Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Ετοιμάζει «μπαμ» με Χουέρτας ο Ολυμπιακός!!

Την έκπληξη με την απόκτηση του Μαρσελίνιο Χουέρτας, που μένει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, μοιάζει έτοιμος να κάνει ο Ολυμπιακός.

Ετοιμάζει «μπαμ» με Χουέρτας ο Ολυμπιακός!
Μια ακόμη ηχηρή μεταγραφή είναι έτοιμος να κλείσει ο Ολυμπιακός μετά από αυτή του Ντάνιελ Χάκετ. Οι πρωταθλητές Ελλάδος βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον γκαρντ της Μπαρτσελόνα και κατά πάσα πιθανότητα άμεσα (ίσως και τις επόμενες ώρες) θα σημειωθούν οριστικές εξελίξεις.

Ο 32χρονος γκαρντ αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τους Καταλανούς, καθώς ο προπονητής της, Τσάβι Πασκουάλ, ψάχνει για γκαρντ, ενώ είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους «ερυθρόλευκους» και φαίνεται ότι η πρόταση που του έχουν κάνει τον ικανοποιεί.

Ουσιαστικά φαίνεται πως απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή, ενώ ο Βραζιλιάνος έχει στα χέρια του και πρόταση από τη Ρωσία, που πιθανόν να είναι και καλύτερη οικονομικά από του Ολυμπιακού.

Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ο Χουέρτας θα καλύψει την τελευταία θέση ξένου που είχε μείνει κενή στο ρόστερ της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: