Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Η άγνωστη κυρία Λίνεκερ!!

Η Ντανιέλ Λίνεκερ στα 31 της χρόνια είναι πιο όμορφη και σέξι από ποτέ, αλλά έχει μάτια μόνο για τον αγαπημένο της σύζυγο, Γκάρι.
Η εκρηκτική Ντανιέλ Λίνεκερ είναι μοντέλο και ηθοποιός από την Ουαλία. Ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ στην ηλικία των 18 ετών, έχει κάνει πολλές σέξι φωτογραφίσεις κυρίως με εσώρουχα, ενώ έχει ποζάρει για μεγάλα περιοδικά, όπως τα «Maxim» και «Fabulous». Έχει κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση ως συμπαρουσιάστρια σε βραβεία και πανελίστρια σε καθημερινό chat show, ωστόσο το ντεμπούτο της στη σκηνή ως ηθοποιός το έκανε στο «CalendarGirls».
Η Ντανιέλ έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον παλαίμαχο Άγγλο ποδοσφαιριστή και νυν αθλητικό σχολιαστή και παρουσιαστή, Γκάρυ Λίνεκερ. Ο 50χρονος ήταν αυτός που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό, κάτι το οποίο ομολογεί και η ίδια. «Ο Γκάρι με ενθάρρυνε να λάβω μαθήματα υποκριτικής... με έχει βοηθήσει να κάνω το όνειρό μου να γίνω ηθοποιός πραγματικότητα, κάτι που ονειρευόμουν από πολύ νεαρή ηλικία». 
Είναι μια σέξι μαμά, αφού έχει μια κόρη 9 ετών από τον πρώην ποδοσφαιριστή τής Κόβεντρι, Άνταμ Γουίλις. Επόμενη «διάσημη» σχέση της ήταν αυτή με τον Σκωτσέζο αθλητή του ράγκμπι, Σάιμον Νταννιέλι που διήρκησε μέχρι το 2007 και από τότε είναι μαζί με το Γκάρι Λίνεκερ, με τον οποίο και παντρεύτηκαν το 2009 στην Ιταλία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: