Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Πρόκριση για Γκάνα, Μάλι!!

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόπα Άφρικα εξασφάλισαν σήμερα Γκάνα και Μάλι μετά την ολοκλήρωση της τρίτης και τελευταίας αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου.

Πρόκριση για Γκάνα, Μάλι
Τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής εξασφάλισε η Γκάνα μετά και τη νίκη 3-0 επί του Νίγηρα από τον 2ο όμιλο της διοργάνωσης.

Οι Γκανέζοι δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του γκρουπ. Ο Γκιαν άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Ατσου διπλασίασε τα τέρματά της στο 23ο λεπτό και ο Μπόιε στο 49ο λεπτό έκανε το 3-0 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ στην αναμέτρηση.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, αυτό ανάμεσα στο Κονγκο και στο Μάλι έληξε ισόπαλο 1-1. Ο ΕμΜπογκανί με πέναλτι άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό. Όμως οι παίκτες του Μάλι ισοφάρισαν στο 14ο λεπτό με τον Σαμασα.

Αυτή ήταν η ισοπαλία για το Κονγκό, το οποίο έμεινε εκτός συνέχειας από τη διοργάνωση. Η ομάδα που πανηγύρισε την πρόκριση μετά και την 3η και τελευταία αγωνιστική του ομίλου ήταν το Μάλι το οποίο είχε επικρατήσει 1-0 του Νίγηρα στην πρώτη αγωνιστική.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: