Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Καυστικός για τελικό, έρχονται αλλαγές!!

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Καραμελίδης μιλώντας στο περιθώριο σεμιναρίου στάθηκε στην διαιτησία του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, λέγοντας πως αμαύρωσε τον χώρο και ενώ προανήγγειλε αλλαγές!
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΕΔ, Γιώργος Καραμελίδης, που εκτός από μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ είναι και πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Ημαθίας φρόντισε να κάνει τον δικό του απολογισμό σε σεμινάριο διαιτητών. Ανάμεσα στα άλλα τόνισε πως «σε Β' και Γ' Εθνική πήγαμε καλά ενώ στην Α' κατηγορία κάναμε κάποια ανθρώπινα λάθη που δεν επηρεάσαν. Στον τελικό του Κυπέλλου όμως που μπορεί να τον βλέπουν και άνθρωποι που δεν παρακολουθούν ποδόσφαιρο τον υπόλοιπο χρόνο δεν τα πήγαμε καλά.
Ήταν από τις χειρότερες διαιτησίες που αμαύρωσε την εικόνα μας. Θέλω να πιστεύω πως αυτά που έγιναν ήταν ανθρώπινα λάθη. Δεν μπορώ να πιστέψω πως ήταν κάτι άλλο. Θα φύγουν κάποιοι διαιτητές από την Α' Εθνική καθώς θα ανέβουν από την Β' άλλοι για να παίξουν. Εγώ δεν κάνω ομιλία για να πω τι ωραία που ήταν τα πράγματα. Κάνω ομιλία για την χρονιά που μας πέρασε».
Οι Γιάχος και Τριτσώνης αντιμετώπισαν με αμηχανία τις παραπάνω τοποθετήσεις ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr πέντε διαιτητές θα φύγουν από τον πίνακα της Α' Εθνικής και ενώ θα γίνουν και δέκα αλλαγές βοηθών. Η ενοποίηση των κατηγοριών είναι επίσης ένα θέμα που δεν βοηθάει. Από την άλλη το γεγονός πως του χρόνου στην Σούπερ Λίγκα οι ομάδες θα είναι 18 ίσως.. σώσει ορισμένους. Οι Γιάχος και Τριτσώνης πάντως δεν φαίνεται να έχουν πρόβλημα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: