, αποδεικνύοντας την τεράστια προοπτική του Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ αλλά και τη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης που υπάρχει ανάμεσα στην ομάδα και στον αθλητή
».

«Αγαπώ το Περιστέρι, είναι η ομάδα της πόλης μου, αυτή που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω μπάσκετ και αποφασίσαμε να μείνω εδώ για να συμβάλλω, από την πλευρά μου, στην επίτευξη των στόχων μας. Δεν ήταν ακόμη ώρα για μεγάλα βήματα. Στο Περιστέρι υπάρχει εμπιστοσύνη και μέσα από το πρόγραμμα της ομάδας και το χρόνο συμμετοχής που θα έχω, είμαι σίγουρος ότι θα γίνω καλύτερος ώστε στο μέλλον να διεκδικήσω ότι καλύτερο μπορώ. Συνεχίζουμε με ακόμη σκληρότερη δουλειά», τόνισε ο διεθνής άσος στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Στα χαρακώματα (και) με τη Λίγκα ο ΠΑΟΚ!!

Επίθεση σε όλα τα μέτωπα παίζει ο ΠΑΟΚ. Πέραν της καταγγελίας Ολυμπιακού, Αστέρα και Ατρομήτου στην UEFA, ο «δικέφαλος» εγκαλεί τη Σούπερ Λίγκα για τους χειρισμούς σε χορηγία και τηλεοπτικά δικαιώματα

Στα χαρακώματα (και) με τη Λίγκα ο ΠΑΟΚ
Σε όλα τα επίπεδα έχει δρομολογήσει ο ΠΑΟΚ τη σύγκρουσή του μ’ αυτά που θεωρεί κακώς κείμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εκτός των κινήσεων του στο εξωτερικό (με την καταγγελία Ολυμπιακού, Αστέρα και Ατρομήτου στην UEFA) ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει κλιμακώσει τις ενέργειές του και σε εγχώριο επίπεδο.

Εδώ και καιρό οι Θεσσαλονικείς έχουν εκφράσει τις ενστάσεις τους στη Σούπερ Λίγκα για τον τρόπο που χειρίζεται η διοργανώτρια σημαντικά θέματα όπως η χορηγία του πρωταθλήματος και τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Στο δεύτερο εξ αυτών, για παράδειγμα, δεν έχουν πάρει απαντήσεις σε ερωτήματα που έχουν καταθέσει για τη διαδικασία κοστολόγησης, αξιολόγησης και διακίνησής τους στο εξωτερικό.

Το ίδιο συνέβη, δε, και με την ερώτηση γιατί η διαπραγμάτευση με τον ΟΠΑΠ δεν έγινε νωρίτερα, ώστε να είχε αποφευχθεί η μειωμένη προσφορά που έγινε εν μέσω των κρίσιμων εξελίξεων και είναι 4 εκατ. ευρώ μικρότερη απ’ το λειτουργικό κόστος των πρωταθλημάτων. Εξάλλου, στον ΠΑΟΚ θεωρούν απαράδεκτο ότι δεν έχει διατεθεί αναλυτικό εξοδολόγιο στις ίδιες τις ομάδες για να δουν τι μπορούν να κόψουν.

Για όλα αυτά τα ζητήματα, αλλά και όλα τα άλλα που θα εξεταστούν στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας την Τετάρτη, ο «δικέφαλος» θα εκφέρει φυσικά άποψη διαμέσου του Δημοκράτη Παπαδόπουλου (που θα παρευρεθεί ως μέλος της διοίκησης με δικαίωμα ψήφου) αλλά και του Γιώτη Παναγιωτά, που έχει αναλάβει το θέμα των συμβολαίων των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και των χορηγιών. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοινώθηκε ο Μπερτόλιο!!

Την απόκτηση του Φακούντο Μπερτόλιο με τη μορφή δανεισμού από την Ντιναμό Κιέβου ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης.

Ανακοινώθηκε ο Μπερτόλιο
Με το νούμερο 23 στην πλάτη θα αγωνίζεται για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης ο Φακούντο Μπερτόλιο.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από τους Αρκάδες και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως έχει σχηματίσει πολύ καλή εντύπωση για την ομάδα και θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να τη βοηθήσει.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Facundo Daniel Bertoglio, ο οποίος για τη σεζόν 2015-2016 θα αγωνίζεται με την κιτρινομπλέ φανέλα, ως δανεικός από την Ντιναμό Κιέβου. Ο Μπερτόλιο γεννήθηκε στις 30 Ιουνίου 1990 στην Αργεντινή, αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και διάλεξε τον αριθμό "23" για τη φανέλα του».

Αμέσως μετά τις υπογραφές ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Αρκάδων:

«Η πρώτη μου εντύπωση από την ομάδα είναι πάρα πολύ καλή. Όλοι με υποδέχθηκαν όμορφα. Είναι οργανωμένος σύλλογος και είμαι ικανοποιημένος που αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας. Τα όνειρα που έχω συμβαδίζουν με τα όνειρα του Αστέρα. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να πετύχω όσα θέλει και ο Αστέρας και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ.

Μου αρέσει να παίζω "δεκάρι". Και αριστερά μπορώ να παίξω, αλλά η θέση "10" είναι αυτή που μου ταιριάζει περισσότερο. Τα γκολ και οι ασίστ έχουν την ίδια σημασία για εμένα και τη φύση της θέσης μου!

Θα δουλέψω σκληρά. Αυτό που θέλω να υποσχεθώ είναι ό,τι θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τους στόχους μας
».




*Πηγή: sport-fm.gr*

Τσεκάρει ΣΕΦ ο Κοντονής!!

Συνάντηση με τη νέα διοίκηση του ΣΕΦ θα έχει ο Σταύρος Κοντονής και ο Ιούλιος Συναδινός, ενώ παράλληλα θα εξετάσει από κοντά τα προβλήματα που υπάρχουν στις εγκαταστάσεις.

Τσεκάρει ΣΕΦ ο Κοντονής

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, θα συναντηθούν με τη νέα διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ενώ θα τσεκάρουν και τα προβλήματα των εγκαταστάσεων.

Η ανακοίνωση:
«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιο Συναδινό θα πραγματοποιήσουν αύριο το πρωί (9:30π.μ) επίσκεψη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου θα συναντηθούν με τη νέα διοίκηση, ενώ παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα προβλήματα της εγκατάστασης».

Στην ΑΕΚ ο Καμαριανός!!

Ακόμα ένας νεαρός ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα! Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου Νίκου Καμαριανού που φέτος στέφθηκε πρωταθλητής Εφήβων με τον Παναθηναϊκό. Η χαρά της ενωσίτισσας γιαγιά του.

Στην ΑΕΚ ο Καμαριανός

Η ανακοίνωση

«Η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει, ότι σήμερα (21/07) ο διεθνής γκαρντ-φόργουορντ Νίκος Καμαριανός (18 χρ., 2μ.04) υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διαρκείας με τη «Βασίλισσα», ήτοι έως το 2020.

Ο Καμαριανός ξεκίνησε την καριέρα του από τα Τμήματα Υποδομής του Πανελληνίου, κατόπιν πήρε μεταγραφή για το Παλαιό Φάληρο, ενώ την περίοδο που τελείωσε στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος με την ομάδα Εφήβων του Παναθηναϊκού».


Ο Καμαριανός δήλωσε στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη αυτό, που έχει συμβεί. Ίσως, το συνειδητοποίησε περισσότερο, η «Ενωσίτισσα» γιαγιά μου, η οποία εδώ και καιρό είχε καταχαρεί στην ιδέα ότι ενδέχεται να φορέσω την φανέλα της ομάδας, που αγαπάει. Της ομάδας που έφερε στην Ελλάδα το πρώτο ευρωπαϊκό!

Νιώθω υπερήφανος, που με επέλεξε ο κύριος Σάκοτα. Δεν ξέρω αν με επέλεξε μετά την διαδικασία των δοκιμαστικών, ή αν με είχε στο μυαλό του από πριν, αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Αισθάνομαι ότι πρέπει να προετοιμαστώ πολύ σκληρά, διότι η ΑΕΚ έχει τεράστιες απαιτήσεις, και πρέπει να σταθώ στο ύψος μου. Να κερδίσω την εμπιστοσύνη του κυρίου Σάκοτα. Μέσα από την προσπάθεια κερδίζεις τον ρόλο σου».


Και συμπλήρωσε: «Είμαι σε μια φάση, όπου έδωσα Πανελλαδικές και περιμένω με αγωνία τις βάσεις. Θα ήθελα να περάσω στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, καθώς τα χρηματοοικονομικά είναι αυτά, που μ’ αρέσουν και θέλω να ασχοληθώ στο μέλλον. Ό,τι κι αν γίνει όμως, προτεραιότητά μου θα είναι το μπάσκετ».

Έτσι ξεκινούν Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε!

Πρώτη «τζούρα» απ’ τον νεοαποκτηθέντα Πάρντο θα πάρουν οι φίλοι του Ολυμπιακού, καθώς ο Κολομβιανός ξεκινά βασικός απέναντι στη Φενέρμπαχτσε του Περέιρα. Εκτός 11άδας ο Φαν Πέρσι, μέσα ο Νάνι.

Έτσι ξεκινούν Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε

Ο νεοαποκτηθείς Κολομβιανός του Ολυμπιακού ξεκινά βασικός απέναντι στην ομάδα του Βίτορ Περέιρα.

Κάτω απ’ την εστία θα ‘ναι ο Ρομπέρτο, δεξί μπακ ο Ομάρ, αριστερά ο Μαζουακού και δίδυμο στόπερ θα παίξουν οι Αυλωνίτης-Βούρος.

Στον χώρο του κέντρου θα βρεθούν οι Μπουχαλάκης και Ζντιέλαρ, με τους Ντουρμάζ-Πάρντο στα άκρα, τον Φορτούνη «δεκάρι» και μοναδικό προωθημένο τον Χάρα.

Όσον αφορά τους Τούρκους, παρατάσσονται με αρκετά αστέρια τους στην αρχική σύνθεση, όχι όμως και τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Κανονικά στο ένα «φτερό» θα βρίσκεται ο άλλος νέος άσος της Φενέρ, Νάνι με τον Ντιέγκο απέναντί του.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Oμάρ, Αυλωνίτης, Βούρος, Μαζουάκου, Μπουχαλάκης, Ζντιέλαρ, Φορτούνης, Ντουρμάζ, Πάρντο, Χάρα.

Φενέρμπαχτσε: Βολκάν, Χασάν Αλί, Μπρούνο Άλβες, Κιάερ, Γκοκάν, Σόουζα, Τοπάλ, Νάνι, Ντιέγκο, Σο, Φερναντάο *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά τον Σαββίδη!!

Γιατί ο Ιβάν δεν αναγνωρίζει πρωταθλητή τον Ολυμπιακό - Ο Αποδυτηριάκιας αναλύει στον SportDog... Παίζω με ανοιχτά χαρτιά. Τον Ιβάν Σαββίδη, το ξεκαθαρίζω, δεν μπορώ να τον πάρω στα σοβαρά. Ούτε συζήτηση ότι ο Ρώσος είναι σοβαρό άτομο. Και πετυχημένος επιχειρηματίας. Στο ποδόσφαιρο, όμως, φως φανάρι δεν ξέρει που βρίσκεται. Που πατάει. Αμολάει κουβέντες σα να λέει ανέκδοτα σε παιδιά ειδικών αναγκών.
Έτσι που λες. Τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ συμπληρωμένα δεν έχει πιάσει ακόμα επαφή με την ομάδα. Ούτε και με το ελληνικό πρωτάθλημα. Και δεν υπάρχει άνθρωπος δίπλα του να του κρατήσει τη γλώσσα. Πώς, λοιπόν, να μην τον πάρεις στην πλάκα τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Θα κάνω το καλαμπουράκι μου κι εγώ μ' αυτά που λέει ο Ιβάν Σαββίδης. Δεν μου το επιτρέπει ο ίδιον να τον σχολιάσω με σοβαρότητα. «Ο Ολυμπιακός ξεκινάει κάθε χρόνο με συν 30 βαθμούς» είπε ο σύντροφος Ιβάν. Άρα;
Άρα, ο Ολυμπιακός δεν είναι βρωμικος πρωταθλητής. Είναι μαϊμού πρωταθλητής, αφού δεν το παίρνει κάθε χρόνο με περισσότερους από συν 30 πόντους. Είναι, όμως, 30 το αβάτζο του Μαρινάκη, μήπως είναι 31, ίσως 27. Γιατί όχι και 17 μόνον.
Κομένη η πλάκα. Το μενού έχει και σοβαρόν και ποιοτικόν συσίτιο. Επειδή δεν μιλάμε μόνον για τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και για τον ΠΑΟΚ. Κι όταν μιλάς για τον ΠΑΟΚ δεν επιτρέπεται να λες ανοησίες. Τι εννοεί ο ποιητής;
Αυτό που εννοώ το γράφω φόρα παρτίδα. Εντάξει, ο Ολυμπιακός ξεκινάει με συν 30. Ο ΠΑΟΚ με πόσους μείον βαθμούς ξεκινάει κάθε χρόνο, ρωτάει ο καλλιτέχνης. Θα σου πω αμέσως το νούμερο. Σε σύγκριση με τον ΠΑΟΚ του Στέφενς επί Ιβάν και τον ΠΑΟΚ του Αναστασιάδη, επίσης επί Ιβάν, τον ζυγίζω με 1-2 πόντους στο συν. Το πόσο βγαίνει στη σούμα το μείον του ΠΑΟΚ είναι εύκολο το μέτρημα. Αρκεί να μη μπερδευτείς.

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ Ο Σαββίδης γιατί δεν είναι Μαρινάκης, γράφει ο apodytiriakias.gr

Το παραμύθι του Σαββίδη δεν έχει δράκο και δεν νομίζω ότι κανείς μπορεί να μασήσει. Το πάλεψε να πείσει στη συνέντευξη που έδωσε στην ΕΡΤ3, όμως απ' ότι έμαθα δεν ίδρωσε κανενός το αυτί στον ΠΑΟΚ.
«Όλοι θα συμπεριφερθούν όπως πρέπει και θα πρέπει να με σκέφτονται σαν εφιάλτη τους. Δεν θα αφήσω να περάσουν συμπεριφορές που βλάπτουν την ομάδα», είπε ο Ιβάν. Αν ήταν ο Μαρινάκης θα είχε ένα βάρος η κουβέντα κι όχι λόγω εκτοπίσματος κιλών.
Ο Μαρινάκης είναι συνεχώς από δίπλα στον Ολυμπιακό, ενώ ο Σαββίδης είναι περαστικός μια στο τόσο. Πώς να ψηθούν, λοιπόν, οι παίκτες πως ο Ιβάν θα τους τσεκουρώσει. Εχουν πειστεί αρκετοί ότι αγνοεί ακόμα και την ύπαρξή τους. Μιλάμε σοβαρά.
Δεν θυμάμαι ο Σαββίδης να έχει στείλει κανέναν παίκτη αδιάβαστο. Ή έστω να έχει τραβήξει αυτί. Οπότε σας διαβεβαιώνω ότι οι παίκτες δεν ζορίστηκαν καθόλου. Θα κοιμηθούν σαν πουλάκια και χωρίς εφιάλτες.


*Πηγή: sportdog.gr*

Μιλάει (ξανά) με τον Βουγιούκα η ΑΕΚ!!

Την περίπτωση του Ίαν Βουγιούκα εξετάζουν ξανά στην ΑΕΚ, με τους ανθρώπους της «Ένωσης» να έχουν μία πρώτη προσέγγιση στον εκπρόσωπο του Έλληνα σέντερ.

Μιλάει (ξανά) με τον Βουγιούκα η ΑΕΚ
Επανέρχεται για τον Ίαν Βουγιούκα η ΑΕΚ! Στα μισά της φετινής σεζόν οι δύο πλευρές δεν ήρθαν σε… γάμο, καθώς ο 30χρονος σέντερ αποχώρησε από τη Γαλατασαράι και συνέχισε την καριέρα του στη Γερμανία και την Ουλμ.

Όμως, στην «Ένωση» εξακολουθούν να βλέπουν με «καλό μάτι» την περίπτωση του Έλληνα σέντερ και γι’ αυτό έκαναν μία πρώτη… διερευνητική επαφή με τον μάνατζέρ του.

Ο αρχικός σχεδιασμός του Ντράγκαν Σάκοτα και των συνεργατών ήταν η ενίσχυση της φροντ λάιν με έναν ξένο ψηλό. Ωστόσο, όπως φαίνεται το θέμα Βουγιούκα «αναθερμαίνεται», καθώς πρόκειται για έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία από τα ευρωπαϊκά γήπεδα και έτσι δεν αποκλείεται να υπάρξουν περισσότερες εξελίξεις. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Επένδυσε» σε Λετονό η Μπαρτσελόνα!!

Την απόκτηση του Ρόντιονς Κούρουκς για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα, με τον 17χρονο φόργουορντ να γίνεται και ο πρώτος Λετονός που φορά τη φανέλα των «μπλαουγκράνα».

«Επένδυσε» σε Λετονό η Μπαρτσελόνα
Καλά τα μεγάλα ονόματα, όμως η Μπαρτσελόνα βλέπει και… μπροστά. Οι Καταλανοί ήρθαν σε συμφωνία με τη Ρίγα και απέκτησαν τον Ρόντιονς Κούρουκς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

Αυτή τη στιγμή, ο 17χρονος φόργουορντ συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ και μάλιστα θα γίνει ο πρώτος Λετονός που θα φορέσει τη φανέλα των «μπλαουγκράνα».

Φέτος, ο Κούρουκς αγωνίστηκε με τη «μικρή» ομάδα της Ρίγα, με την οποία είχε κατά μέσο όρο 11,1 πόντους, ενώ σε επτά παιχνίδια στην Ευρωλίγκα των Νέων είχε αντίστοιχα 16,9 πόντους και 5,3 ριμπάουντ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μεταγραφή από... Ντιναμό Κιέβου ο Πλατανιάς!!

Στα Χανιά βρίσκεται ο διεθνής αμυντικός της Ντιναμό Κιέβου, Γέβγεν Σελίν, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του Πλατανιά. Το παλεύουν για Αγκούλο οι Χανιώτες.

Μεταγραφή από... Ντιναμό Κιέβου ο Πλατανιάς
Ο Γέβγεν Σελίν αναμένεται να αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Πλατανιά. Ο Ουκρανός διεθνής αμυντικός βρίσκεται ήδη στα Χανιά για να μιλήσει με τους «ερυθρόλευκους» και όπως φαίνεται θα προστεθεί στο σύνολο του Γιώργου Παράσχου.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός έχει φορέσει -ανάμεσα σε άλλες- την φανέλα της Ντιναμό Κιέβου, όμως ένας σοβαρός τραυματισμός (ρήξη χιαστών) τον άφησε εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα. Πέρυσι δόθηκε δανεικός στην Μέταλιστ Χάρκιβ με την οποία πραγματοποίησε 23 συμμετοχές.

Συνολικά έχει 111 συμμετοχές στην Πρέμιερ Ουκρανίας με 6 γκολ, 12 στο Γιουρόπα Λιγκ ενώ έχει φορέσει και την φανέλα της εθνικής Ανδρών 15 φορές και 21 της U19.

Πέρα απ’ τον Ουκρανό, οι άνθρωποι του Πλατανιά προσπαθούν να ντύσουν στα ερυθρόλευκα και τον Ιγκόρ Ανγκούλο. Ο 31χρονος επιθετικός συνεχίζει τις συζητήσεις του με τους διοικούντες του χανιώτικου συλλόγου, που θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοίνωσε Άλαν η… προεδράρα!!

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Άλαν στη Νάπολι.

Ανακοίνωσε Άλαν η… προεδράρα!
Στη Νάπολι θα συνεχίσει την καριέρα του Άλαν αφού οι «παρτενοπέι» έφτασαν σε συμφωνία με την Ουντινέζε.

Την είδηση ουσιαστικά έδωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος ανέβασε στο twitter φωτογραφία με τον ποδοσφαιριστή τη στιγμή των υπογραφών.








*Πηγή: sport-fm.gr*

«Μπηχτή» του Μουρίνιο για Κασίγιας!!

«Τελειωμένο» χαρακτήρισε ουσιαστικά τον Ικέρ Κασίγιας ο Ζοσέ Μουρίνιο, δίνοντας συνέχεια στην προσωπική τους κόντρα, καθώς σχολίασε τον μισθό που παίρνει ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη μεταγραφή του στην Πόρτο.  
Κασίγιας και Μουρίνιο δεν είχαν και ούτε έχουν καλή σχέση.
Ακόμα και στα χρόνια της συνεργασίας τους στη Ρεάλ Μαδρίτης, οι δυο τους δεν «κόλλησαν» ποτέ, ούτε ασχολήθηκε πολύ ο ένας με τον άλλον πέρα από τα επαγγελματικά.
Σε συνέντευξη που έδωσε στον «Guardian» ο κόουτς της Τσέλσι και θέλοντας να σχολιάσει όσα συμβαίνουν στο μεταγραφικό παζάρι γι' ακόμα ένα καλοκαίρι, παρά το Financial Fair Play, έριξε τη «σπόντα» του προς τον Κασίγιας, τονίζοντας:
«Βλέπει όλος ο κόσμος πως η Πόρτο δίνει 20 εκατ. Για να πάρει τον Ιμπουλά, ενώ και ο μισθός του Κασίγιας είναι υπερβολικός. Όλος ο κόσμος ασχολήθηκε με τον Στέρλινγκ και τα 50 εκατ.λίρες, όμως εγώ περιμένω να δω πολύ μεγαλύτερα ποσά του χρόνου και του παραχρόνου και πάει λέγοντας... Βλέπετε, πέρυσι είχαμε το Financial Fair Play και φέτος έχει βρεθεί τρόπος να το αφήσουμε στην άκρη...». 
*Πηγή: England365.gr*

Χαρούμενος για τον Στέρλινγκ ο Πελεγκρίνι!!

Την ικανοποίηση του Μανουέλ Πελεγκρίνι προκάλεσε ο Ραχίμ Στέρλινγκ με την παρθενική του εμφάνιση στη Μάντσεστερ Σίτι, αποσπώντας και τα εύσημα του Χιλιανού προπονητή.  
Ο νεαρός επιθετικός, στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των «πολιτών» άνοιξε το σκορ στην ισοπαλία (2-2) με τη Ρόμα για το International Champions Cup στη Μελβούρνη και στα 45 λεπτά που αγωνίστηκε, ήταν ορεξάτος και με αρκετή ενέργεια.
«Έδειξε γιατί αξίζει να βρίσκεται στην ομάδα μας. Πιστεύω ότι ακόμα έχει πολύ δρόμο μπροστά του και θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Είμαι χαρούμενος για εκείνον και απόλυτα ικανοποιημένος που τον πήραμε στην ομάδα. Είχε μόλις λίγες μέρες προπονήσεων και σήμερα έπαιξε 45 λεπτά και σκόραρε, οπότε είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που αγωνίστηκε. Έχει την ταχύτητα που λείπει από την ομάδα μου και θα μας τη δώσει εκείνος πλέον» ήταν τα λόγια του Μανουέλ Πελεγκρίνι που είδε τους ποδοσφαιριστές του να παίρνουν τη νίκη με 5-4 στα πέναλτι απέναντι στους «τζιαλορόσι».
*Πηγή: England365.gr*

Σμόλινγκ: «Έχω μάθει στον ανταγωνισμό»

Ούτε στιγμή δεν έχει αγχωθεί για την πιθανή απόκτηση ενός ακόμα στόπερ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Κρις Σμόλινγκ, τονίζοντας ότι έχει μάθει τα τελευταία χρόνια να ζει και να ανταπεξέρχεται στο υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού.  
Ο Φαν Χάαλ άφησε υπόννοια για τις προσπάθειες που κάνει η ομάδα να πάρει έναν καλό επιθετικό, όμως, από τη στιγμή που δεν προχώρησε το θέμα με τον Σέρχιο Ράμος, αυτό σημαίνει αυτόματα πως θα προσέξουν οι «κόκκινοι διάβολοι» ώστε να καλύψουν τη θέση όπως θέλουν.
«Σε έναν σύλλογο όπως η Γιουνάιτεντ πάντα υπάρχει ανταγωνισμός. Ακόμα κι όταν ήρθα στην ομάδα έπρεπε να δείξω την αξία μου ανάμεσα σε άλλους πέντε καλούς στόπερ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάντα αποτελεί πρόκληση και είμαι έτοιμος και για τη νέα σεζόν. Ευελπιστώ να καταφέρω να διατηρηθώ στα υπόψιν του προπονητή μου και τα βασικά του πλάνα, αλλά αυτό εξαρτάται από εμένα και τις εμφανίσεις μου» ανέφερε ο Κρις Σμόλινγκ.
*Πηγή: England365.gr*

Κοιτάζει Ντέστρο η Άστον Βίλα!!

Το ενδιαφέρον της Άστον Βίλα για τον Ματία Ντέστρο αποκαλύπτει σημερινό (21/7) δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport».
Οι «χωριάτες» έχουν βγει στην αγορά για να βρουν τον αντικαταστάτη του Κριστιάν Μπεντέκε στη  επίθεση και εκτός της περίπτωσης του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, φαίνεται πως κοιτάνε και αλλού.
Όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport», η ομάδα του Τιμ Σέργουντ έχει βάλει στο μάτι τον Ματία Ντέστρο, το μέλλον του οποίου στη Ρόμα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.
Ο 24χρονος επιθετικός πέρασε το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν ως δανεικός στη Μίλαν, ενώ το συμβόλαιό του με τους «τζιαλορόσι» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017.
*Πηγή: England365.gr*

Σικάγο καλεί Ντρογκμπά!!

Πρόταση συνεργασίας από τη Chicago Fire έχει στα χέρια του ο Ντιντιέ Ντρογκμπά.
Ο 37χρονος επιθετικός είναι ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Τσέλσι και σύμφωνα με πληροφορίες του «Skysports» ο σύλλογος του MLS έχει ήδη επισημοποιήσει το ενδιαφέρον του.
Με βάση πάντα το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο Ιβοριανός φορ θέλει να παίξει για ακόμα ένα χρόνο ποδόσφαιρο και οι Αμερικάνοι εμφανίζονται αισιόδοξοι πως θα τον πείσουν να το κάνει με τη φανέλα της ομάδας τους.
*Πηγή: England365.gr*

Κρίσιμο ραντεβού στη Χαλ!!

Ο Στιβ Μπρους θα συναντηθεί με τη διοίκηση της Χαλ την Πέμπτη (23/7), σε ένα ραντεβού που θα κρίνει το μέλλον του έμπειρου τεχνικού στις «τίγρεις».
Ο Μπρους διαφωνεί με την πολιτική που έχει ακολουθήσει ως τώρα ο σύλλογος στο σχεδιασμό της νέας σεζόν, καθώς προβληματίζεται για το αν η ποιότητα του ρόστερ θα του δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει την άμεση επιστροφή από την Τσάμπιονσιπ στα «σαλόνια» της Πρέμιερ Λιγκ.
«Ελπίζω πως την Πέμπτη θα κάτσουμε κάτω και θα οργανώσουμε ένα πλάνο που θα μπορεί να μας επαναφέρει εκεί που όλοι θέλουμε να είμαστε. Αν αυτό είναι που θέλουν θα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος. Αν όχι, θα ρωτήσω πιο είναι το σχέδιο και αν δεν θεωρώ πως δεν έχουμε τη δυνατότητα θα επιστρέψουμε στην Πρέμιερ Λιγκ, θα σκεφτώ τη θέση  μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Χαλ.
*Πηγή: England365.gr*

Περιζήτητος στην Ισπανία ο Μίτσου!!

Μπορεί στη Σουόνσι να μην υπολογίζεται, ωστόσο η «μπογιά» του Μίτσου περνάει ακόμα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, με τις Γρανάδα, Ράγιο Βαγιεκάνο και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, να έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους στον παίκτη.
Δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση του Μίτσου από τη Σουόνσι, με τον παίκτη να αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.
Όπως αναφέρει η «Marca», πέρα από τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές ομάδες που φέρεται να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον, τρεις ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν έχουν καταθέσει επίσημες προτάσεις στον Ισπανό, τις οποίες και εξετάζει.
Ο λόγος για τις Γρανάδα, Ράγιο Βαγιεκάνο και Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, οι οποίες πλέον «κρέμονται από τα χείλη» του 29χρονου στράικερ.
*Πηγή: England365.gr*

Συμφωνία Τσέλσι-Πάλας για Μπάμφορντ!!

Η Κρίσταλ Πάλας ήρθε σε συμφωνία με την Τσέλσι για το μονοετή δανεισμό του Πάτρικ Μπάμφορντ.
O 21χρονος επιθετικός πραγματοποίησε πέρυσι μια εντυπωσιακή σεζόν με την Μίντλεσμπρο και από χθες είχε γίνει γνωστό πως η Πάλας ενδιαφέρεται έντονα να τον κάνει δικό της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Σήμερα (21/7) ο «Guardian» πάει το θέμα παρακάτω, αποκαλύπτοντας πως η ομάδα του Άλαν Πάρντιου τα έχει βρει σε όλα με την Τσέλσι για το μονοετή δανεισμό του MVP της περσινής Τσάμπιονσιπ, ο οποίος φέρεται να έχει ήδη περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και να απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του στους «αετούς».
*Πηγή: England365.gr*

Εγκωμίασε Ντεπάι ο Σβαϊνστάιγκερ!!

Μεγάλος είναι ο θαυμασμός που έχει για τον Μέμφις Ντεπάι, το έτερο μεταγραφικό απόκτημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, ο οποίος χαρακτήρισε τον Ολλανδό «απίστευτο ταλέντο».
Μπορεί να θεωρείται νέος παίκτης στο ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, με τόσα χρόνια εμπειρίας στο ευρωπαϊκό -και όχι μόνο- στερέωμα, είναι... «παλιά καραβάνα».
Ο λόγος του λοιπόν αξίζει λίγο περισσότερο και τα όσα είπε για τον συμπαίκτη του, Μέμφις Ντεπάι, μόνο θετικά μπορούν να ηχήσουν στα αυτιά των ανθρώπων των «κόκκινων διαβόλων».
«Ο Μέμφις είναι ένα απίστευτο ταλέντο και έχει τόσο πολύ ποιότητα και είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε καλά μαζί του στο γήπεδο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γερμανός μέσος.
*Πηγή: England365.gr*

Ανοιχτή σε προτάσεις για Λάμπερτ η Λίβερπουλ!!

Θάρρος πήραν οι Γουέστ Μπρομ και Νόριτς για την προσπάθεια απόκτησης του Ρίκι Λάμπερτ, αφού η Λίβερπουλ δηλώνει ανοιχτή σε κάθε πρόταση.  
Όσο κι αν πίστευε ο Λάμπερτ ότι θα τον βοηθούσε και το συναίσθημα στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ για να αποδώσει αυτά που έπρεπε, δεν κατάφερε να προσαρμοστεί και να τον εμπιστευθεί ο Μπρένταν Ρότζερς.
Η Λίβερπουλ ζητάει ένα ποσό κοντά στα 4,5 εκατ.λίρες για να τον παραχωρήσει, όμως, ακόμα και τα 3 εκατομμύρια που προτίθεται να διαθέσει η Γουέστ Μπρομ είναι ικανά να αποσπάσουν τη συγκατάθεση των «κόκκινων» για τη μεταγραφή. Την ίδια στιγμή, πάντως, σχεδιάζει την κίνησή της και η Νόριτς...
*Πηγή: England365.gr*

Κομμένος και ραμμένος για Λίβερπουλ!!

Ο Κριστιάν Μπεντέκε θα αποτελεί φέτος το βασικό επιθετικό της Λίβερπουλ, η οποία πραγματοποίησε την καλύτερη μεταγραφική κίνηση που θα μπορούσε στη συγκεκριμένη θέση. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.
Νεαρός ποδοσφαιριστής με έντονα τα σημάδια της εξέλιξης με απόλυτη ανταπόκριση στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Βέλγος νεαρός σταρ, αποτέλεσε την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει ο Μπρένταν Ρότζερς. Ακόμη καλύτερη και από αυτή του Γκονζάλο Ιγουαϊν που κάποια στιγμή γράφτηκε στον αγγλικό Τύπο.
Ο Μπεντέκε έβαλε την υπογραφή του με το «καλημέρα» στο αγγλικό πρωτάθλημα. Καλή κίνηση, εξαιρετικό τελείωμα από τα 8 μέτρα και ένας διαρκής πονοκέφαλος για τις αντίπαλες άμυνες. Η εκρηκτικότητά του, ταιριάζει απόλυτα με το στιλ ποδοσφαίρου που θέλει να παρουσιάσει φέτος η Λίβερπουλ, οι κινήσεις της οποίας βαδίζουν στο σωστό μονοπάτι σε αντίθεση με το περσινό καλοκαίρι.
Η Λίβερπουλ κατάφερε ουσιαστικά να καλύψει το κενό που άφησε ο Στέρλινγκ, με την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών αφού πιστεύω ότι και ο Φιρμίνιο θα παίξει καθοριστικό ρόλο, προσφέροντας σε γκολ. Αν μάλιστα ο Στάριτζ καταφέρει φέτος να αποφύγει ότι τράβηξε πέρυσι και δεν πέσει ξανά θύμα τραυματισμών, τότε η γραμμή κρούσης των «κόκκινων» ίσως καταφέρει να διώξει από το «Ανφιλντ» το... φάντασμα του Λουίς Σουάρες , η απουσία του οποίου φάνηκε τόσο έντονα μετά τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα.
*Πηγή: England365.gr*

«Ντου» σε τρεις από τον ΠΑΟΚ!!

Αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα τις προσπάθειες για κάθαρση είναι ο ΠΑΟΚ. Με επιστολή στην UEFA, ο «δικέφαλος του Βορρά» έχει προχωρήσει σε καταγγελία των Ολυμπιακού, Αστέρα Τρίπολης και Ατρομήτου

«Ντου» σε τρεις από τον ΠΑΟΚ
Κάθε προσπάθεια για να επέλθει κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να διεκδικήσει ό,τι του αναλογεί κάνει ο ΠΑΟΚ.

Έχοντας ανοίξει εδώ και 1,5 χρόνο δίαυλο επικοινωνίας με την UEFA, μέσω του οποίου της διοχετεύει στοιχεία για τις δικαστικές εξελίξεις, ο «δικέφαλος του Βορρά» αποφάσισε να ενημερώσει για τις κινήσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα.

Σ’ αυτό το πλαίσιο λοιπόν έχει προχωρήσει ήδη (από τη λήξη των πλέι-οφ) σε καταγγελία εναντίον των Ολυμπιακού, Αστέρα Τρίπολης και Ατρομήτου λόγω των ανοιχτών μετώπων που έχουν με τη δικαιοσύνη.

Έγινε γνωστό, δε, ότι στην εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού (που θα γίνει κατόπιν της καταγγελίας του Παναθηναϊκού και είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη στη Νιόν) νομική εκπροσώπηση θα έχει και ο ΠΑΟΚ.

Μάλιστα εφόσον το κρίνει σκόπιμο, ο «δικέφαλος» θα παραστεί, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί στις υποθέσεις των Αστέρα και Ατρομήτου, για τις οποίες η UEFA δε θα κάνει ακρόαση και θ’ αποφασίσει βάσει υπομνημάτων.

Όπως και να 'χει, στις τάξεις του συλλόγου δεν θεωρούν ότι τέτοιες κινήσεις -από μόνες τους- μπορούν να φέρουν άμεση ανατροπή στο κατεστημένο που, κατά τους ίδιους, υπάρχει στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι βέβαιοι, ωστόσο, ότι ευαισθητοποιούν ακόμα περισσότερο την UEFA, της δίνουν τις πραγματικές διαστάσεις του θέματος και αυξάνουν την πίεση ώστε να επιληφθεί δραστικά της κατάστασης. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πρώτα άνθρωποι και μετά… οπαδοί!!

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το φιλικό τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τη «Γέφυρα Ζωής», όπου έλαβαν μέρος οι Λέσχες Φίλων των Μαν. Γιουνάιτεντ, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου και Άρσεναλ.

Πρώτα άνθρωποι και μετά… οπαδοί

Συγκεκριμένα, οι Λέσχες των Φίλων ένωσαν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν το ίδρυμα «Γέφυρα Ζωής». Άνθρωποι όλων των ηλικιών μάζεψαν χρήματα, τρόφιμα και ρούχα, έπαιξαν μπάλα και ευχαριστήθηκαν το τουρνουά που έγινε στο «Πειρατικό» γήπεδο 5Χ5 στο Περιστέρι.

inner

inner

inner

Για την ιστορία και μόνο, οι δύο ημιτελικοί ήταν:

Manchester United Greek Supporters Club – Bayern Athens Club «Crusaders ‘97» (1-9) Arsenal Hellas – Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Arsenal – Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Μπαρτσελόνα (1-4).

Στο μικρό τελικό, η Άρσεναλ νίκησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κατέκτησε την τρίτη θέση, ενώ στο μεγάλο τελικό, η Μπαρτσελόνα νίκησε 7-4 τη Μπάγερν Μονάχου.

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πέφτουν υπογραφές με Κουρνέτα στον ΠΑΟΚ!!

Σε πολύ καλό κλίμα ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Βασίλη Κουρνέτα με την διοίκηση του ΠΑΟΚ και όλα δείχνουν πως θα πέσουν… υπογραφές και για την επόμενη σεζόν. Μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα η απόφαση.

Πέφτουν υπογραφές με Κουρνέτα στον ΠΑΟΚ
Παίκτης του ΠΑΟΚ θα μείνει, όπως όλα δείχνουν, ο Βασίλης Κουρνέτας, ο οποίος ταξίδεψε σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να μιλήσει με την διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Στη συνάντηση έδωσε το παρών ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ, Κώστας Παϊσιάδης, εκπροσωπώντας τον Γιώργο Ανδρέου, αλλά και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν σε άριστο κλίμα την πιθανότητα ανανέωσης του έμπειρου πασαδόρου, που, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης για την επόμενη σεζόν.

Η οριστικοποίηση της συμφωνίας αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα υπάρξουν περισσότερες συζητήσεις. *Πηγή: sport-fm.gr*

Σκέφτεται να φύγει ο Αντριάνο!!

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Ρόμα φαίνεται πως βρίσκεται το μέλλον του Αντριάνο, με τον μάνατζέρ του να προσπαθεί να πείσει την Μπαρτσελόνα να του επιτρέψει να αποχωρήσει.

Σκέφτεται να φύγει ο Αντριάνο
Βρίσκεται στην Μπαρτσελόνα τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά δύσκολα αυτά θα γίνουν… έξι.

Όπως προκύπτει από ρεπορτάζ στην Ισπανία, ο Αντριάνο εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης αφού αντιλαμβάνεται πως ο χρόνος συμμετοχής του θα είναι ακόμη μικρότερος την επόμενη σεζόν.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή φαίνεται πως έχει κινήσει ήδη τις διαδικασίες ώστε να πείσει τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα» να τον αφήσουν να φύγει, όμως όλα δείχνουν πως οι Καταλανοί δεν δείχνουν διατεθειμένοι να το κάνουν με τίποτα λιγότερο από 8 εκατ. ευρώ.

Αν τελικά βρεθεί η «χρυσή τομή», ο Βραζιλιάνος ενδέχεται να καταλήξεις τη Ρόμα η οποία μετά την αποχώρηση του Χοσέ Χολέμπας ψάχνει ένα παίκτη που θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Φοβερή ασίστ Κόουλ στον… αντίπαλο!! (video)

Και να 'χε... προγραμματίσει να το κάνει, λογικά τόσο τέλεια δεν θα το πετύχαινε! Ο Άσλεϊ Κόουλ επιβεβαίωσε πως... δεν του πάει η Ρόμα κάνοντας «επικό» δώρο στον Ιενάτσο, στο φιλικό με τη Σίτι.

Φοβερή ασίστ Κόουλ στον… αντίπαλο (video)
Το ότι η Ρόμα... δεν του πάει, έχει αποδειχθεί απ' την περσινή σεζόν όπου ο Άσλεϊ Κόουλ ήταν σκιά του εαυτού του.

Κι ακόμα στα πρώτα «βήματα» της επόμενης, ο Άγγλος μπακ δείχνει εξίσου... αυτοκτονικές τάσεις.

Διότι ακόμα και σε φιλικό επίπεδο -σ' αυτό με τη Μάντσεστερ Σίτι- τα 'κανε μαντάρα, σερβίροντας με εντυπωσιακό τρόπο το δεύτερο γκολ των πολιτών, στον Ιενάτσο!





*Πηγή: sport-fm.gr*

Παρουσίασε Πιάτσα ο Ολυμπιακός!!

Έτοιμος να δουλέψει σκληρά για να επαναφέρει το βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού στην κορυφή εμφανίστηκε ο Ρομπέρτο Πιάτσα, ο οποίος παρουσιάστηκε σήμερα και επίσημα απ’ τους «ερυθρόλευκους».

Παρουσίασε Πιάτσα ο Ολυμπιακός
Να σηκώσει τίτλους με τον Ολυμπιακό θέλει ο Ρομπέρτο Πιάτσα, όπως τόνισε στην επίσημη παρουσίαση του απ’ τους «ερυθρόλευκους».

Ο νέος τεχνικός της ανδρικής ομάδας μίλησε για τους υψηλούς στόχους που θέλει να ικανοποιήσει, ενώ σχολίασε και το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου.

Τον λόγο αρχικά πήρε η Χριστίνα Τσιλιγκίρη, η οποία καλωσόρισε τον Ιταλό τεχνικό, ενώ στη συνέχεια μίλησε ο τιμ μάνατζερ Νίκος Μαντούβαλος, ο οποίος αναφέρθηκε στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

«Καλωσορίζουμε τον κύριο Ρομπέρτο Πιάτσα στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είχαμε πολλές εισηγήσεις από πολλούς μάνατζερ όσον αφορά την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού όλο αυτό το διάστημα. Η διοίκηση του συλλόγου μας αποφάσισε ότι το προφίλ του κυρίου Πιάτσα είναι το ιδανικό για να καλύψει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Δουλεύουμε καθημερινά για να καλύψουμε τις τέσσερις θέσεις που εκκρεμούν στο ρόστερ της ομάδας. Στα μέσα της εβδομάδας περιμένουμε τον Μπόζινταρ Τσουκ προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Μιλάμε με αρκετούς παίκτες και είμαστε κοντά σε συμφωνίες για να καλύψουμε τις υπόλοιπες τρεις θέσεις. Εγώ θέλω από τη μεριά μου να ευχηθώ στον κ. Πιάτσα, καλή επιτυχία, να είναι σιδεροκέφαλος για να μπορεί να αντιμετωπίζει και τις δικές σας καλοπροαίρετες κριτικές», ήταν η τοποθέτηση του κ. Νίκου Μαντούβαλου.

inner

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Ρομπέρτο Πιάτσα ο οποίος αρχικά ανέφερε: «Καταρχήν θέλω να απολογηθώ γιατί για εμένα είναι δύσκολο να μιλήσω ελληνικά αυτή τη στιγμή. Σε 2-3 μήνες θα μπορώ να πω ορισμένες λέξεις όπως “καλημέρα, καλησπέρα”. Για μένα είναι ευχαρίστηση και μεγάλη τιμή να βρίσκομαι σε μια από τις πιο μεγαλύτερες ομάδες της ιστορίας του βόλεϊ, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Από τον Ολυμπιακό έχουν περάσει πολύ μεγάλοι προπονητές όπως ο Μοντάλι, ο Μπερούτο. Εγώ είμαι νέος, όχι στην ηλικία αλλά σαν προπονητής. Προτιμώ να μιλάω για τους παίκτες και όχι για τον εαυτό μου, γιατί όποιος με ξέρει, γνωρίζει ότι μου αρέσει να μιλάω μέσα στο γήπεδο».

Ερωτηθείς για τους προσωπικούς του στόχους αλλά και τους στόχους του Ολυμπιακού είπε: «Ο Ολυμπιακός έχει μόνο ένα στόχο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τα κερδίσουμε όλα».

Για το αν είναι φήμες ότι κάνει σκληρές και πολύωρες προπονήσεις: «Είναι φήμες! Και στην Πολωνία με ρώτησαν το ίδιο. Μπορείτε να μιλήσετε με τους παίκτες για να σας πουν. Ρωτήστε και τον Ντίμα Φιλίποφ που ήμασταν μαζί στην Πολωνία. Είμαι προπονητής για το κλαμπ όχι για τους παίκτες. Για μένα είναι σημαντικό να έχω καλή σχέση με το προσωπικό που αποτελεί την οικογένεια. Ο Ολυμπιακός για μένα είναι μεγάλη οικογένεια».

Πόσες ώρες προπόνησης κάνει την μέρα: «Όσες ώρες χρειάζεται η ομάδα για να παίξει καλό βόλεϊ».

Για το αν μίλησε με προπονητές που έχουν περάσει από τον Ολυμπιακό: «Μίλησα μόνο με τον φίλο μου Ντανίλο Ντανιόλι. Γιατί για μένα ήταν ξεκάθαρο από την αρχή. Ήμουν εδώ δυο μέρες και κατευθείαν αποφάσισα να έρθω στον Ολυμπιακό. Μετά άκουσα από τον Μοντάλι ότι συμφώνησε μαζί μου σε αυτή την επιλογή».

Αν έχει αποφασιστεί τι θα γίνει με την περίπτωση του Μπόμπι Γιορντάνοφ: «Έχουμε μιλήσει μαζί του και πρέπει να πάρουμε την απόφαση, αλλά χρειαζόμαστε λίγο χρόνο ακόμα. Η καλή απόφαση δεν είναι μόνο για τον Μπόμπι και για εμένα αλλά πρέπει να είναι καλή απόφαση για την ομάδα. Εκτιμώ ότι σε 10 μέρες το πολύ θα έχουμε συμπληρώσει το ρόστερ»

inner

Για το αν έχει σχηματίσει κάποια εικόνα για τους παίκτες: «Η εντύπωση για τους παίκτες θα είναι σημαντική όταν τους δω στο γήπεδο. Από πριν τους γνωρίζω τους παίκτες, αλλά θέλω να μάθω τον χαρακτήρα τους. Μπορείτε να μου κάνετε αυτή την ερώτηση μια εβδομάδα μετά την έναρξη της προετοιμασίας».

Ήταν δύσκολο να αποφασίσει να έρθει στην Ελλάδα: « Δεν ήταν δύσκολο να αποφασίσω να έρθω στην Ελλάδα. Δεν άλλαξε τίποτα η κατάσταση. Είμαι σίγουρος και ήμουν και πριν. Ξέρω ότι το πρόβλημα στην Ευρώπη τώρα είναι πολιτικό. Ίσως η κυρία Μέρκελ να νομίζει ότι μόνο αυτή μπορεί να αλλάξει κάτι. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Η Ελλάδα είναι σημαντική όπως η Ιταλία, η Ιταλία είναι σημαντική όπως η Γαλλία, η Πορτογαλία. Νομίζω ότι στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά προβλήματα αλλά οι άνθρωποι εδώ θέλουν να αλλάξουν κάτι. Είμαι σίγουρος ότι η απόφαση μου είναι σωστή».

Υπάρχει πίεση από τον κόσμο γιατί ο Ολυμπιακός πήρε ένα τρόπαιο την περσινή σεζόν: «Μου αρέσει να ζω υπό πίεση. Πρώτος εγώ πιέζω τον εαυτό μου κάθε μέρα. Μετά πιέζω τους αθλητές να έχουν το μυαλό τους 100% στην προπόνηση και αν αυτό συμβεί δεν θα έχουν να φοβηθούν τίποτα κατά τη διάρκεια του αγώνα». *Πηγή: sport-fm.gr*