Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Ομπράντοβιτς: «Τα συγχαρητήρια στους παίκτες»

Ο αρχιτέκτονας της τεράστιας επιτυχίας Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μιλώντας αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε πως τα συγχαρητήρια ανήκουν στους παίκτες του.
Ο Σέρβος προπονητής που κατακτά το όγδοο τίτλο ανέφερε: «Αυτοί που αξίζουν τα συγχαρητήρια είναι οι παίκτες. Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό μνα κατακτά το έκτο του τρόπαιο».

Είσαι τρέλα με τα ★★★★★★ στη φανέλα!

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ!!!

His name is DIAMANTIDIS
Δύο συμπαίκτες στην Εθνική Ελλάδας, ο Ιάν Βουγιούκας και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, πήδηξαν στο τζάμπολ του μεγάλου τελικού ανάμεσα σε Μακάμπι και Παναθηναϊκό, με τον νικητή να «πιάνει» την ΤΣΣΚΑ στα 6 κύπελλα και να πλησιάζει τη Ρεάλ των 8 τροπαίων… Ο Ομπράντοβιτς ξεκίνησε με Διαμαντίδη, Καλάθη, Σάτο, Φώτση και Βουγιούκα, ενώ ο Μπλατ της τυπικά γηπεδούχου Μακάμπι προτίμησε του Πάργκο, Πνίνι, Έιντσον, Ελιάχου και Σχορτσανίτη.

Στο 5λεπτο του τελικού, οι «πράσινοι» προηγούνται με 11-8, ενώ ο Μάριτς, που δεν πάτησε λεπτό στο παρκέ στον ημιτελικό με τη Σιένα, μπήκε από νωρίς στον αγώνα, εξαιτίας των 2 φάουλ του Ίαν Βουγιούκα, όσα έχει και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, που έχει αντιμετωπιστεί άψογα από την άμυνα του Παναθηναϊκού.

Με τον Διαμαντίδη να συνεργάζεται άψογα με τον Μπατίστ (7 πόντοι, 3/3 δίποντα, 2 ριμπάουντ) να αποδεικνύει γιατί είναι κορυφαίος παίκτης στην Ευρώπη (6 πόντοι (3/3 δίποντα), 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 ριμπάουντ σε 10 λεπτά), ο Παναθηναϊκός προηγείται με 15-22 της Μακάμπι, ελέγχοντας πλήρως τον ρυθμό σε άμυνα (1/12 δίποντα η Μακάμπι) και επίθεση, ενώ μεγάλο κέρδος για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι το γεγονός ότι ο Σχορτσανίτης και ο Χέντριξ έχουν ήδη με 2 φάουλ, όσα και ο Βουγιούκας.

Αστοχίας το ανάγνωσμα
Η Μακάμπι με τον Έιντσον να φτάνει στους 12 πόντους (3/4 δίποντα, 2/3 τρίποντα), βρίσκει λύσεις απέναντι στην άμυνα του Παναθηναϊκού, και μειώνει σε 24-27 μετά από 5 λεπτά στην 2η περίοδο. Ο Παναθηναϊκός σουτάρει με 1/6 από τη γραμμή των 6,75 και έχει χάσει ήδη 4 αμυντικά ριμπάουντ, γεγονός που αναγκάζει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να καλέσει timeout, ενώ ο Διαμαντίδης περνά για πρώτη φορά στον πάγκο μετά από 15 λεπτά στο παρκέ.

Η Μακάμπι με το εκπληκτικό 6/12 από τη γραμμή του τριπόντου και μειώνει στον πόντο (30-31), ένα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου «βόμβα» του Μπλου (8 πόντοι, 2/4 τρίποντα), με τον Σάτο να απαντά, πατώντας τη γραμμή των 6,75 για το 33-30 υπέρ του Παναθηναϊκού μετά από τα πρώτα 20 λεπτά στον μεγάλο τελικό.  Ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει στην πλήρη εξουδετέρωση του Πάργκο (2 πόντοι, 3 ασίστ) και του Σχορτσανίτη (0 πόντοι, 2 φάουλ, 2 ασίστ), ενώ έχει υποχρεώσει την «Ομάδα του Λαού» να σουτάρει με 4/21 δίποντα (σε αντίθεση με τα 14/21 του Παναθηναϊκού), όμως τα 7 επιθετικά των Ισραηλινών σε συνδυασμό με το 13% στα τρίποντα (1/8), έχουν κοστίσει στους παίκτες του Ομπράντοβιτς, που αδυνατούν να παγιώσουν μια διαφορά +7 πόντων και να μεταφέρουν την πίεση στη Μακάμπι. Αξιοσημείωτο ότι οι δύο ομάδες έχουν σουτάρει συνολικά 6 βολές (2/2 η Μακάμπι και 2/4 Ο Παναθηναϊκός).

Σάτοοοοο για τρειειειειειειεεις!!!
Η αστοχία του Παναθηναϊκού στα –ελεύθερα- τρίποντα συνεχίζεται (1/10), αλλά τα 3 φάουλ του Έιντσον και του Σχορτσανίτη είναι μεγάλο κέρδος για τους «πράσινους», που βλέπουν την Μακάμπι να παίρνει προβάδισμα στο σκορ με 36-35 στο 23ο λεπτό του τελικού. Ο Παναθηναϊκός γυρίζει με υπομονή την μπάλα στην επίθεση και με τον Σάτο να αναλαμβάνει δράση με δύο συνεχόμενα τρίποντα (8 πόντοι με 2/4), πετυχαίνει σερί 8-0 και στέλνει τη διαφορά στο +7 για τον Παναθηναϊκό (36-43) στα μισά του δεκαλέπτου.

Ο Φώτσης κάνει το κάρφωμα της… ζωής του, για το 40-51, κάνοντας τους 4.500 φιλάθλους του Παναθηναϊκού να τραγουδήσουν το γνώριμό «όταν το κύπελλο σηκώσω», με τον πάγκο του Παναθηναϊκού να τινάζεται στον αέρα για να πανηγυρίσει το +11 (με επιμέρους σκορ 4-16), που είναι η μεγαλύτερη διαφορά στον τελικό, 1:50 πριν τη λήξη της 3ης περιόδου. Το δεκάλεπτο τελειώνει με 43-54, με τον Νίκολας να ευστοχεί στο πρώτο του τρίποντο (4/5 συνεχόμενα σουτ από τα 6,75 ο Παναθηναϊκός) και τον Έινστον να τον μιμείται αλλά το σουτ να κρίνεται σωστά ως εκπρόθεσμο. Ο Παναθηναϊκός περιόρισε τη Μακάμπι στους 13 πόντους στο δεκάλεπτο, ενώ ο Ζοτς βλέπει τον Σάτο να παίρνει φωτιά από το τρίποντο, ευστοχώντας σε τρία συνεχόμενα σουτ, που έκαναν τη διαφορά υπέρω των πράσινων.

ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ
Μετά από 3 λεπτά στην τελευταία περίοδο με τον Νίκολας να έχει φτάσει τους 12 πόντους (3/5 τρίποντα, όσα και ο Σάτο, που έχει 11 πόντους), ο Παναθηναϊκός έχει επιβάλλει το δικό του ρυθμό και προηγείται με 14 πόντους (47-61), με τον Διαμαντίδη (11 πόντοι, 7 ασίστ, 3 ριμπάουντ) και τον Μπατίστ (10 πόντοι με 4/4 δίποντα και 4 ριμπάουντ) να οδηγούν με ασφάλεια τον Παναθηναϊκό στο… 6ο αστέρι.

Η Μακάμπι κάνει την ύστατη προσπάθεια να «κλέψει» το αγώνα και μειώνει σε 56-63, 4:30 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, εκμεταλλευόμενη την έλλειψη ψυχραιμίας των παικτών του Παναθηναϊκού, που επέτρεψαν στον Ελιάχου να βάλει 5 εύκολους πόντους σε 3 λεπτά συμμετοχής. Παρά το ανακάτεμα της τράπουλας από τον Μπλατ (ο Μπλου και 4 κοντοί), ο Παναθηναϊκός έχει φάει με το κουτάλι αγώνες σαν τον σημερινό και δεν είναι δυνατό να επιτρέψει στην Μακάμπι να πιστέψει (όσα ελεύθερα σουτ κι αν χάσει ο Μπατίστ…) ότι μπορεί να διεκδικήσει το 6ο της τρόπαιο και με τον Διαμαντίδη να βάζει 2/2 βολές, (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 8 ασίστ), στέλνει τη διαφορά στο +12, δύο λεπτά πριν τη λήξη του τελικού. Το ρεσιτάλ «παιδικών» λαθών του Παναθηναϊκού συνεχίζεται και η Μακάμπι μειώνει σε 64-69, καθώς οι παίκτες του Ομπράντοβιτς, βιάζονται για την απονομή, ξεχνώντας ότι απέναντί τους έχει απέναντι μια ομάδα με 5 ευρωπαϊκά κύπελλα στην τροπαιοθήκη της.

Κάπου εκεί αναλαμβάνει δράση ο Διαμαντίδης, που φτάνει τους 15 πόντους (με 5 ριμπάουντ και 9 ασίστ) για το 74-66, και βάζει τις καθοριστικές βολές που στέλνουν τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού στον ράφτη για το… 6ο αστέρι στην πράσινη φανέλα. Ο Ελιάχου μείωσε στους 4 (70-74), 30 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, αλλά ο τελικός έχει ήδη τελειώσει. Με σκορ 70-78, ο Παναθηναϊκός είναι και επισήμως Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ!
Πηγή: gazzetta.gr

FOOTBALL LEAGUE 2: Πανηγυρίζει η Επανωμή!!

Μια ανάσα από την άνοδο στη Football League βρίσκεται η Αναγέννηση Επανωμής, μετά τη νίκη της με 1-0 επί της Αναγέννησης Γιαννιτσών.
Σε αγώνες για την 33η ημέρα του πρωταθλήματος Γ΄ εθνικής (2ος όμιλος), σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:
Αναγ/ση Επανωμής-Αναγ/ση Γιαννιτσών 1-0
Φωκικός-Κοζάνη 5-2
Οδυσσέας Αναγέννησης-Νίκη Βόλου 2-0
Εορδαϊκός-Δόξα Κρανούλας 0-0
Πόντιοι Κατερίνης-Ζάκυνθος 1-3
Μακεδονικός-Μ. Αλέξανδρος Ηράκλειας 1-1
Αετος Σκύδρας-Εθνικός Φιλιππιάδας 0-1
Καλλονή-Ναυπακτιακός Αστέρας 3-0
Ρεπό: Τύρναβος
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 31 αγ.)
1. Αναγέννηση Επανωμής 57
2. Καλλονή 56
3. Φωκικός 53 -32αγ.
4. Αναγέννηση Γιαννιτσών 48
5. Νίκη Βόλου 44
. Οδυσσέας Αναγέννησης 44
7. Πόντιοι Κατερίνης 43
. Εορδαϊκός 43
9. Τύρναβος 42
. Δόξα Κρανούλας 42
11. Αετός Σκύδρας 41
12. Μ.Αλέξανδρος Ηράκλειας 37
13. Ναυπακτιακός Αστέρας 36
. Ζάκυνθος 36
. Εθνικός Φιλιππιάδας 36
16. Κοζάνη 33
17. Μακεδονικός 15

Στη Football League η Παναχαϊκή!!

Τον μεγάλο στόχο των τελευταίων ετών έκανε πραγματικότητα η Παναχαϊκή που επιβλήθηκε του Πλατανιά στο κατάμεστο γήπεδο της Αγυιάς, με 4-2 και “σφράγισε με τον καλύτερο τρόπο την πολυπόθητη άνοδο στην Football League.
Στη Football League η Παναχαϊκή
Ο Βύζας και τα Ψαχνά θα διεκδικήσουν την άνοδο τους στους αγώνες πλέϊ οφ με τις ομάδες που θα τερματίσουν στην δεύτερη και τρίτη θέση του Βορείου ομίλου.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ/4-2
ΧΑΝΙΑ-ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ/6-2
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ-ΡΟΔΟΣ/2-1
ΠΑΟ ΡΟΥΦ-ΟΛ. ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ/1-1
ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΑΣΠΡΟΠΟΥΡΓΟΣ/4-1
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ/1-0
Πηγή: gazzetta.gr

Φιέστες σε Γιάννινα και Αγρίνιο!!

ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός πανηγυρίζουν από σήμερα την άνοδο τους στη Super League, καθώς στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Football League νίκησαν τον Εθνικό Αστέρα (3-0) και Διαγόρα (3-0).
Φιέστες σε Γιάννινα και Αγρίνιο!
Τα αποτελέσματα της 33ης αγωνιστικής
Παναιτωλικός-Διαγόρας 3-0
(18' Καραμαλίκης κεφ, 52' πεν Θεοδωρίδης, 90+1' Μπουμάλ σουτ)
Τρίκαλα-Ιωνικός 4-0
(4', 84' Ουέλινγκτον σουτ, 23' Ένοκ σουτ, 77' Μανουσάκης σουτ)
Αγροτικός Αστέρας-Πανθρακικός 2-0
(65' Τσουκαλίδης κεφ, 68' Στεφανίδης σουτ)
Λεβαδειακός-Καλλιθέα 3-0
(5', 86' Ντιμπαλά σουτ, 78' Mπάρκογλου σουτ)
Πιερικός-ΟΦΗ 1-1
(90+1' Κοντέων κεφ - 51' Καμπάνταης κεφ)
Θρασύβουλος-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0
ΠΑΣ Γιάννενα-Εθνικός Αστέρας 3-0
(10', 85' Μπακαγιόκο σουτ, 65' Σιαλμάς σουτ)
Βέροια-Δόξα Δράμας 1-3
(32' Καλτσάς σουτ - 9' Μαρκόφσκι κεφ, 24' Χατζηπαντελίδης σουτ, 90' Ρούτσης)
Ηλιούπολη – Εθνικός 0-0

Την... άκουσε από τον Ρομπέρτο Κάρλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Εχει που έχει δυνατό σουτ ο Ρομπέρτο Κάρλος, το να "φας" στα μούτρα ένα φάουλ του Βραζιλιάνου από τα 5 μέτρα δεν είναι κι ό,τι καλύτερο!
Την... άκουσε από τον Ρομπέρτο Κάρλος (ΒΙΝΤΕΟ)
Κάτι τέτοιο έπαθε ο κακομοίρης της Βόλγκα στο ματς με την Ανζί!











Επέστρεψε στα παλιά λημέρια ο Σάντος!!

Στο γήπεδο της Τούμπας βρίσκεται ο Φερνάντο Σάντος προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ένα γήπεδο που το ξέρει πολύ καλά, λόγω της θητείας του στον «Δικέφαλο» του Βορρά.
Επέστρεψε στα παλιά λημέρια ο Σάντος
Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός βρίσκεται στα Vip, μαζί με τον συνεργάτη του Ζήση Βρύζα. Αμφότεροι είναι από τις πιο αγαπημένες προσωπικότητες των φιλάθλων γι’ αυτό όταν έγιναν αντιληπτοί οι «ασπρόμαυροι» τους καλωσόρισαν ξανά στα παλιά τους λημέρια.

Τα… άκουσε ο Λάζαρος!

Ο Παναθηναϊκός βγήκε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας για το καθιερωμένο ζέσταμα και όπως ήταν φυσικά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ άρχισαν τα γιουχαΐσματα και τις αποδοκιμασίες. Ένας παίκτης των «πρασίνων» είχε την… τιμητική του.
Τα… άκουσε ο Λάζαρος!
Ο λόγος για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος άκουσε τα εξ αμάξης από τους οπαδούς των «ασπρόμαυρων», καθώς πριν μεταγραφεί στο «τριφύλλι» ήταν παίκτης των Θεσσαλονικέων…

Τα ίδια και χειρότερα άλλωστε δεν είχε ακούσει και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης κάποτε…;

Πλέι οφ Κύπρου: Διαδικαστικού χαρακτήρα «μοιρασιά» στο ντέρμπι!!

Στο ντέρμπι μεν, διαδικαστικού χαρακτήρα δε, ανάμεσα στην Ανόρθωση και την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» δεν υπήρξε νικητής και γκολ, χωρίς να υπάρξουν, βέβαια, βαθμολογικές συνέπειες για τις δύο ομάδες.

Το θέαμα ήταν μέτριο, με την «Κυρία» να έχει τη σχετική πρωτοβουλία των κινήσεων και το «Τριφύλλι» να προσπαθεί να απαντήσει με αντεπιθέσεις.

Η είσοδος των Λούα Λούα και Λεάντρο έδωσαν έξτρα ώθηση στους φιλοξενούμενους, αλλά ήταν η Ανόρθωση αυτή που θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο, όταν το σουτ του Ράμος στο 90` πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ:

Πλέι οφ πρωταθλήματος

ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ 3-0
Ανόρθωση - Ομόνοια 0-0

Πλέι οφ κατάταξης 5-8

Απόλλων - ΑΕΛ 3-1
ΕΝΠ - Ολυμπιακός 1-0

Πλέι άουτ

Αλκή - Ερμής 1-0
Εθνικός Άχνας - ΑΕΠ 0-3

Σλούκας: «Ο κόσμος του Άρη ο έκτος παίκτης μας»

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Αθλητικό Metropolis» για την πρόκριση του Άρη επί του Αμαρουσίου αλλά και τα επικείμενα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, στα οποία ακόμα ο ίδιος δεν γνωρίζει αν θα παίξει.

Ο Έλληνας πλέι μέικερ του Άρη υπογράμμισε αρχικά: «Η ήττα στον πρώτο αγώνα ήταν ένα… καμπανάκι για εμάς. Στα επόμενα δύο δείξαμε την ανωτερότητα μας και καταφέραμε με οδηγό την άμυνα να κάνουμε αυτό που έπρεπε, να πετύχουμε δύο νίκες και να προκριθούμε. Η συμπαράσταση του κόσμου στον τρίτο αγώνα ήταν συγκλονιστική και είναι πραγματικά ο έκτος παίκτης μας».

Όσον αφορά τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, όπου ο ίδιος δεν γνωρίζει αν θα παίξει λόγω του δανεισμού του στον Άρη από τους «ερυθρόλευκους», οπότε και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα πάρει την απόφαση για τον νεαρό άσο, όταν ρωτήθηκε αρκέστηκε να πει: «Δεν γνωρίζω αυτή την στιγμή αν θα παίξω στα ημιτελικά. Είναι θέμα των δύο διοικήσεων» και πρόσθεσε: «Στόχος του Άρη είναι να κάνει δύο εντός έδρας νίκες και να διεκδικήσει ότι μπορεί στα εκτός έδρας».

Συλλήψεις για παράνομο στοίχημα, στην Θεσσαλονίκη!!

Σε επιχείρηση παράνομου στοιχήματος μετέτρεψε το καφενείο του στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης ένας 47χρονος, που συνελήφθη από αστυνομικούς.

Αστυνομικοί του Τμήματος Παιγνίων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο καφενείο στην περιοχή της Ευκαρπίας. Κατά τον έλεγχο διαπίστωσαν πως το καφενείο είχε μετατραπεί σε χώρο διενέργειας παράνομου στοιχήματος.

Συγκεκριμένα, μέσω ηλεκτρονικού λογαριασμού σε ιστοσελίδα εταιρείας στοιχημάτων, δινόταν σε πελάτες του καφενείου η δυνατότητα να στοιχηματίσουν χρηματικά ποσά, ποντάροντας στην έκβαση ποδοσφαιρικών αγώνων.

Από την ανάλυση του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού λογαριασμού που έκαναν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι γινόταν κίνηση χρημάτων μέσω πιστωτικής κάρτας που ανήκει στον 47χρονο, ενώ σε δύο ημέρες έγιναν ηλεκτρονικές οικονομικές συναλλαγές σε 13 συνολικά πονταρίσματα.

Για τη διενέργεια του στοιχήματος είχε εγκατασταθεί στο κατάστημα ένας κεντρικός ηλεκτρονικός υπολογιστής, εξοπλισμένος με ειδικό λογισμικό και σύνδεση στο διαδίκτυο, ο οποίος κατασχέθηκε μαζί με άλλα πειστήρια (κουπόνια στοιχήματος, αποδείξεις παράνομου στοιχηματισμού, κ.α).

Όπως προέκυψε από την έρευνα των ατυνομικών, ο αναζητούμενος συνιδιοκτήτης του καφενείου έχει συλληφθεί στο παρελθόν, μετά από έρευνα στο ίδιο κατάστημα, για το ίδιο ποινικό αδίκημα, ενώ σε βάρος του εκκρεμούν δύο καταδικαστικές αποφάσεις.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Πηγή: theplayer.gr

Σημαντικές επαφές στην Μίκρα!!


Σε πλήρη λειτουργία, σήμερα Κυριακή, τα Γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα, λόγω σημαντικών επαφών των διοικούντων για το μέγιστο ζήτημα της αδειοδότησης.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν πολύωρες συσκέψεις με τους επιτελείς του Γυμναστικού Συλλόγου, μέσα από τις οποίες αναλύθηκε η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το θέμα, αλλά και ο συντονισμός των επόμενων επαφών της ‘κυανόλευκης’ πλευράς. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν επαφές με το νομικό επιτελείο και νομικούς, οι οποίοι έχουν την εξειδίκευση και τίθενται στην διάθεση του Ηρακλη από την φάση αυτή.



Καθοριστικό το σκεπτικό

Βεβαίως, αυτό, που αποδέχθηκαν όλες οι πλευρές είναι ότι οι επόμενες, νομικού χαρακτήρα, κινήσεις, θα καθοριστούν από τη στιγμή, κατά την οποία θα περιέλθει εν γνώσει του επίσημου ‘Γηραιού’ το σκεπτικό της δευτεροβάθμιας απόφασης. Θα μελετηθεί διεξοδικά και, κατόπιν, τα νομικά στελέχη, σε συνεργασία με τις Διοικήσεις της ΠΑΕ και του Γ.Σ., θα αποφασίσουν σχετικά με το ποια θα είναι τα νόμιμα μέσα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για ανατροπή της απαράδεκτης απόφασης των στελεχών της ΕΠΟ.

Οπως είναι λογικό, η καθυστέρηση της έκδοσης του σκεπτικού και της κοινοποίησής του στην ΠΑΕ, δυσχεραίνει το έργο της ‘γαλάζιας’ πλευράς, ενώ παράλληλα ήδη έχει εκθέσει τα δύο μέλη της δευτεροβάθμιας επιτροπής, που πλειοψήφησαν.
Πηγή: theplayer.gr

Χωρίζουν οι δρόμοι Πίρλο-Μίλαν;


«Ο Αλέγκρι θέλει έναν παίκτη με πιο αμυντικά χαρακτηριστικά σε σύγκριση με αυτά που έχει ο Αντρέα. Θέλαμε να δούμε πώς θα ανταποκρινόταν σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο, αλλά ο Αντρέα άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών που τον άφησαν εκτός γηπέδων πολλούς μήνες.

Δεν ξέρω αν οι δρόμοι μας θα χωρίσουν τώρα, καθώς πρέπει να περιμένουμε να δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα. Σε κάθε περίπτωση, ο Πίρλο παραμένει ένας σημαντικός παίκτης, όχι μόνο για τη Μίλαν, αλλά και για το ιταλικό ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Τασότι.

Το όνομα του Πίρλο, το συμβόλαιο του οποίου με τη Μίλαν λήγει τον Ιούνιο, ακούγεται έντονα για τη Γιουβέντους, με τον ίδιο τον παίκτη να εμφανίζεται προβληματισμένος για το μέλλον του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του Scudetto:

«Ήμουν άτυχος όλη τη σεζόν, αλλά αυτό το πάρτι για την κατάκτηση του τίτλου είναι η καλύτερη αποζημίωση.

Δεν ξέρω τί θα γίνει με μένα. Λέω στους οπαδούς ότι ήταν υπέροχοι όλο αυτό τον καιρό. Θα δούμε αν θα είμαι στη Μίλαν του χρόνου».

«Μη βρέξει και μη… στάξει»

Ομπρέλες και αδιάβροχα αναζητούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ λίγο πριν εισέλθουν στο γήπεδο της Τούμπας για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
«Μη βρέξει και μη… στάξει»
Ο ήλιος έχει καλυφθεί από συννέφα αυτή την στιγμή στη Θεσσαλονική και ο φόβος, το ματς της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ να διεξαχθεί υπό βροχή, είναι ορατός.
Εξάλλου και το δελτίο καιρού προβλέπει βροχές, καθώς η νεφοκάλυψη είναι στο 91% αυτή την στιγμή.

Οι ΠΑΟΚτζήδες βλέπουν ΠΑΟ και τελικό Ευρωλίγκας!!

Αρχίζει να γεμίζει σιγά-σιγά η Τούμπα για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ.Kάποιοι όμως παραμένουν εκτός γηπέδου...
Οι ΠΑΟΚτζήδες βλέπουν ΠΑΟ και τελικό Ευρωλίγκας!
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν αρκετοί οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στις γύρω καφετέριες και παρακολουθούν τον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό.

Στα γνωστά η Αρσεναλ…

Όχι ότι η Αρσεναλ είχε κάποια ελπίδα για τον τίτλο, αλλά να χάνεις 3-1 με κάτω τα χέρια από την αδιάφορη Στόουκ Σίτι, είναι… κάπως.
Στα γνωστά η Αρσεναλ…
Ο Τζόουνς στο 28` άνοιξε το σκορ, ενώ ο Τζέρμεν Πέναντ στο 40` απλοποίησε τα πράγματα όταν έκανε το 2-0. Ο Ρόμπι Φαν Πέρσι μείωσε στο 81` αλλά στο επόμενο λεπτό ο Γουόλτερς διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Τα αποτελέσματα της 36ης αγωνιστικής:
Σάββατο, 7/5
Άστον Βίλα-Γουίγκαν 1-1
(17’ Γιανγκ - 10’ Ενζόγκμπια)
Μπόλτον-Σάντερλαντ 1-2
(87’ Κλάσνιτς - 45’+1’ Ζέντεν, 90’+3’ Νάιτ)
Έβερτον-Μάντσεστερ Σίτι 2-1
(65’ Ντεστέν, 72’ Όσμαν - 28’ Γιάγια Τουρέ)
Νιούκαστλ-Μπέρμιγχαμ 2-1
(36’ πεν. Αμεόμπι, 43’ Τέιλορ - 45’ Μπόγιερ)
Γουέστ Χαμ-Μπλάκμπερν 1-1
(78’ Χιτσλσπέργκερ - 12’ Ρόμπερτς)
Τότεναμ-Μπλάκπουλ 1-1
(89’ Ντεφόε - 76’ πεν. Άνταμ)
Κυριακή, 8/5
Γουλβς-Γουέστ Μπρομ 3-1
(15’, 47’ Φλέτσερ, 28’ Γκεντιουρά - 54’ πεν. Οντεμβίγκι)
Στόουκ-Άρσεναλ 3-1
(28’ Τζόουνς, 40’ Πέναντ, 82’ Γουόλτερς - 81’ Φαν Πέρσι)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι (18:10)
Δευτέρα, 9/5
Φούλαμ-Λίβερπουλ (22:00)

Αγκαλιά με τη 2η θέση οι «νερατζούρι»

Η Ίντερ νίκησε 3-1 τη Φιορεντίνα και σε συνδυασμό με την ήττα 2-1 της Νάπολι από την Λέτσε ξέφυγαν στο +4 από τους «παρτενοπέι».
Αγκαλιά με τη 2η θέση οι «νερατζούρι»
Η Ουντινέζε παράλληλα εκμεταλλεύθηκε την ισοπαλία της Ρόμα, νίκησε με 2-1 την Λάτσιο και σκαρφάλωσε στην 4η θέση που οδηγεί στα προημιτελικά του Champions League.
Τέλος η Τσεζένα, μετά το εκτός έδρας 2-0 επί της Κάλιαρι δείχνει να «κλειδώνει» την παραμονή, ενώ η Μπρέσια οδεύει προς την Serie B, μετά και την ήττα με 1-2 από την Κατάνια.
Οι «νερατζούρι» καθάρισαν το ματς από το πρώτο μέρος με τα γκολ των Πατσίνι (25`) και Καμπιάσο (28`). Η Φιορεντίνα μείωσε με τον Τζιλαρντίνος στο 74`, αλλά ο Κουτίνιο με φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 36ης αγωνιστικής:
Σάββατο (07/05)

Παλέρμο - Μπάρι 2-1 (39' Μίκολι, 53' Μπόβο - 7' Μπεντιβόλιο)
Ρόμα - Μίλαν: 0-0

Kυριακή (08/05)
Ουντινέζε - Λάτσιο: 2-1 (35`, 42` Ντι Νατάλε - 76` Κόζακ)
Ιντερ - Φιορεντίνα: 3-1 (25` Πατσίνι, 28` Καμπιάσο, 77` Κουτίνιο - 74` Τζιλαρντίνο)
Μπολόνια - Πάρμα: 0-0
Μπρέσια - Κατάνια: 1-2 (90`+1 Ντιαμάντι - 27` Σιλβέστρε, 76` Μπεργκέσιο)
Κάλιαρι - Τσεζένα: 0-2 (54` Χιμένεθ, 84` Μαλόνγκα)
Λέτσε - Νάπολι: 2-1 (49`πέν. Κόρβια, 88` Σεβάντον - 67` Μασκάρα)
Tζένοα - Σαμπντόρια 21:45

Δευτέρα (09/05)
Γιουβέντους - Κιέβο Βερόνα 21:45

Ένα φιλάκι για τον τίτλο!

Η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι λέει με τον τρόπο της το "ευχαριστώ" στον Αλεσάντρε Πάτο για την κατάκτηση του "σκουντέτο" από τη Μίλαν!
Ένα φιλάκι για τον τίτλο!

Τα παιδιά απ' το Φάληρο τους πλήρωσαν με τάλιρο!

Πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα Κ17 αναδείχθηκε η ομάδα του Ολυμπιακού, νικώντας στον τελικό του Φάιναλ Φορ τον Παναθηναϊκό με 5-2, ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0!
Τα παιδιά απ' το Φάληρο τους πλήρωσαν με τάλιρο!
Το παιχνίδι διεξήχθη στο "AEL fc Arena" και οι παίκτες των "πράσινων" ευτύχησαν να σκοράρουν δύο γκολ νωρίς στο παιχνίδι (2-0), όμως οι Πειραιώτες δεν είχαν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη.
Για την ακρίβεια είχαν να πουν, ακόμα, άλλες... πέντε, με το σκορ του ημιχρόνου να διαμορφώνεται στο 3-2 και το τελικό αποτέλεσμα να είναι 5-2...
Παναθηναϊκός: Αναγνωστόπουλος, Φαφούτης, Βόσδου, Ρισβάνης, Καστράτι, Ανδρεόπουλος, Ελ Γκαμάλ, Δώνης, Μαραθιανός, Σταματάκης, Γιαννιτσάνης.
Ολυμπιακός: Πάντος, Μουσκάι, Σωτηράκος, Παπαδιώτης, Κρητικός, Διβανές, Γκίνο, Ιωαννίδης, Βουτσιώτης, Λυκογιάννης, Μπαντούνας.

Τους έκατσε βαρύς ο αποκλεισμός!!

Η Βιγιαρεάλ λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό της από την Πόρτο στα ημιτελικά του Europa League, ήρθε 0-0 με την αδιάφορη Μαγιόρκα χάνοντας έδαφος για την κατάληψη της 3ης θέσης.
Τους έκατσε βαρύς ο αποκλεισμός
Πλέον η Βιγιαρεάλ έχει 61 βαθμούς, πέντε λιγότερους από την 3η θέση και την Βαλένθια, που το Σάββατο νίκησε με 3-0 την Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 35ης αγωνιστικής:
Σάββατο (07/05)

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Λεβάντε: 3-2 (30` Τοκέρο, 47`πέν. Νταβίντ Λόπεζ, 62` Γιορέντε - 77` Στουάνι, 85` Νάνο)
Χετάφε - Αλμερία: 2-0 (5` Κολούνγκα, 53` Ρίος)
Χέρκουλες - Ράσινγκ Σανταντέρ: 2-3 (39` Αγκίρε, 42` Γκόμεζ - 13`, 40` Ντος Σάντος, 45`+1` Ενρίκε)
Σπόρτινγκ Χιχόν - Ντεπορτίβο Λα Κορούνια: 2-2 (35`πέν. Αγιόζε, 90`+6`πέν. Μπαράλ - 8`, 40` Αντριάν)
Βαλένθια - Ρεάλ Σοσιεδάδ: 3-0 (16`, 37` Σολδάδο, 25` Ζόνας)
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μάλαγα: 0-3 (29` Ροντόν, 35` Μπατίστα, 84` Μαρέσκα)
Σεβίλλη - Ρεάλ Μαδρίτης: 2-6 (61`, 84` Νεγκρέδο - 24` Ράμος, 33`, 65`, 70`, 75` Ρονάλντο, 42` Κακά)
Κυριακή (08/05)
Μαγιόρκα - Βιγιαρεάλ: 0-0
Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ 20:00
Σαραγόσα – Οσασούνα 22:00

Τον πήρε... σβάρνα ο βοηθός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πώς να μην έχει παράπονα από τη... διαιτησία ο Βάλτερ Νοβελίνο μετά από αυτό που του έκανε ο βοηθός στο ματς της Λιβόρνο με την Πεσκάρα;;
Τον πήρε... σβάρνα ο βοηθός! (ΒΙΝΤΕΟ)
Δείτε τι έπαθε ο τεχνικός της Λιβόρνο...












Γκολάρα από τα 40 μέτρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το πολύ ωραίο γκολ που σημείωσε ο Πολωνός Πιότρ Γκρέλτσακ της Βίτζεβ Λοτζ στο ματς με τη Γιαγκελόνια.
Γκολάρα από τα 40 μέτρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έγινε... Πλατινί, ο Πλατίνι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο παίκτης είναι Βραζιλιάνος και λέγεται Μίτσελ Πλατίνι και μάλιστα το όνομα του -συμπτωματικά ή όχι, δεν ξέρουμε- γράφεται όπως του... Μισέλ Πλατινί! (Michel Platini)!
Έγινε... Πλατινί, ο Πλατίνι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Πλατινί δεν ξέρουμε αν είναι ο παίκτης της ΤΣΣΚΑ Σόφια πάντως στο ματς με τη Μίνιορ έβαλε γκολάρα!!










Δεν άντεξε το σοκ η πεθερά του Λάντεν!!

Σοκ έπαθε μια από τις πεθερές του Οσάμα Μπιν Λάντεν με το που πληροφορήθηκε ότι ο γαμπρός της είναι νεκρός.
Δεν άντεξε το σοκ η πεθερά του Λάντεν
Η μητέρα της πρώτης συζύγου του Λάντεν έπαθε εγκεφαλικό κι έχασε κι αυτή τη ζωή της στην Συρία, σε ηλικία 70 ετών, αφού δεν μπόρεσε να αντέξει τα άσχημα νέα.
Με την πρώτη του γυναίκα ο Λάντεν απέκτησε 11 παιδιά (!!!), σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους!!

Σκέψεις για επιστροφή στην Ελλάδα κάνουν τόσο ο Χαριστέας όσο και ο Πλιάτσικας, καθώς βλέπουν ότι δεν έχουν μέλλον στη Σάλκε.
Ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους
Τόσο ο πεπειραμένος επιθετικός όσο και ο νεαρός χαφ αναμένεται να είναι μέσα στους παίκτες που θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι από τον γερμανικό σύλλογο και ήδη στο μυαλό τους υπάρχει η ιδέα επαναπατρισμού.
Αν και ο ατζέντης του "Χάρι" έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει θαύματα...

Νεκρός 23χρονος παίκτης μπάσκετ!!

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 23 ετών ο Τόμας Κομπαορέ.
Νεκρός 23χρονος παίκτης μπάσκετ
Ο σέντερ από την Μπουρκίνα Φάσο απεβίωσε μετά από καρδιακή προσβολή στη πόλη Αμιάν της Γαλλίας. Ο Κομπαορέ κατέρρευσε στη διάρκεια ενός τεστ κοπώσεως και λίγη ώρα μετά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο εκλιπών προ διετίας είχε εγκαταλείψει την μπασκετική του καριέρα λόγω προβλημάτων καρδιάς κι έκτοτε εργαζόταν σαν προπονητής ακαδημιών. Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ επιθυμούσε να επιστρέψει στη δράση και πίεζε τον εαυτό του.
Πηγή: sport-fm.gr

Και στην έκτη παράταση θα παίζουν...

Όσο χρειαστεί θα μείνει στο παρκέ η Μακάμπι, ακόμα και αν το παιχνίδι δεν έχει ολοκληρωθεί (λόγω παρατάσεων για παράδειγμα) πριν αρχίσει να νυχτώνει...
Και στην έκτη παράταση θα παίζουν...
Η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποίησε ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το γήπεδο σε περίπτωση που το ματς με το "τριφύλλι" τραβήξει χρονικά και συμπέσει με το πένθος για τους πεσόντες στο Ισραήλ.
«Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ήρθε στη Βαρκελώνη για να συμμετάσχει στο Final 4 και θα σεβαστεί, όπως έκανε πάντα και θα συνεχίσει να κάνει, τους κανονισμούς της Ευρωλίγκας», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Ισραηλινοί.

Το Video της ημέρας!!

Μπορεί το βιντεάκι να είναι λίγο παλιό, οι λύσεις που προτείνει ο "υπουργός" Ζουγανέλης για τη λύση στο πρόβλημα της βίας, όμως, είναι ίσως οι καλύτερες που έχουν ακουστεί τα τελευταία χρόνια.









Με την 11άδα που περιμέναμε!!

Δεν έκρυβε εκπλήξεις η βασική ομάδα που επέλεξε ο Φερέιρα για το ντέρμπι εναντίον του ΠΑΟΚ, με τον Πορτογάλο να χρησιμοποιεί τον Κατσουράνη στόπερ και τους Μαρίνο-Λάζαρο στα "φτερά".
Με την 11άδα που περιμέναμε
Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να δώσει φανέλα βασικού στον Τζόρβα, με την αμυντική τετράδα από δεξία προς αριστερά να στελεχώνεται από τους Βύντρα, Κατσουράνη, Σαριέγκι και Ιωαννίδη.
Σιμάο, Ζιλμπέρτο και Νίνης στα χαφ, με τους Λάζαρο και Μαρίνο να βρίσκονται στις δύο πτέρυγες και, φυσικά, τον Σισέ στην κορυφή της επίθεσης.

Έγραψε Ιστορία ο Κασίγιας!!

Ο κορυφαίος εν ενεργεία παίκτης σε συμμετοχές στην Πριμέρα Ντβιζιόν έγινε με τη χθεσινή του συμμετοχή ο Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος ξεπέρασε τον άσο της Λεβάντε, Σέρτζιο.
Ο Ισπανός κίπερ των Μαδριλένων ήταν παρών στο εμφατικό 6-2 της Ρεάλ επί της Σεβίλλης. Στο ματς αυτό ο Κασίγιας έφτασε τις 419 συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ο ίδιος έκανε το ντεμπούτο του τον Σεπτέμβριο του 1999 απέναντι στην Μπιλμπάο. Παράλληλα, ο Ίβηρας τερματοφύλακας προσμετρά 99 συνεχόμενους αγώνες κάτω από τα δοκάρια και πλέον… κυνηγά τον Θουμπιθαρέτα που είναι ο πρώτος σε συμμετοχές με 622.

Η άγνωστη κυρία Λίνεκερ!!

Η Ντανιέλ Λίνεκερ στα 31 της χρόνια είναι πιο όμορφη και σέξι από ποτέ, αλλά έχει μάτια μόνο για τον αγαπημένο της σύζυγο, Γκάρι.
Η εκρηκτική Ντανιέλ Λίνεκερ είναι μοντέλο και ηθοποιός από την Ουαλία. Ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ στην ηλικία των 18 ετών, έχει κάνει πολλές σέξι φωτογραφίσεις κυρίως με εσώρουχα, ενώ έχει ποζάρει για μεγάλα περιοδικά, όπως τα «Maxim» και «Fabulous». Έχει κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση ως συμπαρουσιάστρια σε βραβεία και πανελίστρια σε καθημερινό chat show, ωστόσο το ντεμπούτο της στη σκηνή ως ηθοποιός το έκανε στο «CalendarGirls».
Η Ντανιέλ έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον παλαίμαχο Άγγλο ποδοσφαιριστή και νυν αθλητικό σχολιαστή και παρουσιαστή, Γκάρυ Λίνεκερ. Ο 50χρονος ήταν αυτός που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό, κάτι το οποίο ομολογεί και η ίδια. «Ο Γκάρι με ενθάρρυνε να λάβω μαθήματα υποκριτικής... με έχει βοηθήσει να κάνω το όνειρό μου να γίνω ηθοποιός πραγματικότητα, κάτι που ονειρευόμουν από πολύ νεαρή ηλικία». 
Είναι μια σέξι μαμά, αφού έχει μια κόρη 9 ετών από τον πρώην ποδοσφαιριστή τής Κόβεντρι, Άνταμ Γουίλις. Επόμενη «διάσημη» σχέση της ήταν αυτή με τον Σκωτσέζο αθλητή του ράγκμπι, Σάιμον Νταννιέλι που διήρκησε μέχρι το 2007 και από τότε είναι μαζί με το Γκάρι Λίνεκερ, με τον οποίο και παντρεύτηκαν το 2009 στην Ιταλία.


Θέλει τράμπα Κακά-Λάμπαρντ ο Μουρίνιο!

Η αποτυχία της Ρεάλ σε πρωτάθλημα και Ευρώπη θα φέρει αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της «βασίλισσας». Μία από αυτές είναι η αποχώρηση του Κακά, τον οποίο ο Ζοσέ Μουρίνιο ετοιμάζεται να προσφέρει ως αντάλλαγμα για την απόκτηση του Λάμπαρντ.
Όπως αναφέρει η Mirror, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται διατεθειμένος να προσφέρει στην Τσέλσι τον Κακά, για να ρίξει την τιμή του Άγγλου μέσου, τον οποίο οι Λονδρέζοι κοστολογούν 40 εκατ. λίρες.

Στην Τσέλσι, εφόσον δεν κατακτήσουν το πρωτάθλημα, θα προβούν σε μίνι ανανέωση και δεν αποκλείεται ο Λάμπαρντ, ο οποίος έχει αφήσει τα καλύτερά του χρόνια πίσω, να θυσιαστεί με στόχο να μειώσουν τον μέσο όρο των συμβολαίων που έχει ο σύλλογος.

«Ήμουν έτοιμος για Ολυμπιακό!»

Πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό έφτασε την περσινή σεζόν ο Τζενάρο Γκατούζο, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος με δηλώσεις του μετά το ματς της Μίλαν με τη Ρόμα.
Οι «ροσονέρι» εξασφάλισαν και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία με τη Ρόμα, και μετά το τέλος των πανηγυρισμών της ομάδας ο Τζενάρο Γκατούζο τόνισε πως ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ήταν αυτός που τον έπεισε να μείνει στη Μίλαν και να μη μετακομίσει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό!

Συγκεκριμένα, ο πολύπειρος χαφ απάντησε σε ερώτηση αναφορικά με το μέλλον του στη Μίλαν, τονίζοντας:

«Δεν ξέρω, είμαι 33 χρόνων. Έχω στα χέρια μου μια σπουδαία πρόταση από την Ανζί Μακχατσκάλα. Θα αποφασίσω μαζί με την οικογένειά μου. Πέρσι ήμουν πρακτικά παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά μετά ο Αλέγκρι μού άλλαξε γνώμη και έμεινα στη Μίλαν».

Στην Πόλη το Final Four 2012!!

Από την Ισπανία στην Τουρκία. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας, Τζόρντι Μπερτομέου, ανακοίνωσε πως το επόμενο Final Four θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη.
Η έδρα της τελικής φάσης του 2012 δεν θα είναι άλλη από το «Sinan Erdem Spor», όπου τον περασμένο Σεπτέμβριο διεξήθχη ο τελικός του Mundobasket. Πιο πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής το πρώτο... Παρασκευοσαββατοκύριακο του Μαΐου, δηλαδή 4-6/5.
Η Turkish Airlines φαίνεται πως έπαιξε τον ρόλο της στην απόφαση, αφού οι τουρκικές αερογραμμές είναι ο επίσημος χορηγός της Ευρωλίγκας και το brand name τους προηγείται του ονόματός της.
Μιλώντας για την ανάθεση του F4 στην τούρκικη πόλη, ο Τζόρντι Μπερτομέου δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε ότι το Final Four του 2012 θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη, στο Sinan Erdem Spor. Οι ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν όταν οριστικοποιηθεί το καλεντάρι της επόμενης σεζόν. Ήταν ξεκάθαρο τον τελευταίο μήνα ότι δουλεύμε πάνω σ' αυτό. Για δύο κυρώις λόγους η Κωνσταντινούπολη πήρε τη διοργάνωση. Ο πρώτος είναι ότι το τουρκικό μπάσκετ έχει κάνει τρομακτική πρόοδο. Όχι μόνο σε συλλογικό επίπεδο, αλλά και σε εθνικό επίπεδο, κάτι που είδαμε στο τελευταίο Mundobasket. Οι Τούρκοι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν στο τελευταίο Mundobasket και εγγυώνται για ένα εξαιρετικό Final Four. Δεν ξεχνώ ότι φέτος είχαμε μία απίστευη συνεργασία με την Turkish Airlines. Η τούρκικη ομοχσπονδία, που είναι από τις πιο δραστήριες στην Ευρώπη, θα κάνει ένα εξαιρετικό Final Four».
Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας εξήγησε ακόμη πως «το Final Four πάντα γίνεται το πρώτο ή το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Μαΐου. Θα δούμε το καλεντάρι σε συνεργασία και τα εθνικά πρωταθλήματα και θα το ανακοινώσουμε. Το Λονδίνο θα είναι μία επιλογή για το μέλλον. Είμαστε χαρούμενοι που θέλει να διοργανώσει το Final Four, αλλά τώρα είναι η ώρα της Κωνσταντινούπολης.
Από την πλευρά του, ο Τουργκάι Ντεμιρέλ, πρόεδρος της τούρκικης ομοσπονδίας, είπε: «Είμαστε υπερήφανοι για το Final Four. Η Κωνσταντινούπόλη είναι πολύ καλή οικοδεσπότρια .Το Sinan Erdem Spor είναι ένα πολύ ωραίο γήπεδο για να φιλοξενήσει ένα τόσο μεγάλο γεγονός. Ανυπομονούμε να σας φιλοξενήσουμε όλους. Έχουμε δύο πολύ δυνατές ομάδες, την Εφές Πίλσεν και την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και αν μία τουλάχιστον είναι στην τελική φάση θα είμαστε ακόμη περισσότερο χαρούμενοι. Ελπίζω ο καλύτερος να νικήσει απόψε και να σας φιλοξενήσουμε του χρόνου στην Τουρκία.
Ο Χαμντί Τοπτσού, πρόεδρος της Turkish Airlines, είπε σχετικά: «Σας χαιρετώ όλους με σεβασμό. Ένα χρόνο πριν πρότεινα στον Τζόρντι να φιλοξενήσουμε το Final Four, αλλά μου είχε πει ότι ήταν αδύνατο. Αλλά από τότε πέρασε αρκετός καιρός και τώρα που το ανακοίνωσε είμαι πολύ χαρούμενος. Επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω αυτούς που δούλεψαν σκληρά γι' αυτό. Τον πρόεδρο της ομοσπονδίας και τον υπουργό αθλητισμού στην Τουρκία. Η Κωνσταντινούπόλη έχει φλοξενήσει πολλές μεγάλες διοργανώσεις το τελευταιο διάστημα. Θα συνεργαστούμε όλοι οι εμπλεκόμενοι έτσι ώστε να οργανώσουμε ένα πολύ καλό Final Four. Οι Turkish Airlines έχουν αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Μία από τις πιο μεγάλες χορηγίες που κάναμε ήταν αυτή με την Ευρωλίγκα. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τη διοργάνωση τα επόμενα πέντε χρόνια. Αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει εμάς, αλλά και την Ευρωλίγκα. Ευχαριστώ ξανά τον κ. Μπερτομέου, την ομοσπονδία, αλλά και όλους όσοι βοήθησαν να πάρουμε το Final Four».

Το παίρνει πάνω του ο Μιραλάς!

Αποφασισμένος να μείνει στον Ολυμπιακό είναι ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος δηλώνει έτοιμος να κρατήσει αποστάσεις από τον Κριστόφ Ενροτό στη συνάντηση που θα έχει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Την κατάσταση στα... χέρια του αναμένεται να πάρει ο Κέβιν Μιραλάς σχετικά με την παραμονή του στον Ολυμπιακό, μετά τα δύο «αποτυχημένα» ραντεβού που υπήρξαν ανάμεσα στον μάνατζέρ του, Κριστόφ Ενροτό και τους ανθρώπους της «ερυθρόλευκης» διοίκησης, αφού ο Βέλγος άσος θέλει πώς και πώς να μείνει στο Λιμάνι και την επόμενη σεζόν.
Ο Μιραλάς ήταν φανερά απογοητευμένος από τις εξελίξεις που σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες και σύμφωνα με τον Πρωταθλητή, σε διάλογό του με άνθρωπο της διοίκησης του Ολυμπιακού εκμυστηρεύτηκε ότι πλέον θα αναλάβει ο ίδιος προσωπικά την υπόθεση της παραμονής του στον Πειραιά.

«Πρόεδρε, διαχωρίζω τη θέση μου από τον εκπρόσωπό μου. Τώρα θα μιλήσουμε οι δύο μας. Τον σέβομαι και τον συμβουλεύομαι, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου. Θέλω να μείνω…» αναμένεται να είναι τα λόγια του Βέλγου προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη στη συνάντηση που θα έχουν, όπου δεν θα δώσει κανένας άλλος το «παρών» εκτός των δυο τους.

Στον Πειραιά αισιοδοξούν ότι ο 23χρονος επιθετικός θα τηρήσει πλέον τις αποστάσεις από τον Ελβετό μάνατζέρ του και στο τέλος η υπόθεσή του θα έχει ευτυχή κατάληξη για όλες τις πλευρές.

Φώτο ημέρας!!




H Λαΐσα Αντριόλι είναι μέλος της Εθνικής Βραζιλίας (τερματοφύλακας) και μακράν η πιο σέξι παίκτρια ποδοσφαίρου στον κόσμο. Και ποιός δεν την θέλει στην ομάδα του;

Πέτρες στο πούλμαν της Ρεάλ!!

Η Ρεάλ νίκησε στην έδρα της Σεβίλλης με 6-2 αλλά οι φίλοι των Ανδαλουσιανών το πήραν... κατάκαρδα και πέταξαν πέτρες στο πούλμαν της Βασίλισσας.
Οταν η αποστολή της ομάδας του Ζοσέ Μουρίνιο κατευθυνόταν για το αεροδρόμιο «Σαν Πάμπλο» ώστε να επιστρέψει στη Μαδρίτη, οπαδοί της Σεβίλλης περίμεναν και πέταξαν πέτρες και άλλα αντικείμενα στο πούλμαν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια και προκληθούν υλικές ζημιές.

Θέλει Βούκσεβιτς η Σάντερλαντ!!

Στο «μάτι» αγγλικών συλλόγων βρίσκεται ο μέσος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Σιμόν Βούκσεβιτς.
Όπως αναφέρει η Express & Star ο τεχνικός της Γουέστ Μπρομ, Ρόι Χόντγκσον ενδιαφέρεται για τον Μαυροβούνιο άσο, το όνομα του οποίου τις τελευταίες ημέρες ακούγεται έντονα για τον Παναθηναϊκό.
Όμως, ενδιαφέρον για τον Βούκσεβιτς υπάρχει και από την Σάντερλαντ, η οποία αναζητά έναν μέσο με δημιουργικές ικανότητες, ενώ τα χρήματα που απαιτούνται για την απόκτησή του δεν είναι πολλά, αφού η Σπόρτινγκ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Πρωταθλήτρια Ουκρανίας η Σαχτάρ!!

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και έκτη φορά συνολικά στην ιστορία της η Σαχτάρ Ντόνετσκ κατέκτησε το πρωτάθλημα Ουκρανίας.
Οι «ανθρακωρύχοι» νίκησαν στο μεγάλο ντέρμπι του Ντόνετσκ 2-0 τη Μέταλουργκ, χάρη στα γκολ των Αντριάνο και Σρνα και αποσπάστηκαν οκτώ βαθμούς από τη μεγάλη αντίπαλό τους, Ντιναμό Κιέβου, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου θα συμμετάσχει έτσι απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ η Ντιναμό θα υποχρεωθεί να παίξει προκριματικά στο γκρουπ των μη πρωταθλητών και να περάσει δύο γύρους, αν θέλει να βρεθεί στους «32» της διοργάνωσης.
ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ:
13 τίτλοι: Ντιναμό Κιέβου
6 τίτλοι: Σαχτάρ Ντόνετσκ
1 τίτλος: Ταβρία Σιμφερόπολ

Νίκη… παραμονής στο «Μολινό»

Νίκη παραμονής πέτυχε η Γουλβς στο «Μολινό». Οι «λύκοι» επικράτησαν 3-1 της Γουέστ Μπρομ και πλέον είναι το φαβορί για την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ.
Ο Φλέτσερ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, καθώς σημείωσε δύο τέρματα (15’, 47’), με τον Γκουεντιούρα ενδιάμεσα να κάνει το 2-0 (28’) για τους «λύκους». Μετά το τρίτο τέρμα, έγινε ένα πολύ ανοιχτό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες και τους «μπάγκις» να μειώνουν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οντεμβιγκί στο 55’.
ΓΟΥΛΒΣ: Χένεσι, Ελοκόμπι, Κράντοκ, Γουόρντ, Μανσιέν, Φόλεϊ, Χένρι, Χαντ, Ο’Χάρα (80’ Στίρμαν), Γκουεντιούρα (74’ Τζάρβις), Φλέτσερ (84’ Έμπανς – Μπλέικ).
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Κάρσον, Όλσον, Σόρεϊ, Μεϊτέ, Γιάρα (68’ Φορτούν), Τσόγι, Μόρισον, Τόμας (83’ Βέλα), Μουλουμπού, Οντεμβιγκί, Κοξ (78’ Μίλερ).

Πήγε στην Ουκρανία για να… ελευθερωθεί!!

Ο Νέρι Καστίγιο έφυγε. Χθες ήταν η τελευταία του εμφάνιση στο Κλεάνθης Βικελίδης (έστω και από την κερκίδα). Μέχρι ωστόσο να… έρθει η επόμενη.
Ο Νέρι Καστίγιο θέλει να μείνει στον Άρη. Αυτή του την επιθυμία έχει εκφράσει επανειλημμένες φορές στο περιβάλλον του, στον Θανάση Αθανασιάδη, στον Σάκη Τσιώλη αλλά και στους συμπαίκτες του. Για να συμβεί αυτό όμως θέλει να απεμπλακεί από το συμβόλαιο που τον «δένει» στη Σαχτάρ Ντόνετσκ γιατί είναι άλλο να συνεχίσει ως δανεικός και άλλο ως ελεύθερος… και ωραίος. Γι’ αυτόν τον λόγο χθες ο Νέρι Καστίγιο, μετά το φιλικό με την Κέρκυρα, αποχαιρέτησε στα αποδυτήρια τους συμπαίκτες του λέγοντάς τους: «ελπίζω σύντομα να τα ξανά πούμε».
Ο 27χρονος δεν έφυγε για… διακοπές. Έφυγε από τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να μεταβεί στην Ουκρανία, ούτως ώστε να μιλήσει και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με την Σαχτάρ. Εκεί θα συναντήσει τον αδελφό του και ατζέντη του παράλληλα, Άλεξ Καστίγιο ο οποίος βρίσκεται σε… ανοιχτή γραμμή με ΗΠΑ και Ουκρανία. Η Σικάγο Φάιρ, βλέποντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Νέρι με τα κιτρινόμαυρα, τον θέλει πίσω, με τους Αμερικανούς να έχουν λόγο στο μέλλον του παίκτη, αν και σύμφωνα με τα λεγόμενα του αδελφού του: «αυτό δεν είναι πρόβλημα».
Το πρόβλημα για τον Καστίγιο και τον Άρη είναι η Σαχτάρ Ντόνετσκ, η οποία ναι μεν χρωστάει –σύμφωνα με πληροφορίες- λεφτά στον ποδοσφαιριστή αλλά δεν παύει να τον… έχει δικό του. Το ενθαρρυντικό της υπόθεσης είναι πως ο Νέρι έχει χαρακτηριστεί στην Σαχτάρ «ανεπιθύμητος», με τους Ουκρανούς να μην επιθυμούν, όπως φαίνεται, ένα ακόμη «βάρος».
Στον Άρη, από την πλευρά τους, αναμένουν πλέον τα μαντάτα ούτως ώστε να προχωρήσουν και αυτοί με τη σειρά τους στην «υπόθεση Καστίγιο».

Όσο ζει… ελπίζει η Σέλτικ!!

Η ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από την Ινβερνές ήταν καταδικαστική για την Σέλτικ, ωστόσο οι «Κέλτες» όσο… ζουν ελπίζουν.
Σήμερα, η Σέλτικ επικράτησε με 2-0 της Κιλμάρνοκ και μείωσε στον ένα βαθμό από την κορυφή και δη την Ρέιντζερς, περιμένοντας τώρα να χάσει βαθμούς η πρωτοπόρος Σκωτίας.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Μπράουν έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, με τον Κόμονς στο 68’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Νιλ Λένον.
ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ: Μπελ, Κλάνσι, Χέι, Σισοκό (57’ Πέρσχαουζ), Μπρίσον, Σίλβα (65’ Ταούιλ), Κέλι, Ντέιτον (77’ Φίσερ), Πεσκάλι, Αγκάρντ, Ερεμένκο.
ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Ιζαγκουάιρ (70’ Μούλγκρου), Μαϊστόροβιτς, Γουίλσον, Ρόνιε, Μπράουν, Σουνγκ Γεούνγκ, Κόμονς, Μέρφι, Φόρεστ (65’ Μαλόνεϊ), Χούπερ (87’ ΜακΚορτ).

Ιστορική στιγμή για την Άουγκσμπουργκ!!

Την άνοδό της στην Μπουντεσλίγκα πανηγύρισε σήμερα η Άουγκσμπουργκ και έγινε η δεύτερη ομάδα μετά την Χέρτα που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στα… μεγάλα σαλόνια του Γερμανικού ποδοσφαίρου.
Για την 33η και προτελευταία αγωνιστική στη δεύτερη κατηγορία επικράτησε 2-1 της FSV Φρανκφούρτης και έφτασε τους 65 βαθμούς, τρεις περισσότερους από την Μπόχουμ που πέρασε με 3-1 από την έδρα της Όσναμπρικ.
Για την 3η θέση που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ ανόδου/παραμονής προβάδισμα δύο βαθμών έχει η Μπόχουμ έναντι τις τέταρτης Γκρόιτερ Φιρτ, που επικράτησε 4-1 της Ομπερχάουζεν εκτός έδρας. Η ομάδα που θα πάρει την τρίτη θέση θα αγωνιστεί με τον 16ο της Bundesliga (μια εκ των Βόλφσμπουργκ, Γκλάντμπαχ και Άιντραχτ).