Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ψίθυροι...!!!

-Έφυγε ο Αλκαράθ από τον Άρη και ούτε αντίο θα πει αύριο στους παίχτες της ομάδας. Μάλλον είναι απογοητευμένος που δεν στηρίχτηκε όσο έπρεπε.

- "Ήρωας" η γυναίκα μου που με ανέχεται όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξη ο Ίμπρα! Φαντάσου τι τραβάει η γυναίκα!

- Στην Γαλλία και στην Μετς (Γ΄ κατηγορία) θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπρούνο Τσιρίλο.

- Στην Βόρσκλα Πολτάβα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης Λαγός, στην Κίεβο ο Νίκος Σπυρόπουλος, στην Γερμανία ή στην Ιταλία ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Στο τέλος θα έχουμε Ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς Έλληνες παίκτες!

-Τέλος το βελάκι στο μπάσκετ και επανέρχεται το τζάμπολ, η γραμμή του τριπόντου θα πάει στα 7,25μ. (όπως στο NBA), μεγαλύτερος αγωνιστικός χώρος σε μήκος και πλάτος, όπως αποφασίστηκε από την τεχνική επιτροπή της FIBA.

-Τι κοινό μπορεί να έχουν ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θόδωρος Ζαγοράκης, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης, ο τεχνικός διευθυντής, Γιώργος Γεωργιάδης και ένας εν ενεργεία ποδοσφαιριστής, ο Λίαμ Λόρενς; Όλοι τους έχουν αγωνιστεί σε ομάδες της Premier League!

-Απορρίφτηκε η ένσταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, οπότε θα υποβιβαστούν 2 ομάδες στην Superleague και προβιβάζονται 4 ομάδες απο την Football League. Αναμένεται προσφυγή στο CAS (αλήθεια που θα βρεθούν τα χρήματα για την προσφυγή;)

- Τόσο πολύ ήθελε να παίξει στον ΠΑΟΚ ο Ιτάνζ ώστε να χαρίσει 60000 Ευρώ, ποσό που του χρωστούσε ο Ατρόμητος από το συμβόλαιό του.

-Ξανά μπλεγμένος σε σκάνδαλο ο Μισέλ Πλατινί , καθώς σύμφωνα με το "France Football" φέρεται να έλαβε χρήματα για να προωθήσει την υποψηφιότητα του Κατάρ για το Μουντιάλ 2022. Ο ίδιος απάντησε ότι είναι απλά φήμες.

- Ο Μπαλοτέλι στην Μίλαν! Βέβαια πήγε να "βάλει το χεράκι της" η Γιουβέντους για να τον αρπάξει πριν υπογράψει.

-Βαρέθηκε ο Σάντος τις εθνικές ομάδες και όπως δήλωσε θα αποχωρήσει μετά το Μουντιάλ του 2014!

Αγρίτης: «Η ισοπαλία δε βολεύει κανέναν»

Ο ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας, Ανέστης Αγρίτης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικού Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι με τον Άρη, την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του αλλά και για τις μάχες που θα δοθούν για τη σωτηρία.


Για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια:

«Νομίζω ότι στα τελευταία παιχνίδια δείχνουμε ένα καλό πρόσωπο και με την προσθήκη κάποιων παιδιών στην ομάδα έχουμε βελτιωθεί. Οι ισοπαλίες δε φτάνουν όμως πρέπει να κάνουμε και νίκες. Αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να ευελπιστούμε σε κάτι καλύτερο».

Για τις εντάσεις που υπήρξαν στο χθεσινό παιχνίδι:

«Νομίζω ότι υπήρχε μεγάλη πίεση και στις δυο ομάδες και εμείς και ο Άρης θέλαμε πολύ τη νίκη. Αυτά όμως έγιναν μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μετά δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα».

Για το αν θεωρεί δίκαιο το αποτέλεσμα:

«Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε γιατί προηγηθήκαμε και ο Άρης έπαιζε με 10 παίκτες. Από εκεί και πέρα μας ισοφάρισε, εμείς δεν μπορέσαμε να βάλουμε κάποιο γκολ και ήρθε η ισοπαλία. Μια ισοπαλία που δεν βολεύει κανέναν»..

Για το πώς ξεκίνησαν τα επεισόδια:

«Ο παίκτης μας έμεινε κάτω και οι ποδοσφαιριστές του Άρη βιαζόντουσαν καθώς ήταν πίσω στο σκορ. Από εκεί προήλθε το επεισόδιο».

Για τις δηλώσεις του Ζαραδούκα ότι δεν πρέπει να βρίζουν οι νεαροί παίκτες:

«Σίγουρα τα νέα παιδιά θα πρέπει να σέβονται και να μη βρίζουν. Δεν ξέρω τι έγινε αλλά θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός».

Για το πώς του φάνηκε ο Άρης:

«Με την προσθήκη των παιδιών από τον Ολυμπιακό γίνεται πιο δυνατός ο Άρης και θα την βοηθήσουν πολύ όπως έγινε και χθες που κάνανε τη διαφορά. Από εκεί και πέρα είναι ομάδες που βρισκόμαστε στην ιδία μοίρα και θα παλέψουν μέχρι το τέλος για τη σωτηρία».

Για τις ομάδες που θα δώσουν μάχη για τη σωτηρία:

«Όταν μια ομάδα κάνει κάποιες νίκες μπορεί να ανέβει ψηλά στη βαθμολογία, όταν δεν προσέξει μπαίνει σε περιπέτειες. Είναι ένα περίεργο Πρωτάθλημα και θα έχει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος».

Για το αν μπορεί να αλλάξει η εικόνα της ομάδας του και να παραμείνει στην κατηγορία:

«Μετά την εμφάνιση των τελευταίων παιχνιδιών είμαστε σε καλό δρόμο. Θα το παλέψουμε και αν είμαστε λίγο τυχεροί θα τα καταφέρουμε κιόλας».

Για τον Ηρακλή και αν τον παρακολουθεί:

«Τον παρακολουθώ και τη Β' εθνική γενικά. Είναι ένα πολύ καλό Πρωτάθλημα. Σίγουρα ο Ηρακλής πρέπει να είναι στη Σούπερ Λιγκ. Θα καταφέρει πιστεύω να μπει στα πλέι οφ, μαζί και με τη βοήθεια του κόσμου».

Για το αν βλέπει σε κάποια άλλη θέση να δίνεται μάχη:

«Νομίζω στις ομάδες που θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση αλλά και σε αυτές που θα μπούνε στην πεντάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και είναι στο κόλπο για τη δεύτερη θέση και ο Αστέρας όμως είναι πολύ δυνατή ομάδα. Ο Ατρόμητος, η Λιβαδειά που είναι σε καλή κατάσταση. Ο Παναθηναϊκός δεν ξέρω αν μπει στην πεντάδα γιατί έχει πολλά προβλήματα».


πηγή: metrosport.gr
 


Πασσαλής: «Δεν πέτυχε το «πείραμα» με Κοέλιο»

Για την εικόνα του Άρη στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των "κιτρίνων", Πέτρος Πασσαλής στο "Αθλητικό Metropolis" και στην εκπομπή "Στη σέντρα".

Για την απόδοση του Άρη στο χθεσινό παιχνίδι είπε: «Το μεγάλο πρόβλημα του Άρη, είναι η αμυντική λειτουργία της ομάδας. Από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Στην Ελλάδα έχουμε σταματήσει να μιλάμε τόσο για την άμυνα. Ο Βελλίδης δέχεται αρκετά γκολ από στημένες φάσεις. Η ομάδα όμως έχει και πρόβλημα στο χώρου του κέντρου. Ωστόσο για να πούμε και τα θετικά, ο Άρης χθες είχε σε πολύ καλή μέρα την επιθετική του γραμμή και αυτό οφείλεται σε ένα μεγάλο βαθμό και τον Τάτο».

Ενώ για την τοποθέτηση του Κοέλιο στο κέντρο της άμυνας ανέλυσε: «Δεν πέτυχε το πείραμα με την τοποθέτηση του Κοέλιο ως κεντρικός αμυντικός. Ήταν μία θέση που δεν την γνωρίζει όπως φάνηκε και από τις τοποθετήσεις του στον αγωνιστικό χώρο».


πηγή: metrosport.gr
 


Κοντά σε Ουκάρ ο Ηρακλής!!

Ελεύθερος έμεινε από τον Πλατανιά ο Κεντάλ Ουκάρ, ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι μία ανάσα από τον Ηρακλή.

Ο πρώην πια άσος της Κρητικής ομάδας τα έχει βρει σε όλα με τους "κυανόλευκους" και αναμένεται αύριο στη Θεσσαλονίκη για να "πέσουν" και οι υπογραφές.


πηγή: metrosport.gr
 


Γαλατσόπουλος: «Γίνεται σωστή προσέγγιση στον Κοντομηνά»

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, την προσέγγιση στο Δημήτρη Κοντομηνά, αλλά και το στόχο της οικονομικής εξυγίανσης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Πρώτα για τη νίκη επί του Ολυμπιακού:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη που δείχνει πόσο καλή δουλειά γίνεται στον ΠΑΟΚ και για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια όλη η ομάδα και αποδεικνύεται ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη και δεδομένη οικογένεια. Νομίζω και το προηγούμενο παιχνίδι έδειξε ότι η ομάδα αυτή αξίζει συμπαράστασης από τον κόσμο. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κεφαλαιοποιήσει αυτή τη νίκη, γιατί γίνεται πολύ καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα, στο διοικητικό, στο τεχνικό επίπεδο, αλλά και στις ακαδημίες. Ο κόσμος πιστεύω πως έχει καταλάβει την προσπάθεια που γίνεται κι εμείς σαν διοίκηση προσπαθούμε να βοηθήσουμε σε αυτό το κομμάτι, έχουμε φροντίσει το εισιτήριο να είναι μικρό για να μπορούν και το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ».

Για το θέμα του επενδυτή και την προσέγγιση σε Κοντομηνά και Σαββίδη:

«Ο στόχος της διοίκησης είναι να βρεθεί ένας επενδυτής, δε θα πω ο Σαββίδης ή ο Κοντομηνάς, ο οποιοσδήποτε που θα μπορούσε σοβαρά να επενδύσει. Όσο ξέρω ο Κοντομηνάς χάρηκε πολύ και για τη νίκη επί του Ολυμπιακού, μιλήσαμε μετά τον αγώνα. Όλα είναι πιθανά και γίνεται προσέγγιση με σωστό τρόπο και σε βάθος χρόνου για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα. Με τον κ. Σαββίδη έχουμε καλή επαφή, κάναμε καλή εμπορική συμφωνία για το σήμα, όμως πιστεύω ότι πρώτα πρέπει να μπει σε μια ρότα το ποδόσφαιρο και μετά να ασχοληθεί με το μπάσκετ. Νομίζω ότι τον ΠΑΟΚ τον βλέπει ενιαίο και αυτό είναι θετικό».

Για την οικονομική εξυγίανση:

«Πληρώνονται πολλά λεφτά όσον αφορά το δημόσιο, αλλά και για όσους είναι στο άρθρο 99. Προσπαθούμε να επιλύουμε όλες τις περιπτώσεις και αν η στήριξη του κόσμου είναι πιο δυνατή θα πετύχουμε το στόχο της εξυγίανσης που είναι ο κυρίαρχος».

Τέλος, αφιέρωσε τη νίκη σε όλο τον κόσμο, αλλά και συγκεκριμένα στους προφυλακισθέντες οπαδούς του ΠΑΟΚ.


πηγή: metrosport.gr
 


Έρχεται για υπογραφές ο Παληγεώργος!

Μεταγραφικό... ντεμαράζ καλείται να κάνει η διοίκηση του Ηρακλή για να καλύψει τα αγωνιστικά "πρέπει" και "θέλω" της ομάδας, όπως μεταφέρθηκαν με χαρακτηριστικό τρόπο από τον Γιάννη Χατζηνικολάου. Ο 48χρονος τεχνικός ζήτησε πέντε μεταγραφικές προσθήκες, η διορία ολοκληρώνεται μεθαύριο, Πέμπτη, και ως εκ τούτου στη Μίκρα τρέχουν να προλάβουν...

Ο πρώτος εκ των πέντε που θα ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό του Ημίθεου, είναι ο Χρήστος Παληγεώργος. Ο 24χρονος αμυντικός, αδελφός του νυν ποδοσφαιριστή της ομάδας, Γιώργου, είναι σε επαφές με τους "κυανόλευκους" και υπάρχει κοινή θέληση για συνεργασία. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το θέμα θεωρείται τυπικό και θα τελειώσει επισήμως σήμερα, με την έλευσή του στη Θεσσαλονίκη. Το μεσημέρι αναμένεται στη Μίκρα, ώστε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Χθες άλλωστε η ΠΑΕ Πλατανιάς αποχαιρέτησε (ιδιαίτερα "θερμά") των επί σειρά τεσσάρων ετών ποδοσφαιριστή της που πανηγύρισε τρεις ανόδους σε τέσσερις σεζόν με τους Χανιώτες. Ο Παληγεώργος θεωρείται πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί ακόμη και στην αποστολή του αγώνα της Παρασκευής και να βρεθεί στα Γιαννιτσά για τον αγώνα με την Αναγέννηση!


πηγή: metrosport.gr