Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Δεν θα περιμένει πολύ τον Μαυροκεφαλίδη!!

Στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη πετά το μπαλάκι ο Ολυμπιακός για το αν θα συνεργαστούν. Δεν θα περιμένουν πολύ ακόμη τον διεθνή πάουερ φόργουορντ/σέντερ οι «ερυθρόλευκοι».

Δεν θα περιμένει πολύ τον Μαυροκεφαλίδη
Έναν ακόμη ψηλό αναζητεί ο Ολυμπιακός μετά τις προσθήκες των Πέτγουεϊ, Σίμονς και Ντάνστον. Θα ήθελε αυτός να είναι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, αλλά δεν πρόκειται να τον περιμένει για πολύ ακόμη.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει πρόταση για διετές συμβόλαιο έναντι 1,3 εκατ. ευρώ συνολικά στον 29χρονο άσο, ωστόσο βλέποντας την αναβλητικότητά του να τους απαντήσει, προφανώς αναζητώντας κάποια καλύτερη προσφορά, αποφάσισαν να σκληρύνουν τη στάση τους.

Για «ναυάγιο» της μεταγραφής δεν μπορεί ακόμη να γίνει λόγος, ωστόσο είναι πλέον σαφές πως ο Ολυμπιακός περιμένει την επόμενη κίνηση από την πλευρά του παίκτη κοιτάζοντας ήδη άλλες λύσεις για να καλύψει τη θέση αυτή. Αναζητά έναν παίκτη με καλές κινήσεις κοντά στο καλάθι, αξιόπιστο σουτ από μέση απόσταση και, ει δυνατόν, όσο καλύτερο αμυντικό και ριμπάουντερ μπορεί να βρεθεί στην αγορά.

Πιθανώς αυτή να είναι και η τελευταία προσθήκη για τον Ολυμπιακό, αφού είναι πιθανό να μη γίνει κίνηση για τη θέση του αντι-Γκετσεβίτσιους, παρότι θα υπάρχουν μία ή δύο κενές θέσεις ξένων διαθέσιμες.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: