Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Βέροια: Αποχωρούν Καφές και Ισά!!

Καζάνι που βράζει μοιάζει η Βέροια μια μέρα πριν από τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου με την Ξάνθη, καθώς οι Παντελής Καφές και Μοχάμεντ Ισά αποχώρησαν από την ομάδα!
Μετά την προπόνηση της Τρίτης, ο Παντελής Καφές ζήτησε να λύσει το συμβόλαιό του με τη «Βασίλισσα του βορρά», ενώ μίλησε και στους συμπαίκτες πριν αποχωρήσουν για την Ξάνθη, λέγοντας: «Σας ζητώ χίλια συγγνώμη αλλά εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω στην ομάδα με τέτοιες συμπεριφορές και καταστάσεις. Έχω εμπιστοσύνη σ’ εσάς και σας εύχομαι κάθε επιτυχία».
Η αντίδραση αυτή του Καφέ έχει να κάνει με τη συμπεριφορά του μεγαλομετόχου της Βέροιας, Γιώργου Αρβανιτίδη, ο οποίος μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε έξαλλος στα αποδυτήρια και μίλησε με σκληρούς χαρακτηρισμούς στους παίκτες. Δύσκολα ο έμπειρος μέσος θα αλλάξει απόφαση και απομένουν πλέον τα τυπικά για την λύση της συνεργασίας του.
Ο Ισά από την άλλη, ο οποίος μετρά μόνο μέρες στη Βέροια, προβληματίστηκε τόσο από το παραπάνω γεγονός όσο και από την έλλειψη οργάνωσης στην ομάδα και την Τρίτη μάζεψε τα πράγματά του κι έφυγε από την πόλη!
Η κατάσταση στην ομάδα της Ημαθίας μοιάζει ανεξέλεγκτη και μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με την Ξάνθη, η διοίκηση του συλλόγου θα πρέπει να βρει τρόπο να διαχειριστεί το πρόβλημα, προκειμένου να μην διαλυθεί η Βέροια, 11 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.
 
πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: