Αποφασισμένος να μείνει στον Ολυμπιακό είναι ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος δηλώνει έτοιμος να κρατήσει αποστάσεις από τον Κριστόφ Ενροτό στη συνάντηση που θα έχει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Την κατάσταση στα... χέρια του αναμένεται να πάρει ο Κέβιν Μιραλάς σχετικά με την παραμονή του στον Ολυμπιακό, μετά τα δύο «αποτυχημένα» ραντεβού που υπήρξαν ανάμεσα στον μάνατζέρ του, Κριστόφ Ενροτό και τους ανθρώπους της «ερυθρόλευκης» διοίκησης, αφού ο Βέλγος άσος θέλει πώς και πώς να μείνει στο Λιμάνι και την επόμενη σεζόν.
Ο Μιραλάς ήταν φανερά απογοητευμένος από τις εξελίξεις που σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες και σύμφωνα με τον Πρωταθλητή, σε διάλογό του με άνθρωπο της διοίκησης του Ολυμπιακού εκμυστηρεύτηκε ότι πλέον θα αναλάβει ο ίδιος προσωπικά την υπόθεση της παραμονής του στον Πειραιά.

«Πρόεδρε, διαχωρίζω τη θέση μου από τον εκπρόσωπό μου. Τώρα θα μιλήσουμε οι δύο μας. Τον σέβομαι και τον συμβουλεύομαι, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου. Θέλω να μείνω…» αναμένεται να είναι τα λόγια του Βέλγου προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη στη συνάντηση που θα έχουν, όπου δεν θα δώσει κανένας άλλος το «παρών» εκτός των δυο τους.

Στον Πειραιά αισιοδοξούν ότι ο 23χρονος επιθετικός θα τηρήσει πλέον τις αποστάσεις από τον Ελβετό μάνατζέρ του και στο τέλος η υπόθεσή του θα έχει ευτυχή κατάληξη για όλες τις πλευρές.