Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Νοτσερίνο: «Είμαι χαρούμενος στη Μίλαν»

Στη διάψευση των δημοσιευμάτων που τον θέλουν να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Νάπολι προχώρησε ο Αντόνιο Νοτσερίνο.

Νοτσερίνο: «Είμαι χαρούμενος στη Μίλαν»
«Φρένο» στα δημοσιεύματα που θέλουν την Νάπολι να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του έβαλε ο Αντόνιο Νοτσερίνο, δηλώνοντας ότι είναι χαρούμενος στη Μίλαν.

Οι δύο ομάδες φέρονται να έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο ανταλλαγή του 27χρονου χαφ με τον Μπλερίμ Τζεμαϊλί. Ωστόσο, ο Νοτσερίνο απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποχωρήσει μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου από τους «ροσονέρι».

«Είμαι χαρούμενος στη Μίλαν», ήταν η απάντησή τους στις σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων και συνέχισε:

«Αν η διοίκηση αποφασίσει να με πουλήσει, τότε θα καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι και θα συζητήσουμε από κοινού. Δεν νομίζω ότι θα φύγω τον Ιανουάριο. Στο τέλος της σεζόν θα δούμε αν τα πήγα καλά ή άσχημα».

Ο Ιταλός μέσος παρουσιάστηκε αναγεννημένος στην πρώτη του σεζόν στο «Σαν Σίρο», ύστερα από την μεταγραφή του από την Παλέρμο έναντι 0,5 εκατ. ευρώ. Κατάφερε να πετύχει 10 γκολ σε 35 αγώνες της Serie A.

Φέτος ο πρώην παίκτης της Γιουβέντους δεν έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του, αν και έχει ξεκινήσει σε 13 ματς ως βασικός.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: