Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Σημαντικές επαφές στην Μίκρα!!


Σε πλήρη λειτουργία, σήμερα Κυριακή, τα Γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα, λόγω σημαντικών επαφών των διοικούντων για το μέγιστο ζήτημα της αδειοδότησης.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν πολύωρες συσκέψεις με τους επιτελείς του Γυμναστικού Συλλόγου, μέσα από τις οποίες αναλύθηκε η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το θέμα, αλλά και ο συντονισμός των επόμενων επαφών της ‘κυανόλευκης’ πλευράς. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν επαφές με το νομικό επιτελείο και νομικούς, οι οποίοι έχουν την εξειδίκευση και τίθενται στην διάθεση του Ηρακλη από την φάση αυτή.



Καθοριστικό το σκεπτικό

Βεβαίως, αυτό, που αποδέχθηκαν όλες οι πλευρές είναι ότι οι επόμενες, νομικού χαρακτήρα, κινήσεις, θα καθοριστούν από τη στιγμή, κατά την οποία θα περιέλθει εν γνώσει του επίσημου ‘Γηραιού’ το σκεπτικό της δευτεροβάθμιας απόφασης. Θα μελετηθεί διεξοδικά και, κατόπιν, τα νομικά στελέχη, σε συνεργασία με τις Διοικήσεις της ΠΑΕ και του Γ.Σ., θα αποφασίσουν σχετικά με το ποια θα είναι τα νόμιμα μέσα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για ανατροπή της απαράδεκτης απόφασης των στελεχών της ΕΠΟ.

Οπως είναι λογικό, η καθυστέρηση της έκδοσης του σκεπτικού και της κοινοποίησής του στην ΠΑΕ, δυσχεραίνει το έργο της ‘γαλάζιας’ πλευράς, ενώ παράλληλα ήδη έχει εκθέσει τα δύο μέλη της δευτεροβάθμιας επιτροπής, που πλειοψήφησαν.
Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: