Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Ευγενίου: Οι λόγοι που τον έπεισαν να στηρίξει Αθανασιάδη!

Το πρόσωπο…έκπληξη του ψηφοδελτίου του Θανάση Αθανασίαδη, Στράτος Ευγενίου, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά, από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι θα κατέβει στο πλευρό του νυν προέδρου των «κίτρινων».
Ο γνωστός βιομήχανος μίλησε στο «Metrosport» και αναφέρθηκε στους λόγους που αποφάσισε να συμμετάσχει στη παράταξη «ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ», αλλά και ποιοι λόγοι τον οδήγησαν να αλλάξει «στρατόπεδο», αφού πριν από δύο χρόνια συμμετείχε στην παράταξη του κ. Σκόρδα.
«Είδα ότι με ήθελαν πραγματικά κοντά τους», ήταν τα πρώτα του λόγια για να προσθέσει: «Ο τρόπος που με προσέγγισε ο κ. Αθανασιάδης και αυτά που μου είπε, με έπεισαν ώστε να δεχθώ την πρόταση. Είδα ότι με θέλει σε αυτή την νέα προσπάθεια και αποφάσισα να βοηθήσω. Άλλωστε τον κ. Αθανασιάδη τον γνωρίζω πολύ καλά σαν άνθρωπο και όχι μόνο. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία αυτά τα δύο χρόνια. Ήμουν χορηγός της ομάδας και βοηθούσα με όποιον τρόπο μπορούσα. Αν στις εκλογές ο κόσμος του Άρη μας κάνει την τιμή και μας ψηφίσει, τότε θα έχω την ευκαιρία να βοηθήσω με πιο ενεργό τρόπο».
Με αφορμή της τελευταίας του κουβέντας, ο ιδιοκτήτης των «Κυλινδρόμυλων Χαλκιδικής» ρωτήθηκε αν έχει συζητήσει από τώρα, το αν θα έχει κάποια θέση στο ΔΣ ή θα είναι απλό μέλος, εφόσον φυσικά το «ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» βγει νικητής στις εκλογές:
«Ακόμη είναι νωρίς να μιλήσουμε για αυτά. Δεν έχουμε συζητήσει μέχρι στιγμής τέτοιο ενδεχόμενο και η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιαφέρει προσωπικά. Πρώτα απ΄ όλα πρέπει να κερδίσουμε τις εκλογές. Αν μας τιμήσει ο κόσμος με την ψήφο του την παράταξη μας, τότε θα δούμε τι θα κάνουμε. Αυτό που έχει σημασία είναι να βοηθήσουμε τον Άρη. Αυτό θέλουμε όλοι».
Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην δεν ρωτηθεί για τους λόγους που τον οδήγησαν να αλλάξει…στρατόπεδο: «Τον κ. Σκόρδα τον εκτιμώ σαν άνθρωπο και πιστεύω ότι είναι αρειανός. Από εκεί και πέρα όμως είπα το «ναι» στον κ. Αθανασιάδη, γιατί όπως ανέφερα και προηγουμένως μου έδειξε ότι με θέλει κοντά του. Πρόκειται, εξάλλου, για μια διοίκηση η οποία έχει δουλέψει πολύ σκληρά τα τελευταία δυο χρόνια και έχει δείξει έργο. Αυτό ήταν που εκτίμησα και αποφάσισα να πάρω μέρος σ΄ αυτή την προσπάθεια», υπογράμμισε ο κ. Ευγενίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: