Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Κλείνει Ατρόμητο, Αστέρα η Nova!!

Πολύ κοντά στο να κλείσει τα (καλοκαιρινά) τηλεοπτικά δικαιώματα του Ατρόμητου και του Αστέρα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η Nova.

Κλείνει Ατρόμητο, Αστέρα η Nova!
Αναφερόμαστε και στους εντός έδρας προκριματικούς αγώνες των δύο ομάδων στο Europa League, όαο και (στην περίπτωση του Ατρόμητου) σε φιλικά προετοιμασίας.

Για τον Ατρόμητο, λοιπόν, πιθανότατα η ομάδα του Περιστερίου θα δώσει, στα τέλη Ιουλίου, τέσσερα φιλικά στην Αγγλία και αυτά πιθανότατα θα εξασφαλίσει η Nova.

Σε κάθε περίπτωση, οι ανακοινώσεις αναμένονται από μέρα σε μέρα. Κάτι που ισχύει και για την σειρά των φιλικών του Ολυμπιακού, στα οποία αναφερθήκαμε σε παλαιότερα ρεπορτάζ.

Η μετάδοση της κλήρωσης
Η ενημέρωση της Nova, για την κλήρωση της Σούπερ Λίγκας: «Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2013-2014 αποκλειστικά στα κανάλια Novasports! Την Πέμπτη 11 Ιουλίου στις 21:00 σε απευθείας μετάδοση από το Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο ΔΑΪΣ, τα κανάλια Novasports 1 & Novasports 1 HD θα καλύψουν την διαδικασία της κλήρωσης για το φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Αμέσως μετά τo τέλος της κλήρωσης θα ακολουθήσει η εκπομπή «Post Draw Show» σε παρουσίαση του Γιάννη Καραλή με δηλώσεις, σχόλια καθώς και τις πρώτες εκτιμήσεις των εκπροσώπων των ομάδων. Η εκδήλωση θα προβληθεί αποκλειστικά και από το WEB TV του www.novasports.gr και θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους φιλάθλους,

Οι 18 ομάδες της Super League (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος Αστέρας, Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκός, Skoda Ξάνθη, Πανιώνιος, Πλατανιάς, Πανθρακικός, Λεβαδειακός, Βέροια, Άρης, ΟΦΗ, Απόλλων Σμύρνης, Εργοτέλης, ΑΕΛ Καλλονής, Παναιτωλικός) θα μπουν στην κληρωτίδα και θα μάθουν τους αντιπάλους τους και αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος για τη σεζόν 2013-2014 που θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 17-18 Αυγούστου.

Τα κανάλια Novasports και φέτος ετοιμάζονται να καλύψουν το πρωτάθλημα της Superleague με την καλύτερη δημοσιογραφική ομάδα και την προβολή όλων των σπουδαίων αγώνων της μεγάλης κατηγορίας».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: