Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Γαλατσόπουλος: «Γίνεται σωστή προσέγγιση στον Κοντομηνά»

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, την προσέγγιση στο Δημήτρη Κοντομηνά, αλλά και το στόχο της οικονομικής εξυγίανσης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Πρώτα για τη νίκη επί του Ολυμπιακού:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη που δείχνει πόσο καλή δουλειά γίνεται στον ΠΑΟΚ και για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια όλη η ομάδα και αποδεικνύεται ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη και δεδομένη οικογένεια. Νομίζω και το προηγούμενο παιχνίδι έδειξε ότι η ομάδα αυτή αξίζει συμπαράστασης από τον κόσμο. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κεφαλαιοποιήσει αυτή τη νίκη, γιατί γίνεται πολύ καλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα, στο διοικητικό, στο τεχνικό επίπεδο, αλλά και στις ακαδημίες. Ο κόσμος πιστεύω πως έχει καταλάβει την προσπάθεια που γίνεται κι εμείς σαν διοίκηση προσπαθούμε να βοηθήσουμε σε αυτό το κομμάτι, έχουμε φροντίσει το εισιτήριο να είναι μικρό για να μπορούν και το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ».

Για το θέμα του επενδυτή και την προσέγγιση σε Κοντομηνά και Σαββίδη:

«Ο στόχος της διοίκησης είναι να βρεθεί ένας επενδυτής, δε θα πω ο Σαββίδης ή ο Κοντομηνάς, ο οποιοσδήποτε που θα μπορούσε σοβαρά να επενδύσει. Όσο ξέρω ο Κοντομηνάς χάρηκε πολύ και για τη νίκη επί του Ολυμπιακού, μιλήσαμε μετά τον αγώνα. Όλα είναι πιθανά και γίνεται προσέγγιση με σωστό τρόπο και σε βάθος χρόνου για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα. Με τον κ. Σαββίδη έχουμε καλή επαφή, κάναμε καλή εμπορική συμφωνία για το σήμα, όμως πιστεύω ότι πρώτα πρέπει να μπει σε μια ρότα το ποδόσφαιρο και μετά να ασχοληθεί με το μπάσκετ. Νομίζω ότι τον ΠΑΟΚ τον βλέπει ενιαίο και αυτό είναι θετικό».

Για την οικονομική εξυγίανση:

«Πληρώνονται πολλά λεφτά όσον αφορά το δημόσιο, αλλά και για όσους είναι στο άρθρο 99. Προσπαθούμε να επιλύουμε όλες τις περιπτώσεις και αν η στήριξη του κόσμου είναι πιο δυνατή θα πετύχουμε το στόχο της εξυγίανσης που είναι ο κυρίαρχος».

Τέλος, αφιέρωσε τη νίκη σε όλο τον κόσμο, αλλά και συγκεκριμένα στους προφυλακισθέντες οπαδούς του ΠΑΟΚ.


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: