Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Με το… ζόρι Αλέξιτς στον ΠΑΟΚ!!

Την επιθυμία του Μπάνιμιρ Αλέξιτς να μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ …επανέλαβε με δηλώσεις του, ο τεχνικός διευθυντής της Σπάρτακ Ζλάτιμπορ, Νταμίρ Τζίμοβιτς.

Με το… ζόρι Αλέξιτς στον ΠΑΟΚ
Η μάχη για την θέση «1» στον ΠΑΟΚ θα παιχτεί ανάμεσα στον Σανθ Χακόμπο και τον Παναγιώτη Γλύκο, καθώς από σήμερα ο Σαρλ Ιτάνζ αποτελεί παρελθόν (παραχωρήθηκε δανεικός στην Κόνιασπορ).

Ωστόσο οι Σέρβοι διατηρούν στην επικαιρότητα το όνομα του 22χρονου Μπάνιμιρ Αλέξιτς. Μιλώντας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, ο τεχνικός διευθυντής της Σπάρτακ Ζλάτιμπορ, Νταμίρ Τζίμοβιτς αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επίτευξης συμφωνίας για την συγκεκριμένη μεταγραφή.

«Εμείς είχαμε προτείνει από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου τον τερματοφύλακα στον ΠΑΟΚ, είχαμε και άλλες προτάσεις για τον παίκτη από την Γκενκ και μια Τουρκική ομάδα αλλά λόγω των σχέσεων μας με την Ελλάδα θα θέλαμε να καταλήξει στον ΠΑΟΚ. Εάν η ομάδα τον θελήσει μπορεί το θέμα να προχωρήσει. Ο νεαρός τερματοφύλακας πήρε τις πληροφορίες του από όπου μπορούσε , έμαθε για τον κόσμο για την πόλη και φυσικά για την ομάδα, είναι ενθουσιασμένος, όλοι έχουν πει τα καλύτερα και θα ήθελα πολύ να έρθει σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ αλλά το παιδί λέει ότι τίποτα δεν είναι στα χέρια του, έχει συμβόλαιο με την ομάδα αλλά θα ήθελε πολύ να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ» τα λόγια του στον «Arena FM».

Δεν υπάρχουν σχόλια: