Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Κώστας Βέλλιος: «Ο Ηρακλής θα ανέβει, αλλά χρειάζεται υπομονή»

Ο Κώστας Βέλλιος, πατέρας του Απόστολου Βέλλιου και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, φιλοξενήθηκε από την Αγγλία στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την μέχρι τώρα πορεία του Ηρακλή στη φετινή Football League.

«Ήμουν τρεις εβδομάδες ήμουν επάνω (στην Αγγλία) και πραγματικά το να επιστρέφεις στην Ελλάδα μετά από εκεί, παθαίνεις «μπλακ άουτ» για λίγο. Και δεν είναι μόνο στο ποδόσφαιρο η διαφορά είναι γενικά σε όλα τα πράγματα» είπε αρχικά ο πατέρας του Απόστολου Βέλλιου.

Ενώ για την φετινή πορεία των "κυανολεύκων
τόνισε: «Τον Ηρακλή τον παρακολουθώ συνέχεια, η ομάδα θέλει υπομονή. Μέχρι το καλοκαίρι δεν ξέραμε που θα παίζουμε, αλλά δεν έχουμε υπομονή, αλλάζουμε προπονητές δείχνουμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε την απαραίτητη υπομονή. Εγώ πιστεύω ότι ο Ηρακλής θα ανέβει».

Για τον Γιάννη Χατζηνικολάου είπε: «Είναι ένας νέος και ελπιδοφόρος προπονητής, αλλά θέλει χρόνο. Εύχομαι να του πάνε όλα καλά. Είναι και καλός χαρακτήρας, τα δείγματα μέχρι στιγμής είναι καλά, αλλά θέλει και τύχη. Το πιο βασικό είναι να είναι νοικοκυρεμένα τα πράγματα διοικητικά. Ο Ηρακλής έχει ένα φοβερό ατού αυτή τη στιγμή, έχει περιουσία. Πρέπει απλώς η ομάδα να εκμεταλλευτεί σωστά το προπονητικό της κέντρο και να φτιάξει και μία ακαδημία. Θέλει όμως υπομονή και δουλειά».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: