Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Ανακοινώθηκε ο Μπερτόλιο!!

Την απόκτηση του Φακούντο Μπερτόλιο με τη μορφή δανεισμού από την Ντιναμό Κιέβου ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης.

Ανακοινώθηκε ο Μπερτόλιο
Με το νούμερο 23 στην πλάτη θα αγωνίζεται για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης ο Φακούντο Μπερτόλιο.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από τους Αρκάδες και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως έχει σχηματίσει πολύ καλή εντύπωση για την ομάδα και θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να τη βοηθήσει.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Facundo Daniel Bertoglio, ο οποίος για τη σεζόν 2015-2016 θα αγωνίζεται με την κιτρινομπλέ φανέλα, ως δανεικός από την Ντιναμό Κιέβου. Ο Μπερτόλιο γεννήθηκε στις 30 Ιουνίου 1990 στην Αργεντινή, αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και διάλεξε τον αριθμό "23" για τη φανέλα του».

Αμέσως μετά τις υπογραφές ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Αρκάδων:

«Η πρώτη μου εντύπωση από την ομάδα είναι πάρα πολύ καλή. Όλοι με υποδέχθηκαν όμορφα. Είναι οργανωμένος σύλλογος και είμαι ικανοποιημένος που αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας. Τα όνειρα που έχω συμβαδίζουν με τα όνειρα του Αστέρα. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να πετύχω όσα θέλει και ο Αστέρας και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ.

Μου αρέσει να παίζω "δεκάρι". Και αριστερά μπορώ να παίξω, αλλά η θέση "10" είναι αυτή που μου ταιριάζει περισσότερο. Τα γκολ και οι ασίστ έχουν την ίδια σημασία για εμένα και τη φύση της θέσης μου!

Θα δουλέψω σκληρά. Αυτό που θέλω να υποσχεθώ είναι ό,τι θα κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τους στόχους μας
».




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: