Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Πίεση, Πράνιτς και Νίνης!!

Τις σκέψεις του για το ματς του Παναθηναϊκού με την Μπριζ αρχίζει να δείχνει ο Γιάννης Αναστασίου. Πίεση ψηλά σχεδιάζει ο Έλληνας τεχνικός. «Κλειδώνει» ο Πράνιτς αριστερά. Για βασικός ο Νίνης.

Πίεση, Πράνιτς και Νίνης
Μια μόλις εβδομάδα απομένει για τον πρώτο ματς του Παναθηναϊκού με την Κλαμπ Μπριζ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και ο Γιάννης Αναστασίου κάνει τα τελικά του πλάνα για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Βεβαίως, πολλά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και στο crash test της Τετάρτης (22/7, 21:00) με την Ουντινέζε στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο 42χρονος προπονητής προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-3-1-2, στοχεύοντας στο να πιέσει πολύ ψηλά τους Βέλγους και θέλοντας δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην άμυνα τους, που φαίνεται πως είναι αρκετά ευάλωτη. Υπενθυμίζεται ότι στο φιλικό που διεξήχθη στην Ολλανδία, όπου η Μπριζ επικράτησε 2-1, είχε παίξει με 4-2-2-2 ο «τριφύλλι».

Ο Στιλ θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Πράνιτς συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να παίξει αριστερά, καθώς χρησιμοποιήθηκε εκεί και στην τελευταία (χρονικά) προπόνηση, ενώ έδειξε καλή εικόνα στην Ολλανδία, όταν κλήθηκε να παίξει εκεί.

Ο Νάνο, ο οποίος ταλαιπωρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς, θα γυμναστεί όπως φαίνεται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα σήμερα, αλλά στην καλύτερη τω περιπτώσεων θα είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς με την Μπριζ.

Οι Ταυλαρίδης, Σάντσεθ θα είναι στο κέντρο της άμυνας και δεξιά ο Βέμερ. Ο Λαγός χρησιμοποιήθηκε με τους βασικούς χθες, αλλά είναι πολύ πιθανό να προτιμηθεί ο Κουτρουμπής μπροστά από τα στόπερ, με την πολύ καλή του εικόνα στα play off να είναι πάντα στο μυαλό του Αναστασίου.

Μάλλον, δεν θα τον χρησιμοποιήσει αύριο κόντρα στους Ιταλούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει και κάτι. Ίσως να προβεί σε αυτήν την κίνηση για να θολώσει τα νερά. Ατζαγκούν και Ζέκα θα είναι εσωτερικοί μέσοι, ενώ ο Σωτήρης Νίνης έχει προβάδισμα για να παίξει από την αρχή (ως οργανωτής), πίσω από τους Καρέλη-Μπεργκ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: