Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Η ωραία κυρία του υπουργού!

Είναι μόλις 28 ετών, ξανθιά, στιλάτη και εντυπωσιακά όμορφη. Δεν κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις, αλλά όταν το κάνει τραβάει όλα τα βλέμματα. Ποια είναι η γυναίκα γνωστού υπουργού;
Εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά. Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του ο Γιάννης Μιχελάκης πέρασε απλά ...απαρατήρητος!
Μαζί με τη σύζυγό του Νικόλ Ποφάντη βρέθηκαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση με τους πρωταγωνιστές της μεγάλης κοινωνικής αποστολής του ΑΝΤ1 "ΗΡΩΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ", οι οποίοι τιμήθηκαν για την ψυχική τους γενναιοδωρία σε μια βραδιά αφιερωμένη στο μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής.

Η μόλις 28 ετών είναι δημοσιογράφος και γνωρίστηκε με τον σύζυγο της στο εργαστήρι δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1 σε ηλικία μόλις 20 ετών! Εχουν τρεις κόρες και όποτε κάνουν δημόσιες εμφανίσεις, απλώς ...λάμπει! Η εικόνα, ενδεικτική! 
Από τα γεννοφάσκια της στον ΑΝΤ1 Radio Group. Δεν είναι η μάνα του λόχου, αλλά είναι μητέρα δυο αξιαγάπητων κοριτσιών. Τις ελεύθερες ώρες της πάει στον EASY και ξεδιπλώνει όλα όσα έμαθε στο London School of Journalism, και στο Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών του ΑΝΤ1, συντάσσοντας και εκφωνώντας δελτία ειδήσεων.
Η αφετηρία έγινε στον ΑΝΤ1 97,2 όπου επί 9 χρόνια είχε τη δημοσιογραφική επιμέλεια ενημερωτικών εκπομπών και ειδησεογραφικών magazino.
Η τσάντα της αποτελεί κινούμενο φαρμακείο. Μάλλον πρόκειται για κατάλοιπο της μεταλυκειακής εποχής, αφού η νοσηλευτική ήταν η σχολή της οποίας το κατώφλι πέρασε αμέσως μετά το σχολείο!
Η Νικόλ, ουδέποτε εκμεταλλεύτηκε την ιδιότητα του συζύγου της και στράφηκε προς το διακριτικό χώρο του ραδιοφώνου, εγκαταλείποντας την τηλεόραση. Η γέννηση της κόρης τους ευλόγησε με τον καλύτερο τρόπο το γάμος τους.
Όταν μάλιστα γεννήθηκε και το δεύτερο παιδί της οικογένειας, η Νικόλ αποφάσισε να μετακομίσουν δίπλα στο πατρικό της στο Μοσχάτο, προκειμένου η μητέρα της να βοηθήσει με τη φροντίδα των παιδιών. Η μητέρα της κυρίας Μιχελάκη, ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα στην κόρη της και τα εγγόνια της. Αγόρασαν ένα διαμέρισμα στην περιοχή, όπου ζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μεγαλώνοντας τα δύο παιδιά τους.
Η Νικόλ Ποφάντη-Μιχελάκη, είναι μεταξύ άλλων και πολύ στιλάτη. Φωτογραφίες της δεν εμφανίζονται συχνά στα μέσα, όπως αποφεύγει να εμφανίζεται και η ίδια. Από τις ελάχιστες όμως φωτογραφίες της είναι ολοφάνερο πως πρόκειται για μία απόλυτα lady-chic παρουσία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: