Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

«Ήταν καλύτερη η Μίλαν»

Την ανωτερότητα της Μίλαν στο παιχνίδι με την ομάδα του παραδέχτηκε ο προπονητής της Αταλάντα, Στέφανο Κολαντουόνο, χαρακτηρίζοντας, παράλληλα, άδικη την αποβολή του.

«Ήταν καλύτερη η Μίλαν»
Εκμεταλλευόμενη την έδρα της, η Αταλάντα κατάφερε να επικρατήσει επί της Ίντερ και της Νάπολι, αποδεικνύοντας πως μπορεί να σταματήσει κάθε ομάδα. Με αντίπαλο την Μίλαν, ωστόσο, η ομάδα του Στέφανο Κολαντουόνο δεν μπόρεσε να επαναλάβει τις επιτυχίες της και υποχρεώθηκε σε ήττα 1-0. Μια ήττα που ήταν δίκαιη, σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή της.

«Πρέπει να παραδεχτώ πως η Μίλαν ήταν ανώτερη από εμάς σήμερα. Παρόλα αυτά, προσπαθήσαμε και παλέψαμε, κάνοντας ένα καλό παιχνίδι. Ίσως, μάλιστα, το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό αν δεν είχε αποβληθεί ο Μπρίβιο. Μια αποβολή που είναι αυστηρή και που μας δυσκόλεψε πολύ. Αν και δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Σήμερα η Μίλαν άξιζε να κερδίσει», δήλωσε ο Κολαντουόνο.

Ωστόσο δεν αποβλήθηκε μόνο ο ποδοσφαιριστής της Αταλάντα, αλλά και ο ίδιος ο Κολαντουόνο, ο οποίος εξηγεί το λόγο. «Πλησίασα ήρεμα τον διαιτητή και τον ρώτησα γιατί με απέβαλε, αφού δεν είχα πει κάτι. Μου εξήγησε πως ο λόγος που το έκανε ήταν άλλος. Είχα βγει από την περιοχή που προβλέπεται από τον κανονισμό. Κάτι που δεν συνηθίζω. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο μας για αυτή την αποβολή και να υποσχεθώ πως θα προσπαθήσω να μην επαναληφθεί», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανο Κολαντουόνο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: