Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Χατζηιωάννου : «Πρέπει να γίνει δεκτή η ένσταση»

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς που έχει αναλάβει την υπόθεση της ένστασης για το παιχνίδι με τον Βατανιακό, Βαγγέλης Χατζηιωάννου, μίλησε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του «Αθλητικού Metropolis» για την κατάθεση της ένστασης από την ΠΑΕ υποστηρίζοντας ότι η ομάδα της Πιερίας χρησιμοποίησε πέντε εκπαιδευόμενους-ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, με τον κανονισμό να θέτει ως όριο τους τέσσερις.

Για την ένσταση που κατέθεσε η ΠΑΕ:

«Μετά τον αγώνα η ΠΑΕ της οποίας είμαι νομικός σύμβουλος διαπίστωσε ότι η αντίπαλος ομάδα χρησιμοποίησε πέντε εκπαιδευόμενους παίκτες ενώ έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει μέχρι τέσσερις. Με βάση αυτά τα δεδομένα καταθέσαμε ένσταση και περιμένουμε να εκδικαστεί».

Για τις συνέπειες που θα έχει η ένσταση:

«Οι συνέπειες σε περίπτωση που γίνει δεκτή η ένσταση είναι ότι ο αγώνας αντί για 2-1 για τον Βατανιακό θα κατοχυρωθεί στον Απόλλωνα με 3-0 στα χαρτιά και μια χρηματική ποινή από 8 ως 40 χιλιάδες ευρώ. Η χρηματική ποινή είναι υποχρεωτική σε περίπτωση που γίνει δεκτή η ένσταση».

Για το αν πιστεύει ο ίδιος ότι θα γίνει δεκτή η ένσταση:

«Άποψή μου είναι ότι πρέπει να γίνει δεκτή η ένσταση του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο Βατανιακός δεν μπορεί να βρει δικαιολογία στο ότι χρησιμοποίησε πέντε εκπαιδευόμενους παίκτες, δεν μπορεί να πει ότι δεν το ήξερε. Υπάρχει αισιοδοξία από πλευράς μας και πιστεύουμε ότι δε θα υπάρξουν αγωνιστικές συνέπειες για την ομάδα».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: