Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Αμφισβήτηση, «γρίφοι» και κάλεσμα συσπείρωσης στη Γ.Σ. του Ηρακλή!!

Αναλύθηκαν αρκετά, συζητήθηκαν ακόμη περισσότερα, όμως η αλήθεια είναι πως αρκετές απορίες παρέμειναν, όπως όμως και η δυσπιστία από πλευράς μετόχων (και κόσμου) προς τη διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής. Στη γενική συνέλευση τέθηκαν κυρίως τα ζητήματα της αποτυχίας υλοποίησης του στόχου της ανόδου, ο οικονομικός απολογισμός με το άνοιγμα να φτάνει τις 310.000 ευρώ και η επόμενη μέρα στον Ηρακλή.

Ως προς το τελευταίο ο Θόδωρος Παπαδόπουλος άφησε «άλυτους γρίφους» μιας και τόνισε αφενός πως αν πρόκειται να προχωρήσει μπροστά ο Ηρακλής δεν θα γίνει εμπόδιο, ζήτησε συμπαίκτες για τη νέα χρονιά και σε αποστροφή των λόγων του είπε (αυτό που προφανώς ισχύει από πλευράς του) πως δεν θέλει να φύγει, γιατί ουσιαστικά αν το κάνει αυτή την περίοδο τουλάχιστον θα φύγει ως αποτυχημένος.

Το άνοιγμα της σεζόν

Επί του οικονομικού ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Αργύρης Ασφαλτίδης, επισήμανε: «Ο απολογισμός ο διοικητικός κινείται δυστυχώς γύρω από τον στόχο που δεν επετεύχθη. Αυτό που ενδιαφέρει είναι ο οικονομικός υπολογισμός. Εχω κάποια νούμερα που δείχνουν την καθαρή θέση.

Για τη φετινή χρήση, αυτό που… βαφτίζουμε «μαύρη τρύπα» είναι περίπου 310.000 ευρώ. Εξ αυτών 200.000 ευρώ είναι προς το Δημόσιο, ενώ τα υπόλοιπα σε παίκτες και προμηθευτές. Τα χρέη στο Δημόσιο είναι σε ρύθμιση και τα υπόλοιπα είναι υπό ρύθμιση. Τα έσοδα της ομάδας από την ΟΠΑΠ και τον ΟΤΕ ΤV ήταν 270.000 ευρώ. Πολλά από αυτά τα νούμερα που ακούσατε είναι τρέχοντα.

Το ότι χρωστάμε 40.000 ευρώ σε προμηθευτές είναι τα τρέχοντα. Είναι προμηθευτές μας όλο το χρόνο και θα είναι και την επόμενη χρονιά. Μπορεί σε μια βδομάδα να είναι περισσότερα μπορεί και λιγότερα. Όπως για τα 90.000 ευρώ το άνοιγμα των παικτών, αυτά θα διακανονιστούν, γιατί υπάρχουν και παίκτες που θα συνεχίσουν. Δεν είναι απαραίτητα πρόβλημα αυτό».

Στο οικονομικό κομμάτι όσον αφορά στο μπάτζετ της περσινής σεζόν, διευκρινίστηκε πως συνολικά (πέραν των συμβολαίων των παικτών και του αγωνιστικού, συνυπολογίζοντας όλες τις ανάγκες) έφτασε στις 900.000 ευρώ, ενώ όσον αφορά σ? αυτό της νέας χρονιάς, ο Θόδωρος Παπαδόπουλος το υπολόγισε περίπου στο 1,1 εκ. ευρώ.

Μανίκας: «Είχε κακούς συμβουλάτορες ο Παπαδόπουλος»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Μανίκας, επανέλαβε και χθες πως αποχωρεί από τη θέση του και θα παραιτηθεί. Επί της φετινής παρουσίας του, όπως και αυτής του Αργύρη Ασφαλτίδη, διευκρινίστηκε πως δεν υπήρχε ανάμειξη ή ορισμός από τον Γ.Σ. Ηρακλής. Πέραν της ανάλυσης των μισθών του προσωπικού των γραφείων –θέμα που είπε πως επιφορτίστηκε-, τόνισε μεταξύ των άλλων:

«Αποχωρώ από την διοίκηση. Πολλοί με κατηγορήσανε μέχρι τέλους. Ξέρω τι ακριβώς χρωστάμε και που. Από μένα θα ακούγονται αλήθειες. Για πολλούς που σκέφτονται μόνο πονηρά και πισώπλατα. Εδώ δεν υπάρχει το προσωπικό, υπάρχει ο Ηρακλής. Εμένα με επιβάρυνε το προσωπικό και ότι είχε να κάνει στη Μίκρα. Έφυγα από την ΠΑΕ γιατί διαφωνούσα με τον Θόδωρο Παπαδόπουλο καθώς είχε κακούς συμβουλάτορες» είπε, με τον πρόεδρο, Θόδωρο Παπαδόπουλο να λέει έπειτα πάνω στην τελευταία του φράση:

«Δεν ξέρω τι εννοούσε ο κ. Μανίκας για συμβουλάτορες. Ήταν όμως ο βασικός μου συμβουλάτορας και τον άκουγα στα πάντα. Δεν δέχομαι να έχω την Μacron ως εταιρία ένδυσης, ο Ηρακλής είναι Ηρακλής και θα φορέσει NIKE».

Παπαδόπουλος: «Συσπείρωση απ? όλους»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Παπαδόπουλος, είπε από την πλευρά του μεταξύ άλλων: «Αυτό που θέλω να πω είναι το αύριο του Ηρακλή. Ακούω διάφορα για επενδυτές αλλά προσωπικά σε μένα δεν έφτασε τίποτα. Ότι ξέρετε, ξέρω και εγώ. Δεν υπήρξε κάτι επίσημο, συγκεκριμένο και σοβαρό για να ασχοληθώ με το αύριο του Ηρακλή. Δεν με ενδιαφέρουν οι καρέκλες παρά μονό το καλό της ομάδας.

Όπως θέλει να με επιρρίψει ευθύνη ας με κοιτάξει στα μάτια και να μου το πει. Όπως άκουσα και κάτι για στημένα, για μπετούληδες (σ.σ. έπειτα ο νομικός Σάκης Ελευθεριάδης ενημέρωσε πως έχουν κατατεθεί μηνύσεις για το θέμα). Εδώ να μου το πει. Είμαι πεντακάθαρος και έφτασα στα 50 μου χρόνια να χρωστάω. Αυτό που ζήτησα είναι να έρθουν δίπλα μου Ηρακλειδείς και να βοηθήσουν με κάθε τρόπο. Μην επιρρίπτεται πολλά στο πέρσι.

Παίρνω την ευθύνη πάνω μου με όσες επιλογές έκανα. Δεν πρέπει να μείνουμε στο χθες. Χτίζω την ομάδα και προσπαθώ. Αν δεν με θέλετε φεύγω. Ηδη υπάρχει μία χορηγία από τον κ. Ημιονίδη. Ήδη, έχουν έρθει ακόμη δύο άνθρωποι κοντά μου. Δεν είμαι μεγιστάνας και εφοπλιστής. Έβαλα τα προσωπικά μου χρήματα και δεν είχα βοήθεια. Τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου θέλω να του ευχαριστήσω όλους. Δεν εξαιρώ κανέναν. Τους είχα εμπιστοσύνη και τους έχω. Δεν θα επιρρίψω ευθύνες σε κανέναν. Γίνονται κάποιες σωστές κινήσεις. Κρατήσαμε τον Γκόγκιτς και κάνουμε μετέγραφες.

Προσπαθήσαμε να κάνουμε αυτό που δεν κάναμε πέρσι. Χρειαζόμαστε συσπείρωση. Αν θέλετε να συνεχίσω πρέπει να έρθετε όλοι δίπλα μου. Η πόρτα είναι ανοικτή στον καθένα. Μακάρι να βρεθεί ένας άνθρωπος να δώσει μεγαλύτερο όραμα στον Ηρακλή».

·Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Σάκης Ελευθεριάδης ενημέρωσε για τις «νικηφόρες» δικαστικές διαμάχες με τον Αντώνη Ρέμο, ενώ ειπώθηκε πως οι τίτλοι μετοχών θα δοθούν στο σώμα εντός του καλοκαιριού.

·Στη γενική συνέλευση βρέθηκε και ο Στέλιος Αραμπατζής που φέρεται να αποτελεί μέλος επενδυτικής ομάδας, αλλά δεν αποκάλυψε τα ονόματα αυτής.
Πηγή: metrosport.gr

Απέσυρε το ενδιαφέρον για Αμαλφιτανό!!

Το ενδιαφέρον του για τον Μοργκάν Αμαλφιτανό απέσυρε ο Ολυμπιακός, λόγω των υπέρογκων απαιτήσεων της Μαρσέιγ!

Απέσυρε το ενδιαφέρον για Αμαλφιτανό!
Μοργκάν Αμαλφιτανό τέλος! Ο Ολυμπιακός απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον 28χρονο μέσο, καθώς σε νέα επικοινωνία που υπήρξε με τη Μαρσέιγ, οι Γάλλοι όχι μόνο δεν έριξαν τις απαιτήσεις τους, αλλά τις αύξησαν κιόλας!

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας τα είχαν βρει σε όλα με τον 28χρονο μέσο και το μόνο που περίμεναν ήταν το «oui» των Μασσαλών, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ωστόσο, στην τελευταία επαφή που είχαν, οι άνθρωποι της Μαρσέιγ αύξησαν τις οικονομικές τους απαιτήσεις, με αποτέλεσμα αυτό να προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια των «ερυθρολεύκων».

Από ‘κει και πέρα, στον Ολυμπιακό αναμένεται να τεθεί σε… λειτουργία το «Plan B» για την περίπτωση που «χαλούσε» του Μοργκάν Αμαλφιτανό, καθώς στόχος ήταν εξ αρχής η απόκτηση ενός παίκτη στη συγκεκριμένη θέση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον «αντι-Αμαλφιτανό», χωρίς όμως να έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα.

«Τελειώνει» και του Γιάνκοβιτς

Νωρίτερα, οι Σέρβοι έγραφαν πως ο Μάρκο Γιάνκοβιτς είναι μία… ανάσα από τον Ολυμπιακό, κάτι που επιβεβαιώνεται πλέον και από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Ο 18χρονος μέσος, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Τελεόπτικ, αναμένεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά, με το πιο πιθανό σενάριο να τον θέλει να παραχωρείται δανεικός. Πηγή: sport-fm.gr

Στις 26 ή 27/10 το πρώτο clasico!!

Μπαρτσελόνα-Λεβάντε και Ρεάλ Μαδρίτης-Μπέτις έβγαλε η κλήρωση για την πρεμιέρα της Primera Division, ενώ το πρώτο clasico θα γίνει στις 26 ή 27 Οκτωβρίου στο «Καμπ Νου».

Στις 26 ή 27/10 το πρώτο clasico
Δεν έβγαλε ντέρμπι στην πρεμιέρα η κλήρωση του ισπανικού πρωταθλήματος. Η Μπαρτσελόνα θα αρχίσει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της υποδεχόμενη τη Λεβάντε, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης θα αναμετρηθεί με την Μπέτις στο «Μπερναμπέου» στην πρεμιέρα, στις 17 Αυγούστου, όπου ξεχωρίζει το Σεβίλλη-Ατλέτικο.

Το πρώτο clasico θα γίνει στις 26 ή 27 Οκτωβρίου στο «Καμπ Νου» για τη δέκατη αγωνιστική, ενώ η άτυπη ρεβάνς θα γίνει στην πρωτεύουσα στις 22 ή 23 Μαρτίου.

Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής:

Βαλένθια-Μάλαγα
Σεβίλλη-Ατλέτικο Μαδρίτης
Βαγιαδολίδ-Μπιλμπάο
Μπαρτσελόνα-Λεβάντε
Ρεάλ Μαδρίτης-Μπέτις
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Χετάφε
Οσασούνα-Γρανάδα
Θέλτα-Εσπανιόλ
Ράγιο Βαγεκάνο-Έλτσε
Αλμερία-Βιγιαρεάλ
Πηγή: sport-fm.gr

Πέρεθ: «Ο Κριστιάνο θα κρεμάσει παπούτσια στη Ρεάλ»

Την βεβαιότητα πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στην Ρεάλ, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Φλορεντίνο Πέρεθ

Πέρεθ: «Ο Κριστιάνο θα κρεμάσει παπούτσια στη Ρεάλ»
Ο ισχυρός άνδρας της «βασίλισσας» αναφέρθηκε σε πολλά θέματα μεταγραφικού ενδιαφέροντος. Αναφερόμενος στην ιστορία της Άρσεναλ με τον Ιγκουαϊν, τόνισε πως «Δεν θέλουμε να φύγει ο Ιγκουαϊν. Αυτό που θέλω να τονίσω, είναι πως κανένας από την Άρσεναλ, δεν έχει έρθει να μας κάνει κάποια πρόταση και δεν υπάρχει καμία τέτοια στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων».

Στη συνέχεια ο Πέρεθ αναφέρθηκε στην περίπτωση του Γκάρεθ Μπέιλ, για τον οποίο υπάρχουν δημοσιεύματα πως ετοιμάζεται να κάνει πρόταση 85εκ ευρώ. «Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης (σ.σ ο Μπέιλ) που ανήκει σε έναν σύλλογο με τον οποίο διατηρούμε άριστες σχέσεις, αλλά δεν έχουμε κάνει καμία προσφορά».

Όσο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Φλορεντίνο Πέρεθ τόνισε με νόημα: «Θα πρέπει να είστε απολύτως σίγουροι πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θ’ αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο, ως παίκτης της Ρεάλ. Αυτός θέλει να κρεμάσει εδώ τα παπούτσια του, όπως κι εμείς και θέλουμε να τελειώσει εδώ την καριέρα του, όπως έκαναν και πολύ άλλοι μεγάλοι παίκτες σαν τον Ζιντάν».
Πηγή: sport-fm.gr

Αρέσουν οι νέες εμφανίσεις της Ίντερ!!

Τεχνολογικές καινοτομίες, αλλά και σχεδιαστικές πρωτοτυπίες, παρουσιάζουν οι νέες εμφανίσεις της Ίντερ, οι οποίες παρουσιάστηκαν την Δευτέρα και έχουν προκαλέσει θετικά σχόλια.

Αρέσουν οι νέες εμφανίσεις της Ίντερ
Το ποδόσφαιρο είναι μια τεράστια επιχείρηση. Αυτό το γνωρίζουν άπαντες. Στο πλαίσιο αυτό, η αλλαγή των εμφανίσεων των ομάδων κάθε χρόνο, θεωρείται επιτακτική και έχει εξελιχθεί σε παράδοση. Οι εταιρίες που «ντύνουν» τους συλλόγους φροντίζουν να προσφέρουν κάθε καλοκαίρι κάτι νέο, προκαλώντας το ενδιαφέρον των οπαδών, οι οποίοι σπεύδουν να αποκτήσουν τις νέες εμφανίσεις, χρηματοδοτώντας, ουσιαστικά, την αγαπημένη τους ομάδα.

Τη Δευτέρα παρουσιάστηκαν οι εμφανίσεις της Ίντερ. Σε αυτές, όπως τονίζεται από την κατασκευάστρια εταιρία, έχουν χρησιμοποιηθεί τεχνολογικές καινοτομίες, προκειμένου το υλικό να είναι πιο φιλικό προς το ανθρώπινο σώμα, αλλά και προς το περιβάλλον.

Όπως αναφέρει η εταιρία, οι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν μοντέλα γνωστών ποδοσφαιριστών σε 3D, προκειμένου να ληφθούν υπόψη οι ιδιαιτερότητες του ανθρωπίνου σώματος και να κατασκευαστούν μπλούζες και σορτσάκια πιο εργονομικά από ότι ήταν στο παρελθόν.

Οι νέες εμφανίσεις ζυγίζουν κατά 23% λιγότερο από τις αντίστοιχες περσινές και είναι πιο ελαστικές, χωρίς να χάνουν την γραμμή τους. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο σύστημα εξαερισμού, το οποίο θεωρείται το πιο εξελιγμένο που έχει χρησιμοποιηθεί σε αθλητική εμφάνιση μέχρι τώρα. Για να δημιουργηθούν οι τρύπες στο πλάι της φανέλας και στη ζώνη του σορτς, χρησιμοποιήθηκε ειδικό λέιζερ.

Αναφορικά με τα χρώματα, παρατηρείται ένα πιο σκούρο μπλε στις εντός έδρας εμφανίσεις, ενώ οι εκτός έδρας είναι ολόλευκες.

Χαρακτηριστικό της νέας φανέλας της Ίντερ είναι ο κόκκινος σταυρός, το σύμβολο της πόλης του Μιλάνου, που είναι ραμμένος στο εσωτερικό του γιακά.

Οι πρώτες αντιδράσεις των οπαδών της Ίντερ είναι θετικές και ήδη, όπως αναφέρει η διοίκηση της ομάδας, έχουν γίνει οι πρώτες παραγγελίες στο ηλεκτρονικό κατάστημα του συλλόγουΠηγή: sport-fm.gr

Αμετακίνητος για Γιόβετιτς ο Ντέλα Βάλε!!

Η Φιορεντίνα εξακολουθεί να απαιτεί 30 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Στέβαν Γιόβετιτς, παρά τα χρήματα που δαπάνησε για τη μεταγραφή του Γκόμεζ, όπως φάνηκε από δηλώσεις του Αντρέα Ντέλα Βάλε.

Αμετακίνητος για Γιόβετιτς ο Ντέλα Βάλε
Το απόγευμα της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η σπουδαία μεταγραφή του Μάριο Γκόμεζ από τη Μπάγερν Μονάχου στη Φιορεντίνα. Η ομάδα της Φλωρεντίας δαπάνησε ένα ποσό που, σύμφωνα με πληροφορίες, αγγίζει τα 20 εκατ. ευρώ. Κάτι που οδήγησε αρκετούς στη σκέψη πως το οικονομικό «άνοιγμα» ενδέχεται να εξαναγκάσει τη διοίκηση των «βιόλα» σε μια… έκπτωση στην τιμή του Στέβαν Γιόβετιτς, προκειμένου να βρεθεί ευκολότερα αγοραστής.

Ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Αντρέα Ντέλα Βάλε, συνομιλώντας με φίλους της ομάδας σε εστιατόριο της πόλης, ξεκαθάρισε πως για τον Μαυροβούνιο επιθετικό δεν πρόκειται να κάνει καμία έκπτωση. «Η τιμή του Γιόβετιτς εξακολουθεί να είναι τα 30 εκατ. ευρώ. Δεν έχει, ούτε πρόκειται, να αλλάξει κάτι. Όποιος θέλει τον παίκτη, ας μας φέρει το ποσό αυτό και ας τον πάρει», είπε αρχικά.

Στην παρατήρηση πως, με τη μεταγραφή του Γκόμεζ, η ομάδα «άδειασε» τα ταμεία της και χρειάζεται άμεσα ρευστό, ο Ντέλα Βάλε ήταν αποκαλυπτικός. «Δεν έχει σχέση η μία κίνηση με την άλλη. Τα χρήματα για τον Γκόμεζ υπήρχαν και για αυτό δόθηκαν. Αν δεν τα είχαμε, θα είχαμε φροντίσει να πουλήσουμε τον Στέβαν νωρίτερα».

Η φήμη πως η Γιουβέντους εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά στον παίκτη συντηρείται. Ποια είναι η άποψη του προέδρου της Φιορεντίνα; «Δεν έχει κατατεθεί πρόταση 30 εκατ. ευρώ από την ομάδα του Τορίνο. Συνεπώς δεν καταλαβαίνω πώς βρίσκεται κοντά στον παίκτη. Ας μας δείξουν πως έχουν τα χρήματα για την απόκτηση ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή. Κατά τη γνώμη μου τα έχουν. Δεν μένει, λοιπόν, παρά να τα δώσουν και να πάρουν τον Γιόβετιτς», σημείωσε ο Ντέλα Βάλε.

Αν οι «μπιανκονέρι» θελήσουν να δώσουν ανταλλάγματα, προκειμένου να ρίξουν την τιμή του Στέβαν Γιόβετιτς, αναμένεται να πάρουν αρνητική απάντηση. «Κανένα αντάλλαγμα! Μόνο ρευστό. Αν το έχουν, ας το δώσουν. Αλλιώς, ας αποσυρθούν από τη διεκδίκηση του παίκτη. Εμείς δεν πρόκειται να περιμένουμε πολύ ακόμα. Θα τον δώσουμε σε όποια ομάδα μας φέρει το ποσό που ζητάμε», τόνισε με έμφαση ο Αντρέα Ντέλα Βάλε.

Τη συνομιλία του Αντρέα Ντέλα Βάλε με τους φίλους της Φιορεντίνα μετέφερε το κανάλι «Mediaset Premium».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν τη γλιτώνει ο Χένες!!

Δεδομένο θεωρείται σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο ότι θα απαγγελθούν κατηγορίες στον Ούλι Χένες για φοροδιαφυγή και είναι πιθανό να δικαστεί ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι.

Δεν τη γλιτώνει ο Χένες
Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι για την υπόθεση φοροδιαφυγής είναι πολύ πιθανό να βρεθεί ο Ούλι Χένες.

Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο, στον πρόεδρο της Μπάγερν αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες από τον εισαγγελέα του Μονάχου.

Ο Χένες, που είδε τη δημοτικότητά του να καταρρέει και τα γερμανικά ΜΜΕ να τον... κατακρεουργούν μετά τις αποκαλύψεις σε βάρος του, φέρεται να απέκρυψε από την εφορία στη Γερμανία τεράστια ποσά, τα οποία έχει μεταφέρει στην Ελβετία. Πηγή: sport-fm.gr

Μεγάλη πρόταση για Τζάκσον Μαρτίνεθ!

Προσπάθεια να αποκτήσει τον Τζάκσον Μαρτίνεθ κάνει η Νάπολι, σύμφωνα με το συνδρομητικό «Sky». Οι παρτενοπέι, ωστόσο, δεν προτίθενται να προσφέρουν το ποσό της ρήτρας του Κολομβιανού.

Μεγάλη πρόταση για Τζάκσον Μαρτίνεθ
Η επικείμενη μεταγραφή του Έντινσον Καβάνι στην Παρί Σεν Ζερμέν θα γεμίσει τα ταμεία της Νάπολι, δίνοντάς της τη δυνατότητα να επιλέξει τον αντικαταστάτη του Ουρουγουανού ανάμεσα στους καλύτερους επιθετικούς που αγωνίζονται στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Ένας από αυτούς είναι ο Τζάκσον Μαρτίνεθ της Πόρτο, για τον οποίο οι «παρτενοπέι» φέρονται πρόθυμοι να δαπανήσουν ένα σημαντικό ποσό.

Σύμφωνα με το ιταλικό «Sky» η διοίκηση της Νάπολι κατέθεσε επίσημη πρόταση σε εκείνη της Πόρτο, ύψους 35 εκατ. ευρώ, ελπίζοντας να εξασφαλίσει τη συγκατάθεσή της για την μεταγραφή του Κολομβιανού επιθετικού.

Η πρώτη απάντηση των Πορτογάλων, ωστόσο, ήταν αρνητική, συνοδευόμενη με την υπενθύμιση της ρήτρας του συμβολαίου του Μαρτίνεθ, η οποία είναι 40 εκατ. ευρώ. Με την κίνησή της αυτή η διοίκηση των «Δράκων» δείχνει πως έχει μελετήσει καλά τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ο οποίος στην υπόθεση του Καβάνι έμεινε αμετακίνητος στη ρήτρα και δεν δέχτηκε να κάνει καμία έκπτωση.

Πληροφορίες του καναλιού θέλουν τον Ντε Λαουρέντις πρόθυμο να ανεβάσει την προσφορά του, χωρίς, όμως, να φτάσει το ποσό που αξιώνει η Πόρτο. Κάτι που σημαίνει πως το… μπαλάκι περνάει στην πλευρά των Πορτογάλων, οι οποίοι καλούνται να αποφασίσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα το μέλλον του Τζάκσον Μαρτίνεθ.
Πηγή: sport-fm.gr

Πάει για Πέκοβιτς η Φενέρ!!

Για το μεγάλο… μπαμ πάει η Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, καθώς σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ζήτησε από τη διοίκηση τον Νίκολα Πέκοβιτς!

Πάει για Πέκοβιτς η Φενέρ!
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παρέδωσε στη διοίκηση της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ τη λίστα με τους καλοκαιρινούς μεταγραφικούς στόχους και ένας από αυτούς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «basketdergisi.com», είναι ο Νίκολα Πέκοβιτς, τον οποίο είχε στον Παναθηναϊκό τη σεζόν 2010/11. Ο Μαυροβούνιος σέντερ είναι free agent από τους Τίμπεργουλβς, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είναι τόσο εύκολη, αφού προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στο NBA.

Από ‘κει και πέρα, στο στόχαστρο της Φενέρ υπάρχει και μία πιο… εύκολη περίπτωση, αυτή του Νεμάνια Μπιέλιτσα, ο οποίος την περσινή χρονιά φορούσε τη φανέλα της Κάχα Λαμποράλ (από φέτος Λαμποράλ Κούτσα). Στο ισπανικό πρωτάθλημα, ο 24χρονος φόργουορντ είχε κατά μέσο όρο 9,1 πόντους και 5,4 ριμπάουντ.
Πηγή: sport-fm.gr

Μαυροκεφαλίδης… τέλος για Ολυμπιακό!!

Οριστικά τέλος αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «eurohoops.net».

Μαυροκεφαλίδης… τέλος για Ολυμπιακό
Σε άλλες λύσεις εκτός του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στρέφεται πλέον ο Ολυμπιακός για τη φροντ λάιν του. Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα «eurohoops.net», ο μέχρι πρότινος σέντερ της Μπαρτσελόνα απάντησε αρνητικά στην πρόταση των πρωταθλητών Ευρώπης, η οποία αφορούσε συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων με ετήσιες αποδοχές 650.000 ευρώ.

Έτσι, άνοιξε διάπλατα ο… δρόμος για τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, καθώς ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επιθυμεί διακαώς τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, με την τουρκική ομάδα να έχει καταθέσει πρόταση για διετές συμβόλαιο, έναντι 1,5 εκατ. ευρώ, στον Έλληνα σέντερ.
Πηγή: sport-fm.gr

Ανακοίνωση-απάντηση στο ΣΥΡΙΖΑ!!

Δεν άφησε αναπάντητη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το θάνατο του Στρατή Αλεξίδη η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία.

Ανακοίνωση-απάντηση στο ΣΥΡΙΖΑ
Σε δική της ανακοίνωση δίνονται διευκρινήσεις σχετικά με τις πραγματικές συνθήκες του τραγικού περιστατικού, ενώ τονίζεται πως έχουν δαπανηθεί από αυτήν μεγάλα ποσά στον πόλεμο κατά του ντόπινγκ.
Παράλληλα, οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας διαβεβαιώνουν τους Έλληνες φιλάθλους πως οι προσπάθειές της έχουν μοναδικό γνώμονα τον υγιή αθλητισμό.

Η ανακοίνωση:

«Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του Αθλητικού Τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αμέσως μετά την τραγική απώλεια του πρώην αθλητή της Κωπηλασίας Στρατή Αλεξίδη. Κατ’ αρχήν θα περιμέναμε τον αυτονόητο σεβασμό στη μνήμη του και όχι την σύνδεση ή ατυχείς συνειρμούς για το τραγικό αυτό γεγονός «με εύλογα ερωτηματικά».
Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας είμαστε υποχρεωμένοι να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα:

1.Οι δύο αθλητές που «χάθηκαν» το τελευταίο διάστημα δεν ανήκαν ούτε στο ίδιο άθλημα, ούτε στις ίδιες ομοσπονδίες

2.Ο αδικοχαμένος Στρατής Αλεξίδης είχε σταματήσει την αθλητική του δραστηριότητα εδώ και τέσσερα χρόνια όπως καταγράφεται στα μητρώα της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας

3.Κατά την διάρκεια της παρουσίας του στις εθνικές ομάδες υπόκειτο σε όλους ανεξαιρέτως τους ελέγχους αντιντόπινγκ και ουδεμία περίπτωση Θετικού δείγματος υπήρξε ποτέ

4.Όλα αυτά τα χρόνια η Ομοσπονδία έχει ξοδέψει μεγάλα κονδύλια για τους ιατρικούς ελέγχους και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των μελών της εθνικής ομάδας, κάτι που εξακολουθεί να κάνει παρά την δραστική περικοπή των επιχορηγήσεων στον αθλητισμό.

5.Πέραν των τακτικών ελέγχων αντιντόπινγκ με συχνότατες αποφάσεις του Δ.Σ., οι αθλητές των εθνικών ομάδων για χρόνια τώρα υποβάλλονται και σε «αιφνιδιαστικούς» εκτός αγώνων ελέγχους

6.Σε ότι αφορά τους προληπτικούς ελέγχους υγείας των αθλητών μας στις εθνικές ομάδες, η ΕΚΟΦΝΣ είναι και πάλι πρωτοπόρα πραγματοποιώντας ετησίως πλήθος, καρδιολογικών, αιματολογικών, εργοφυσιολογικών και οποιωνδήποτε άλλων αναγκαίων για αθλητές «υψηλού Πρωταθλητισμού» ελέγχων.

Εν κατακλείδι θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι τα μετάλλια και οι διακρίσεις της Ελληνικής Κωπηλασίας από την ίδρυση της και ειδικά τα τελευταία χρόνια (ανάμεσά τους τρία Ολυμπιακά) είναι ικανά να «πνίξουν» κάθε σκιά που κάποιοι προσπαθούν κακόβουλα ή από άγνοια να ρίξουν στο άθλημα της Κωπηλασίας.

Τέλος νιώθουμε την ανάγκη να διαβεβαιώσουμε, για μια ακόμη φορά, τους Έλληνες φιλάθλους καθώς και τους απανταχού «όψιμα ενδιαφερόμενους» για τα ιατρικά δρώμενα στην ομοσπονδία μας ότι, θα συνεχίσουμε την ανάπτυξη της Ελληνικής Κωπηλασίας με ένα και μόνο γνώμονα. ΤΟΝ ΥΓΙΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ!
»

Με το… ζόρι Αλέξιτς στον ΠΑΟΚ!!

Την επιθυμία του Μπάνιμιρ Αλέξιτς να μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ …επανέλαβε με δηλώσεις του, ο τεχνικός διευθυντής της Σπάρτακ Ζλάτιμπορ, Νταμίρ Τζίμοβιτς.

Με το… ζόρι Αλέξιτς στον ΠΑΟΚ
Η μάχη για την θέση «1» στον ΠΑΟΚ θα παιχτεί ανάμεσα στον Σανθ Χακόμπο και τον Παναγιώτη Γλύκο, καθώς από σήμερα ο Σαρλ Ιτάνζ αποτελεί παρελθόν (παραχωρήθηκε δανεικός στην Κόνιασπορ).

Ωστόσο οι Σέρβοι διατηρούν στην επικαιρότητα το όνομα του 22χρονου Μπάνιμιρ Αλέξιτς. Μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, ο τεχνικός διευθυντής της Σπάρτακ Ζλάτιμπορ, Νταμίρ Τζίμοβιτς αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επίτευξης συμφωνίας για την συγκεκριμένη μεταγραφή.

«Εμείς είχαμε προτείνει από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου τον τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ, είχαμε και άλλες προτάσεις για τον παίκτη από την Γκενκ και μια Τουρκική ομάδα αλλά λόγω των σχέσεων μας με την Ελλάδα θα θέλαμε να καταλήξει στον ΠΑΟΚ. Εάν η ομάδα τον θελήσει μπορεί το θέμα να προχωρήσει. Ο νεαρός τερματοφύλακας πήρε τις πληροφορίες του από όπου μπορούσε , έμαθε για τον κόσμο για την πόλη και φυσικά για την ομάδα, είναι ενθουσιασμένος, όλοι έχουν πει τα καλύτερα και θα ήθελα πολύ να έρθει σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ αλλά το παιδί λέει ότι τίποτα δεν είναι στα χέρια του, έχει συμβόλαιο με την ομάδα αλλά θα ήθελε πολύ να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ» τα λόγια του στον «Arena FM».

Πριν την κλήρωση, Δ.Σ. για τα οικονομικά!!

Τα τηλεοπτικά και τα χορηγικά ζητήματα των ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας θα συζητηθούν την Πέμπτη στο Δ.Σ. του συνεταιρισμού, που θα πραγματοποιηθεί πριν την κλήρωση του νέου πρωταθλήματος.

Πριν την κλήρωση, Δ.Σ. για τα οικονομικά
Πέρα από την εγγραφή των νέων μελών (Απόλλων Σμύρνης, Εργοτέλης, Καλλονή και Παναιτωλικός), στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας την προσεχή Πέμπτη, θα τεθούν επί τάπητος τα οικονομικά ζητήματα που απασχολούν τις ΠΑΕ της μεγάλης κατηγορίας: τηλεοπτικά-νέα σύμβαση με NOVA, διανομή ποσών από τα τηλεοπτικά και συναφή χορηγικά δικαιώματα μεταξύ των ΠΑΕ (πρόταση ΠΑΟΚ) και συνεργασία με τον ΟΠΑΠ αναφορικά με τη χορηγία στις φανέλες των ομάδων.

Θα ακολουθήσει έκτακτη Γενική Συνέλευση προκειμένου να εγκριθεί η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε, ότι το βράδυ (21:00) της Πέμπτης, θα διενεργηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας για τη σεζόν 2013-2014.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 11/07/2013 στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο και στις 18:00 Έκτακτη Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης του Δ.Σ. έχουν ως ακολούθως:

1. Εγγραφή Νέων Μελών Συνεταιρισμού.
2. Θέματα Τηλεοπτικών.
3. Τρόπος διανομής των ποσών από τα τηλεοπτικά και συναφή χορηγικά δικαιώματα μεταξύ των ΠΑΕ (Πρόταση ΠΑΕ ΠΑΟΚ).
4. Συνεργασία ΠΑΕ – Μελών του Συνεταιρισμού με την ΟΠΑΠ Α.Ε.
5. Διάφορα.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης της Γ.Σ. έχουν ως ακολούθως:

1. Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013 – 14.
2. Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Κ20 Super League 2013 – 14.
3. Διάφορα».

Προπόνηση, πτήση και υποδοχή!!

Για πρώτη μέρα την... γλίτωσαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι μετά από ένα κουραστικό ταξίδι στο Ζέεφελντ της Αυστρίας δεν θα προπονηθούν. Υποδοχή από οπαδούς στην Αυστρία.

Προπόνηση, πτήση και υποδοχή!
Μπορεί στο Ζέεφελντ να μην πρόλαβαν να προπονηθούν την Τρίτη οι «ερυθρόλευκοι» αλλά αν μη τι άλλο ήταν μια πολύ κουραστική μέρα. Βλέπετε, η μέρα γι’ αυτούς ξεκίνησε νωρίς το πρωί με προπόνηση στου Ρέντη, εν συνεχεία πέταξαν για Μόναχο (2,5 ώρες) και από εκεί οδικώς μέχρι το Ζέεφελντ της Αυστρίας (άλλες 2,5 ώρες).

Οπότε ήταν λογικό να μην προπονηθεί η ομάδα και το απόγευμα. Μοναδική όαση που έδωσε την δυνατότητα στους «ερυθρόλευκους» να ξεφύγουν λίγο από τα ταξίδια ήταν οι περίπου 10 φίλαθλοι του Ολυμπιακού που έδωσαν το παρών στο αεροδρόμιο του Μονάχου για την κλασική υποδοχή…

Και με την επιστροφή της ομάδας στο Ζέεφελντ είναι δεδομένο πως θα «σκάνε» καθημερινά φίλαθλοι του Ολυμπιακού από τις γύρω περιοχές για μια φωτογραφία και ένα αυτόγραφο. Πηγή: sport-fm.gr

Έτοιμος για τις υπογραφές ο Όγιος!

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μάικλ Όγιος στον ΟΦΗ, αφού ο παίκτης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις.

Έτοιμος για τις υπογραφές ο Όγιος
Έτοιμος να πραγματοποιήσει μια ακόμα μεταγραφική κίνηση είναι ο ΟΦΗ, ο οποίος είναι έτοιμος να οριστικοποιήσει την συμφωνία του με τον Μάικλ Όγιος.

Ο Αργεντινός άσος πέρασε την Τρίτη από ιατρικές εξετάσεις και πλέον είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ για τον επόμενο χρόνο.

Έτσι, ο ΟΦΗ, του Παύλου Δερμιτζάκη, θα κλείσει άλλη μια μεταγραφή, την στιγμή που συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προετοιμασία, προκειμένου να παρουσιαστούν οι Κρητικοί έτοιμοι την πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Πηγή: sport-fm.gr

Θέλει και η Χαλ Αμαλφιτανό!!

Την ώρα που ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει νέο κύκλο επαφών με την Μαρσέιγ για τον Μοργκάν Αμαλφιτανό, οι Άγγλοι γράφουν ότι για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό ενδιαφέρεται και η Χαλ.

Θέλει και η Χαλ Αμαλφιτανό
Ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειές του για την απόκτηση του Μοργκάν Αμαλφιτανό καθώς έχει μπει πλέον σε νέο κύκλο επαφών με την Μαρσέιγ. Στο «λιμάνι» εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι θα καταφέρουν να ρίξουν τις απαιτήσεις του γαλλικού συλλόγου που είναι και το μοναδικό επί της ουσίας εμπόδιο, αφού με τον παίκτη υπάρχει συμφωνία.

Την ίδια ώρα βέβαια, στην Αγγλία το όνομα του Αμαλφιτανό «παίζει δυνατά» για αρκετές ομάδες και σημερινά δημοσιεύματα βάζουν στο… κόλπο και την Χαλ. Συγκεκριμένα, οι Άγγλοι κάνουν λόγο για πρόταση δανεισμού στην Μαρσέιγ χωρίς βέβαια να αναφέρουν αν κάτι τέτοιο καλύπτει τους Μασσαλούς.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν θα περιμένει πολύ τον Μαυροκεφαλίδη!!

Στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη πετά το μπαλάκι ο Ολυμπιακός για το αν θα συνεργαστούν. Δεν θα περιμένουν πολύ ακόμη τον διεθνή πάουερ φόργουορντ/σέντερ οι «ερυθρόλευκοι».

Δεν θα περιμένει πολύ τον Μαυροκεφαλίδη
Έναν ακόμη ψηλό αναζητεί ο Ολυμπιακός μετά τις προσθήκες των Πέτγουεϊ, Σίμονς και Ντάνστον. Θα ήθελε αυτός να είναι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, αλλά δεν πρόκειται να τον περιμένει για πολύ ακόμη.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει πρόταση για διετές συμβόλαιο έναντι 1,3 εκατ. ευρώ συνολικά στον 29χρονο άσο, ωστόσο βλέποντας την αναβλητικότητά του να τους απαντήσει, προφανώς αναζητώντας κάποια καλύτερη προσφορά, αποφάσισαν να σκληρύνουν τη στάση τους.

Για «ναυάγιο» της μεταγραφής δεν μπορεί ακόμη να γίνει λόγος, ωστόσο είναι πλέον σαφές πως ο Ολυμπιακός περιμένει την επόμενη κίνηση από την πλευρά του παίκτη κοιτάζοντας ήδη άλλες λύσεις για να καλύψει τη θέση αυτή. Αναζητά έναν παίκτη με καλές κινήσεις κοντά στο καλάθι, αξιόπιστο σουτ από μέση απόσταση και, ει δυνατόν, όσο καλύτερο αμυντικό και ριμπάουντερ μπορεί να βρεθεί στην αγορά.

Πιθανώς αυτή να είναι και η τελευταία προσθήκη για τον Ολυμπιακό, αφού είναι πιθανό να μη γίνει κίνηση για τη θέση του αντι-Γκετσεβίτσιους, παρότι θα υπάρχουν μία ή δύο κενές θέσεις ξένων διαθέσιμες.
Πηγή: sport-fm.gr

Ντάνστον με… κόκκινη βούλα!!

Παίκτης του Ολυμπιακού και επίσημα για δύο χρόνια είναι ο Μπράιαντ Ντάνστον. Τα συμβόλαια υπογράφτηκαν αργά χθες βράδυ και σήμερα ήρθε η ανακοίνωση για τον 27χρονο σέντερ.

Ντάνστον με… κόκκινη βούλα
Την τρίτη του μεταγραφή ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Μετά τους Μπρεντ Πέτγουεϊ και Σέντρικ Σίμονς, οι «ερυθρόλευκοι» πρόσθεσαν στη front line τους και τον Μπράιαντ Ντάνστον. Ο 27χρονος σέντερ (2,03μ.), που έμεινε ελεύθερος από τη Βαρέζε, είναι και τυπικά παίκτης των πρωταθλητών Ευρώπης, αφού χθες βράδυ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και σήμερα εκδόθηκε η σχετική ανακοίνωση.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Bryant Dunston. Ο Αμερικανός σέντερ θα φοράει τη «ερυθρόλευκη» φανέλα για τα επόμενα δύο χρόνια», αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το συμβόλαιο του Ντάνστον δεν είναι κλειστό διετές, αλλά για 1+1 χρόνια με συνολικές απολαβές που ξεπερνούν λίγο το 1 εκατ. δολάρια.

Ο Ντάνστον είχε περάσει τη σεζόν 2010/11 από τον Άρη. Φέτος έκανε το… ξεπέταγμα στην καριέρα του έχοντας 14,2 πόντους (73,7% βολές, 62,2% δίποντα), 7,4 ριμπάουντ, 2,1 τάπες και 2,1 κλεψίματα σε 28,4 λεπτά κατά μέσο όρο στην ιταλική λίγκα με τη Βαρέζε, που ήταν πρώτη στην κανονική περίοδο.

Δεν επελέγη ποτέ στα ντραφτ, ενώ έπαιξε σε Ισραήλ με Χαποέλ Χολόν και Μπνέι Χασαρόν. Πηγή: sport-fm.gr

Βλέπει και διαλέγει ο Πεδουλάκης!

Δύο με τρεις προσθήκες απέμειναν για τον Παναθηναϊκό, που έχει προτεραιότητα την απόκτηση ψηλού, αλλά δεν βιάζεται να «κλείσει» το ρόστερ του. Εξετάζει παίκτες ο Πεδουλάκης.

Βλέπει και διαλέγει ο Πεδουλάκης
Ελάχιστα κομμάτια απομένουν για να συμπληρωθεί το παζλ του νέου Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» θα προχωρήσουν σε δύο με τρεις κινήσεις ακόμη για να κλείσουν το ρόστερ της επόμενης περιόδου, αλλά δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα βιαστικοί και θέλουν να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός ψηλού που να μπορεί να παίζει με πλάτη στο καλάθι, να απειλεί από μέση απόσταση και να είναι καλύτερος αμυντικός και ριμπάουντερ από τον Σχορτσανίτη. Άλλωστε μετά τις αποχωρήσεις των Τσαρτσαρή (που πρόσφερε και στο «5») και Σχορτσανίτη, έχουν απομείνει μόνο δύο διαθέσιμοι σέντερ, ο βασικός Λάσμε και ο συμπληρωματικός Σκορδίλης. Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει ξεχωρίσει 3-4 ξένους για τη θέση, αλλά δεν έχει ακόμη καταλήξει σε κάποιον.

Ομοίως και για τη θέση του σμολ φόργουορντ, όπου επίσης δεν βιάζεται ο Παναθηναϊκός να βρει τον αντι-Ματσιούλις. Η λύση για τη θέση πρέπει να βρεθεί λογικά από την αγορά των κοινοτικών, καθότι υπάρχουν οι Γκιστ, Λάσμε, Κάρι και ο ξένος σέντερ που θα αποκτηθεί, καθώς και ο Ούκιτς ως μοναδικός κοινοτικός.

Για γκαρντ δεν «καίγονται» στον Παναθηναϊκό. Αν αποκτηθεί κάποιος δίπλα στη γραμμή των Διαμαντίδη, Ούκιτς, Κάρι και Παππά, που φαντάζει πλήρης, θα είναι με συμπληρωματικό ρόλο. Άλλωστε η περίπτωση του Νικ Καλάθη δείχνει να έχει απομακρυνθεί πάρα πολύ και η απόκτησή του περνά στη σφαίρα του… αδύνατου.
Πηγή: sport-fm.gr

Οι αντιδράσεις για την παραμονή Σπανούλη!!

Ανάμεσα στα κορυφαία θέματα των μπασκετικών σάιτ, φιγουράρει η παραμονή του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό.

Οι αντιδράσεις για την παραμονή Σπανούλη
Το σάιτ της Ευρωλίγκας είχε σαν πρώτο θέμα την ανανέωση της συνεργασίας του Kill-Bill με τον πρωταθλητή Ευρώπης, γράφοντας στον τίτλο: «Ο MVP Σπανούλης, υπογράφει νέο τριετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές» αναφέροντας στο ρεπορτάζ πως ο 30χρονος άσος που οδήγησε τον Ολυμπιακό σε δύο απανωτές κατακτήσεις και ήταν MVP στα ισάριθμα φάιναλ-φορ αποφάσισε να παραμείνει στους «ερυθρόλευκους».

Ανάμεσα στα κορυφαία θέματα ήταν ο V-Span και στο σάιτ της ACB (ισπανικής Λίγκας) που ανέφερε στον τίτλο «ο Σπανούλης συνεχίζει στον Ολυμπιακό» αναφέροντας πως μετά τη συνάντηση με την διοίκηση της ομάδας, αποφάσισε να παραμείνει στον σύλλογο που κατέκτησε τους δύο τελευταίους τίτλους στην Ευρωλίγκα.Πηγή: sport-fm.gr

Υπέγραψαν Καστίγιο, Ντίκο και Φατί!!

Επετεύχθη οριστική συμφωνία με τους Καστίγιο, Φατί και Ντίκο για το άρθρο 99 στον Άρη. Ποια η δέσμευση για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων τους.

Υπέγραψαν Καστίγιο, Ντίκο και Φατί
Συνάντηση με τον Γιώργο Ζελελίδη, εκπρόσωπο των Νέρι Καστίγιο, Καλίφα Σανκαρέ και Φράνσις Ντίκο είχε ο πρόεδρος του Άρη, Δημήτρης Ηλιάδης προκειμένου να επικυρωθεί η προφορική συμφωνία για την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Αυτό θα συμβεί σε ορίζοντα 60 δόσεων, με τους τρεις πρώην παίκτες των «κίτρινων» να αποδέχονται «κούρεμα» 50% στα χρήματα που τους οφείλονται.

Αυτές είναι μια σειρά από υπογραφές που απαιτούνται -μέχρι τις 15 Ιουλίου- για να προχωρήσει το άρθρο 99.
Πηγή: sport-fm.gr

Έπεσαν οι «τζίφρες» με Τζόρβα!!

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης είναι και με τη βούλα ο Αλέξανδρος Τζόρβας, ο οποίος υπέγραψε την Τρίτη συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Έπεσαν οι «τζίφρες» με Τζόρβα
Ο 31χρονος γκολκίπερ πέρασε σήμερα από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, που έμεινε ελεύθερος από τη Τζένοα, θα αναχωρήσει άμεσα για την Ιταλία προκειμένου να διευθετήσει προσωπικές του υποθέσεις.

Μετά το ταξίδι του, ο Τζόρβας αναμένεται να έχει επιστρέψει στην Ελλάδα μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα προκειμένου να ενσωματωθεί μαζί με τους νέους του συμπαίκτες στην αποστολή της ομάδας που αναχωρεί για το Ελατοχώρι Πιερίας, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν. Πηγή: sport-fm.gr

Διστακτικός για ΑΕΚ ο Κολοβός!!

Στην ΑΕΚ ετοιμάζουν «κρούση» στον Πανιώνιο για τον Δημήτρη Κολοβό. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, ο 19χρονος είναι διστακτικός λόγω Γ’ Εθνικής, χωρίς να κλείνει οριστικά την πόρτα.

Διστακτικός για ΑΕΚ ο Κολοβός
Η ΑΕΚ έχει μπει για τα καλά στο «παιχνίδι» της απόκτησης του Δημήτρη Κολοβού από τον Πανιώνιο. Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» σκοπεύουν να κάνουν καθοριστική κίνηση για τον 19χρονο διεθνή επιθετικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr, η «Ένωση» εκτός από τους «κυανέρυθρους», που αξιώνουν ένα σημαντικό ποσό για την παραχώρηση του παίκτη, έχει να αντιμετωπίσει και τον ίδιο τον Κολοβό, που δεν «ψήνεται» με την ιδέα της Γ’ Εθνικής.

Σύμφωνα με την πλευρά του παίκτη, ο άσος του Πανιώνιου θεωρεί δικαιολογημένα, πως με όπλο τις συμμετοχές του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων με την Εθνική είναι σε θέση να πάρει μεταγραφή σε πρωτάθλημα του εξωτερικού ή σε ομάδα υψηλών στόχων από τη Σούπερ Λίγκα.

Ωστόσο, το γεγονός πως η ΑΕΚ έχει αλλάξει επίπεδο με την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά, μόνο αδιάφορο δεν αφήνει τον Κολοβό.

Γι’αυτό το λόγο, στις επαφές μεταξύ των δύο πλευρών δεν αποκλείεται να πέσει ξανά στο τραπέζι το σενάριο της αγοράς που θα συνδυαστεί με δανεισμό για ένα ή δύο χρόνια στον Πανιώνιο. Ή ακόμη και η αυξημένη σε απολαβές πρόταση, προκειμένου να πει ο 19χρονος το «ναι».
Πηγή: sport-fm.gr

Τα… βρίσκουν και μένουν!

Κοντά σε συμφωνία για τον διακανονισμό των δεδουλευμένων τους, αλλά και για την παραμονής τους στον Άρη βρίσκονται οι Παπαζαχαρίας και Παπαστεριανός.

Τα… βρίσκουν και μένουν
Θεαματική ανατροπή σημειώθηκε στις συζητήσεις του Άρη με την πλευρά των Παπαζαχαρία και Παπαστεριανού, καθώς διαφαίνεται συμφωνία για τον τρόπο καταβολής των δεδουλευμένων τους, αλλά και για την παραμονή τους, την ερχόμενη σεζόν στην ομάδα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ηλιάδης, συναντήθηκε μαζί τους, παρουσία και του εκπροσώπου τους, Δημήτρη Καρύδα. Τα είπαν σε καλό κλίμα για το θέμα των οφειλομένων (συνολικά και στους δύο περίπου 430.000 ευρώ), αλλά και για τη συνέχιση της συνεργασίας τους, με μειωμένες αποδοχές.

Αν επιτευχθεί σύντομα συμφωνία στις συζητήσεις, οι ποδοσφαιριστές θα μεταβούν στο Πράβετς (Βουλγαρία) όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η προετοιμασία του Άρη.
Πηγή: sport-fm.gr

Κοτσαρίδης: «Θέλω να δίνω το 100%»

Τις καλές στιγμές από την περσινή σεζόν κρατάει ο Κώστας Κοτσαρίδης, ο οποίος τόνισε πως στόχος του είναι να δίνει το 100%.

Κοτσαρίδης: «Θέλω να δίνω το 100%»
Να αφήσει πίσω του την περσινή δύσκολη χρονιά θέλει ο Κώστας Κοτσαρίδης, ο οποίος δηλώνει πως κρατάει μόνο τα θετικά από αυτή.

Αναφερόμενος στην προετοιμασία του Άρη, ο κεντρικός χαφ τόνισε πως μπορεί να κουράζονται, όμως με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουν να βάλουν τις βάσεις, ώστε να είναι έτοιμοι ενόψει της νέας σεζόν.

Ακόμη, επισήμανε πως δουλεύει σκληρά, ώστε να μπορεί στη συνέχεια την χρονιάς να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Κοτσαρίδη:

Για την προετοιμασία του Άρη στο Πράβετς:
«Το μέρος είναι πολύ ωραίο και μας βοηθάει. Είναι το κατάλληλο για τη δουλειά που θέλουμε να κάνουμε. Οι προπονήσεις είναι κουραστικές, αλλά πρέπει να βάλουμε κάποιες βάσεις. Όλα θα πάνε καλά και ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τις ενοχλήσεις που ένιωσε χθες (08/07) στο δικέφαλο:
«Όλα είναι καλά. Δεν ήταν τίποτα».

Για την περσινή εξάμηνη παρουσία του στην ομάδα:
«Ήταν μεταβατικό και δύσκολο. Από φέτος έχω βάλει κάποιο στόχο για μένα και την ομάδα. Θέλω να ξεγράψω τις κακές στιγμές από πέρυσι, αλλά να κρατήσω τις καλές».

Για τη φετινή χρονιά του Άρη:
«Όλα θα είναι διαφορετικά. Δεν ξέρω πως άρχισε πέρυσι, αλλά φάνηκε ότι δεν ήταν καλή. Φέτος ξεκινήσαμε καλά και όλοι είμαστε αισιόδοξοι».

Για τους προσωπικούς του στόχους:
«Να είμαι καλύτερος στις προπονήσεις και να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της ομάδας, γιατί είναι μεγάλες. Θέλω να τα δίνω όλα».

Για το ότι δεν υπολογιζόταν από τον Σούλη Παπαδόπουλο:
«Ήξερα ότι δεν με υπολογίζει ο προηγούμενος προπονητής. Τώρα έχει αλλάξει όμως και όλα είναι καλά».

Για τη θέση στην οποία αγωνίζεται και αν μπορεί να παίξει στα αριστερά της άμυνας:
«Κεντρικό χαφ είναι θέση μου, ενώ πέρυσι έπαιξα και αριστερά. Έχω παίξει μόνο έναν αγώνα σαν αριστερό μπακ. Αν χρειαστεί, θα το ξανακάνω».

Ο Παντέλης στον Πανιώνιο!!

Ο Νίκος Παντέλης θα είναι ο νέος προπονητής του Πανιωνίου, καθώς επήλθε συμφωνία για την πρόσληψή του.

Ο Παντέλης στον Πανιώνιο
Αντικαταστάτης του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου στον πάγκο του Πανιωνίου θα είναι ο Νίκος Παντέλης. Η διοίκηση της ΠΑΕ κατέληξε στον συγκεκριμένο προπονητή, επιλέγοντάς τον από μία λίστα υποψηφίων στην οποία υπήρχαν και οι Νίκος Παπαδόπουλος και Μπάμπης Τεννές.

Ο 53χρονος τεχνικός είχε υπηρετήσει τους «κυανέρυθρους» ως ποδοσφαιριστής μέχρι το 1981 και ήταν μέλος της ομάδας που πήρε το Κύπελλο το 1979. Ως προπονητής έχει περάσει από πολλές ομάδες, Κέρκυρα, Κερατσίνι, Καστοριά, Αθηναϊκό, Χαλκίδα, Λαμία, Άγιο Δημήτριο, Ηλιούπολη, Εθνικό Αστέρα, Γλυφάδα και Ηρακλή Ψαχνών .

Ο νέος προπονητής θα μεταβεί αύριο στη Νάουσα για να ηγηθεί της προετοιμασίας της ομάδαςΠηγή: sport-fm.gr

Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για Πράνιτς!!

Ο Ντάνιελ Πράνιτς είναι μέσα στις περιπτώσεις που εξετάζει ο Παναθηναϊκός για τη θέση του αριστερού μπακ-χαφ, όπως επιβεβαιώνεται. Στα υπόψη και ο Νάνο, αλλά δύσκολα θα προχωρήσει.

Επιβεβαιώνεται το ενδιαφέρον για Πράνιτς
Μεταξύ των 2-3 παικτών που εξετάζει ο Παναθηναϊκός είναι ο Ντάνιελ Πράνιτς, όπως επιβεβαιώνεται από τους «πράσινους». Η περίπτωσή του δεν έχει προχωρήσει για την ώρα, καθώς υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες.

Ο 31χρονος Κροάτης μπακ-χαφ ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και έχει συμβόλαιο ως το 2015, το οποίο του αποφέρει 700.000 ευρώ. Μοναδικός τρόπος να αποκτηθεί από τους «πράσινους» ο παίκτης είναι με τη μορφή δανεισμού (κάτι για το οποίο η πορτογαλική ομάδα δεν έχει αντίρρηση) και το «τριφύλλι» να καλύψει περίπου τα μισά χρήματα. Ειδάλλως δεν… βγαίνει οικονομικά.

Τον παίκτη, που μετρά 45 εμφανίσεις με την Κροατία (αποσύρθηκε το Σεπτέμβριο) και είχε απασχολήσει και παλαιότερα τον Παναθηναϊκό, γνωρίζει καλά ο Γιάννης Αναστασίου. Έχει κάνει μεγάλη καριέρα σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Χέρενφεϊν και Μπάγερν, πέρσι το καλοκαίρι μετακόμισε στη Σπόρτινγκ αλλά το Γενάρη δόθηκε δανεικός στη Θέλτα. Φέτος είχε 19 εμφανίσεις με τα «λιοντάρια» και 10 με το σύλλογο του Βίγκο.

Στον Παναθηναϊκό έχει προταθεί για τη θέση και ο 28χρονος Ισπανός αριστερός μπακ-χαφ Νάνο, ωστόσο δεν απασχολεί σοβαρά τους «πράσινους». Φέτος είχε 41 συμμετοχές και 2 γκολ στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.
Πηγή: sport-fm.gr

Πέταξε για να… «πετάει»

Για την Αυστρία, όπου μέχρι τις 19 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας, πέταξε το μεσημέρι η αποστολή του Ολυμπιακού. Εκτός Τζεμπούρ και Πίνο.

Πέταξε για να… «πετάει»
Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το μεσημέρι της Τρίτης για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ο Μίτσελ, οι συνεργάτες του και οι 28 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του, εμφανίστηκαν ομοιόμορφα ντυμένοι στο «Ελ. Βενιζέλος» και ξεκίνησαν το ταξίδι με τελικό προορισμό το Ζέεφελντ, όπου μέχρι τις 19 Ιουλίου θα μπουν τα θεμέλια με στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας που θα… πετάει.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς είναι ο Μάικλ Ολαϊτάν, που εντάχθηκε στην προετοιμασία με μικρή καθυστέρηση λόγω της συμμετοχής του στο Μουντιάλ Νέων, όχι όμως και οι Ράφικ Τζεμπούρ, που όλα δείχνουν πως θα πάρει μεταγραφή, αλλά και ο Χουάν Πάμπλο Πίνο που αναμένεται να δοθεί δανεικός. Ασφαλώς στη λίστα είναι όλοι οι υπόλοιποι νεοαποκτηθέντες, Σαλίνο, Ντε Βινσέντι, Σάμαρης, Ντομίνγκες και Βάις.

Αναλυτικά οι 29 της προετοιμασίας: Κάρολ, Γιαννιώτης, Μέγιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Ντε Βινσέντι, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ολαϊτάν, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μασάντο, Σαλίνο, Σάμαρης, Μανώλης Σιώπης, Σιόβας, Βάις, Τάτος. Πηγή: sport-fm.gr

Μια επιστροφή και μία απουσία!!

Από την πρωινή προπόνηση απουσίασε ο Πάμπλο Γκαρσία, λόγω ίωσης.

Μια επιστροφή και μία απουσία
Στο Λέομπεν της Αυστρίας συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Από την πρωινή προπόνηση απουσίασε ο Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και προτίμησε να μείνει στον ξενοδοχείο, ώστε να αναρρώσει και να τεθεί ξανά στα πλάνα του τεχνικού του «Δικέφαλου του Βορρά», Χούμπ Στέφενς.

Από την άλλη, στο κανονικό μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος χτες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενόχλησης στον προσαγωγό.

Ακόμη, με την ομάδα προπονήθηκαν κανονικά οι Λούκας Πέρεθ και Νίκος Σπυρόπουλος.

Στην πρωινή προπόνηση οι παίκτες συμμετείχαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Πηγή: sport-fm.gr

Εν αναμονή του πρώτου φιλικού...!!

Με φουλ ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία ο ΠΑΣ Γιάννινα, που βρίσκεται εν αναμονή του πρώτου φιλικού για φέτος.

Εν αναμονή του πρώτου φιλικού...
Διπλή προπόνηση και… απαρτία περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που συνεχίζει σε φουλ ρυθμούς την προετοιμασία του στο Καρπενήσι.

Το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη -χωρίς απουσίες- δούλεψε στην πρωινή προπόνηση την φυσική κατάσταση, ενώ το απόγευμα θα δοθεί βάση στην ομαδική τακτική και τα αγωνιστικά παιχνίδια.

Από κει και πέρα, στο τέλος της βδομάδας (Παρασκευή 12/7) έχει προγραμματιστεί φιλική αναμέτρηση για τον ΠΑΣ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, στο πρώτο τεστ εντός των τεσσάρων γραμμών για φέτος.
Πηγή: sport-fm.gr

«Έκλεισε» Χουάνμα ο Αστέρας!!

Σε συμφωνία με τον Χουάνμα Ντελγκάδο ήρθε ο Αστέρας Τρίπολης με τον Ισπανό επιθετικό να ετοιμάζει βαλίτσες και να αναμένεται άμεσα η άφιξη του στην Ελλάδα.

«Έκλεισε» Χουάνμα ο Αστέρας
Μια ακόμα μεταγραφή για τον Αστέρα Τρίπολης ολοκληρώθηκε. Οι Αρκάδες ήρθαν σε συμφωνία με τον Χουάνμα Ντελγκάδο και ο Ισπανός φορ αναμένεται να έρθει Ελλάδα σύντομα προκειμένου να ενσωματωθεί με την αποστολή.

Ο πανύψηλος επιθετικός μόλις πατήσει το πόδι του στην χώρα μας θα μεταβεί στο Καρπενήσι όπου και η ομάδα πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και εκεί θα υπογράψει και τυπικά το συμβόλαιο συνεργασίας με τους Αρκάδες.

Ο Χουάνμα είναι 23 ετών, πέρυσι αγωνιζόταν στην Αλαβές και σκόραρε 6 γκολ σε 27 ματς (17 βασικός).

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει τελειώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις καθώς αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ακόμα ενός επιθετικού με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Χουάνμα (δηλαδή πιο… κοντός).Πηγή: sport-fm.gr

Στην Τουρκία ο Ιτάνζ!

Στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κόνιασπορ θα συνεχίσει, με την μορφή δανεισμού, την καριέρα του ο Σαρλ Ιτάνζ.

Στην Τουρκία ο Ιτάνζ
Παρελθόν αποτελεί από τον ΠΑΟΚ ο Σαρλ Ιτάνζ. Τουλάχιστον για την σεζόν 2013-2014 αφού ο «Δικέφαλος του Βορρά» τα βρήκε σε όλα με την Κόνιασπορ όπου και θα παραχωρήσει τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα ως δανεικό.

Ο Ιτάνζ ήταν «φευγάτος» από τον ΠΑΟΚ και για εκείνον είχαν κυκλοφορήσει σενάρια όπως η επιστροφή του στον Ατρόμητο. Τελικά, επήλθε συμφωνία με την νεοφώτιστη στην πρώτη κατηγορία της Τουρκίας, Κόνιασπορ και έτσι θα αγωνιστεί στην γείτονα χώρα.

Η Κόνιασπορ ανέβηκε μέσω μπαράζ στα σαλόνια του τουρκικού ποδοσφαίρου αφού κατετάγη 6η στην κανονική περίοδο. Μάλιστα, ο Ιτάνζ θα είναι μόλις ο τρίτος ξένος ποδοσφαιριστής του ρόστερ αφού η ομάδα εμπιστεύεται ιδιαίτερα τους γηγενείς.
Πηγή: sport-fm.gr

Όλοι… Ζέεφελντ!

Όλους τους παίκτες, πλην του Ολαϊτάν που θα ενσωματωθεί με καθυστέρηση και των φευγάτων Τζεμπούρ και Πίνο, θα πάρει μαζί του ο Μίτσελ στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία.

Όλοι… Ζέεφελντ
Με 29 παίκτες, μέχρι να ενσωματωθούν στην ομάδα και οι μεταγραφές που θα ακολουθήσουν, θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού στην Αυστρία. Ο Μίτσελ ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα έχει μαζί του στο Ζέεφελντ, για το οποίο αναχωρεί σήμερα η ομάδα και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 19 Ιουλίου.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς είναι ο Μάικλ Ολαϊτάν, που θα ενταχθεί στην προετοιμασία με μικρή καθυστέρηση λόγω της συμμετοχής του στο Μουντιάλ Νέων, όχι όμως και οι Ράφικ Τζεμπούρ, που όλα δείχνουν πως θα πάρει μεταγραφή, αλλά και ο Χουάν Πάμπλο Πίνο που αναμένεται να δοθεί δανεικός. Ασφαλώς στη λίστα είναι όλοι οι υπόλοιποι νεοαποκτηθέντες, Σαλίνο, Ντε Βινσέντι, Σάμαρης, Ντομίνγκες και Βάις.

Αναλυτικά οι 29 της προετοιμασίας: Κάρολ, Γιαννιώτης, Μέγιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Ντε Βινσέντι, Διαμαντάκος, Ντομίνγκες, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Καραγκούνης, Λυκογιάννης, Ολαϊτάν, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μασάντο, Σαλίνο, Σάμαρης, Μανώλης Σιώπης, Σιόβας, Βάις, Τάτος. Πηγή: sport-fm.gr

«Βλέπουν» Τζούνιορ στην Ξάνθη!!

Τον πρώην παίκτη του, Σίλβα Τζούνιορ, κοιτάζει ο Νίκος Καραγεωργίου.

«Βλέπουν» Τζούνιορ στην Ξάνθη
Την περίπτωση του Σίλβα Τζούνιορ εξετάζει η Skoda Ξάνθη, μετά το ναυάγιο στην υπόθεση της παραμονής του στο Αγρίνιο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, διήνυσε μία από τις καλύτερες σεζόν στον Παναιτωλικό, γεγονός που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του τεχνικού της ακριτικής ομάδας, Νίκου Καραγεωργίου, ο οποίος ξέρει πολύ καλά τον Τζούνιορ από την κοινή τους θητεία στον Εργοτέλη και στον Παναιτωλικό.

Ωστόσο, φήμες θέλουν τον 38χρονο Τζούνιορ να σκέφτεται να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Στα υπόλοιπα η Ξάνθη αναμένεται σήμερα να ταξιδέψει στην Κύπρο, ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με την Ομόνοια.
Πηγή: sport-fm.gr

Πάει για αμυντικό, διώχνει Γουναρίδη!!

Μετά την απόκτηση του Μάικλ Όγιος, ο ΟΦΗ στρέφεται στην προσθήκη ενός κεντρικού αμυντικού. Παρελθόν θα αποτελέσει ο Στέφανος Γουναρίδης.

Πάει για αμυντικό, διώχνει Γουναρίδη
Ο Μάικλ Όγιος έφτασε χθες βράδυ στο Ηράκλειο, αποκαλύπτοντας πως ο Λουτσιάνο Γκαλέτι έπαιξε σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του στον ΟΦΗ. Σήμερα ο 22χρονος μεσοεπιθετικός θα υπογράψει το συμβόλαιό του (δανεικός από την Εστουντιάντες για ένα χρόνο με τους Κρητικούς να διατηρούν οψιόν αγοράς του 50% των δικαιωμάτων του το Δεκέμβριο και το 100% το επόμενο καλοκαίρι) και πλέον επόμενο μέλημα είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης είναι ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα προσθήκες, αλλά θέλει έναν ικανό στόπερ για να αποτελέσει το στυλοβάτη των μετόπισθεν της ομάδας.

Το μενού πέρα από μεταγραφές περιλαμβάνει και αποδεσμεύσεις. Σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν ο Στέφανος Γουναρίδης, καθώς για τον 24χρονο γκολκίπερ δεν υπάρχει χώρος στην ομάδα μετά την απόκτηση των Ντάνι Φερνάντες και Σήφη Δασκαλάκη.
Πηγή: sport-fm.gr

Κάτι «ψήνεται» με Ρομπέρ!!

Στην Κομοτηνή βρίσκεται ο Μπερτράν Ρομπέρ, ο οποίος προπονείται με τον Πανθρακικό. Προσπάθειες της διοίκησης να τον πείσει να επιστρέψει στην ομάδα.

Κάτι «ψήνεται» με Ρομπέρ
Οι σχέσεις του Μπερτράν Ρομπέρ με την πρώην ομάδα του, τον Πανθρακικό, παραμένουν άριστες. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός συζήτησε με την διοίκηση της ομάδας προκειμένου να προπονείται μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές για να κρατιέται σε φόρμα και να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αυτή η εξέλιξη μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα. Ο Πανθρακικός έχει κάνει πρόταση στον 29χρονο, αν και θα πρέπει να ρίξει το κασέ του για να επέλθει η συμφωνία. Όμως υπάρχει αισιοδοξία πως ο Ρομπέρ θα πειστεί να πει το «ναι» και να ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας.Πηγή: sport-fm.gr

«Πλέον, δεν είμαι μικρός»

Εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του έχει ο Δημήτρης Σούνας, ο οποίος μίλησε στην Sportday και τόνισε πως μπορεί να βοηθήσει τον Άρη.

«Πλέον, δεν είμαι μικρός»
Πέρυσι, ήταν μια δύσκολη χρονιά αλλά μέσα από αυτή ήρθαν στο προσκήνιο ποδοσφαιριστές όπως ο Δημήτρης Σούνας. Μικροί σε ηλικία, με ταλέντο, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός τόνισε πως πλέον δεν είναι μικρός και έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει την ομάδα του όσο μπορεί.

Διαβάστε όσα είπε ο Δημήτρης Σούνας στην Sportday:

«Με τα παιχνίδια που έκανα, απέκτησα περισσότερες εμπειρίες που θα μου χρειαστούν. Αυτό που θέλω να βελτιώσω είναι η αυτοπεποίθηση και ο τρόπος σκέψης μου μέσα στο παιχνίδι. Πλέον, δεν αισθάνομαι μικρός.

Στις προπονήσεις δείχνει ο κόουτς να με υπολογίζει για τη θέση πίσω από το σεντερ φορ που είναι και η θέση μου. Πρέπει να έχει καλά τρεξίματα, να είσαι καλός με τη μπάλα στα πόδια, είναι απαιτητική αλλά μπορώ να προσφέρω. Βέβαια, μικρή σημασία έχει αν δεν είσαι έτοιμος να ανταπεξέλθεις. Είτε παίζεις επιθετικός, είτε στα πλάγια, είτε σέντερ μπακ.

Εύχομαι φέτος να μη χρειαστεί να περάσουμε τα ίδια με πέρυσι γιατί δεν αρμόζει στην ομάδα και τη δυναμική του κόσμου».
Πηγή: sport-fm.gr

«Ναι, έχουμε μιλήσει με Τζεμπούρ»

Επιβεβαιώθηκαν από πλευρές Μπούρσασπορ οι επαφές με τον Ράφικ Τζεμπούρ.

«Ναι, έχουμε μιλήσει με Τζεμπούρ»
Τις επαφές με τον Ράφικ Τζεμπούρ επιβεβαίωσε ο γενικός αρχηγός της Μπούρσασπορ, Αϊχάν Μπαριχάτ.

«Ναι, είχαμε επαφές με τον μάνατζέρ του πριν λίγο καιρό, αλλά δεν υπάρχει καμία εξέλιξη στο θέμα», δήλωσε στον «Πρωταθλητή».

Ο Αλγερινός φορ έχει ζητήσει άδεια μίας εβδομάδας για να φέρει πρόταση και μένει να φανεί αν θα καταφέρει να τη βρει στο εξωτερικό.
Πηγή: sport-fm.gr

Πράνιτς, ο… δύσκολος!

Την έκπληξη επιχειρεί να κάνει ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση του Ντάνιελ Πράνιτς, αλλά η υπόθεση του μπακ-χαφ της Σπόρτινγκ Λισ. είναι πολύ δύσκολη. Τι γίνεται στα υπόλοιπα μεταγραφικά.

Πράνιτς, ο… δύσκολος
Ο Παναθηναϊκός αναζητεί εκτός των άλλων κι έναν αριστερό μπακ. Και φαίνεται ότι προσπαθεί, αν και πρόκειται για περίπτωση με μεγάλες δυσκολίες, να αποκτήσει τον Ντάνιελ Πράνιτς. Ο 31χρονος Κροάτης μπακ-χαφ ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και έχει συμβόλαιο ως το 2015, το οποίο του αποφέρει 700.000 ευρώ. Μοναδικός τρόπος να αποκτηθεί από τους «πράσινους» ο παίκτης είναι με τη μορφή δανεισμού (κάτι για το οποίο η πορτογαλική ομάδα δεν έχει αντίρρηση) και το «τριφύλλι» να καλύψει περίπου τα μισά χρήματα. Ειδάλλως δεν… βγαίνει οικονομικά.

Τον παίκτη, που μετρά 45 εμφανίσεις με την Κροατία (αποσύρθηκε το Σεπτέμβριο) και είχε απασχολήσει και παλαιότερα τον Παναθηναϊκό, γνωρίζει καλά ο Γιάννης Αναστασίου. Έχει κάνει μεγάλη καριέρα σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Χέρενφεϊν και Μπάγερν, πέρσι το καλοκαίρι μετακόμισε στη Σπόρτινγκ αλλά το Γενάρη δόθηκε δανεικός στη Θέλτα. Φέτος είχε 19 εμφανίσεις με τα «λιοντάρια» και 10 με το σύλλογο του Βίγκο.

Τους θέλει δανεικούς

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να προσπαθεί για την απόκτηση του Τζόφρι Καστιλιόν. Ο Άγιαξ αξιώνει 200.000 ευρώ για να τον δώσει δανεικό και οι «πράσινοι» περιμένουν να μειώσουν τις απαιτήσεις τους οι Ολλανδοί για τον 22χρονο άσο, που προορίζεται για τη θέση του δεύτερου κυνηγού.

Στο μεταξύ, στο «τριφύλλι» εξετάζουν και πάλι την περίπτωση του Ιμπραχίμ Σισοκό και το γεγονός ότι η Βόλφσμπουργκ δεν βρίσκει ομάδα για να τον πουλήσει αυξάνει τις πιθανότητες νέου δανεισμού του ή και πώλησής του με ένα μικρό ποσό και τη γερμανική ομάδα να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του Ιβοριανού εξτρέμ, που θεωρείται μία πολύ καλή επιλογή για τη θέση του Μαυρία.
Πηγή: sport-fm.gr

Equipe: «Δεν τα βρήκε ο Τζεμπούρ με Μπούρσα»

Σύμφωνα με την διαδικτυακή έκδοση της κορυφαίας γαλλικής αθλητικής εφημερίδας, ο Γαλλοαλγερινός δεν τα βρήκε με τον τουρκικό σύλλογο

Equipe: «Δεν τα βρήκε ο Τζεμπούρ με Μπούρσα»
Με τον τίτλο «Μπουρσασπόρ: Μπάρος αντί Τζεμπούρ» το ρεπορτάζ της γαλλικής ιστοσελίδας, βάζει άμεσα στο νόημα τους αναγνώστες για την αλλαγή πλεύσης, αναφορικά με την προτεραιότητα της τουρκικής ομάδας. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως ο Τζεμπούρ δεν τα βρήκε με τους ιθύνοντες της Μπούρσασπορ και πως πλέον ο τουρκικός σύλλογος, στρέφεται πλέον στην περίπτωση του Μίλαν Μπάρος που αγωνίζεται στην Μπάνικ Οστράβα. Πηγή: sport-fm.gr