Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

«Αν θέλουμε τον Κίμι, πρέπει να τον πληρώνουμε»

Να κρατήσει τον Κίμι Ραϊκόνεν στη Lotus θέλει ο Ερίκ Μπουγιέ. Το αφεντικό της Lotus δήλωσε πρόθυμος η Lotus να φανεί συνεπής απέναντι στις υποχρεώσεις της προς τον Φινλανδό πιλότο.

«Αν θέλουμε τον Κίμι, πρέπει να τον πληρώνουμε»
Η Lotus θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να κρατήσει τον Κίμι Ραϊκόνεν, όπως δήλωσε ο Ερίκ Μπουγιέ.

Το αφεντικό της Lotus παραδέχτηκε ότι ήταν ασυνεπείς στην πληρωμή του Φινλανδού πιλότου, ωστόσο δήλωσε πρόθυμος να λύσουν το συγκεκριμένο πρόβλημα για να τον διατηρήσουν στο… ρόστερ τους.

Ακόμη, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Κίμι Ραϊκόνεν θα ανακοινώσει την απόφασή του για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του την επόμενη σεζόν πριν τον Αύγουστο εξέφρασε ο Ερίκ Μπουγιέ.

«Είναι αρκετά ώριμος για να αποφασίσει ποιο είναι το σωστό. Υπάρχουν θετικά και αρνητικά πηγαίνοντας στη Red Bull. Τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε μειώσει τη διαφορά μας από τη Red Bull. Θα θέλει να ξέρει αν θα συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο», δήλωσε το αφεντικό της ομάδας, για να αναφερθεί στη συνέχεια στον μισθό του Φινλανδού πιλότου.

«Είναι αλήθεια ότι είχε καθυστερήσει η αμοιβή του, αλλά αυτό δεν έχει συμβεί από τις αρχές του έτους. Τώρα έχει πληρωθεί και αν θέλουμε να τον κρατήσουμε πρέπει να το κάνουμε με συνέπεια», πρόσθεσε.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: