Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Απέσυρε το ενδιαφέρον για Αμαλφιτανό!!

Το ενδιαφέρον του για τον Μοργκάν Αμαλφιτανό απέσυρε ο Ολυμπιακός, λόγω των υπέρογκων απαιτήσεων της Μαρσέιγ!

Απέσυρε το ενδιαφέρον για Αμαλφιτανό!
Μοργκάν Αμαλφιτανό τέλος! Ο Ολυμπιακός απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον 28χρονο μέσο, καθώς σε νέα επικοινωνία που υπήρξε με τη Μαρσέιγ, οι Γάλλοι όχι μόνο δεν έριξαν τις απαιτήσεις τους, αλλά τις αύξησαν κιόλας!

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας τα είχαν βρει σε όλα με τον 28χρονο μέσο και το μόνο που περίμεναν ήταν το «oui» των Μασσαλών, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ωστόσο, στην τελευταία επαφή που είχαν, οι άνθρωποι της Μαρσέιγ αύξησαν τις οικονομικές τους απαιτήσεις, με αποτέλεσμα αυτό να προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια των «ερυθρολεύκων».

Από ‘κει και πέρα, στον Ολυμπιακό αναμένεται να τεθεί σε… λειτουργία το «Plan B» για την περίπτωση που «χαλούσε» του Μοργκάν Αμαλφιτανό, καθώς στόχος ήταν εξ αρχής η απόκτηση ενός παίκτη στη συγκεκριμένη θέση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον «αντι-Αμαλφιτανό», χωρίς όμως να έχει διαρρεύσει κάποιο όνομα.

«Τελειώνει» και του Γιάνκοβιτς

Νωρίτερα, οι Σέρβοι έγραφαν πως ο Μάρκο Γιάνκοβιτς είναι μία… ανάσα από τον Ολυμπιακό, κάτι που επιβεβαιώνεται πλέον και από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Ο 18χρονος μέσος, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Τελεόπτικ, αναμένεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά, με το πιο πιθανό σενάριο να τον θέλει να παραχωρείται δανεικός. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: