Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Χάνουν το Ευρωμπάσκετ οι Χαλπερίν και Πνίνι!!

Τις υπηρεσίες των Γιοτάμ Χαλπερίν και Γκάι Πνίνι θα στερηθεί η εθνική ομάδα Ισραήλ στο προσεχές Ευρωμπάσκετ, καθώς αμφότεροι δεν προλαβαίνουν να αποθεραπευτούν από τους τραυματισμούς τους.

Χάνουν το Ευρωμπάσκετ οι Χαλπερίν και Πνίνι
Πλήγμα στην εθνική ομάδα του Ισραήλ! Δύο από τους πιο έμπειρους παίκτες της, οι Γιοτάμ Χαλπερίν και Γκάι Πνίνι θα χάσουν το προσεχές Ευρωμπάσκετ, καθώς δεν θα έχουν ξεπεράσει πλήρως τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούν.

Ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού και νυν της Χάποελ Ιερουσαλήμ έχει ένα πρόβλημα στην πλάτη, ενώ ο φόργουορντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως από τον τραυματισμό στο πόδι που του «κόστισε» όλη τη φετινή σεζόν.

«Ο καθένας ξέρει πως η εθνική ομάδα είναι στην καρδιά μου. Την υπηρετώ από τα 14 μου και δεν έχω χάσει ούτε μία διοργάνωση. Δεν θα είναι εύκολο για μένα να παρακολουθώ από μακριά την ομάδα στο Ευρωμπάσκετ. Τους εύχομαι τα καλύτερα», είπε μεταξύ άλλων ο «Γιο-Γιο».

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Ισραήλ βρίσκεται στον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης, μαζί με Γαλλία, Ρωσία, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Φινλανδία και Πολωνία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: