Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

«Μπορούμε έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Ικανοποιημένος από το ρυθμό που έχει βρει η Μίλαν, δήλωσε πως είναι ο Αντριάνο Γκαλιάνι, τονίζοντας, ωστόσο, πως η προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη παραμένει δύσκολη.

«Μπορούμε έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ»
Καταφέρνοντας να νικήσει στο Μπέργκαμο με αντίπαλο την Αταλάντα, η Μίλαν συγκέντρωσε τον 10ο βαθμό στις τελευταίες 4 αγωνιστικές, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Με τη νίκη 1-0 που πέτυχε χάρη στο γκολ του Στεφάν Ελ Σααραουί, η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πλησίασε την 3η Λάτσιο στους 6 βαθμούς, κάτι που σημαίνει πως η ελπίδες για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου, αναπτερώθηκαν, όπως δήλωσε και ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Αντριάνο Γκαλιάνι.

«Αν υπολογίσουμε τις 14 τελευταίες αγωνιστικές, η Μίλαν έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη ομάδα. Από τη μία αυτή η επίδοση μας ικανοποιεί, αφού δείχνει πως βελτιωνόμαστε συνεχώς, από την άλλη μας μένει το παράπονο για το κακό ξεκίνημα. Αν είχαμε ξεκινήσει το πρωτάθλημα καλύτερα, τώρα θα βρισκόμασταν στην 2η ή την 3η θέση. Πάντως, οι ελπίδες μας για την κατάληψη μιας από τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, είναι περισσότερες από ό,τι ήταν πριν δύο μήνες. Για μένα πρώτος στόχος μας παραμένει η είσοδός μας στην πρώτη τριάδα», είπε με έμφαση ο Γκαλιάνι.

Στη συνέχεια ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μίλαν εξήρε τη δουλειά του προπονητή του, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. «Έχει αναδείξει πολλούς νέους παίκτες. Ο Ελ Σααραουί, ο Νιάνγκ, ακόμα και ο Φλαμινί, ο οποίος ήταν γνωστός, αλλά αντιμετώπισε προβλήματα, έχουν καταφέρει να παίξουν πολύ καλό ποδόσφαιρο υπό τις οδηγίες του Αλέγκρι. Ειδικά για τον Γάλλο, είμαι πολύ χαρούμενος. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, δείχνει πως επιστρέφει στα γνωστά επίπεδα απόδοσης», σημείωσε ο παράγοντας της Μίλαν.

Για τη συνέχεια, ο Γκαλιάνι επανέλαβε τους στόχους, αλλά και τις δυσκολίες των «ροσονέρι». «Στόχος μας είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως, όταν βρίσκεσαι πίσω στη βαθμολογία, είσαι αναγκασμένος να κερδίζεις σε κάθε παιχνίδι και να περιμένεις από τους προπορευόμενους να αφήνουν βαθμούς. Αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, αλλά εμείς θα παλέψουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Αν συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, είμαι βέβαιος πως μπορούμε να προλάβουμε», τόνισε με πίστη ο Αντριάνο Γκαλιάνι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: