Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Με τα ψέματα τους κάνουν παιχταράδες!!

Τι πιστεύει ο Γιώργος Μύρτσος για την περίπτωση Τζιμπούρ, που όλο έφευγε μέχρι να μείνει; Τι ρωτάει τον Βασίλη Κωνσταντίνου; Ποιος είναι ο "συνταξιούχος"; Απολαύστε ...ανεύθυνα!
Ο Ολυμπιακός θυμίζει συνταξιούχο, που έχει καταθέσει τα χαρτιά του και σε τρεις μήνες βγαίνει στη σύνταξη. Τραγική κατάσταση. Αλλά τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο Ολυμπιακός για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Αυτός είναι ο δυνατός, κάνει το κουμάντο, αγοράζει όποιον θέλει και αποδυναμώνει όλες τις ομάδες. Και όλοι, προκειμένου να τα έχουν καλά μαζί του, πετάνε λευκή πετσέτα στους μεταξύ τους αγώνες. Τελευταίο παράδειγμα ο Ατρόμητος, του Αναστόπουλου, που θα εκτίσουν όλοι οι παίκτες τις τιμωρίες τους με τον Ολυμπιακό. Κακό κάνει στον Ολυμπιακό αυτός ο μη ανταγωνισμός, κι αυτό φαίνεται και στην Ευρώπη. Πηγαίνει να παίξει μπάλα στην Ευρώπη μόνο με προπονήσεις. Αυτό που λέμε στην προπόνηση δίτερμα, κάνει τις Κυριακές ο Ολυμπιακός!
Καλά έκανε και ζήταγε τόσα λεφτά!
Ο Τζιμπούρ καλά έκανε και ζήταγε τα λεφτά που ζήταγε για να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Τόσα του λείπανε. Και δύο και τρία και τέσσερα και πέντε εκ. ευρώ. Αφού του δώσανε το δικαίωμα να πιστεύει πως είναι αναντικατάστατος, καλά έκανε. Όταν δεν τον έχει αφήσει καθόλου στον πάγκο ο προπονητής του, ενώ ο Μήτρογλου έχει κάνει φοβερά παιχνίδια και σκοράρει συνεχώς, βρήκε και τα έκανε. Αφού το στρουμφάκι, που ήταν πριν στον πάγκο, ήθελε κορυφή με έναν επιθετικό, γιατί δεν έμεινε ποτέ στον πάγκο ο Τζιμπούρ; Για αυτό ένιωθε βασιλιάς και καλά έκανε έτσι όπως του συμπεριφέρθηκαν. Άλλο ότι στο τέλος δεν βρήκε τα λεφτά που ήθελε πουθενά και το γύρισε το χαρτί για να μείνει. Μπορεί να έβρισκε και τα έκανε, αλλά και κορόιδο δεν είναι.
Ψεύτικα δημιουργήματα οι παιχταράδες
Αλλά η διαχείριση του υλικού είναι λάθος και ο Ολυμπιακός, σαν λειτουργία ομάδας, βάζει συνεχώς αυτογκόλ. Ψεύτικα δημιουργήματα είναι οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές που παρουσιάζουν, αφού το πρωτάθλημα στην ουσία είναι μη ανταγωνιστικό για τον Ολυμπιακό. Με τα ψέματα γίνονται παιχταράδες. Μόνο στην Ελλάδα διακρίνονται. Για παράδειγμα, δε νομίζω σε άλλο πρωτάθλημα να είναι ο... γ@μάω της ιστορίας ο Τζιμπούρ, όπως είναι στην Ελλάδα! Αλλά εδώ έτσι του έδωσαν να πιστέψει και ξαναλέω πως είναι μεγάλη αδικία η ιστορία με τον Μήτρογλου. Δεν ξεκίνησε ποτέ βασικός και να μείνει ο Τζιμπούρ στον πάγκο. Παίζει μεγάλο ρόλο αυτό που λέω.
Kάνει ό,τι θέλει...
Πάντως, καλά που δεν αποχώρησε, τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Ολυμπιακό, γιατί δεν ...υπάρχουν αυτοί οι παίκτες που λέγανε για να τον αντικαταστήσουν (πχ. Ολαϊτάν, Βασιλείου, Δημήτρης Παπαδόπουλος). Το έχω πει και σε προηγούμενα σχόλια, για αυτόν τον λόγο ο οπαδός του Ολυμπιακού δεν πηγαίνει στο γήπεδο. O Ολυμπιακός αποκτάει από το ελληνικό πρωτάθλημα όποιον παίκτη θέλει. Αλλά το θέμα τι γίνεται όταν βγαίνει στην Ευρώπη. Με τον Ολαϊτάν, τον Ντε Βιντσέντι κι αυτούς θα διακριθεί;
Βασίλη, ακούς;
Στο τέλος, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για το φιλί της ζωής που πήρε. Με το που έφυγε ο Πετρόπουλος από τον Παναθηναϊκό, έθεσα ένα ερώτημα: αν ο Παναθηναϊκός είχε καλύτερο φορ από τον Πετρόπουλο. Το ερώτημα ισχύει ακόμα, αν θέλει ας απαντήσει κάποιος από τον Παναθηναϊκό. Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ας πούμε. Αλλά ας απαντήσει όχι ως παράγοντας, αλλά ως άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Έχει ο Παναθηναϊκός καλύτερο φορ από τον Πετρόπουλο;

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: