Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Ακριβώς ό,τι… δεν ήθελαν!

Κέρκυρα και Άρης ήρθαν ισόπαλες 2-2 στο ΕΑΚ για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, αποτέλεσμα που δεν… βόλεψε κανέναν.

Ακριβώς ό,τι… δεν ήθελαν
Αυτό που δεν ήθελαν, αυτό τους συνέβη.

Κέρκυρα και Άρης ήθελαν τη νίκη στη μεταξύ τους αναμέτρηση, αλλά το τελικό 2-2 αφήνει και τους δύο πικραμένους, καθώς αυτό το αποτέλεσμα δεν εξυπηρετούσε κανένα.

Η Κέρκυρα στο καλύτερο ίσως παιχνίδι της τη φετινή σεζόν αν και ανέτρεψε με τα δύο τέρματα του Κυβελίδη (24’, 53’), το προβάδισμα του Άρη από το 17’ με τον Γιαννίτση, δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Οι «κίτρινοι» από το παιχνίδι κρατάνε το πάθος που έδειξαν μετά την αποβολή του Παπαστεριανού στο 75’, που τους έφερε στην ισοφάριση με τον Καραγιάννη στο 80’.



Με πολύ πάθος ξεκίνησαν την αναμέτρηση και οι δύο ομάδες και προσπαθούσαν από το πρώτο λεπτό να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήρθε για την Κέρκυρα στο 15ο λεπτό, όταν ο Γκέσιος από πλάγια θέση έπιασε ένα υπέροχο ψηλοκρεμαστό σουτ, αλλά είδε τη μπάλα να μην του κάνει το… χατήρι και να πηγαίνει στο οριζόντιο δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα ο Άρης απάντησε στην ευκαιρία των γηπεδούχων με γκολ, με τον Γιαννίτση στο 17’ να πιάνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ζαραδούκα και να κάνει το 1-0.

Οι Φαίακες αντέδρασαν άμεσα και πίεσαν για την ισοφάριση. Στο 23’ ο Λεόν έκανε πολύ ωραίο σκαφτό σουτ, αλλά ο Βελλίδης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 24’, όμως, ο Κυβελίδης έκανε το 1-1 με κοντινή κεφαλιά, μετά από σέντρα του Στάμου. Από εκεί και πέρα τόσο η Κέρκυρα, όσο και ο Άρης προσπάθησαν να φυλάξουν τα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα να πέσει αρκετά ο ρυθμός του αγώνα και το 1-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Ο Άρης ξεκίνησε καλύτερα το δεύτερο ημίχρονο και έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 49’ με τον Διαμαντάκο να πιάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Η Κέρκυρα ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα στο 53ο λεπτό με τον Κυβελίδη να δέχεται την εξαιρετική κάθετη πάσα από τον Γκέσιο και να κάνει το 2-1.

Οι Φαίακες ήλεγχαν τον ρυθμό και ο Άρης να μην μπορεί να αντιδράσει παίζοντας αρκετά νευρικά. Στο 73’ οι παίκτες των δύο ομάδων διαπληκτίστηκαν με αποτέλεσμα να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα ο Παπαστεριανός στο 75’. Ωστόσο, η κάρτα που δέχτηκε από τον διαιτητή ήταν υπερβολική.

Οι «κίτρινοι» από εκείνη τη στιγμή αντέδρασαν και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Καραγιάννη στο 80’, μετά από ωραία ενέργεια και ασίστ του Τάτου. Το παιχνίδι στη συνέχεια δεν είχε μεγάλες φάσεις, καθώς οι ομάδες προσπάθησαν να κρατήσουν το 2-2, που ήταν και το τελικό σκορ.



Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Πετρούσης, Αγρίτης, Λεόν, Έντερ, Τσουμάνης, Γκέσιος, Στάμου (82’ Γιάντσης), Κυβελίδης, Αθανασίου (77’ Σταμόγιαννος)

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Ηλιάδης, Τσοκάνης, Ζουμπουλάκης, Μοσχάκης


Άρης (Αλκαράθ): Βελλίδης, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Καζναφέρης, Τάτος, Παπαστεριανός, Γιαννιώτας (60’ Καραγιάννης), Μαργαρίτης (60’ Ρένια), Ζαραδούκας, Διαμαντάκος (65’ Τριανταφυλλάκος), Κοέλιο

Στον πάγκο: Διούδης, Παπαζαχαρίας, Αγγελούδης, Νταμαρλής



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: